Νέα

Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε πάει με πόρνη; Πώς αντιδρούν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε παει με πόρνη?Πως αντιδρουν?

• Ναι, ακομπλεξάριστα

Ψήφοι: 133 48,0%
  • Ναι, γιατι δεν είχα αλλη επιλογη

Ψήφοι: 22 7,9%
  • Οχι, τοχω μυστικό.

Ψήφοι: 122 44,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    277

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Λες μεν τη γνωμη σου, αλλα μετα κοτσαρεις δυο παραδειγματα που δεν εχουν σχεση.

Τι σχεση εχει η συζητηση για την πρωτη φορα που γαμηθηκε καποιος με μια συζητηση για μπουρδελα και πουτανες;

Τι σχεση εχει ενας στριπερ που τριβοταν πανω στη νυφη σε ενα μπατσελορ (που οι γυναικες αυτα τα λενε σαν παιχνιδι, ασχετως αν τον φανε και απ τον κωλο) με μια βιζιτα που πηραμε σε χοτελ. Που αν το πεις σε γυναικα θα πιστεψει το κανεις καθε μηνα.Ενω οταν αυτη λεει "ο στριπερ στο μπατσελορ", θελει να σου πει οτι εγινε μια φορα σε ειδικες συνθηκες (διαθεση, ποτα, κεφι, μαλακια, κτλ) - δηλαδη οτι δεν ξαναγινε.

Στα 20 χρονια γαμου μπορει οντως να εχεις βαρεθει και να εχεις ανοιχτει τοσο που λες στη γυναικα σου για μπουρδελα.Αυτη αντιστοιχα τι σου λεει; ποσο απελευθερωθηκατε στη σχεση; σου λει πχ οτι ξεπατωνοταν καθε φορα που βγαινει σε μπαρ; και κατι τετοιο εσυ το βρισκεις υγιες;
Για το πρωτο που ρωτας.ετσι εμαθε οτι εχω παει σε μπουρδελα.ειχαμε μιλησει γισ τις πρωτες μας φορες.εμενα ηταν σε μπουρδελο με παρεα.προφανως δεν της ειπα τι στασεις εκανα ουτε αυτη.αλλα μου ειπε ποτε ηταν και με ποιον. Το 2ο που λες για το στριπερ ειναι ενα απο τα παραδειγματα που ειχαμε μιλησει για στριπτιζαδικα.η κουβεντα απο αλλου ξεκινησε φυσικα.εκεινη ειπε οτι ειδε στριπερ ετσι εγω οτι πηγα σε στριπτιζαδικο. Στο τελευταιο που ρωτας προφανως δεν ειπα και μην βαζεις λογια στο στομα μου εννοωντας οτι δινουμε λεπτομερειες.ειπα εγω οτι της ειπα οτι πηγα πχ με 9 ρωσιδες 13 ουκρανες 25 ρουμανες κτλ?ειπα εγω οτινρωτησα αν τα καταπινε απο τον πρωην?πως σου ηρθε στο μυαλο αυτο.αλλα ναι ειχαμε μιλησει για το αν καναμε one night stand ποτε.φυσικοτατα μου λεει.και θα σου πω και κατι .οι γυναικες επειδη τους αρεσει το μπλα μπλα παραπανω απο εμας αν της δωσεις τον αερα θα στα πει με παραπανω λεπτομερειες απο οτι εσυ.εμας δεν μας αρεσει να πολυμιλαμε.εκεινες το γουσταρουν. Αν δεν σου μιλησε ειναι γιατι φοβαται την αντιδραση σου. Στο τελευταιο που ρωτας δεν ειναι σχεση φυσιολογικο η μη,ειναι φυσικο.ρε φιλε την εχω δει με περιοδο την εχω χυσει μεσα στα αιματα οταν γεννουσε ημουν μεσα .στηβτουαλετα την ειδα...οταν φτασεις να συγκατοικεις με εναν ανθρωπο για 20 χρονια θα γινεται σαν κοληταρια με benefits. Αν οχι τοτε κατι δεν παει καλα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.765
Πόντοι
3.506
Να πω ενα απλο παραδειγμα.το θεωρω απιθανο ενα ζευγαρι 20 ετων να μην εχουν μιλησει για το πως εκαναν σεξ πρωτη φορα στη ζωη τους.προφανως δεν μιλαω για τις στασεις αλλα για το με ποιον και που
Άλλο για το με ποιόν και πού και τις στασεις και το πώς και άλλο για το αν γαμάς πουτάνες. Η συζήτηση με γκόμενα για το δεύτερο, είτε τη ξέρεις μία μέρα, είτε 40 χρόνια, είναι τροχάδην πορεία σε ναρκοπέδιο.

giannSL

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
228
Πόντοι
0
Οπως ειχε πει ενας φιλος μου χρονια πριν , η γυναικα μπορει να επιλεγει τον αντρα , αλλα και ο αντρας με 20ευρω αν θελει παει κ γαμαει.
σιγουρα τους ενοχλει αυτη η ιδεα , οτι μπορει να μην εξαρτωμαστε απο αυτες στο ερωτικο κοματι
εγω προσωπικα οταν υπαρχει κατι σοβαρο δεν το αναφερω αλλα ουτε και αφηνω να καταδικαστει η μυσταγωγια του αγοραιου σεξ

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.306
Πόντοι
4.027

Ο πρωταρης ισχυριζεται οτι τα ζευγαρια που ειναι δεκαετιες μαζι, συζητάνε για τις πουτανες που πηγε ο αντρας νεος. Ετσι κανετε εσεις οι παντρεμενοι σωστα;
Εγώ ακόμα το κάνω, με το που γυρίσω από τον Πρίαμο!! :cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom