Νέα

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που (δεν) κάνατε νεότεροι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν γινόταν να γυρίσετε το χρόνο πίσω,θα αλλάζατε πράγματα που πιστεύετε ότι κάνατε λάθος και τα βρίσκετε τώρα μπροστά σας;Πχ να σπουδάζατε έξω αντί για εδώ και να γεμίζατε εμπειρίες ή να διώξατε κοπέλες που μπορεί να άξιζαν ή για λεφτά που φάγατε σε μαλακίες όπως μπακουροδιακοπές,ανούσιες εξόδους κλπ;Λέτε καθόλου 'να είχα τότε το μυαλό που έχω τώρα';

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Όχι. Οτι μου άρεσε και ήθελα το έκανα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.600
Πόντοι
1.706
Μεγαλη κουβεντα ανοιξες τυπε.
Προσωπικά θα αλλαζα τουλαχιστον τα μισα.
Το ίδιο ισχυει για ολους ασχετα με το τι λενε.

-θα σπουδαζα ψυχιατρικη. Δεν το εκανα ενω με στηριζαν οι γονεις μου.ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.

-ΔΕΝ θα πηγαινα φανταρος. Νοιωθω κοροιδο που εχασα 24 μηνες για ενα κρατος που με μισει ενω πληρωνει καραβαναδες που τα ξυνουν.

-ΔΕΝ θα παντρευομουν ποτέ.

-θα πηγαινα να ζησω στην βραζιλια μονιμα

-δεν θα αφηνα απηδηχτα μουνακια που ενω εκατσε η φαση ειπα " βαριεμαι τωρα, κ αυριο μερα ειναι".... τα εχασα σχεδον ολα

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
1) Θα σπούδαζα μια τέχνη και όχι τις μαλακίες που μας πρότειναν τότε οι άσχετοι γονείς μας.

2) Θα έφευγα από νωρίς στο εξωτερικό για δουλειά (η οικογένεια εδώ σε πηγαίνει "πίσω" -ακόμη και ψυχολογικά- και σε κρατάει δέσμιο για όφελός της, εις βάρος σου, παρόλο που είχα ανεξαρτητοποιηθεί και ήμουν αυτόνομος από νωρίς) αποφεύγοντας τον στρατό "για ένα κράτος που με μισεί ενώ πληρώνει καραβανάδες που τα ξύνουν".

3) Δεν θα άφηνα απήδηχτα μουνάκια που ενώ έκατσε η φάση είπα "βαριέμαι τώρα, και αύριο μέρα είναι"...τα έχασα σχεδόν όλα.

4) Δεν θα άφηνα ένα συγκεκριμένο κορίτσι που είχα πιο μικρός και αποδείχθηκε πως έπραξα τεράστιων διαστάσεων μέγιστη μαλακία γιατί ήταν η εξαίρεση στον κανόνα σε σχέση με τις λοιπές πατσαβούρες.
4,5) Θα παντρευόμουν μια ΉΣΥΧΗ (και όσο το δυνατόν πιο φραγκάτη) γκόμενα για να μη μου ζαλίζει τα @@ και θα την είχα ελεγχόμενα γραμμένη για να πηδώ χίλιες άλλες.

5) Θα έδιωχνα με το καλημέρα ΌΛΟΥΣ τους τοξικούς ανθρώπους από κοντά μου όποιοι και αν ήταν αυτοί.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Πολλά...
Μερικά εκ των οποίων:
1)Δε θα τα χάλαγα για μαλακίες με το καλύτερο κορίτσι που έχω γνωρίσει ποτέ...Το χειρότερο είναι να χωρίζεις για μαλακίες λόγους,και όταν είσαι νέος έχεις αυτοπεποίθηση ότι θα βρεις κάτι καλύτερο.Ότι βρήκα εμφανισιακά ήταν καλό αλλά παλιοχαρακτήρες.Μετά από 2-3 μήνες σχέση σουτ.Ούτε μέρα δεν αξίζουν...Εκείνη άξιζε όμως
2)Θα είχα πάει στην Αυστραλία μόνιμα,αλλά δεν το έκανα,προ κρίσης.
3)Έπρεπε να είχα πλακώσει έναν καθηγητή στο ξύλο.Έχω μετανιώσει που δεν το έκανα...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.314
Πόντοι
20.686
Που δεν πηδηξα όσες μπορουσα περισσοτερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα αλωνιζα Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία τη δεκαετία του 90.Βέβαια οι χώρες αυτές ήταν τότε ψιλοαγνωστες.
Επίσης θα έκανα πιο ασφαλείς και ήρεμες επαγγελματικές επιλογές,ενώ τότε γούσταρα περιπέτεια.
Επίσης δε θα έχανα καθόλου χρόνο με losers και πολιτικές παρατάξεις.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Εγω ακομα περιμενω τον κλασσικο τυπο (τυπου ακαποτειρο, Σαββιδη, Μουνοκωλαρακι και λοιπους γνωστους αγνωστους) του Μπου που θα πεταχτει και θα γραψει σε αυτο το Thread οτι περιμεναμε ολοι ενα τετοιο θεμα να το εχει ανοιξει ο Σαντ μαν

ΥΓ. ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑ....

