axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Παρε ποπ κορν και αραξε τυπε.....Αλλη μια πολυ ενδιαφερουσα αντιπαραθεση axaxouxa και ektor lopez.
Την παρακολουθουμε με αγωνια μαγκες,συνεχιστε
Παρε ποπ κορν και αραξε τυπε.....Αλλη μια πολυ ενδιαφερουσα αντιπαραθεση axaxouxa και ektor lopez.
Την παρακολουθουμε με αγωνια μαγκες,συνεχιστε
μι μασ κοροδεβισ αφτι πο φτιανουν τσοντεσ κσερουν πολι καλα ινε επιστιμονεσ καλι πολιΤο squirting είναι μια χαζο-ιδέα των Αμερικάνων για να δικαιολογήσουν την ουρολαγνεία σε μια κοινωνία που αν και παρήγαγε την πορνοβιομηχανία..παραμένει άκρως συντηρητική...
Μπορεί να υπάρξουν σε ορισμένες γυναίκες άφθονα υγρά κατά τον οργασμό (που παράγονται κυρίως απο τους βαρθολίνειους αδένες..χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι αδένες εσωτρικά του κόλπου που βοηθούν στην επαρκή εφύγρανση της περιοχής...)
Στις ταινίες όμως squirting (που κυρίως κυλοφόρησε μια περίοδο η elegant angel με μεγάλη επιτυχία) βλέπουμε γυναίκες που ουρουν..
Χαρακτηριστικό παράδειγμα Cytherea, Angela Stone , Sidnee Jennings που βγάζουν ένα πίδακα υγρών....προφανώς ούρων ..που τα εκτοξεύουν σε απόσταση μέτρων.
Φαάινεται καθαρά το στόμιο της ουρήθρας (ειδικά της Cyhterea προεκβάλλει απο τη συνεχή χρήση και καταπόνηση).
Φυσικά και καταναλώνουν άφθονα υγρά πιο πριν...και τα ούρα εμφανίζονται άχρωμα (σχεδόν)..
Πολλές επίσης, τη στιγμή εκεινη, βάζουν και καλά δάχτυλο για να δείξουν πως ερεθίζονται και τότε squirt-αρουν...
(προφανώς για να μην φανεί πως κατουράνε...και φυσικά γιατι πιέζοντας το πάνω τοίχωμα του κόλπου...πιέζουν την ουροδόχο κύστη που γειτονεύει...και έτσι κατουράνε...
Επομένως μην είστε τόσο αδαείς ωστε να περιμένετε πίδακες υγρών απο τον κόλπο της γυναίκες σε τέτοιες ποσότητες που μόνο η ουροδόχος κύστη μπορεί να παράγει...
Ετσι, χωστα!μι μασ κοροδεβισ αφτι πο φτιανουν τσοντεσ κσερουν πολι καλα ινε επιστιμονεσ καλι πολι
απο τισ τσοντεσ τα εχο μαθι ολα δε εχο πιδισι ποτε βεβεα γιατι δε μποραοΕτσι, χωστα!
οι επιστιμονεσ ινε καλι πολι!
Ετσι, χωστα!
οι επιστιμονεσ ινε καλι πολι!
ισε φελολογοσ?''ιεν'' ειναι το σωστο
Ενεστωτας διαρκειας...
Θα σε παω εγω σε μια καλη κοπελλα με φτερα και θα μπορεσεις...απο τισ τσοντεσ τα εχο μαθι ολα δε εχο πιδισι ποτε βεβεα γιατι δε μποραο
Τι μας λες τωρα.''ιεν'' ειναι το σωστο
Ενεστωτας διαρκειας...
ισε φελολογοσ?
ισ επολι καλο πεδι κε θελο να με κερασισ κε πολα κε ορεα φαγιταΘα σε παω εγω σε μια καλη κοπελλα με φτερα και θα μπορεσεις...
Τι μας λες τωρα.
Τα υπολοιπα δηλαδη ειναι σωστα?
οκ λουμιδιιεμ απο τουσ καλιτερου του ιδουσ
Μου φαινεται στα φαγητα εισαι ασυμφορος!ισ επολι καλο πεδι κε θελο να με κερασισ κε πολα κε ορεα φαγιτα
αχ μονο εγο θα τροο ομοσΜου φαινεται στα φαγητα εισαι ασυμφορος!
Ενταξει, θα παρουμε κανα-δυο φιλες σου παρεα και θα παμε σε μια ψησταρια.
Θα την κανουμε ταρατσα!
Ο.Κ.αχ μονο εγο θα τροο ομοσ
αχ παο να χεσο καλο απογεμααααααααααΟ.Κ.
Εγω ομως θα "τρωω" τις φιλες σου.
Αντε και κανα κοψιδι..
καλο απογευμα! Καλο χεσιμο!αχ παο να χεσο καλο απογεμαααααααααα
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ............
ποσο χρονων ειναι αυτη τωρα?Εγώ όταν ήμουν έφηβος και άρχιζα τα πρώτα μου βήματα στο σεξ, τα είχα με μια ψώλα καλαματιανή και ενα βράδυ την μαλάκιζα για πολύ ώρα. Εκείνη ήταν πολύ καυλωμένη και κάποια στιγμή έχυσε πολλά υγρά, παχύρευστα με ιδιαίτερη μυρωδια, σαν αραιό σπέρμα ας πούμε. Δεν ήταν κατουρο ήταν μουνόχυμα, έτρεμε κιολάς η γκόμενα απο την καύλα. Δεν τα πέταξε όμωςε όπως βλέπουμε στις ταινίες, απλά φανταστήτε πως έβρεξε όλη μου την παλάμη.