pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Όταν λες κάτι τέτοια φιλοσοφικά ξεροχύνω !!!Η επιτυχια ειναι να βρεις καλη γκομενα με τους λιγοτερους δυνατους πορους.
Όταν λες κάτι τέτοια φιλοσοφικά ξεροχύνω !!!Η επιτυχια ειναι να βρεις καλη γκομενα με τους λιγοτερους δυνατους πορους.
Ξερω φιλαρακι,που "το εχει" πολυ με τις γκομενες,που οταν βγαινει με γκομενες,πληρωνουν συνηθως αυτες!!!Μαγκια του!!Το εχω δει με τα ματια μου!
Ρε φιλε τι λες?? Καμμια σχεση με την πραγματικοτητα!αν πεις σε γκομενα πως πας με πουτανες
θα μειωθει η εικονα σου.... γιατι καλως η κακως
τα συγχρονα μαλακιστηρια... δεν την βλεπουν την ζωη πιο πρακτικα
σε στυλ.... ελα θελω να γαμησω πηγαινω και τελειωσε...
οι πιο πολλες νομιζουν πως ειμαστε τυποι που περιμενουμε
τον μεγαλο ερωτα για να πηδηξουμε και πως δεν πρεπει να παμε
σε αυτα γιατι δεν ειναι σικ και γιατι θα κολλησουμε μικροβια
με λιγα λογια? αν θελετε γκομενα σαν την σκορδα η την τσιμτσιλη σε τετοιο
στυλακι ελλεινιδα πρεπει να ειστε φλωρακια και χωρις αποψη παρτε το χαμπαρι
Ρε φιλε τι λες?? Καμμια σχεση με την πραγματικοτητα!
Δεν νομιζουν οτι περιμενουμε την πριγκιπισσα πανω στο ασπρο αλογο. Αλλα οτι ειμαστε ζωα χωρις συναισθηματα που πηδανε οτι να ναι
Πως καταφερνεις μερικες φορες να κανεις το μαυρο ασπρο δεν μπορω να το καταλαβω.
Ξερω φιλαρακι,που "το εχει" πολυ με τις γκομενες,που οταν βγαινει με γκομενες,πληρωνουν συνηθως αυτες!!!Μαγκια του!!Το εχω δει με τα ματια μου!
Παντως παλιοτερα μου ειχε συμβει το εξης=ημουνα στη πατησιων με μια γκομενα,μας ηρθε η καυλα και τις λεω παμε σε χοτελ που ξερω εδω κοντα..Εκανα τι καφριλα και πηγα στο βραζιλ .Μολις φευγαμε,ειδε τους γλομπους των μπουρδελων απο μακρια και μου λεει=α εδω ειναι τα μπουρδελα?ερχονται κατι τελειωμενη γνωστη μου!!Που να ηξερε η κοπελα ...Βεβαια εγω με το τροπο μου,υπερασπιστηκα την αντρικη αυτη συνηθεια!!
Παντως παλιοτερα μου ειχε συμβει το εξης=ημουνα στη πατησιων με μια γκομενα,μας ηρθε η καυλα και τις λεω παμε σε χοτελ που ξερω εδω κοντα..Εκανα τι καφριλα και πηγα στο βραζιλ .Μολις φευγαμε,ειδε τους γλομπους των μπουρδελων απο μακρια και μου λεει=α εδω ειναι τα μπουρδελα?ερχονται κατι τελειωμενη γνωστη μου!!Που να ηξερε η κοπελα ...Βεβαια εγω με το τροπο μου,υπερασπιστηκα την αντρικη αυτη συνηθεια!!
βρε ασε να κανουμε εμεις την καυλα μας
και ας μας θεωρουνε τελειωμενους αυτες λιγο μας
καιγεται το καρφακι να σου πω την αληθεια τυπε
Καλά αυτό φαίνεται!!!αυτες λιγο μας
καιγεται το καρφακι να σου πω την αληθεια τυπε
Η συγκεκριμενη πιστευε,οτι οποιος γαμαει στα μπουρδελα ειναι λεπρος.. .Φοβοταν τα μικροβια,που να μαθαινε σε ποσες τανες το ειχα βαλειε σκεψου αμα σου καιγοταν
δεν θα την εβγαζες στα μπουρδελα
αλλα στα ιν μπαρακια της πρωτευουσας
ε και επειδη βλεπουν και αυτες πως δεν ασχολεισαι
μαζι τους
σε λενε τελειωμενο.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...ε σκεψου αμα σου καιγοταν
δεν θα την εβγαζες στα μπουρδελα
αλλα στα ιν μπαρακια της πρωτευουσας
ε και επειδη βλεπουν και αυτες πως δεν ασχολεισαι
μαζι τους
σε λενε τελειωμενο.
Δεν ξερω αν ειπωθηκε .. τωρα μου ρθε
Μηπως τους την δινει γιατι παμε και πλερωνουμε γα γαμησουμε και δεν τους δινουμε σημασια
και δεν τις πηδαμε ουτε τζαμπα ?
Η συγκεκριμενη πιστευε,οτι οποιος γαμαει στα μπουρδελα ειναι λεπρος.. .Φοβοταν τα μικροβια,που να μαθαινε σε ποσες τανες το ειχα βαλει
Φοβοταν τα μικροβια,που να μαθαινε σε ποσες τανες το ειχα βαλει
πωωωΛοιπον κρατηθητε...
η Εχω εμπνευση η ιπια πολλες μπυρες :S
Τα μικροβια του μυαλου του μυαλου μια Γκομενας ειναι ποιο επικυνδιανα απο τα μικροβια του μουνιου μια Πουτανας
το ειπα