Νέα

Xύνουν(squirting) οι γυναικες,οι γκομενες ή και οι πουτανες που γαματε ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
με εμενα χυνουν πριν τις πλησιασω,οι δε πουτανες αστα να πανε,ποταμια ολοκληρα,μαζι και οι τσατσαδες

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Εγώ όταν ήμουν έφηβος και άρχιζα τα πρώτα μου βήματα στο σεξ, τα είχα με μια ψώλα καλαματιανή και ενα βράδυ την μαλάκιζα για πολύ ώρα. Εκείνη ήταν πολύ καυλωμένη και κάποια στιγμή έχυσε πολλά υγρά, παχύρευστα με ιδιαίτερη μυρωδια, σαν αραιό σπέρμα ας πούμε. Δεν ήταν κατουρο ήταν μουνόχυμα, έτρεμε κιολάς η γκόμενα απο την καύλα. Δεν τα πέταξε όμωςε όπως βλέπουμε στις ταινίες, απλά φανταστήτε πως έβρεξε όλη μου την παλάμη.
δικε μου αν ηταν απο την καλαματα θα ηταν λαδοκορη

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
To squirt δεν ειναι κατουρο γιατι πολυ απλα δε βγαινει απο την ουρηθρα αλλα απο τον κολπο της γυναικας, ειναι αχρωμα και αοσμα υγρα, μου εχει τυχει μονο με μια γκομενα μεχρι στιγμης

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
με εμενα χυνουν πριν τις πλησιασω,οι δε πουτανες αστα να πανε,ποταμια ολοκληρα,μαζι και οι τσατσαδες
τύπε εγώ τις κάνω να χύνουν μέσω π.μ. λίλες γιαννοράνιες μέιλ τσουλί και οι περισσότερες από αυτές ούτε κόλπο δεν έχουν.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
To squirt δεν ειναι κατουρο γιατι πολυ απλα δε βγαινει απο την ουρηθρα αλλα απο τον κολπο της γυναικας, ειναι αχρωμα και αοσμα υγρα, μου εχει τυχει μονο με μια γκομενα μεχρι στιγμης

εχουν μια περιεργη μυρωδια παντως

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ναι παντα χινοθν διαρκωσ μιλαμε !!
δεν προλαβαινω !!
αφοθ φεβγω και εκεινεσ σινεχιζοθν και με παιρνοθνε τηλεφωνο για να τισ ακοθω απο μακρια γιατι πρεπει να παμε και σε δοθλειεσ !! :rockon: :rockon: :rockon:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
μια ελλεινιδα δε θα βρεθει να μας διαφωτισει?

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Ρε χαζοβιόληδες το σκουίρτινγκ ΠΑΝΤΑ κάτουρο είναι! Τί άλλο υγρό να υπάρχει στην περιοχή σε τέτοια ποσότητα;

Απλά, υποτίθεται πως η γυναίκα βγάζει τα ούρα μαζί με κολπικά υγρά στα πλαίσια μεγάλης ερωτικής διέγερσης και όχι γιατί κατουριέται.

Εμένα μου έχει τύχει δυο φορές. Και οι δυό γυναίκες είχαν επίγνωση του τί είδους ακριβώς ήταν το υγρό αυτό, αλλά πραγματικά το έβγαζαν από ευχαρίστηση. Θυμάμαι η μία που φώναζε. "Θα χύσω! Θα χύσω και θα κατουρήσω μαζί!"...

Λοιπόν ας γράφουν αυτοί που τους έχει τύχει για να ακούγονται σωστά πράγματα εδώ μέσα.

Εμένα που έχει τύχει με μια κοπέλα που είχα σταθερη σχέση και εκανα sex κάθε μέρα για πολύ καιρό.
Λοιπόν, το squirting δεν είναι κάτουρο, είναι υγρό άοσμο και άγευστο και δεν εχει καμία σχέση με ούρα.
Η γυναίκα μπορεί να χύσει πολλές φορές σε μια μέρα και ακόμα πολλές φορές στην ίδια ώρα.
Η ποσότητα είναι πραγματικά μεγάλη και εντυπωσιακή.
Όταν χύνει με αυτό τον τρόπο στην αρχή αισθάνεται σαν να θέλει να ουρήσει και γι' αυτό μπορεί να αισθάνεται περίεργα. Αν μάθει όμως το σώμα της καλά μαθαίνει να το χειρίζεται και αυτο...και ο οργασμός ειναι μοναδικός.

Το squirting δεν προκύπτει πάντα, εξαρτάται από την στάση την όρεξη την διάθεση τον τρόπο διείσδυσης...

