pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
Είναι πολύ προσωπικό αυτό το θέμα.Αν το πεις,θα το πεις σε κάποιον άνθρωπο που τον θεωρείς πραγματικά δικό σου και τον εμπιστεύεσαι.Είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα.Και να επεκταθώ και λιγάκι,αποκλείνοντας λιγάκι από το θέμα.Εγώ είχα μια μακροχρόνια σοβαρή σχέση για τρια χρόνια.Κατά την διάρκεια της σχέσης,δεν διανοήθηκα να πάω σε μπουρδέλο όχι από κανένα αίσθημα δικαίου και ηθικής, αλλά γιατί πραγματικά ήμουν καλυμένος και συναισθηματικά και ερωτικά-σεξουαλικά και βέβαια της είχα πει ότι είχα καταφύγει πολλές φορες στον αγοραίο έρωτα.Το πήρε μια χαρά και ποτέ δεν μου έδειξε να πειράζεται από αυτό.Το θεωρώ όμως μαλακία να είσαι με μια κοπέλα και παράλληλα να πηγαίνεις και με άλλες επί πληρωμής.Είναι μαλακία περισσότερο προς τον εαυτό σου.Σα να κοροιδεύεις τον εαυτό σου.Δυστυχώς έτσι όπως έχει γίνει πια η ζωή και με τη νοοτροπία που επικρατεί στις περισσότερες γυναίκες, είναι πιο φθηνό και ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ όταν δεν έχεις ταίρι και είσαι ελεύθερος, να πας με μια πουτάνα για να ικανοποιήσεις τις σαρκικές και βιολογικές σου ανάγκες.Και πιο έντιμο πιστεύω.
Η διαφορά ενός άντρα και μιας γυναίκας όταν θέλει να σβύσει τις κάβλες του/της είναι πως ο άντρας τις περισσότερες φορές θα ζημιώσει το πορτοφόλι του, ενώ η γυναίκα μάλλον θα πουλήσει κάτι από την ψυχή της.
Πάντως είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο άντρας έχει ανάγκη περισσότερες φορές το σεξ από την γυναίκα.Είναι στην φύση μας.
σορρυ φιλε, δε συμφωνω.....