Ολοι εσεις πουγραψατε και κραξατε φαινεται απλα οτι δεν εχετε κανει μεγαλη σχεση και μιλαω για 15 με 20 χρονια ,να ειστε παντρεμενοι κτλ.γραφετε βλακειες απο αγνοια.υποθετετε πραγματα.οταν εισαι με μια κοπελα 15 χρονια μαζι η 20 χρονια φυσικα και εχουν ολα αυτα συζητηθει.ειστε απλα μικρα παιδακια με ελειψη εμπειριων ζωης. Φυσικα και τα εχω συζητησει και αρκετοι σαν εμενα.η βλακεια σας ειναι το πωσ νομιζετε οτι γινεται η συζητηση. Δεν καθεστε και λετε εγω εκανα αυτα εσυ τι εκανες.τα φερνει η κουβεντα.μιλατε για ενα θεμα και παει σε ενα αλλο θεμα.θα στα πει και αυτη η ιδια. Πχ θυμαμαι που ειχαμε κουβεντα μιλουσαμε γενικα για τα hense παρτυ και πανωνστη κουβεντα μου ειπε που ηταν σε ενα που εοχαν φερει στριπερ καιντριβοταν στη νυφη και τι εκανε.πανω στη κουβεντα ολα αυτα.τα μακροχρονια ζευγαρια ειναι σαν φιλαρακια.αν τωρα εσυ εισαι παντρεμενος 20 χρονια και δεν πολυ μιλας με τη γυβαικα σου εεε να ξερεις τα λεει στο γκομενο που τη πηδα. Το αν θα χαρει με αυτα που θα ακουσέι η οχι εξαρταται απο το ειδος της γκομενας.μηπως στο παιζει παρθενα και κυρα ενω πριν απο σενα ρουφουσε χυσια στα πεζοδρομια και φοβαται μην το μαθεις απο κανα κολητο σου και τη σουταρεις?
Να πω ενα απλο παραδειγμα.το θεωρω απιθανο ενα ζευγαρι 20 ετων να μην εχουν μιλησει για το πως εκαναν σεξ πρωτη φορα στη ζωη τους.προφανως δεν μιλαω για τις στασεις αλλα για το με ποιον και που
Λες μεν τη γνωμη σου, αλλα μετα κοτσαρεις δυο παραδειγματα που δεν εχουν σχεση.
Τι σχεση εχει η συζητηση για την πρωτη φορα που γαμηθηκε καποιος με μια συζητηση για μπουρδελα και πουτανες;
Τι σχεση εχει ενας στριπερ που τριβοταν πανω στη νυφη σε ενα μπατσελορ (που οι γυναικες αυτα τα λενε σαν παιχνιδι, ασχετως αν τον φανε και απ τον κωλο) με μια βιζιτα που πηραμε σε χοτελ. Που αν το πεις σε γυναικα θα πιστεψει το κανεις καθε μηνα.Ενω οταν αυτη λεει "ο στριπερ στο μπατσελορ", θελει να σου πει οτι εγινε μια φορα σε ειδικες συνθηκες (διαθεση, ποτα, κεφι, μαλακια, κτλ) - δηλαδη οτι δεν ξαναγινε.
Στα 20 χρονια γαμου μπορει οντως να εχεις βαρεθει και να εχεις ανοιχτει τοσο που λες στη γυναικα σου για μπουρδελα.Αυτη αντιστοιχα τι σου λεει; ποσο απελευθερωθηκατε στη σχεση; σου λει πχ οτι ξεπατωνοταν καθε φορα που βγαινει σε μπαρ; και κατι τετοιο εσυ το βρισκεις υγιες;