Αυτά...η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι μπορείς να κάνεις ένα στρώμα κρεβατιού...νερόστρωμα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυλα απο το να βλεπεις μια γυναικα να χυνει σπαρταρωντας !!!!!!

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
λοιπον εχω 2 περιπτωσεις... μια πρωην γκομενα πριν απο χρονια δεν τολμουσα να την αρχισω στα προκαταρκτικα διοτι εχυνε αμεσως μιλαμε χυσιμο οπως η πορνοσταρ tianna lynn δεν προλαβαινα να μπω μεσα και γινοταν μουσκεμα...η αλλη ομως που ειχα πριν απο ενα χρονο δεν εχυνε με τιποτα... ουτε ερχοταν ευκολα σε οργασμο γουσταρε γαμισι επι ωρες και καυχοταν πως εκανε τους πρωην γκομενους να μην μπορουν να την ικανοποιουν με αποτελεσμα να τους διωχνει ....αλλα σαν καλο διαβασμενο παιδι που ειμαι την αρχισα στο πασπαλιμα ...(βεβαια μου κοστισε κατι σε θεμα υγιεινης...μην βαζετε την γλωσσα σας οπου να'ναι!! χαχα) και ενα ωραιο βραδυ δεν αντεξε και την καταφερα να χυσει.....με αποτελεσμα να την παρατησω εγω αυτη την φορα .....πολυ δουλεια ρε μαγκα στα βαρεα και ανθυγιεινα ....

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Λοιπόν ας γράφουν αυτοί που τους έχει τύχει για να ακούγονται σωστά πράγματα εδώ μέσα.

Εμένα που έχει τύχει με μια κοπέλα που είχα σταθερη σχέση και εκανα sex κάθε μέρα για πολύ καιρό.
Λοιπόν, το squirting δεν είναι κάτουρο, είναι υγρό άοσμο και άγευστο και δεν εχει καμία σχέση με ούρα.
Η γυναίκα μπορεί να χύσει πολλές φορές σε μια μέρα και ακόμα πολλές φορές στην ίδια ώρα.
Η ποσότητα είναι πραγματικά μεγάλη και εντυπωσιακή.
Όταν χύνει με αυτό τον τρόπο στην αρχή αισθάνεται σαν να θέλει να ουρήσει και γι' αυτό μπορεί να αισθάνεται περίεργα. Αν μάθει όμως το σώμα της καλά μαθαίνει να το χειρίζεται και αυτο...και ο οργασμός ειναι μοναδικός.

Το squirting δεν προκύπτει πάντα, εξαρτάται από την στάση την όρεξη την διάθεση τον τρόπο διείσδυσης...

Αυτά...η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι μπορείς να κάνεις ένα στρώμα κρεβατιού...νερόστρωμα.

:thumbsup:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δεν ειναι αχρωμο το υγρο που βγαζει η γυναικα.Αυτο που βλεπετε στις τσοντες ειναι τεχνιτο squirting,στην ουσια κατουρημα ειναι.Ειναι προς το ασπρο το υγρο και μοιαζει λιγο με το σπερμα (και κολλαει σα σπερμα).
:thumbsup: μου εχει τυχει ασπρο υγρο (1 φορα) ναι μοιαζει με το ανδρικο σπερμα, δεν ειναι αχρωμο και ειχε κατσει πανω στο προφυλακτικο (σα σπερμα που κολλαει) και το παρατυρουσαμε μετα και οι 2 :dunno:  αυτα τα σκουιρτινγκ στις τσοντες, μουφα ειναι μαλλον κατουραν :piss: οι γκομενες, ασπρο υγρο (που κολλαει σα σπερμα) παντως εχω δει και σε αρκετες τσοντες, συνηθως οταν καβαλαει η γυναικα

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Ναι, οντως συμβαινει και αν δεν εισαι ενημερωμενος (οπως εγω) πριν σου συμβει τοτε υπαρχει περιπτωση να φας μεγαλη ξενερα.
Στην αρχη ειλικρινα νομιζα πως η γυναικα κατουρηθηκε επιτηδες (η χωρις να το καταλαβει) και αηδιασα ( σε μια φαση ανησυχησα μη χεστει κιολας), τις επομενες φορες πονηρευτηκα και ψάχνοντάς το, καταλαβα, τι πραγματικα συμβαινει...το ασπρο υγρο που ανεφερε ενας φιλος παραπανω δεν ταυτιζεται απαραιτητα με το squirting αλλα μπορει να συμβουν και τα 2 συγχρονως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom