nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο rocco θα μας πει...nwda που θα παμε για τσατσα ρε..
για λεγε.. (εχω καυλιτσες για granny )
που θα πάμε rocco?
ο rocco θα μας πει...nwda που θα παμε για τσατσα ρε..
για λεγε.. (εχω καυλιτσες για granny )
ο rocco θα μας πει...
που θα πάμε rocco?
...και ποσα θα σκάγατε για να γαμήσετε κάτι τσατσάδες που όταν τις βλέπετε σκέφτεστε"πo ρε πούστη...να γαμιόταν η τσατσά αντί για τη γκόμενα!"...?
και για τους πολύ άντρεςεπόμενα thread :
"έχετε βγει με τσατσά?",
"σχέση με τσατσά"
αν κατάλαβα λέει...παντως ρε nwdas αυτο που λες..
μου εχει τυχει πολλες φορες αλλα δεν μου εκατσε ακομη να παω με τσατσα..
και πρεπει να το βγαλω καταλαβες
σ είχα για ψιλoμαλακα αλλα...και για τους πολύ άντρες
"έχετε πηδήξει τραβέλι τσατσά"
"σχέση με σωλήνα από στριπτιτζάδικο"
και για απόστρατους από μεταξουργείο
"έχετε πηδήξει από παράθυρο;"
ο νομος λεει οτι η τσατσα πρεπει να ειναι πανω απο 50 ετων....τωρα αν παιζει καλοστεκουμενη πενηνταρα ή παραβιαζεται ο νομος αλλο καπελο...Aπο αυτά που λέτε- οτι δηλ. η τσατσα βγαινει ντυμένη και είναι .. σαν πουτάνα :o
Προκύπτει ότι απλα η 2η πουτάνα βαφτίζεται " τσατσά", και ότι ολο είναι στην ουσια ένας ευσχημος τρόπος
να παρακαμφθεί ( επιτέλους?) ο νόμος που απαγορευει στην ελλάδα να δουλευουν στην ιδια βαρδια
περισσότερες απο μία κοπέλες
η ενδεχομένως κανένα τσάτσο...?
Aπο αυτά που λέτε- οτι δηλ. η τσατσα βγαινει ντυμένη και είναι .. σαν πουτάνα :o
Προκύπτει ότι απλα η 2η πουτάνα βαφτίζεται " τσατσά", και ότι ολο είναι στην ουσια ένας ευσχημος τρόπος
να παρακαμφθεί ( επιτέλους?) ο νόμος που απαγορευει στην ελλάδα να δουλευουν στην ιδια βαρδια
περισσότερες απο μία κοπέλες
και μαλιστα εκανα μεγαλη μαλακια που δεν μπηκα να δοκιμασω.Τεταρτη βραδυ κατα τις 0230τεταρτη αργα βραδυ φωκαιας και αχαρνων ,επι της Φωκαιας..Ρολο τσατσα επαιζε ενα μελαχροινο καυλιαρικο ντυμενο σαν πουτανα με στρινγκ κτλ.Αρχιζε να μας λεει τις υπηρεσιες και μας δειχνει την πουτανα,μεαχροινη και αυτη ιδια με την τσατσα..Στο τελος μας λεει μπορειτε να μας παρετε παρτουζα..ε ρε γλεντια.Εχει παει κανεις ξανα ή μονο εκεινη τη βραδυα ετυχε και εγινε αυτο??
τι εννοεις ?εχω απαντησει ειλικρινα και εχω κατηγορηθει αδικως.
τους γ...ω ,τους πονηρακιδες.
τι εννοεις ?
η εύα?μια κοντή μελαχρινή πολύ αδύνατη υπερκινητική καυλιαρα που μιλάει ακατάπαυστα?