Νέα

Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε πάει με πόρνη; Πώς αντιδρούν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε παει με πόρνη?Πως αντιδρουν?

• Ναι, ακομπλεξάριστα

Ψήφοι: 142 49,0%
  • Ναι, γιατι δεν είχα αλλη επιλογη

Ψήφοι: 22 7,6%
  • Οχι, τοχω μυστικό.

Ψήφοι: 126 43,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    290

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εφυγααααααααααα!!!σε κανα μηνα παλι!!!!!!!!!!φιλακιααααααααααααααα!!!

παλι καλα που σου κοψανε το ιντερνετ
γιατι ειχες εκτροχιασθει τυπισσα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηταν σωτηρια αποφαση το κοψιμο του ιντερνετ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τι μια στις τοσες? Εγω την παιζω με τσοντα οποτε εχω καβλες και δε θελω να γαμησω τη γκομενα μου (η' η γκομενα μου δε θελει να γαμηθει  :grin:). Θεωρειται προσωπικος χρονος

μωρε και καθε μερα να τον παιζει δε με απασχολει καθολου....θελει να πηγαινει με τανες? κανενα θεμα απο μενα..αρκει να μπορω και γω να πηγαινω με οποιον θελω :grin:
αν υπαρχει τετοιου ειδους "συμφωνια" κανενα προβλημα....δεν υπαρχει μονογαμια αλλωστε...το θεμα ειναι πως αξιοποιει ο καθενας αυτη τη γνωση...θελει να το κανει στα "κρυφα" με το ρισκο να του χτυπανε την πορτα στο στουντιο με τον πλαστη στο χερι απειλητικα ή να απολλαμβανει ποικιλια στη σεξουαλικη του ζωη?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μωρε και καθε μερα να τον παιζει δε με απασχολει καθολου....θελει να πηγαινει με τανες? κανενα θεμα απο μενα..αρκει να μπορω και γω να πηγαινω με οποιον θελω :grin:
αν υπαρχει τετοιου ειδους "συμφωνια" κανενα προβλημα....δεν υπαρχει μονογαμια αλλωστε...το θεμα ειναι πως αξιοποιει ο καθενας αυτη τη γνωση...θελει να το κανει στα "κρυφα" με το ρισκο να του χτυπανε την πορτα στο στουντιο με τον πλαστη στο χερι απειλητικα ή να απολλαμβανει ποικιλια στη σεξουαλικη του ζωη?
se ola τα αλλα συμφωνω!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γτ θεωρω οτι υπαρχει μονογαμια...
τοσο απλα...
:grin:

αυτη σου η πεποιθηση που βασιζεται? :)
περαν του ρομαντισμου τον οποιο ολες οι γυναικες εχουμε...
και περαν του "Ας με κερατωσει αρκει να μην το μαθω"

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακριβώς.Κάθε φορά γαμιόμαστε μόνο με έναν.
αι ρε! :grin:

σε προσωπικα κ φιλικα βιωματα.
θεωρω οτι το κερατωμα δε παιζει.
φυσικα κ δεν εννοω οτι θα μεινεις γ παντα με εναν.αλλα η απιστια δε παιζει,

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
γτ θεωρω οτι υπαρχει μονογαμια...
τοσο απλα...
:grin:

Μονογαμια ειναι να εχεις μονο εναν ερωτικο συντροφο σε ολη σου τη ζωη. Οχι να γαμιεσαι με εναν καθε φορα. Μην τα μπερδευεις, ξυπνα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μονογαμια ειναι να εχεις μονο εναν ερωτικο συντροφο σε ολη σου τη ζωη. Οχι να γαμιεσαι με εναν καθε φορα. Μην τα μπερδευεις, ξυπνα.
εξηγησα πως το εννοω ρε συ αναλ...
οχι απιστιες.ειτε εισαι με τον αλλον 3μηνες ειτε εισαι 10-1000 χρονια.

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μια καλη ιδεα ειναι: Αφου πας με πουτανες αγαπη μου... ας παρουμε μια μαζι! Ποιος αντρς θα το αντεχε αυτο???? Ακουω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μια καλη ιδεα ειναι: Αφου πας με πουτανες αγαπη μου... ας παρουμε μια μαζι! Ποιος αντρς θα το αντεχε αυτο???? Ακουω
αρκετοι...με την πουτανα δε νομιζω ν ειχαν μεγαλο θεμα...με πουτανο θα ηταν το καλο...

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αρκετοι...με την πουτανα δε νομιζω ν ειχαν μεγαλο θεμα...με πουτανο θα ηταν το καλο...
Αυτο σιγουρα... αλλα για μια φορα, >:cheesy: και ξερεις Λουκ... οχι με την μονιμη, αυτη ειναι για να ξεσκονιζει το εικονοστασι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

:rockon: :rockon:
(κι ομως υπαρχουν και τετοιοι :grin: )

λουκ μου δε θελω να σε πληγωσω αλλα μονογαμια δεν υπαρχει...και στο λεω αυτο χωρις να εχει υποπεσει στην αντιληψη μου υποψια κερατωματος και χωρις να εχω κερατωσει...απλα δεν υπαρχει :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:rockon: :rockon:
(κι ομως υπαρχουν και τετοιοι :grin: )

λουκ μου δε θελω να σε πληγωσω αλλα μονογαμια δεν υπαρχει...και στο λεω αυτο χωρις να εχει υποπεσει στην αντιληψη μου υποψια κερατωματος και χωρις να εχω κερατωσει...απλα δεν υπαρχει :)
και ομως υπαρχει.οι περισσοτεροι ανθρωποι κανουν σχεση απλα για να κανουν..υπαρχουν και καποιοι ομως που βρισκουν στον συντροφο τους αυτο που θελουν,και δεν ψαχνουν το κατι παραπανω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και ομως υπαρχει.οι περισσοτεροι ανθρωποι κανουν σχεση απλα για να κανουν..υπαρχουν και καποιοι ομως που βρισκουν στον συντροφο τους αυτο που θελουν,και δεν ψαχνουν το κατι παραπανω.

για ποσο καιρο?
και εξαρταται τι εννοεις παραπανω.... δεν μιλαω για συναισθηματικη ολοκληρωση αλλα για σεξουαλικη....δεν γνωριζω πολλους ανθρωπους που για 40 ή 50 χρονια εχουν σταθερη σεξουαλικη ζωη....συναισθηματικη μπορει να εχουν αλλα η μονογαμια δεν ειναι αυτο....ακομα και οι παππουδες μας και οι προπαππουδες μας στις τανες πηγαιναν μια στο τοσο...ξυπνησαμε ξαφνικα και αποφασισαμε οτι υπαρχει "μονογαμια"? ενα κατασκευασμα του χριστιανισμου ειναι η μονογαμια και τιποτα παραπανω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom