Νέα

Xύνουν(squirting) οι γυναικες,οι γκομενες ή και οι πουτανες που γαματε ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το squirting είναι μια χαζο-ιδέα των Αμερικάνων για να δικαιολογήσουν την ουρολαγνεία σε μια κοινωνία που αν και παρήγαγε την πορνοβιομηχανία..παραμένει άκρως συντηρητική...

Μπορεί να υπάρξουν σε ορισμένες γυναίκες άφθονα υγρά κατά τον οργασμό (που παράγονται κυρίως απο τους βαρθολίνειους αδένες..χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι αδένες εσωτρικά του κόλπου που βοηθούν στην επαρκή εφύγρανση της περιοχής...)

Στις ταινίες όμως squirting (που κυρίως κυλοφόρησε μια περίοδο η elegant angel με μεγάλη επιτυχία) βλέπουμε γυναίκες που ουρουν..
Χαρακτηριστικό παράδειγμα Cytherea, Angela Stone , Sidnee Jennings που βγάζουν ένα πίδακα υγρών....προφανώς ούρων ..που τα εκτοξεύουν σε απόσταση μέτρων.
Φαάινεται καθαρά το στόμιο της ουρήθρας (ειδικά της Cyhterea προεκβάλλει απο τη συνεχή χρήση και καταπόνηση).
Φυσικά και καταναλώνουν άφθονα υγρά πιο πριν...και τα ούρα εμφανίζονται άχρωμα (σχεδόν)..

Πολλές επίσης, τη στιγμή εκεινη, βάζουν και καλά δάχτυλο για να δείξουν πως ερεθίζονται και τότε squirt-αρουν...
(προφανώς για να μην φανεί πως κατουράνε...και φυσικά γιατι πιέζοντας το πάνω τοίχωμα του κόλπου...πιέζουν την ουροδόχο κύστη που γειτονεύει...και έτσι κατουράνε...

Επομένως μην είστε τόσο αδαείς ωστε να περιμένετε πίδακες υγρών απο τον κόλπο της γυναίκες σε τέτοιες ποσότητες που μόνο η ουροδόχος κύστη μπορεί να παράγει...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Το squirting είναι μια χαζο-ιδέα των Αμερικάνων για να δικαιολογήσουν την ουρολαγνεία σε μια κοινωνία που αν και παρήγαγε την πορνοβιομηχανία..παραμένει άκρως συντηρητική...

Μπορεί να υπάρξουν σε ορισμένες γυναίκες άφθονα υγρά κατά τον οργασμό (που παράγονται κυρίως απο τους βαρθολίνειους αδένες..χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι αδένες εσωτρικά του κόλπου που βοηθούν στην επαρκή εφύγρανση της περιοχής...)

Στις ταινίες όμως squirting (που κυρίως κυλοφόρησε μια περίοδο η elegant angel με μεγάλη επιτυχία) βλέπουμε γυναίκες που ουρουν..
Χαρακτηριστικό παράδειγμα Cytherea, Angela Stone , Sidnee Jennings που βγάζουν ένα πίδακα υγρών....προφανώς ούρων ..που τα εκτοξεύουν σε απόσταση μέτρων.
Φαάινεται καθαρά το στόμιο της ουρήθρας (ειδικά της Cyhterea προεκβάλλει απο τη συνεχή χρήση και καταπόνηση).
Φυσικά και καταναλώνουν άφθονα υγρά πιο πριν...και τα ούρα εμφανίζονται άχρωμα (σχεδόν)..

Πολλές επίσης, τη στιγμή εκεινη, βάζουν και καλά δάχτυλο για να δείξουν πως ερεθίζονται και τότε squirt-αρουν...
(προφανώς για να μην φανεί πως κατουράνε...και φυσικά γιατι πιέζοντας το πάνω τοίχωμα του κόλπου...πιέζουν την ουροδόχο κύστη που γειτονεύει...και έτσι κατουράνε...

Επομένως μην είστε τόσο αδαείς ωστε να περιμένετε πίδακες υγρών απο τον κόλπο της γυναίκες σε τέτοιες ποσότητες που μόνο η ουροδόχος κύστη μπορεί να παράγει...
μι μασ κοροδεβισ αφτι πο φτιανουν τσοντεσ κσερουν πολι καλα ινε επιστιμονεσ καλι πολι

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
απο τισ τσοντεσ τα εχο μαθι ολα δε εχο πιδισι ποτε βεβεα γιατι δε μποραο
Θα σε παω εγω σε μια καλη κοπελλα με φτερα και θα μπορεσεις...

''ιεν'' ειναι το σωστο

Ενεστωτας διαρκειας...
Τι μας λες τωρα.
Τα υπολοιπα δηλαδη ειναι σωστα? :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Θα σε παω εγω σε μια καλη κοπελλα με φτερα και θα μπορεσεις...
Τι μας λες τωρα.
Τα υπολοιπα δηλαδη ειναι σωστα? :2funny:
ισ επολι καλο πεδι κε θελο να με κερασισ κε πολα κε ορεα φαγιτα

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
ισ επολι καλο πεδι κε θελο να με κερασισ κε πολα κε ορεα φαγιτα
Μου φαινεται στα φαγητα εισαι ασυμφορος!
Ενταξει, θα παρουμε κανα-δυο φιλες σου παρεα και θα παμε σε μια ψησταρια.
Θα την κανουμε ταρατσα!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.446
Πόντοι
6.955
Εγώ όταν ήμουν έφηβος και άρχιζα τα πρώτα μου βήματα στο σεξ, τα είχα με μια ψώλα καλαματιανή και ενα βράδυ την μαλάκιζα για πολύ ώρα. Εκείνη ήταν πολύ καυλωμένη και κάποια στιγμή έχυσε πολλά υγρά, παχύρευστα με ιδιαίτερη μυρωδια, σαν αραιό σπέρμα ας πούμε. Δεν ήταν κατουρο ήταν μουνόχυμα, έτρεμε κιολάς η γκόμενα απο την καύλα. Δεν τα πέταξε όμωςε όπως βλέπουμε στις ταινίες, απλά φανταστήτε πως έβρεξε όλη μου την παλάμη.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγώ όταν ήμουν έφηβος και άρχιζα τα πρώτα μου βήματα στο σεξ, τα είχα με μια ψώλα καλαματιανή και ενα βράδυ την μαλάκιζα για πολύ ώρα. Εκείνη ήταν πολύ καυλωμένη και κάποια στιγμή έχυσε πολλά υγρά, παχύρευστα με ιδιαίτερη μυρωδια, σαν αραιό σπέρμα ας πούμε. Δεν ήταν κατουρο ήταν μουνόχυμα, έτρεμε κιολάς η γκόμενα απο την καύλα. Δεν τα πέταξε όμωςε όπως βλέπουμε στις ταινίες, απλά φανταστήτε πως έβρεξε όλη μου την παλάμη.
ποσο χρονων ειναι αυτη τωρα?

panaotispaok

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εμενα παντως μου ειχε τυχει με μια 45αρα που την ξεμουνιαζα ολο το βραδυ και εχυνε ποταμια ολη νυχτα..παντως με κατουρα δεν εμοιαζαν..και δεν ειχε πιει τιποτα..και η ουροδοχος κυστη χωραει κατα μεσο ορο 500 cc..αυτη πρεπει να εχυσε πανω απο δυο λιτρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom