Εσυ γιατι πηρες καρτα? Δεν υπαρχει και το φορουμ για τετοιες περιπτωσεις?Πάντως αυτές τις καρτούλες πρέπει να της κάνουνε πιο διακριτικές κ χωρίς γυμνόστηθες γιατί σε εκθέτουνε!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε πάει με πόρνη; Πώς αντιδρούν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 397
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τότε δεν ήμουνα ακόμα μέλος ρε.Εσυ γιατι πηρες καρτα? Δεν υπαρχει και το φορουμ για τετοιες περιπτωσεις?
Ήτανε κ η πρώτη μου φορά οπότε είπα να κρατήσω ένα αναμνηστικούλι!!!
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Το θεμα ειναι με τις μουναρες που εχω στα ντελα,θα μου κακοφανουν στη πορεια οι ατελειες στην επομενη γκομενα που θα βγαλω!!Οποτε στα μπουρδελα,θα αρχιζω να και κανενα μπαζακι ,για να μη προσγειωθω αποτομα!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αλλη φορα παρε κανα κερι απο το σαλονι.....Τότε δεν ήμουνα ακόμα μέλος ρε.
Ήτανε κ η πρώτη μου φορά οπότε είπα να κρατήσω ένα αναμνηστικούλι!!!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πιο ακίνδυνο,αν κ λέω να πάρω την κοπέλα σπίτι!!!αλλη φορα παρε κανα κερι απο το σαλονι.....
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
σιγα μην πανε οι ελεεινιδες να πληρωσουνε για να γαμηθουνε.εδω μπορει να την πας στα βλαχικα να φαει 10 μπριζολες και παλι με την ξινιλα θα ειναιΈχω μια φίλη που αναρωτιέται γιατί δεν παίζει μπουρδέλο για γυναίκες.
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
το εχεις ψαξει το θεμα με τις ελεεινιδες!!σιγα μην πανε οι ελεεινιδες να πληρωσουνε για να γαμηθουνε.εδω μπορει να την πας στα βλαχικα να φαει 10 μπριζολες και παλι με την ξινιλα θα ειναι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που εισαι ρε παμμεγιστε τυπεΗ γυναικα μου ηταν πορνη οποτε το ηξερε οτι πηγαινα σε πορνες δεν χριαστικε να της το πω χα χα
ολα καλα?
edwkaigw
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ειμαστε????
μαλλον ΕΙΝΑΙ. Θελεις να πεις , προτιμω να πηδαω πουτανες.
Μεχρι να κατσει κατι
α) εμφανισιακα μετριο προς το καλο
β) με καλο χαρακτηρα και υποχωρητικο
γ) οχι με πολλες απαιτησεις για βολτες και κερασματα
δ) αυτα
Εσυ ζητας την τελειοτητα... Σε τι εχεις συμβιβαστει?
Πρεπει να κανουμε ψηφοφορια για το τι ειναι πιο δυσκολο να βρουμε σε μια γκομενα μεταξυ των:
α) εμφανισιακα μετριο προς το καλο
β) με καλο χαρακτηρα και υποχωρητικο
γ) οχι με πολλες απαιτησεις για βολτες και κερασματα
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
Ναι. Έτσι είναι. Για να πηδηχτεί μια γυναίκα με έναν άντρα, θέλει να νιώσει κάτι γι' αυτόν. Να τον γνωρίσει πρώτα και να δει τι είδους χαρακτήρας είναι. Το μυαλό της είναι λαβύρινθος. Ανούσια βέβαια, αλλά έτσι λειτουργεί στις γυναίκες. Η γυναίκα ψάχνει ευρύτερο πακέτο και όχι μόνο τη σεξουαλική ηδονή από έναν άντρα.
ναι οκ ενω στην πουτανα δε ψαχνεις αυτο που λεμε "χημεια". Στη γυναικα το λεμε λαβυρινθος....τι μαλακιες λετε μωρε? Οι γκομενες δε γαμιουνται ετσι ευκολα διοτι θα τις πουμε πουτανες. Ειναι κλασσικο φαινομενο ανδρικου κομπλεξισμου...δεν εχει να κανει με την σεξουαλικοτητα των γυναικων αλλα με την καταπιεση που ασκουν οι αντρες σε αυτην...
σιγα μην πανε οι ελεεινιδες να πληρωσουνε για να γαμηθουνε.εδω μπορει να την πας στα βλαχικα να φαει 10 μπριζολες και παλι με την ξινιλα θα ειναι
Υπάρχει αυτός ο μύθος πάντως με τα μικρόβια και τη βρώμα στις εταίρες.Και κυρίως στους άντρες.Πιστεύω υπάρχουν πολλοί που δεν πάνε γιατί σιχαίνονται και φοβούνται μην κολλήσουν τίποτα.Εγώ προσωπικά πηγαίνω 15 χρόνια-με κάποια μικρά ή μεγάλα διαστήματα αποχής,λόγω σχέσεων-και το λέω με κάθε ειλικρίνεια πως οι περισσότερες του επαγγέλματος είναι πεντακάθαρες και ποτέ δεν έπαθα τίποτα.
politis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
...να την πας στα βλαχικα να φαει 10 μπριζολες και παλι με την ξινιλα θα ειναι
Φίλος ταξιτζής καμάκωσε ψόφια επιβάτιδα, και την πήγε στα βλάχικα.
Έφαγε τις μπριζόλες.
Μετά, την πήγε πάνω στο βουνό, στο δάσος πάνω από την Άνω Βούλα.
-"Α, ξέρεις, δε μπορώ, έχω τα έμμηνα μου" του είπε η ψόφια, αφού του τον είχε κάνει τούμπανο και πήγε να της βγάλει το βρακί της.
-"Δεν πειράζει μωρή, γύρνα! Τη μπριτζόλα την έφαγες, τώρα θα φας κι αυτό!" της είπε ο φίλος και κάρφωσε την όπισθεν.
Κύριος, ε?
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
σιγα μην πανε οι ελεεινιδες να πληρωσουνε για να γαμηθουνε.εδω μπορει να την πας στα βλαχικα να φαει 10 μπριζολες και παλι με την ξινιλα θα ειναι
Που ναι τα βλάχικα;;Γουστάρω κρέας και θέλω να τρώω μόνο εγώ.Σιγά μην πάρω κανα γύναιο να το ταισω.Στην Πάρνηθα που πήγαινα καμια φορά για κρέας που ναι ταβέρνες και δεν έτρωγα και πλήρωνα τα κέρατά μου.
george victor
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το σπορ δεν ειναι για ολους...οι περιπετειες και οι συγκινησεις που προσφερει δεν ενδεικνυται να μοιραστουν πολλες φορες ακομη και με αντρες,ποιος ο λογος να το πεις σε γυναικα ? Αφηστε κιολας που εμενα το δογμα μου ειναι "Παω τσαρκες γιατι δεν θελω να κερατωσω" ... Ο καθενας αποφασιζει και αναλογως πραττει
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ουτε καν να το σκεφτειτε παιδες...θα σας βγει σε πολυ ξινοοοοο
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
nai moy to xoyn pei.στα @@ μου.
kanenidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εδω στο σχολειο οταν το συζηταμε με γκομενες λενε<<γιατι δεν υπαρχουν μπουρδελα για γυναικες>>Ουτε καν να το σκεφτειτε παιδες...θα σας βγει σε πολυ ξινοοοοο
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
η συνευρεση με τανα δεν θεωρειται κερατο
και με πουτανα να παντρευτεις δε θα το δεχτει νομιζω!