Νέα

Έχετε πάει ποτέ να γαμήσετε χαράματα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MOUNARAAA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Έχω δοκιμάσει όλες τις ώρες. Μετά τις 2 το πρωί είναι τέλεια! Αλλά ποτέ μετά από έξοδο. Όταν είναι να πάω κατά τις 4-5 το πρωί, κοιμάμαι από τις 11 (για δυο-τρεις ωρίτσες) και ξυπνάω φρέσκος και λαχταριστός  :2funny: και έτοιμος για  :fuck1:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Έχω δοκιμάσει όλες τις ώρες. Μετά τις 2 το πρωί είναι τέλεια! Αλλά ποτέ μετά από έξοδο. Όταν είναι να πάω κατά τις 4-5 το πρωί, κοιμάμαι από τις 11 (για δυο-τρεις ωρίτσες) και ξυπνάω φρέσκος και λαχταριστός  :2funny: και έτοιμος για  :fuck1:
Μεχρι τις 2 με 3 το πολυ. Απο εκει και περα θα εισαι αρκετα κουρασμενοε και εσυ και η κοπελλα. Εγω παντως κουτουλαω μετα απο αυτες τις ωρες. Αν βεβαια κοιμηθω και βαλω ξυπνητηρι τοτε ενταξει... :2funny:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Μεχρι τις 2 με 3 το πολυ. Απο εκει και περα θα εισαι αρκετα κουρασμενοε και εσυ και η κοπελλα. Εγω παντως κουτουλαω μετα απο αυτες τις ωρες. Αν βεβαια κοιμηθω και βαλω ξυπνητηρι τοτε ενταξει... :2funny:
Εξαρτατε απο την κοπελα και τον εκαστοτε πελατη τυπε μου! ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μα αυτό λέμε: κοιμάσαι νωρίς, ξυπνάς νωρίς και  :fuck1: νωρίς!!! Τέλεια!!!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Παντως απο οτι ξερω η νυχτερινη ειναι η χειροτερη και πιο δυσκολη βαρδια ειδικα το ΠΣΚ.
Συνηθως την αποφευγω...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Χαράματα και μετά από νυχτερινή έξοδο σε κλαμπάκι, καμάκι που πήγε στο βρόντο και τρελό οφθαλμόλουτρο είναι το πιό value for money γαμήσι ever. Μετά κοιμάσαι γλυκά.  :rockon:

wolf1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
31
Like
345
Πόντοι
290
Μα αυτό λέμε: κοιμάσαι νωρίς, ξυπνάς νωρίς και  :fuck1: νωρίς!!! Τέλεια!!!

γυρω στις 7-7.30 το πρωι..δεν κυκλοφορει γατα απο πακια-ζακια κλπ . ησυχια στο μεταξι και καμια βιασυνη...
πας μετα χαλαρα για δουλεια,παιρνεις το καφεδακι σου και ολα δειχνουν πιο ομορφα :dancing:
το εχω κανει 6,7 φορες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom