Για το πρωτο που ρωτας.ετσι εμαθε οτι εχω παει σε μπουρδελα.ειχαμε μιλησει γισ τις πρωτες μας φορες.εμενα ηταν σε μπουρδελο με παρεα.προφανως δεν της ειπα τι στασεις εκανα ουτε αυτη.αλλα μου ειπε ποτε ηταν και με ποιον. Το 2ο που λες για το στριπερ ειναι ενα απο τα παραδειγματα που ειχαμε μιλησει για στριπτιζαδικα.η κουβεντα απο αλλου ξεκινησε φυσικα.εκεινη ειπε οτι ειδε στριπερ ετσι εγω οτι πηγα σε στριπτιζαδικο. Στο τελευταιο που ρωτας προφανως δεν ειπα και μην βαζεις λογια στο στομα μου εννοωντας οτι δινουμε λεπτομερειες.ειπα εγω οτι της ειπα οτι πηγα πχ με 9 ρωσιδες 13 ουκρανες 25 ρουμανες κτλ?ειπα εγω οτινρωτησα αν τα καταπινε απο τον πρωην?πως σου ηρθε στο μυαλο αυτο.αλλα ναι ειχαμε μιλησει για το αν καναμε one night stand ποτε.φυσικοτατα μου λεει.και θα σου πω και κατι .οι γυναικες επειδη τους αρεσει το μπλα μπλα παραπανω απο εμας αν της δωσεις τον αερα θα στα πει με παραπανω λεπτομερειες απο οτι εσυ.εμας δεν μας αρεσει να πολυμιλαμε.εκεινες το γουσταρουν. Αν δεν σου μιλησε ειναι γιατι φοβαται την αντιδραση σου. Στο τελευταιο που ρωτας δεν ειναι σχεση φυσιολογικο η μη,ειναι φυσικο.ρε φιλε την εχω δει με περιοδο την εχω χυσει μεσα στα αιματα οταν γεννουσε ημουν μεσα .στηβτουαλετα την ειδα...οταν φτασεις να συγκατοικεις με εναν ανθρωπο για 20 χρονια θα γινεται σαν κοληταρια με benefits. Αν οχι τοτε κατι δεν παει καλαΛες μεν τη γνωμη σου, αλλα μετα κοτσαρεις δυο παραδειγματα που δεν εχουν σχεση.
Τι σχεση εχει η συζητηση για την πρωτη φορα που γαμηθηκε καποιος με μια συζητηση για μπουρδελα και πουτανες;
Τι σχεση εχει ενας στριπερ που τριβοταν πανω στη νυφη σε ενα μπατσελορ (που οι γυναικες αυτα τα λενε σαν παιχνιδι, ασχετως αν τον φανε και απ τον κωλο) με μια βιζιτα που πηραμε σε χοτελ. Που αν το πεις σε γυναικα θα πιστεψει το κανεις καθε μηνα.Ενω οταν αυτη λεει "ο στριπερ στο μπατσελορ", θελει να σου πει οτι εγινε μια φορα σε ειδικες συνθηκες (διαθεση, ποτα, κεφι, μαλακια, κτλ) - δηλαδη οτι δεν ξαναγινε.
Στα 20 χρονια γαμου μπορει οντως να εχεις βαρεθει και να εχεις ανοιχτει τοσο που λες στη γυναικα σου για μπουρδελα.Αυτη αντιστοιχα τι σου λεει; ποσο απελευθερωθηκατε στη σχεση; σου λει πχ οτι ξεπατωνοταν καθε φορα που βγαινει σε μπαρ; και κατι τετοιο εσυ το βρισκεις υγιες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε πάει με πόρνη; Πώς αντιδρούν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 408
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.773
- Πόντοι
- 3.506
Άλλο για το με ποιόν και πού και τις στασεις και το πώς και άλλο για το αν γαμάς πουτάνες. Η συζήτηση με γκόμενα για το δεύτερο, είτε τη ξέρεις μία μέρα, είτε 40 χρόνια, είναι τροχάδην πορεία σε ναρκοπέδιο.Να πω ενα απλο παραδειγμα.το θεωρω απιθανο ενα ζευγαρι 20 ετων να μην εχουν μιλησει για το πως εκαναν σεξ πρωτη φορα στη ζωη τους.προφανως δεν μιλαω για τις στασεις αλλα για το με ποιον και που
Οπως ειχε πει ενας φιλος μου χρονια πριν , η γυναικα μπορει να επιλεγει τον αντρα , αλλα και ο αντρας με 20ευρω αν θελει παει κ γαμαει.
σιγουρα τους ενοχλει αυτη η ιδεα , οτι μπορει να μην εξαρτωμαστε απο αυτες στο ερωτικο κοματι
εγω προσωπικα οταν υπαρχει κατι σοβαρο δεν το αναφερω αλλα ουτε και αφηνω να καταδικαστει η μυσταγωγια του αγοραιου σεξ
σιγουρα τους ενοχλει αυτη η ιδεα , οτι μπορει να μην εξαρτωμαστε απο αυτες στο ερωτικο κοματι
εγω προσωπικα οταν υπαρχει κατι σοβαρο δεν το αναφερω αλλα ουτε και αφηνω να καταδικαστει η μυσταγωγια του αγοραιου σεξ
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.407
- Πόντοι
- 4.027
Εγώ ακόμα το κάνω, με το που γυρίσω από τον Πρίαμο!!
Ο πρωταρης ισχυριζεται οτι τα ζευγαρια που ειναι δεκαετιες μαζι, συζητάνε για τις πουτανες που πηγε ο αντρας νεος. Ετσι κανετε εσεις οι παντρεμενοι σωστα;
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 845
- Πόντοι
- 81
εξήγησε του το. Γιατι εγω δεν αδειαζω το κεφαλι μου να γεμισω το δικο του. Επιμενει κιολας ο αχυροκέφαλοςβουλωμενα γραμματα διαβαζει αυτος...
ισως απο τις πολλες τσοντες να χει ψηθει ο εγκεφαλος και να νομιζει οτι παιζουμε σε τσοντα. δηλαδη σεναριο που τα μοιραζεσαι ολα με τη συζυγο και της λες "αγαπουλα μυο χθες ξεπατωθηκα σε τριο με βιζιτες γυναικα-τρανς" και αυτη να σου λεει πες μου και αλλα υγραθηκα,σταζω,θελω την επομενη φορα να το κανουμε μαζι.....
θα υπαρχουν εξαιρεσεις. αλλα η μεση γυναικα δεν μπορει να καταλαβει τις σεξουαλικες αναγκες του αντρα και οτι τα μπουρδελοσπορ που κανουμε δεν αλλαζουν τα συναισθηματα μας για τις συζυγους ή τις σχεσεις μας.
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 845
- Πόντοι
- 81
τις ενοχλει για δεκάδες λόγους.Οπως ειχε πει ενας φιλος μου χρονια πριν , η γυναικα μπορει να επιλεγει τον αντρα , αλλα και ο αντρας με 20ευρω αν θελει παει κ γαμαει.
Το οτι δεν εξαρτώμαστε απο αυτές ΔΕΝ είναι ενας απο τους λογους.
Φτανει με αυτη τη καραμελα δεν ειναι ετσι.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 158
- Like
- 20.269
- Πόντοι
- 32.478
Κοιτάξτε αν είσαι σε σχέση ή παντρεμένος και σε ρωτήσει στο ξεκάρφωτο εντελώς καλύτερα να μην πεις γιατί είναι παγίδα. Εάν όμως μιλάτε γενικά και το φέρει η κουβέντα μπορείς να το πεις χωρίς να μπεις σε πολλές λεπτομέρεις και πάντα αναφέροντας ότι έγινε πριν πολλά χρόνια. Αυτό για τους άνω των 35 όχι για πιτσιρικάδες.
