Νέα

Xύνουν(squirting) οι γυναικες,οι γκομενες ή και οι πουτανες που γαματε ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Αν δεν κάνω κάτι καλά ή κάνω κάτι που δεν της αρέσει, έχει στόμα να μιλήσει. Ο διάλογος γι αυτό εφευρέθηκε. Για να λες τι σου αρέσει κι τι όχι.

Τι να σου πει δηλαδή; Σεξ θα κάνεις ή θα παρκάρεις; Αμα δεν υπάρχει χημεία με κάποια απ' την πρώτη φορά ό,τι διάλογο και να κάνεις δε θα υπάρξει βελτίωση

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το θεμα ειναι πωs αν θελει να σε ξεγελασει............το κανει

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μήπως το θέμα είναι να περάσετε και οι δύο καλα?????????????????? γιατί να σε ξεγελάσει αφού αυτή βγαίνει χαμένη εφόσον δεν το χαιρεται

Το θεμα ειναι πωs αν θελει να σε ξεγελασει............το κανει

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τι να σου πει δηλαδή; Σεξ θα κάνεις ή θα παρκάρεις; Αμα δεν υπάρχει χημεία με κάποια απ' την πρώτη φορά ό,τι διάλογο και να κάνεις δε θα υπάρξει βελτίωση
  Ρε φίλε εγώ γουστάρω να της γλείψω το μουνί κι εκείνη μπορεί να θελει γαμήσι για να τελειώσει. Τι χημεία και σκατά μου λες;

Όταν έλκεσαι από μία γκόμενα, μόνο που σε αγγίζει καυλώνεις. Το ίδιο κι εκείνη. Αν εγώ κάνω κάτι που δεν την καυλώνει αρκετά, δεν πρέπει να μου το πει;

Σtα μουγκά θα τη βγάλουμε;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μήπως το θέμα είναι να περάσετε και οι δύο καλα?????????????????? γιατί να σε ξεγελάσει αφού αυτή βγαίνει χαμένη εφόσον δεν το χαιρεται
Το κανει για να κρατησει την σχεση τηs...Οχι ολεs και οχι παντα, αλλα γινεται

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πες τα ρε άρχοντα. Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
άμα δεν ξέρει η άλλη να χορεύει, τι χημεία και μαλακίες λέμε τώρα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Κάποτε είχα μία γκόμενα που έχυνε μόνο με λίγο δάχτυλο στο μουνί της και προστυχόλογα στο αυτί, άντε και λίγο γλείψιμο στο σημείο πίσω από αυτό. Ποτάμια τα χύσια και φωνή σαν να την σφάζουν.

ΈΛεγα πως όταν τη γαμήσω θα βγάζει τον Νιαγάρα. Τίποτα.  Τι γλειφομούνια της έκανα, τι γαμήσια αεροπλανικά.... τίποτα.

Μόνο με το δάχτυλο και προστυχόλογα στο αυτί είχε έντονο οργασμό.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
άντε τώρα να μυρίσεις τα νύχια σου να μάθεις πως γουστάρει η άλλη

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
άντε τώρα να μυρίσεις τα νύχια σου να μάθεις πως γουστάρει η άλλη

Γι αυτό ο καλός Θεούλης μας έδωσε την ομιλία....  Για να λες στον γκόμενο " Βάγγο την κλειτορίδα μου δάγκω!!!"

:tooth:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Εξαρτάται τί εννοούμε με το χύνουν. (Στους άνδρες είναι σαφέστερο)

-ναι χύνουν, δηλ. εκκρίνονται κολπικά υγρά, που λιπαίνουν την περιοχή. Συμβαίνει ακόμη και στις ιερόδουλες. Όχι σε όλες, εξαρτάται από το εάν το θέλουν και πόσο πραγματικά συμμετέχουν.

-καποιες μπορούν να προσποιηθούν οργασμό επειδή ελέγχουν τους μυς τους, αρα συσπώνται σαν να τελειώνουν. Κι αυτό χύσιμο είναι, κάποιου τύπου. Το κάνουν ιερόδουλες ως παροχή καλού σερβις. Λίγες το κάνουν!

-κάποιες τελειώνουν πραγματικα οι συσπάσεις δηλ. είναι αληθινές, και όχι τεχνητές. ΚΙ αυτό προφανώς είναι χύσιμο είναι και έπεται των κολπικών εκκρίσεων, το προχωράνε δλδ παραπερα. Συμβαίνει ακόμη και με τις ιερόδουλες (αν και σπάνιο).

-το squirting είναι εκροή ούρων. Συμβαίνει ακόμη και με ιερόδουλες.

Μού έχουν τύχει όλα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σε ένα ξενοδοχείο στη Ρόδο γαμιόταν μια βλαχούλα στο διπλανό δωμάτιο.... Κάποια στιγμή ακούω τον εξής διάλογο:

- Αααααααχ Λιφτέρη μ' χύνουουουου!!!
- Χυσι' μουρή γαμιολα!!! Χυσι μ' τουν πούτσου!
- Χύνου Λιφτέρη μ', χύνου κι ξαναχύνουουουου!!!
- Που πω καύλις που χω μανάρα μ'!! Θα σου σουβλίσω τον κώλο σαν του Θανάση Διάκου!
- Σούβλισε μι Λιφτέρη μ' !!! καυλιάρι μ'!!! Κουκίνησε μ' τουν κώλου!
- Μη φουνάζς μουρή !! Θα μας ακούσουν σουλο του ξενοδοχείου! (Φαααααααπ!!!! Ήχος κωλοσκάμπιλου).

Σιγή....

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
με το κωλοσκάμπιλο την επανέφερε σε τάξη?????????

Σε ένα ξενοδοχείο στη Ρόδο γαμιόταν μια βλαχούλα στο διπλανό δωμάτιο.... Κάποια στιγμή ακούω τον εξής διάλογο:

- Που πω καύλις που χω μανάρα μ'!! Θα σου σουβλίσω τον κώλο σαν του Θανάση Διάκου!
- Μη φουνάζς μουρή !! Θα μας ακούσουν σουλο του ξενοδοχείου! (Φαααααααπ!!!! Ήχος κωλοσκάμπιλου).

Σιγή....

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πανω στο θεμα εχω ενα φιλαρακι που γουσταρει τις μεγαλυτερες.37αρης αυτης ειχε βρει μια 47αρα+ που ο γκομενος της ηταν στα καραβια.Ρε φιλε μου λεει η γκομενα  αυτη στο τελευταίο ραντεβού που ειχαν σε hotel (λογω επιστροφης του γκομενου απο το τα καραβια).Μου λεει η γκομενα μετετρεψε σε <<λιμνη>> το κρεβατι ηταν τετοιο το squirting απο την καβλα της.Μου λεει αηδιασα(κοντευα να ξερασω μου λεει).Δεν ειχε ματαξαναδει τετοιο πραγμα παρα την εντονη σεξουαλικη ζωη που ειχε-εχει.Πρεπει να ειχε πολλα απωθημενα -αγαμητη η γκομενα...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Πανω στο θεμα εχω ενα φιλαρακι που γουσταρει τις μεγαλυτερες.37αρης αυτης ειχε βρει μια 47αρα+ που ο γκομενος της ηταν στα καραβια.Ρε φιλε μου λεει η γκομενα  αυτη στο τελευταίο ραντεβού που ειχαν σε hotel (λογω επιστροφης του γκομενου απο το τα καραβια).Μου λεει η γκομενα μετετρεψε σε <<λιμνη>> το κρεβατι ηταν τετοιο το squirting απο την καβλα της.Μου λεει αηδιασα(κοντευα να ξερασω μου λεει).Δεν ειχε ματαξαναδει τετοιο πραγμα παρα την εντονη σεξουαλικη ζωη που ειχε-εχει.Πρεπει να ειχε πολλα απωθημενα -αγαμητη η γκομενα...
η ποσοτητα υγρου στο squirting δεν ειναι θεμα αποχης .

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.638
Πόντοι
506
Ρε φιλε με συγχωρης κιολας γιατι αυφου σου εχει τυχει πιο πολλες φορεσ θα ξερεις καλυτερα ,αλλα νομιζω οτι ειναι αχρωμα υγρα τουλαχιστον απο οτι βλεπω στα βιντεακια και οχι ουρα
αμα κοιταξεις σε κοντινα πλανα αυτα τα βιντεακια θα δεις οτι αυτα τα υγρα βγαινουν απο την ουρυθρα, οχι απ το μουνι

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
αααααχχχχ εχω να γραψω στο σαιτ εδω και 2 χρονια σχεδον τι μου θυμισες
τοτε που ημουν φοιτητης και ανυπαντρος και τα ειχα με μια γκομενα ξανθια μουναρα που εχυνε τοσο πολυ που τα υγρα απο τον κολπο της με γεμιζαν μεχρι τα γονατα... Τωρα παντρευτηκα και πιτσιρικες δε μου εχουν τυχει..

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
αμα κοιταξεις σε κοντινα πλανα αυτα τα βιντεακια θα δεις οτι αυτα τα υγρα βγαινουν απο την ουρυθρα, οχι απ το μουνι

Με τετοια πιεση και σε τετοια ποσοτητα ειναι ευνοητο να βγαινουν απο την ουρηθρα και οχι απο τον κολπο ....Δεν σημαινει ομως ντε και καλα οτι ειναι ουρα κιολας .....

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω μια φορα που διακοπες ημουν με κολλητο μου τραβηξε δυο μαλακιες απο την καβλα του που οι διπλανοι πηδιοντουσαν

Σιγή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom