lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
με εμενα χυνουν πριν τις πλησιασω,οι δε πουτανες αστα να πανε,ποταμια ολοκληρα,μαζι και οι τσατσαδες
δικε μου αν ηταν απο την καλαματα θα ηταν λαδοκορηΕγώ όταν ήμουν έφηβος και άρχιζα τα πρώτα μου βήματα στο σεξ, τα είχα με μια ψώλα καλαματιανή και ενα βράδυ την μαλάκιζα για πολύ ώρα. Εκείνη ήταν πολύ καυλωμένη και κάποια στιγμή έχυσε πολλά υγρά, παχύρευστα με ιδιαίτερη μυρωδια, σαν αραιό σπέρμα ας πούμε. Δεν ήταν κατουρο ήταν μουνόχυμα, έτρεμε κιολάς η γκόμενα απο την καύλα. Δεν τα πέταξε όμωςε όπως βλέπουμε στις ταινίες, απλά φανταστήτε πως έβρεξε όλη μου την παλάμη.
με εμενα χυνουν πριν τις πλησιασω,οι δε πουτανες αστα να πανε,ποταμια ολοκληρα,μαζι και οι τσατσαδες
τύπε εγώ τις κάνω να χύνουν μέσω π.μ. λίλες γιαννοράνιες μέιλ τσουλί και οι περισσότερες από αυτές ούτε κόλπο δεν έχουν.με εμενα χυνουν πριν τις πλησιασω,οι δε πουτανες αστα να πανε,ποταμια ολοκληρα,μαζι και οι τσατσαδες
απαιχτοςτύπε εγώ τις κάνω να χύνουν μέσω π.μ. λίλες γιαννοράνιες μέιλ τσουλί και οι περισσότερες από αυτές ούτε κόλπο δεν έχουν.
To squirt δεν ειναι κατουρο γιατι πολυ απλα δε βγαινει απο την ουρηθρα αλλα απο τον κολπο της γυναικας, ειναι αχρωμα και αοσμα υγρα, μου εχει τυχει μονο με μια γκομενα μεχρι στιγμης
Ρε χαζοβιόληδες το σκουίρτινγκ ΠΑΝΤΑ κάτουρο είναι! Τί άλλο υγρό να υπάρχει στην περιοχή σε τέτοια ποσότητα;
Απλά, υποτίθεται πως η γυναίκα βγάζει τα ούρα μαζί με κολπικά υγρά στα πλαίσια μεγάλης ερωτικής διέγερσης και όχι γιατί κατουριέται.
Εμένα μου έχει τύχει δυο φορές. Και οι δυό γυναίκες είχαν επίγνωση του τί είδους ακριβώς ήταν το υγρό αυτό, αλλά πραγματικά το έβγαζαν από ευχαρίστηση. Θυμάμαι η μία που φώναζε. "Θα χύσω! Θα χύσω και θα κατουρήσω μαζί!"...
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυλα απο το να βλεπεις μια γυναικα να χυνει σπαρταρωντας !!!!!!
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυλα απο το να βλεπεις μια γυναικα να χυνει σπαρταρωντας !!!!!!
Λοιπόν ας γράφουν αυτοί που τους έχει τύχει για να ακούγονται σωστά πράγματα εδώ μέσα.
Εμένα που έχει τύχει με μια κοπέλα που είχα σταθερη σχέση και εκανα sex κάθε μέρα για πολύ καιρό.
Λοιπόν, το squirting δεν είναι κάτουρο, είναι υγρό άοσμο και άγευστο και δεν εχει καμία σχέση με ούρα.
Η γυναίκα μπορεί να χύσει πολλές φορές σε μια μέρα και ακόμα πολλές φορές στην ίδια ώρα.
Η ποσότητα είναι πραγματικά μεγάλη και εντυπωσιακή.
Όταν χύνει με αυτό τον τρόπο στην αρχή αισθάνεται σαν να θέλει να ουρήσει και γι' αυτό μπορεί να αισθάνεται περίεργα. Αν μάθει όμως το σώμα της καλά μαθαίνει να το χειρίζεται και αυτο...και ο οργασμός ειναι μοναδικός.
Το squirting δεν προκύπτει πάντα, εξαρτάται από την στάση την όρεξη την διάθεση τον τρόπο διείσδυσης...
Αυτά...η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι μπορείς να κάνεις ένα στρώμα κρεβατιού...νερόστρωμα.
μου εχει τυχει ασπρο υγρο (1 φορα) ναι μοιαζει με το ανδρικο σπερμα, δεν ειναι αχρωμο και ειχε κατσει πανω στο προφυλακτικο (σα σπερμα που κολλαει) και το παρατυρουσαμε μετα και οι 2 αυτα τα σκουιρτινγκ στις τσοντες, μουφα ειναι μαλλον κατουραν οι γκομενες, ασπρο υγρο (που κολλαει σα σπερμα) παντως εχω δει και σε αρκετες τσοντες, συνηθως οταν καβαλαει η γυναικαδεν ειναι αχρωμο το υγρο που βγαζει η γυναικα.Αυτο που βλεπετε στις τσοντες ειναι τεχνιτο squirting,στην ουσια κατουρημα ειναι.Ειναι προς το ασπρο το υγρο και μοιαζει λιγο με το σπερμα (και κολλαει σα σπερμα).