Εμένα μια σχέση μου, μου είχε πετάξει σε κουβέντα τουλάχιστον 2-3 φορές ότι ήθελε να μπει σε μπουρδέλο για να δει πως είναι και ότι ο πρώην άντρας της πήγαινε σε μπουρδελα. Της είχα πει λοιπόν κι εγώ ότι έχω πάει κατά καιρούς όταν δεν είχα σχέση χωρίς να ενοχληθεί. Την τελευταία φορά μάλιστα που το είπε, της είπα ότι εάν θέλει μπορώ να την πάω εγώ σε μπουρδέλο αφού το έχει απωθημένο αλλά να μου πει τι έχει στο μυαλό της ότι θα κάνουμε εκεί. Δεν είναι καφετέρια να μπουμε να δούμε τον χώρο και να φύγουμε. Θέλεις να το κάνουμε και οι τρεις τι ακριβώς θέλεις πες μου και θα το κανονίσω. Μου είπε ότι δεν θέλει να με μοιραστεί με άλλη και από τότε δεν το έχει αναφέρει πάλι. Ίσως να το νόμιζε ανέφικτο και αυτό να την ιντριγκάριζε , όταν όμως της το πρότεινα κώλωσε. Η συμπεριφορά της δεν άλλαξε όμως και είμαστε μια χαρά μαζί. Δεν προσπαθούσε να με τσακώσει για να μου την πει ότι έκανα κάτι κακό.
Ξαναλέω όμως αυτό ισχύει για μεγαλύτερες ηλικίες. Οι νεαροί καλύτερα να μην πουν κάτι τέτοιο γιατί οι πιτσιρίκες έχουν άλλα μυαλά και δεν θα τους βγει σε καλό
Εμένα μια σχέση μου, μου είχε πετάξει σε κουβέντα τουλάχιστον 2-3 φορές ότι ήθελε να μπει σε μπουρδέλο για να δει πως είναι και ότι ο πρώην άντρας της πήγαινε σε μπουρδελα. Της είχα πει λοιπόν κι εγώ ότι έχω πάει κατά καιρούς όταν δεν είχα σχέση χωρίς να ενοχληθεί. Την τελευταία φορά μάλιστα που το είπε, της είπα ότι εάν θέλει μπορώ να την πάω εγώ σε μπουρδέλο αφού το έχει απωθημένο αλλά να μου πει τι έχει στο μυαλό της ότι θα κάνουμε εκεί. Δεν είναι καφετέρια να μπουμε να δούμε τον χώρο και να φύγουμε. Θέλεις να το κάνουμε και οι τρεις τι ακριβώς θέλεις πες μου και θα το κανονίσω. Μου είπε ότι δεν θέλει να με μοιραστεί με άλλη και από τότε δεν το έχει αναφέρει πάλι. Ίσως να το νόμιζε ανέφικτο και αυτό να την ιντριγκάριζε , όταν όμως της το πρότεινα κώλωσε. Η συμπεριφορά της δεν άλλαξε όμως και είμαστε μια χαρά μαζί. Δεν προσπαθούσε να με τσακώσει για να μου την πει ότι έκανα κάτι κακό.
Ξαναλέω όμως αυτό ισχύει για μεγαλύτερες ηλικίες. Οι νεαροί καλύτερα να μην πουν κάτι τέτοιο γιατί οι πιτσιρίκες έχουν άλλα μυαλά και δεν θα τους βγει σε καλό
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 201
Κοιτάξτε αν είσαι σε σχέση ή παντρεμένος και σε ρωτήσει στο ξεκάρφωτο εντελώς καλύτερα να μην πεις γιατί είναι παγίδα. Εάν όμως μιλάτε γενικά και το φέρει η κουβέντα μπορείς να το πεις χωρίς να μπεις σε πολλές λεπτομέρεις και πάντα αναφέροντας ότι έγινε πριν πολλά χρόνια. Αυτό για τους άνω των 35 όχι για πιτσιρικάδες.
Μίλησες σωστά, τώρα σχετικά με τη συζήτηση που είχες, θεωρώ πως ξέρεις ότι οι περισσότεροι/ες έχουν πολλά στο μυαλό τους αλλά στο τέλος κοτεύουν.
Οι γυναίκες ειδικά έχουν χειρότερες φαντασιώσεις και από τους άντρες, όμως σπάνια τις πραγματοποιούν.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.394
- Πόντοι
- 1.196
Ακόμα κι αν όντως έγινε παλιά και κάποιος έχει χρόνια να πληρώσει για σεξ γιατί να το πει; Τι θα κερδίσει;Εάν όμως μιλάτε γενικά και το φέρει η κουβέντα μπορείς να το πεις χωρίς να μπεις σε πολλές λεπτομέρεις και πάντα αναφέροντας ότι έγινε πριν πολλά χρόνια. Αυτό για τους άνω των 35 όχι για πιτσιρικάδες.
Καλα εισαι χαμηλου iq κανει μπαμ.σου ειπα εγω οτι οι παντρεμενοι λενε για τις βιζιτες που πανε ενω ειναι παντρεμενοι?φιλε κοψε το μαυρο σε πειραζει.το νημα λεει ξεκαθαρα αν εχεις πει στη δικια σου οτι πηγες σε βιζιτα.οχι χτες αλλα καποια στιγμη στη ζωη σου.προφανως πριν τη γνωρισειςεξήγησε του το. Γιατι εγω δεν αδειαζω το κεφαλι μου να γεμισω το δικο του. Επιμενει κιολας ο αχυροκέφαλος
Δεν ειναινθεμα να κερδισω να χασω αυτο εξηγω.οταν εισαι με την ιδια γκομενα 20 χρονια εκανες 2-3 παιδια τα εχεις μιλησει αυτα.τα εχει φερεινη κουβεντα πως το λενε. Μιλας αλλωστε για γεγονοτα που εγιναν προφανως πριν την γνωρισεις και κανεις σχεση μαζι της. Δεν δινεις λεπτομερειες προφανως, τι θα πεις ποιες στασεις εκανες και τι και που.αλλα μιλας και σου μιλα για τα γεγονοτα.θα δεις οτι οι γυναικες σε μια τετοια κουβεντα θα μοιραστουν περισσοτερα απο οτι εσυ.ειναι η φυσιολογικη ζωη ενος παντρεμενου ζευγαριου που ειναι μαζι δεκαετιες. Εδω της λεει η κολητης της μυστικα καο ερχεται μου τα λεει αλλα με λεει μην σου ξεφυγει..Ακόμα κι αν όντως έγινε παλιά και κάποιος έχει χρόνια να πληρώσει για σεξ γιατί να το πει; Τι θα κερδίσει;
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.394
- Πόντοι
- 1.196
Δε ρώτησα εσένα bro. Γράφεις τόσο χάλια ελληνικά που δε μπαίνω στον κόπο να σε διαβάσω, sorry.Δεν ειναινθεμα να κερδισω να χασω αυτο εξηγω.οταν εισαι με την ιδια γκομενα 20 χρονια εκανες 2-3 παιδια τα εχεις μιλησει αυτα.τα εχει φερεινη κουβεντα πως το λενε. Μιλας αλλωστε για γεγονοτα που εγιναν προφανως πριν την γνωρισεις και κανεις σχεση μαζι της. Δεν δινεις λεπτομερειες προφανως, τι θα πεις ποιες στασεις εκανες και τι και που.αλλα μιλας και σου μιλα για τα γεγονοτα.θα δεις οτι οι γυναικες σε μια τετοια κουβεντα θα μοιραστουν περισσοτερα απο οτι εσυ.ειναι η φυσιολογικη ζωη ενος παντρεμενου ζευγαριου που ειναι μαζι δεκαετιες. Εδω της λεει η κολητης της μυστικα καο ερχεται μου τα λεει αλλα με λεει μην σου ξεφυγει..