θα επικεντρωθω κυριως στα εξης:

Αρχικα αν υποθεσουμε αγαπητε λυπηρε ανδρα οτι στην ρητορικη ή και οχι ερωτηση σου, βαζουμε ως προυποθεση οτι αν θα αλλαζαμε αυτο για το οποιο εχουμε μετανοιωσει , θα ειχαμε το μυαλο του ενηλικα με τα όποια βιωματα και εμπειρικα δρωμενα εχουμε εως τωρα, τοτε λοιπον :

Α) απο πολυ μικρος θα ΓΑΜΙΟΜΟΥΝΑ κυριολεκτικα στο γυμναστηριο και στο flexing και στην δηθενια και στην ΟΣΟ το δυνατον περισσοτερη δηθενοποιηση και ψωνισμο μπορει να βαλει ο νους σου , σε οοοοοολα τα επιπεδα ( μην τα αναλυω , τα ξερετε ολοι) ........ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ...απο μικρος ...ετσι ωστε να προκυψει να μετεξελιχτω στον γνωστο αλητη , κλαρινο , μπαρμαν , τυπο που ολες οι βρωμιαρες εκει εξω καθονται χωρις δευτερη σκεψη και ολοι οι σκατιαδες ζηλευουν και φθονουν ( προς ολους που θα σπευσουν να πουνε οτι και γω ετσι ειμαι για να τα λεω αυτα , θα πω οτι ειναι διανοητικα καθυστερημενοι γιατι τονιζω και παλι οτι μιλαω επειτα απο χρονια ωριμανσης και πληρωσης με τον εαυτο μου , εν ολιγοις εχω κανει δουλεια μεσα μου και απλα τα παραθετω αληθειες εκ πειρας και δεν βγαζω χολες και τετοια)....και μαλιστα τοτε θα μετεβαινε τελειως φυσιολογικα και φυσικα στο επιθυμητο αποτελεσμα γιατι αφενος θα το αρχιζα ολο το τσιρκολικι της διαμορφωσης ενος πιο αποδεκτου Αλφα male προφιλ απο μικρος, αρα θα πετυχαιναμε τους 'στοχους' μας on time και πιο ομαλα και αφετερου πιο αποτελεσματικα ως προς τα μακροπροθεσμα αποτελεσματα ....

Β) απο το παραπανω θα προεκυπταν και ολα τα υπολοιπα που δεν χρειαζεται να αναλυσω στο βητα αυτο μερος της απαντησης μου και αυτα ειναι ολα τα φυσικα παρελκομενα, ωραια και ανθηρα αποτελεσματα και πραγματικοτητες που θα προευπταν και οφελη που θα καρπωνομουν στην ζωη μου, εφοσον εφαρμοζα ολα τα στοιχεια του πρωτου βηματος..... και ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ...ετσι δεν θα μου εμενε κανενα απωθημενο οπως δυστυχως οφγειλω να παραδεχτω μου ειχαν μεινει πολλα, αλλα δοξα το θεο καποια μιλφ και αλλες λοιπες εμπειριες ανθρωπινης αλληλεπιδρασης, με φεραν στο ισιο δρομο σιγα .....

Προσοχη!!! στον όποιον φημιζεται οτι ειναι αμβλυνους και βραδινους.......
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δεν αφορουν μονο το σεξουαλικο και συνεπως και απωθημενα σε αυτον τον τομεα και λοιπα και λοιπα....ΑΛΛΑ και σε γενοκοτερες επιλογες και λαθη που μεταφραστηκαν σε πραξεις στην ζωη μου.....
ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ αν εισαι κλειστος ευαισθητος, σκεπτομενος, με αμφιβολιες, καλος ανθρωπος απο μικρος και λοιπα και λοιπα σχετικα, θα σε παρει η μπαλα και σε αλλους τομεις σε επιπεδο ανικανοποιησης και οχι μονο στο ερωτικο κομματι......και οποιος καταλαβε καταλαβε

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συμφωνώ σε πολλά από αυτά μέχρι τώρα.

Δηθενιά από μικρός.

