Περι μονογαμίας. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα και θεωρίες βάσει μόνο των εμπειριών μας και αυτών που έχουμε ακούσει.Δεν ξέρουμε τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του και τι λέει μετά ή τι δεν λέει.Πιστεύω ότι υπάρχουν μονογαμικοί άντρες είτε επειδή πραγματικά αγαπούν την συντροφό τους, είτε επειδή έχουν παιδιά και αισθάνονται τύψεις να κάνουν κάτι τέτοιο, είτε επειδή φοβούνται, είτε επειδή δειλιάζουν κλπ κλπ.Δεν μ'ενδιαφέρουν οι λόγοι.Το να είσαι μονογαμικός δεν σημαίνει ότι δεν έχεις σκεφτεί ποτέ η δεν έχεις θελήσει σεξουαλικά κάποια άλλη γυναίκα.Από το μυαλό μέχρι την πράξη όμως υπάρχει διαφορά κι εκεί πιστεύω ξεχωρίζει ένας άνθρωπος που σέβεται το ταίρι του και τον εαυτό του πάνω απ'όλα, από έναν που δεν έχει αυτοέλεγχο και αυτό μπορεί να του κοστίσει κάτι ξεχωριστό εν τέλει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε πάει με πόρνη; Πώς αντιδρούν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 414
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μονογαμικοι ειναι πολλοι .
Μονο γαμανε !
Ακριβως οπως το ειπες. ΕΙΝΑΙ.
Εσυ εισαι εξω απο αυτους.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Περι μονογαμίας. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα και θεωρίες βάσει μόνο των εμπειριών μας και αυτών που έχουμε ακούσει.Δεν ξέρουμε τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του και τι λέει μετά ή τι δεν λέει.Πιστεύω ότι υπάρχουν μονογαμικοί άντρες είτε επειδή πραγματικά αγαπούν την συντροφό τους, είτε επειδή έχουν παιδιά και αισθάνονται τύψεις να κάνουν κάτι τέτοιο, είτε επειδή φοβούνται, είτε επειδή δειλιάζουν κλπ κλπ.Δεν μ'ενδιαφέρουν οι λόγοι.Το να είσαι μονογαμικός δεν σημαίνει ότι δεν έχεις σκεφτεί ποτέ η δεν έχεις θελήσει σεξουαλικά κάποια άλλη γυναίκα.Από το μυαλό μέχρι την πράξη όμως υπάρχει διαφορά κι εκεί πιστεύω ξεχωρίζει ένας άνθρωπος που σέβεται το ταίρι του και τον εαυτό του πάνω απ'όλα, από έναν που δεν έχει αυτοέλεγχο και αυτό μπορεί να του κοστίσει κάτι ξεχωριστό εν τέλει.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ολοι θεωριες κ μαλακιες για να υποστηριξουν τα πιστευω τους. εφοσον δε με επηραζει αμεσα κατι, ας κανει ο καθενας ο,τι θελει.
πολυγαμιες, μονογαμιες κ θρησκειες. πφ.
γαμησετα.... σεντονια απο εδω σεντονια απο εκει
βγαζει αφρους ο αλλος απο το στομα μεχρι να πει τις μαλακιες του
κανει φουσκιτσες με τα σαλακια του
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
γεια σου ανατολακο!!!ολα καλα?
φτανει με τις ευγενειες!
απο που προκυπτει αυτο?
...Από την επιστήμη της βιολογίας, αγαπητή μου...αλλά και από την πραγματικότητα...αν ο άντρας ήταν μονογαμικός, δε θα υπήρχε η πορνεία σ αυτήν την έκταση...ίσως ούτε κι αυτό το site...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Και με επιστημονικα κριτηρια να τουs το λεs, αυτεs δεν το καταλαβαινουν...Από την επιστήμη της βιολογίας, αγαπητή μου...αλλά και από την πραγματικότητα...αν ο άντρας ήταν μονογαμικός, δε θα υπήρχε η πορνεία σ αυτήν την έκταση...ίσως ούτε κι αυτό το site...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Με τον έκρηκτικό συνδυασµό της άγνοιας των µαζών, οί κοινωνίες του καιρού περιέπεσαν σέ ένα εγκληµατικό παραλήρηµα, που στράφηκε κυρίως κατά τών άνδρών !!!!!!!...Από την επιστήμη της βιολογίας, αγαπητή μου...αλλά και από την πραγματικότητα...αν ο άντρας ήταν μονογαμικός, δε θα υπήρχε η πορνεία σ αυτήν την έκταση...ίσως ούτε κι αυτό το site...
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Ανατριχιασα!!!...Από την επιστήμη της βιολογίας, αγαπητή μου...αλλά και από την πραγματικότητα...αν ο άντρας ήταν μονογαμικός, δε θα υπήρχε η πορνεία σ αυτήν την έκταση...ίσως ούτε κι αυτό το site...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ειμαστε απροστατευτοι!!!!! Πεστα πεσταΜε τον έκρηκτικό συνδυασµό της άγνοιας των µαζών, οί κοινωνίες του καιρού περιέπεσαν σέ ένα εγκληµατικό παραλήρηµα, που στράφηκε κυρίως κατά τών άνδρών !!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Ειμαστε απροστατευτοι!!!!! Πεστα πεστα
Δές ένα gilf γαμμμμάω!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δές ένα gilf γαμμμμάω!!!!!!!!
Ιδια με τιs ελληνιδεs....πολυ λεπτοτερη ομωs
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Μονο που οι Ελληνιδες Gilf δεν πηδιουνται ετσι ομως.Ιδια με τιs ελληνιδεs....πολυ λεπτοτερη ομωs
Πολυ καυλωτικο Video. Μου αρεσε.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
...Γειά σου, μουνιτσα. Έτσι σε θέλω. Να διαχέεις τη γνώση που απέκτησες στο Cambridge...Η μονογαμία είναι ΑΝΩΜΑΛΗ κατάσταση για έναν άντρα. Από βιολογικής άποψης, είναι "κυνηγός" και πρέπει να διαχύσει τα γονίδιά του σε πολλές...
και για τη γυναικα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...διαβασα και μια σχετικη ερευνα για αυτο προσφατα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
και για τη γυναικα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...διαβασα και μια σχετικη ερευνα για αυτο προσφατα
Eισαι κυνηγοs?????? Αρτεμιs να ουμε?????
Συνημμένα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Eισαι κυνηγοs?????? Αρτεμιs να ουμε?????
αν εξαιρεσεις το βλεμα του ροφου.....
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
μεγαλο λαθος να το παραδέχεσαι σε γκόμενα
μετά σε βλέπουν σαν μηδενικό
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
έτυχε να το αποκαλύψω σε μια φίλη και με ρώταγε αν περνάω καλύτερα έτσι και γιατί.
Οπότε της εξήγησα ότι είναι μια φάση σαν καραμέλες, τις πιπιλάς, λιώνουν, αφήνουν μια ωραία γεύση αλλά δεν καλύπτουν την πείνα. Συμφώνησε. Οι γυναίκες το έχουν διαφορετικά. Δεν είναι κυνηγοί, είναι πιο σταθερές λόγω φύσεως.
Μπορώ να γονιμοποιήσω εκατομμύρια γυναίκες, αλλά καμία γυναίκα δεν μπορεί να δώσει παραπάνω από ένα αυγό. Επομένως ακολουθώντας τη φύση μου που είναι η μετάδοση της γενετικής μου πληροφορίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα αυγά, δεν παρεκκλίνω στο ελάχιστο από το φυσιολογικό.
Επειδή δεν είναι διαθέσιμες για τον α,β,γ,δ...λόγο οι γυναίκες για να εναποθέτω το σπέρμα μου μέσα τους, επιλέγω τις καραμέλες.
Το μόνο που με ρώτησε είναι αν πριν από την πράξη, κατά τη διάρκειά της και μετά από αυτήν υπήρχε κάτι, οτιδήποτε που να δημιουργεί συναισθηματική έλξη κι αν αυτό έπαιζε ρόλο στην επιλογή επανάληψης ή σκέψεων για κλιμάκωση επιθυμίας για κάτι παραπάνω από τα τετριμμένα.
Οπότε της εξήγησα ότι είναι μια φάση σαν καραμέλες, τις πιπιλάς, λιώνουν, αφήνουν μια ωραία γεύση αλλά δεν καλύπτουν την πείνα. Συμφώνησε. Οι γυναίκες το έχουν διαφορετικά. Δεν είναι κυνηγοί, είναι πιο σταθερές λόγω φύσεως.
Μπορώ να γονιμοποιήσω εκατομμύρια γυναίκες, αλλά καμία γυναίκα δεν μπορεί να δώσει παραπάνω από ένα αυγό. Επομένως ακολουθώντας τη φύση μου που είναι η μετάδοση της γενετικής μου πληροφορίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα αυγά, δεν παρεκκλίνω στο ελάχιστο από το φυσιολογικό.
Επειδή δεν είναι διαθέσιμες για τον α,β,γ,δ...λόγο οι γυναίκες για να εναποθέτω το σπέρμα μου μέσα τους, επιλέγω τις καραμέλες.
Το μόνο που με ρώτησε είναι αν πριν από την πράξη, κατά τη διάρκειά της και μετά από αυτήν υπήρχε κάτι, οτιδήποτε που να δημιουργεί συναισθηματική έλξη κι αν αυτό έπαιζε ρόλο στην επιλογή επανάληψης ή σκέψεων για κλιμάκωση επιθυμίας για κάτι παραπάνω από τα τετριμμένα.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Ναι ενω αν δεν το ομολογησεις σε βλεπουν σα τον Μπραντ Πητμεγαλο λαθος να το παραδέχεσαι σε γκόμενα
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 3.846
το έχω πει (βέβαια πάντα λέω πριν από καιρό) και συνήθως η αντίδραση είναι "είσαι ρηχος, δε σέβεσαι τις γυναίκες, οι καημένες οι σεξεργάτριες που υποφέρουν".
Καλό είνια εκεί να πουλήσεις κλάψα "το έκανα επειδή είχα πληγωθεί από ένα χωρισμό, ένιωθα μόνος και είχε μειωθεί η αυτοπεποίθησή μου, με την πουτάνα ακόμη μιλάμε που και που" και τέτοιες πιπες.
Δε νομίζω μια γυναίκα όσο ανοιχτόμυαλη και αν είναι να μπορεί να κατανοήσει τι παίζει με το αγοραίο σεξ.
Καλό είνια εκεί να πουλήσεις κλάψα "το έκανα επειδή είχα πληγωθεί από ένα χωρισμό, ένιωθα μόνος και είχε μειωθεί η αυτοπεποίθησή μου, με την πουτάνα ακόμη μιλάμε που και που" και τέτοιες πιπες.
Δε νομίζω μια γυναίκα όσο ανοιχτόμυαλη και αν είναι να μπορεί να κατανοήσει τι παίζει με το αγοραίο σεξ.