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 158
- Like
- 20.269
- Πόντοι
- 32.478
Ούτε θα κερδίσει ούτε θα χάσει. Μιλάμε για νορμάλ γυναικες , όχι για μαλακισμένες που θα κάνουν γκρίνια αν έχεις κάνει λάϊκ στο ινσταγκραμ.Ακόμα κι αν όντως έγινε παλιά και κάποιος έχει χρόνια να πληρώσει για σεξ γιατί να το πει; Τι θα κερδίσει;
Οτι πιεις ...συγνωμη για τα ελληνικα μου.εννοουσα οτι πειςΔε ρώτησα εσένα bro. Γράφεις τόσο χάλια ελληνικά που δε μπαίνω στον κόπο να σε διαβάσω, sorry.
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.594
- Πόντοι
- 491
Σε αντιστοιχη αποκαλυψη μονο ποντους δεν κερδισα. Κατι σε σιχαμα ενιωσα απο την γυναικα.Δεν καταλαβα εαν ηταν σιχαμα , ζηλια ή οτι κατα καποιο τροπο υπηρξα κακοποιητης εκδιδομενων ψυχων.. Αβυσσος η ψυχη των γυναικων οποτε δεν ξαναμιλησα ποτε για το θεμα. Καποια πραγματα ας τα ξερω μονο εγω για μενα
Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 605
- Πόντοι
- 21
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ν΄αναφέρεις τέτοια θέματα.Αποφεύγεις να τα συζητάς.Δε σε νοιάζει πόσους είχε πριν,άλλωστε δε θα σου πει την αλήθεια,δεν την ενδιαφέρει πόσες και με ποιες πήγες εσύ.
Το παρελθόν σας για εσάς,ακόμα και αν είστε παντρεμένοι με παιδιά δεν υπάρχει λόγος να ξέρει τα πάντα για εσάς πριν τη γνωρίσετε.Μέσα στη σχέση εννοείται υπάρχει ειλικρίνεια αλλά όχι για θέματα πριν τη γνωρίσετε.Αλλιώς πάτε γυρεύοντας για μπελάδες.
Το παρελθόν σας για εσάς,ακόμα και αν είστε παντρεμένοι με παιδιά δεν υπάρχει λόγος να ξέρει τα πάντα για εσάς πριν τη γνωρίσετε.Μέσα στη σχέση εννοείται υπάρχει ειλικρίνεια αλλά όχι για θέματα πριν τη γνωρίσετε.Αλλιώς πάτε γυρεύοντας για μπελάδες.
πολυ ωραιο θρεντ και διαβασα αρκετα ωραια παραδειγματα, ειναι πολυ ιδιαιτερες κουβεντες κ απαιτουν ειτε αυξημενη (συναισθηματικη κ οχι μονο) νοημοσυνη και εμπειρια ειτε βαθυτερη καταννοηση των ρολων γυναικα-ανδρας
δεν θα οδηγηθει κανενας στα ιδια συμπερασματα ουτε θα υπαρξει απαραιτητα βελτιωση στη σχεση ειτε το αντιθετο, ειναι απο τα τοπικ οπου θα ελεγε κανεις θα επρεπε να "διαβαζονται" στα ματια του αλλου, αλλα χωρις να αναφερονται, μεσα απο συμπεριφορες γενικοτερες μεσα σε μια σχεση.
εχω ερωτηθει 2 φορες στη ζωη μου παρομοιες ερωτησεις, φυσικα ηταν παγιδα κ τις 2
η μια ηταν σχεση 1 χρονου και μετα απο καποιες επανασυνδεσεις κ ληξεις απο την πλευρα μου διοτι ειχα καταλαβει το ποιον της, δεχτηκα "αθωα" την ερωτηση, ημουν ειλικρινης κ τις ειχα πει οτι ηταν ενα κομματι μιας περιοδου στα 30 οπου μετα απο ληξη μακροχρονιας σχεσης πηρα τη συμβουλη απο φιλο κ μου συστησε πως θα ηταν μεγαλη βοηθεια να ξεπερασω γρηγοροτερα, οπου κ οντωςε κρατησε σχεδον ενα χρονο το σπορ περιηγησης,
η απαντηση που ελαβα "κ συνεχιζεις μεχρι σημερα μερικες φορες ετσι δεν ειναι?" με χαριτωμενη διαθεση. απο μια απελευθερωμενη αρκετα γυναικα βορειας εθνικοτητας η οποια δεν θα μου εκανε την ιδια ερωταπαντηση στην αρχη βεβαια, απο ανασφαλεια μη με χασει , αλλα επειδη ετρωγε κλωτσο κ ξαναγυρνουσε τρωγοταν να μαθει γιατι ημουν τοσο ανετος (ενω απλα ειχα καποια στανταρ),
η δικη μου απαντηση ηταν αμεση "σε εχω ρωτησει ποτε εγω ποσα one night stands εχεις κανει ?" εκει σωπασε αποτομα, χαχαχαχα, τα αισθηματα ενοχης της πρεπει να χτυπησαν κοκκινο ειτε ενιωσε τοσο στριμωγμενη αντιλαμβανομενη οτι το νομισμα εχει 2 οψεις κ οτι μπορω να παιξω κ εγω το ιδιο παιχνιδι, οποτε η συζητηση εληξε αμεσα, και η υπολοιπη βραδια κυλησε ηρεμα κ απροσκοπτα... μεχρι να την ξανασουταρω μετα απο λιγο καιρο,,, οταν εχεις να αντιμετωπισεις τετοιες ερωτησεις δικοπα μαχαιρια πρεπει να γνωριζεις σε ποιο πλαισιο γινονται... τι ανθρωπο εχεις απεναντι σου κ πως σου εχει φερθει, ετσι αναλογως κ πρεπει να απαντας, ειτε με σεβασμο κ τακλιν διοτι καποιοι δεν ειναι ετοιμοι για την αληθεια ειτε με φουλ επιθεση κ εξοδο απο το γηπεδο αν η εκμαιευση πληροφοριων δεν σε ικανοποιει, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο, αλλος το χει κρυφο καμαρι αλλα το διατυμπανιζει εστω κ εμμεσα κ αλλος εχει επιδερμικη εμπειρια κ οντας πιο αβγαλτος δεν θα μπορουσε να βγει αλωβητος εστω κ απο μια αθωα εξομολογηση
φαστ φοργουορντ στην επομενη ερωτηση την οποια δεχτηκα απο επαγγελματια του χωρου την οποια γνωρισα σε οικο ανοχης..... (οχι Ελληνιδα) μετα απο οντως αποχη σχεδον 15 χρονων απο το σπορ κ με την οποια μαλιστα συναψα συντομη σχεση!!! καθως παρατησε το αθλημα "για χαρη μου". (εδω βαλτε πολλα μπαρμαπδακια που γελανε κ κλαινε μαζι)
ειτε απο ανασφαλεια ειτε απο ερωτα με παρακαλεσε να μην παω οσο θα ελειπε για καποιο διαστημα σε εκδιδομενες γυναικες, εθεσε εναν ορο αλλα με αφησε ελευθερο να το κανω αφηνοντας να εννοηθει πως με την κινηση μου αυτη θα εχανα την "αποκλειστικοτητα"!!! μονη της και μοναδικη εγνοια ηταν η υγιεινη!!!! ναι !!!! οντας η ιδια πολυ καθαρη ηθελε να προσεχω, δεν ειχε αδικο σε αυτο η γυναικα....τιποτε αλλο δεν φαινοταν να την ενοχλει πραγματικα διοτι ηξερε κ μου ειχε μαλιστα παραδεχτει οτι γνωριζει "πως λειτουργουν οι αντρες",,,, ηταν πασιφανες φυσικα οτι εκανε ενα τυπικο projection, αποκαλυπτε με λιγα λογια το τι σκοπευε να κανει μετα, αλλα μετα απο λιγο διαπιστωσα κ εγω οτι ηταν επαγγελματιας που το εκανε χρονια κ στην πατριδα της κ οχι μονο για ενα μηνα εδω,,,, οποτε ..... με συνοπτικες διαδικασιες εγινε επισης η ληξη, οχι οτι περιμενα πως θα την αλλαξοπιστησω, αφου οι κοκκινες σημαιες ηταν εξαρχης διασπαρτες αλλα εψαχνα κ εγω εμπειριες...
το θεμα δεν εξαντλειται ετσι ευκολα, ανδρες κ γυναικες εχουμε βαθια εδραιωμενες αντιληψεις λιγο παραπλανημενες σχετικα με την αληθινη φυση του ερωτα, κ εκει αρχιζουν ολες οι παρεξηγησεις, απλα αλιμονο σε οσους νομιζουν οτι οι γυναικες εχουν "κανονες" που δεν καταπατουν,,,
δεν θα οδηγηθει κανενας στα ιδια συμπερασματα ουτε θα υπαρξει απαραιτητα βελτιωση στη σχεση ειτε το αντιθετο, ειναι απο τα τοπικ οπου θα ελεγε κανεις θα επρεπε να "διαβαζονται" στα ματια του αλλου, αλλα χωρις να αναφερονται, μεσα απο συμπεριφορες γενικοτερες μεσα σε μια σχεση.
εχω ερωτηθει 2 φορες στη ζωη μου παρομοιες ερωτησεις, φυσικα ηταν παγιδα κ τις 2
η μια ηταν σχεση 1 χρονου και μετα απο καποιες επανασυνδεσεις κ ληξεις απο την πλευρα μου διοτι ειχα καταλαβει το ποιον της, δεχτηκα "αθωα" την ερωτηση, ημουν ειλικρινης κ τις ειχα πει οτι ηταν ενα κομματι μιας περιοδου στα 30 οπου μετα απο ληξη μακροχρονιας σχεσης πηρα τη συμβουλη απο φιλο κ μου συστησε πως θα ηταν μεγαλη βοηθεια να ξεπερασω γρηγοροτερα, οπου κ οντωςε κρατησε σχεδον ενα χρονο το σπορ περιηγησης,
η απαντηση που ελαβα "κ συνεχιζεις μεχρι σημερα μερικες φορες ετσι δεν ειναι?" με χαριτωμενη διαθεση. απο μια απελευθερωμενη αρκετα γυναικα βορειας εθνικοτητας η οποια δεν θα μου εκανε την ιδια ερωταπαντηση στην αρχη βεβαια, απο ανασφαλεια μη με χασει , αλλα επειδη ετρωγε κλωτσο κ ξαναγυρνουσε τρωγοταν να μαθει γιατι ημουν τοσο ανετος (ενω απλα ειχα καποια στανταρ),
η δικη μου απαντηση ηταν αμεση "σε εχω ρωτησει ποτε εγω ποσα one night stands εχεις κανει ?" εκει σωπασε αποτομα, χαχαχαχα, τα αισθηματα ενοχης της πρεπει να χτυπησαν κοκκινο ειτε ενιωσε τοσο στριμωγμενη αντιλαμβανομενη οτι το νομισμα εχει 2 οψεις κ οτι μπορω να παιξω κ εγω το ιδιο παιχνιδι, οποτε η συζητηση εληξε αμεσα, και η υπολοιπη βραδια κυλησε ηρεμα κ απροσκοπτα... μεχρι να την ξανασουταρω μετα απο λιγο καιρο,,, οταν εχεις να αντιμετωπισεις τετοιες ερωτησεις δικοπα μαχαιρια πρεπει να γνωριζεις σε ποιο πλαισιο γινονται... τι ανθρωπο εχεις απεναντι σου κ πως σου εχει φερθει, ετσι αναλογως κ πρεπει να απαντας, ειτε με σεβασμο κ τακλιν διοτι καποιοι δεν ειναι ετοιμοι για την αληθεια ειτε με φουλ επιθεση κ εξοδο απο το γηπεδο αν η εκμαιευση πληροφοριων δεν σε ικανοποιει, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο, αλλος το χει κρυφο καμαρι αλλα το διατυμπανιζει εστω κ εμμεσα κ αλλος εχει επιδερμικη εμπειρια κ οντας πιο αβγαλτος δεν θα μπορουσε να βγει αλωβητος εστω κ απο μια αθωα εξομολογηση
