Για το πρωτο που ρωτας.ετσι εμαθε οτι εχω παει σε μπουρδελα.ειχαμε μιλησει γισ τις πρωτες μας φορες.εμενα ηταν σε μπουρδελο με παρεα.προφανως δεν της ειπα τι στασεις εκανα ουτε αυτη.αλλα μου ειπε ποτε ηταν και με ποιον. Το 2ο που λες για το στριπερ ειναι ενα απο τα παραδειγματα που ειχαμε μιλησει για στριπτιζαδικα.η κουβεντα απο αλλου ξεκινησε φυσικα.εκεινη ειπε οτι ειδε στριπερ ετσι εγω οτι πηγα σε στριπτιζαδικο. Στο τελευταιο που ρωτας προφανως δεν ειπα και μην βαζεις λογια στο στομα μου εννοωντας οτι δινουμε λεπτομερειες.ειπα εγω οτι της ειπα οτι πηγα πχ με 9 ρωσιδες 13 ουκρανες 25 ρουμανες κτλ?ειπα εγω οτινρωτησα αν τα καταπινε απο τον πρωην?πως σου ηρθε στο μυαλο αυτο.αλλα ναι ειχαμε μιλησει για το αν καναμε one night stand ποτε.φυσικοτατα μου λεει.και θα σου πω και κατι .οι γυναικες επειδη τους αρεσει το μπλα μπλα παραπανω απο εμας αν της δωσεις τον αερα θα στα πει με παραπανω λεπτομερειες απο οτι εσυ.εμας δεν μας αρεσει να πολυμιλαμε.εκεινες το γουσταρουν. Αν δεν σου μιλησε ειναι γιατι φοβαται την αντιδραση σου. Στο τελευταιο που ρωτας δεν ειναι σχεση φυσιολογικο η μη,ειναι φυσικο.ρε φιλε την εχω δει με περιοδο την εχω χυσει μεσα στα αιματα οταν γεννουσε ημουν μεσα .στηβτουαλετα την ειδα...οταν φτασεις να συγκατοικεις με εναν ανθρωπο για 20 χρονια θα γινεται σαν κοληταρια με benefits. Αν οχι τοτε κατι δεν παει καλαΛες μεν τη γνωμη σου, αλλα μετα κοτσαρεις δυο παραδειγματα που δεν εχουν σχεση.
Τι σχεση εχει η συζητηση για την πρωτη φορα που γαμηθηκε καποιος με μια συζητηση για μπουρδελα και πουτανες;
Τι σχεση εχει ενας στριπερ που τριβοταν πανω στη νυφη σε ενα μπατσελορ (που οι γυναικες αυτα τα λενε σαν παιχνιδι, ασχετως αν τον φανε και απ τον κωλο) με μια βιζιτα που πηραμε σε χοτελ. Που αν το πεις σε γυναικα θα πιστεψει το κανεις καθε μηνα.Ενω οταν αυτη λεει "ο στριπερ στο μπατσελορ", θελει να σου πει οτι εγινε μια φορα σε ειδικες συνθηκες (διαθεση, ποτα, κεφι, μαλακια, κτλ) - δηλαδη οτι δεν ξαναγινε.
Στα 20 χρονια γαμου μπορει οντως να εχεις βαρεθει και να εχεις ανοιχτει τοσο που λες στη γυναικα σου για μπουρδελα.Αυτη αντιστοιχα τι σου λεει; ποσο απελευθερωθηκατε στη σχεση; σου λει πχ οτι ξεπατωνοταν καθε φορα που βγαινει σε μπαρ; και κατι τετοιο εσυ το βρισκεις υγιες;
Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε πάει με πόρνη; Πώς αντιδρούν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 383
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)