Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.949
- Πόντοι
- 2.596
Αν και χθες ήταν Κυριακή τέσπα μου ήρθε μια ιδέα, μπαχαλέψατε ελεύθερα
....μη σου πω κ παντεσπανι!!!@athinaios44 εδώ έχει ψωμί
Να σε στείλω σε ένα καλό μιλφακι Καλαμάτα ή είσαι κανένας καραφλομαλλιας που πάει μόνο σε μπαρμπερικα;Καταρχήν είμαι παρθένος αλλά επειδή πλησιάζει η ώρα σιέστας θα τα πούμε αργότερα...
Μέχρι τότε ο Φόξ καβαλάει την Εύα, ΓΚΡ θα τον στείρωνα αλλά τα βράδια όλο το μπαμπούλα κάνει στα άλλα αρσενικά
Ρατσιστές δεν είμαστε αν έχεις καλή ιστορία και όχι τίποτα βόες ριχ' την . Έτσι και αλλιώς Στο χώρο του καλοπισμού ανήκει. Στου Κατακουζηνού η σερβιτόρα ήταν κομμώτρια και η άλλη έκανε το πεντικιούρ.πιάνονται και οι νυχούδες;
Δεν είμαι φαλακρός - ΟΚ έχω μια αραίωση - αλλά όχι έντονη.ή είσαι κανένας καραφλομαλλιας
Ψωλαράς δεν το έπαιξα σαν αυτόν το βρωμόγυφτο αλλά δεν την έχω και 15 προς ενημέρωση...Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου ψωλαρα
Να τον μαζέψεις ρε φίλε, τι δεν καταλαβαίνεις;τι εχουμε παιδια;
εχουμε μπιφ;Να τον μαζέψεις ρε φίλε, τι δεν καταλαβαίνεις;
Ωραία μαλακίες γράφουμε και θα κάνουμε χαβαλέ κι ό,τι γουστάρουμε, το δίποδο τι θέλει εδώ μέσα;
Ρε έχω πλακωθεί στο ξύλο παλιότερα με ντουλάπες, αυτόν θα φοβηθώ;
Μαζέψτε τον αν κατανοείτε την κατάσταση γιατί θα τη βρει από κανέναν εκεί έξω, δεν είναι όλοι ήρεμοι σαν εμένα και να φεύγουν παραπέρα...
Εμένα ρωτάς;εχουμε μπιφ;
ναι στειλε τα πραγματα κιολας με μεταφορικη περιμενω με @dimigoallΕμένα ρωτάς;
Εγώ κάνω πέρα για τυπικούς λόγους που προανέφερα.
Ρε τα χύσια αν του ρίξω στη μάπα θα πέσει κάτω, άσε ρε φίλε δεν θέλω να έχω τύψεις...
Την ψωλή όμως θα του τη χώσω με άλλον τρόπο για να σκάσει από τη ζήλεια ο βρωμόγυφτας...
Λογικά κουμΜΟΥΝΙστής θα είναι...
Ώρα γκαφ€ μιλάμε αργότερα...
Γιατί όχι φίλε αν έχεις πηδήξει μπράβο σου.πιάνονται και οι νυχούδες;
...βγηκε το παντεσπανι!τι εχουμε παιδια;