Αλώνισμα σε άλλες χώρες,και όχι να περιμένεις εδώ τα καλοκαίρια να δεις καμια ξένη

Σπουδές σε κάτι που να το γουστάρεις και όχι επειδή πέρασες εκεί

Αποφυγή μπακουροπαρεών,και ας ήταν τα καλύτερα παιδιά

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν πήδηξα τούμπανο συμμαθήτριά μου επειδή ήμουν ερωτευμένος με την γκόμενά μου  :S

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
701
Πόντοι
96
1. Θα επαιρνα το proficiency πριν τελειωσω το Λυκειο
2. Δεν θα γραφομουνα ποτε taekwondo.
3. Δεν θα εβαζα ποτε τσιγαρο στο στομα ουτε για δοκιμη
3. Δεν θα ασχολιομουν ποτε με κανενα ειδος τζογου, ουτε για ενα ευρω

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
εγω πρωσοπικα θα κοιτουσα καμια "φραγκατη" στο εξωτερικο π.χ γερμανια,αμερικη.τωρα πως θα την εβρισκα??ιντερνετ!!!και συγουρα εφοσον ειμαι αλλα και ειμουνα παιδαρας!θα δαγκωνε την λαμαρινα,ωπος την δαγκωσανε τοτε....κατι 30αρες-40αρες,η θα πηδουσα γυναικες κομματικων μεγαλωστελεχων για να βολευα τον κολο μου καπου στο δημοσιο.γιατι οση δουλεια και να πατησεις σε αυτην την μπουρδελοχωρα η θα πρεπει να "γαμισεις κοσμο"η να "σε γαμισουν αλλοι"
αυτο μετανοισα!που κοντευο τα 40 και τελικα το μονο που καταλαβα ποιος θα πιασει κοτσο ποιον σε αυτην την γαμημενη χωρα!τελικα μονο πονηρια θελει και "ελαχιστη εξυπναδα"για να πας μπροστα εδω!τωρα δυστιχως στο κλοιο που ζω δεν μπωρο να τα κανω!δυστιχως

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
εγω πρωσοπικα θα κοιτουσα καμια "φραγκατη"οτι ηλικια και να ειχε(ακομα και 50αρα) στο εξωτερικο π.χ γερμανια,αμερικη.τωρα πως θα την εβρισκα??ιντερνετ!!!και συγουρα εφοσον ειμαι αλλα και ειμουνα παιδαρας!θα δαγκωνε την λαμαρινα,ωπος την δαγκωσανε τοτε....κατι 30αρες-40αρες,η θα πηδουσα γυναικες κομματικων μεγαλωστελεχων για να βολευα τον κολο μου καπου στο δημοσιο.γιατι οση δουλεια και να πατησεις σε αυτην την μπουρδελοχωρα η θα πρεπει να "γαμισεις κοσμο"η να "σε γαμισουν αλλοι"
αυτο μετανοισα!που κοντευο τα 40 και τελικα το μονο που καταλαβα ποιος θα πιασει κοτσο ποιον σε αυτην την γαμημενη χωρα!τελικα μονο πονηρια θελει και "ελαχιστη εξυπναδα"για να πας μπροστα εδω!τωρα δυστιχως στο κλοιο που ζω δεν μπωρο να τα κανω!δυστιχως

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Συμφωνώ σε πολλά από αυτά μέχρι τώρα.

Δηθενιά από μικρός.

Αλώνισμα σε άλλες χώρες,και όχι να περιμένεις εδώ τα καλοκαίρια να δεις καμια ξένη

Σπουδές σε κάτι που να το γουστάρεις και όχι επειδή πέρασες εκεί

Αποφυγή μπακουροπαρεών,και ας ήταν τα καλύτερα παιδιά

sad man εσυ ειχες καμια κοπελα(να αξιζε για σενα) που θα μπορουσες να την εχεις και δεν εκανες τιποτε?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
1. Θα επαιρνα το proficiency πριν τελειωσω το Λυκειο
2. Δεν θα γραφομουνα ποτε taekwondo.
3. Δεν θα εβαζα ποτε τσιγαρο στο στομα ουτε για δοκιμη
3. Δεν θα ασχολιομουν ποτε με κανενα ειδος τζογου, ουτε για ενα ευρω
Αντί για το 2 τί θα έκανες;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Θα έβγαζες πρόβλημα στα γόνατα με το μπάκσετ και επικονδυλίτιδα με το τέννις. Άλλο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα έβγαζες πρόβλημα στα γόνατα με το μπάκσετ και επικονδυλίτιδα με το τέννις. Άλλο;
Δεν ειναι απαραιτητο να βγαλεις προβλημα στα γονατα με το μπασκετ. Με το βόλει βγαζεις.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
701
Πόντοι
96

Ποδηλασια, κολυμπι κλπ
Αλλα αυτα Ελλαδα πιο δυσκολα τα κανεις (οχι υποδομες για ποδηλατο, οχι κολυμβητηρια για χειμωνα, κλπ)

Αγγλια ειχα γυμναστηριο με πισινα 50 μετρα απ το σπιτι μου, μπροστα σε προκυμαια 2 χιλιομετρων οπου μπορουσες να κανεις απειρο ποδηλατο, τρεξιμο, κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom