DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
παιδια ειναι ωραια εμπειρια να γαμας τα χαραματα ετσι μου αρεσι να ειναι πρωινο κατουριμενο μουνακιΟταν είσαι και λιγάκι λιώμα απο το ξενύχτι είναι σκέτη κάβλα.
παιδια ειναι ωραια εμπειρια να γαμας τα χαραματα ετσι μου αρεσι να ειναι πρωινο κατουριμενο μουνακιΟταν είσαι και λιγάκι λιώμα απο το ξενύχτι είναι σκέτη κάβλα.
και κατουριμενο παιδια ...... σκετη καυλατα χαραματα ειναι πιο σφιχτο !!!!!!!!!! ;)
Σχεδον ολο τον Αυγουστου αυτο εκανα! Στις 3 τη νυχτα στουντιο και στις 6:30 το πρωι δουλεια!!!
Θα δειξει στο χρονο αν οι εγκαταστασεις κλιματιστικων ηταν καλες!!!Σχεδον ολο τον Αυγουστου αυτο εκανα! Στις 3 τη νυχτα στουντιο και στις 6:30 το πρωι δουλεια!!!
Αυτό το έχω κάνει και εγώΘυμαμαι μια φορα ειχα γυρισει απο διακοπες, το αεροπλανο ειχε καθυστερηση και εφτασα σπιτι γυρω στις 4:30 και πηγα καπακι για καταθεση.
Ημουνα πολυ μικροτερος ομως τοτε......
Nαι, έχω καλέσει βίζιτα στις 5 το πρωί αλλά ήταν χάλια, μεθυσμένη και έκανε πως και καλά δεν ήξερε ελληνικά. Της είπα να φύγει και τότε μου μίλησε άπταιστα ελληνικά. Δεν ήθελα να τη γαμήσω και μόλις το κατάλαβε ξάπλωσε στο κρεβάτι, μου έδειξε λίγο βυζί, λίγο στριγκάκι, γδύθηκε τελείως και φυσικά το να αποφασίσω τελικά να τη γαμήσω ήταν θέμα δευτερολέπτων και..ορμονών. Η γκόμενα πάντως δεν άξιζε. Χαράματα όμως έχω πάει σε στριπτιτζάδικο και το καταφχαριστήθηκα.
Εχει Παρει Ποτε Κανεις Σας ΗΣΑΠ η' αυτοκινητο για να παει να Λαλησει στις 5:00 το πρωι ?
μακρια απο μας θεος φυλαξειΔεν το συζηταω καν !
Οι καυλες δεν εχουν ασχολουνται με ωραρια αλλα μονο με ωαρια....
τΤα καλυτερα ειναι μετα το ποτο η μετα το πρωινο καφε.Λιοσιων ιασωνος Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΧΙΛΕΩΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣγια χραματα η π...στη σολωνος.Παντα..... μα παντα τα χαραματα παω και γαμαω! Ειναι πολυ καλυτερα μετα το ποτακι σου να πας να γαμησεις!