φαστ φοργουορντ στην επομενη ερωτηση την οποια δεχτηκα απο επαγγελματια του χωρου την οποια γνωρισα σε οικο ανοχης..... (οχι Ελληνιδα) μετα απο οντως αποχη σχεδον 15 χρονων απο το σπορ κ με την οποια μαλιστα συναψα συντομη σχεση!!! καθως παρατησε το αθλημα "για χαρη μου". (εδω βαλτε πολλα μπαρμαπδακια που γελανε κ κλαινε μαζι)
ειτε απο ανασφαλεια ειτε απο ερωτα με παρακαλεσε να μην παω οσο θα ελειπε για καποιο διαστημα σε εκδιδομενες γυναικες, εθεσε εναν ορο αλλα με αφησε ελευθερο να το κανω αφηνοντας να εννοηθει πως με την κινηση μου αυτη θα εχανα την "αποκλειστικοτητα"!!! μονη της και μοναδικη εγνοια ηταν η υγιεινη!!!! ναι !!!! οντας η ιδια πολυ καθαρη ηθελε να προσεχω, δεν ειχε αδικο σε αυτο η γυναικα....τιποτε αλλο δεν φαινοταν να την ενοχλει πραγματικα διοτι ηξερε κ μου ειχε μαλιστα παραδεχτει οτι γνωριζει "πως λειτουργουν οι αντρες",,,, ηταν πασιφανες φυσικα οτι εκανε ενα τυπικο projection, αποκαλυπτε με λιγα λογια το τι σκοπευε να κανει μετα, αλλα μετα απο λιγο διαπιστωσα κ εγω οτι ηταν επαγγελματιας που το εκανε χρονια κ στην πατριδα της κ οχι μονο για ενα μηνα εδω,,,, οποτε ..... με συνοπτικες διαδικασιες εγινε επισης η ληξη, οχι οτι περιμενα πως θα την αλλαξοπιστησω, αφου οι κοκκινες σημαιες ηταν εξαρχης διασπαρτες αλλα εψαχνα κ εγω εμπειριες...
το θεμα δεν εξαντλειται ετσι ευκολα, ανδρες κ γυναικες εχουμε βαθια εδραιωμενες αντιληψεις λιγο παραπλανημενες σχετικα με την αληθινη φυση του ερωτα, κ εκει αρχιζουν ολες οι παρεξηγησεις, απλα αλιμονο σε οσους νομιζουν οτι οι γυναικες εχουν "κανονες" που δεν καταπατουν,,,
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 845
- Πόντοι
- 81
ειπα εγω οτι οι παντρεμενοι λενε για τις βιζιτες που πανε ενω ειναι παντρεμενοι
ναι αυτο ακριβως είπες, νατο
λες καποια ζευγαρια που ειναι χρονια μαζι η δεκαετιες να μην τα εχουν συζητησει αυτα?
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.004
- Πόντοι
- 506
Οκ η δική σου δεν εξαρτάται! Η μάλλον σε έκανε να το πιστέψεις ώστε να μην την εκδικηθείς με αυτό το νόμισμα.τις ενοχλει για δεκάδες λόγους.
Το οτι δεν εξαρτώμαστε απο αυτές ΔΕΝ είναι ενας απο τους λογους.
Φτανει με αυτη τη καραμελα δεν ειναι ετσι.
Αλλες θέλουν λουι βουτον για να σου κάτσουν και τις χαλάει που κάποιες στο δίνουν για μια απομίμηση
Stories
Νέο!DanaeEscort: Miss my boys
Danaemagicgirls: Διαθέσιμη στο @magicgirls.tv Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Νοεμβρίου