Νέα

Έχετε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο απ' τον κόσμο του αγοραίου έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adando

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η ουρολοίμωξη είναι μια φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος που εμφανίζεται συνήθως στις γυναίκες - για ανατομικούς λόγους - και δεν μεταδίδεται εύκολα στους άντρες με τη σεξουαλική επαφή.

chrisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι πιθανοτητες εχω να κολλησω κατι αλλο που μπορει να ειχε?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι πιθανοτητες εχω να κολλησω κατι αλλο που μπορει να ειχε?
ρε φιλε ελεος , οι διαγνωσεις δε γινονται με πιθανοτητες
αν παρατηρησες κατι περιεργο στην περιοχη των γεννητικων οργανων σου , η στην ουρηση σου η τελοσπαντων αν πονας ,πηγαινε σε εναν δερματολογο να σου δωσει απαντηση
τωρα ζητας επιστημονικη απαντηση απο το bourdela.tv ?  :idiot:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειχα πηδηξει παλαιοτερα μια τυπισσα η οποια μαλλον ειχε πολυ καιρο να πλυνει το πραμα της μεσα σε λιγες ωρες πανω στο πουτοκεφαλιον εβγαλα κατι κοκκιναδια..και μεφεραν τρελη φαγουρα εκανα 1 βδομαδα να συνελθω

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ειχα πηδηξει παλαιοτερα μια τυπισσα η οποια μαλλον ειχε πολυ καιρο να πλυνει το πραμα της μεσα σε λιγες ωρες πανω στο πουτοκεφαλιον εβγαλα κατι κοκκιναδια..και μεφεραν τρελη φαγουρα εκανα 1 βδομαδα να συνελθω

Και τι έγινε μετά; Τα συμπτώματα έφυγαν τόσο ξαφνικά όσο εμφανίστηκαν; Αυτό εννοείς;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλος κολλησε κονδυλωματα μαλλον απο μπουρδελο στη θεσσαλονικη, σε 2 μονο εχει παει, λεπτομερειες θα αναφερω προσεχως αφου ενημερωθω πληρως.
Οποιος εχει παρομοια εμπειρια τον τελευταιο χρονο ας το αναφερει εδω.

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Δεν ξερω,θα φανει φανταζομαι  ;)

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα κονδυλωματα ειναι πολυ σοβαρη δερματοπαθεια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Τα κονδυλωματα ειναι πολυ σοβαρη δερματοπαθεια.

Έτσι είναι η ζωή, δεν περνά με μια αναπνοή θέλει,
είσπνοές άλλιώτικες άνάλογα με το έσω και το έξω μας...........
Δεν είναι άνάγκη να αύτολογοκρίνεσαι άγαπητέ μου!!!!!!!

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
εχουμε κανενα νεώτερο για το παληκάρι που κολυσε κονδυλωματα σε σπίτι στην θεσσαλονίκη??
για να πληροφορούμαστε και εμεις οι θεσσαλονικιοί..

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι είναι η ζωή, δεν περνά με μια αναπνοή θέλει,
είσπνοές άλλιώτικες άνάλογα με το έσω και το έξω μας...........
Δεν είναι άνάγκη να αύτολογοκρίνεσαι άγαπητέ μου!!!!!!!

ε τι λες ρε συ καπνισες κανα χορτο παλι ?  :uglystupid:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εχουμε κανενα νεώτερο για το παληκάρι που κολυσε κονδυλωματα σε σπίτι στην θεσσαλονίκη??
για να πληροφορούμαστε και εμεις οι θεσσαλονικιοί..
Ναι, θα σας πω αρχικα αυτο που ενδιαφερει,αν και το μονο σιγουρο με αυτο τον ιο ειναι οτι ποτε δεν μπορεις να πεις με ασφαλεια απο που το κολλησες. Το ενα σπιτι ειναι στο βαρδαρη ειναι κοντα στη σαπφους 8 δεν ξερω με ακριβεια γιατι μπορει να εκλεισε παντως ειναι αυτο που βρισκεται αντικρυστα απο ενα αλλο, η κοπελα ηταν μια ξανθια, ψηλη που μιλουσε πολυ καλα ελληνικα και δεν ηθελε φιλια στο λαιμο γιατι γαργαλιοταν?!!? Το αλλο (πριν απο χρονο και πιο απιθανο) ηταν στο Lafemme με την μαρια αλλα απλως το αναφερω μιας και δεν πιστευω να κολλησε απο εκει.
Ο γιατρος του ειπε οτι θεραπευονται, οτι στους ανδρες δεν ειναι κινδυνος αλλα θελει προσοχη μην ξανακολλησει και να μην ξαναβγουν κατα την θεραπεια. Σκατα τα κολλησε στην περιοχη που βγαινουν τριχες και φυσικα εκει δεν προφυλασεσαι. Επισης επειδη διαβασα για την μεταδοτικοτητα θεωρω οτι οι περισσοτεροι το εχουμε απλως δεν θα εκδηλωθει. Δηλ 15% πιθανοτητα με καθε διαφορετικη επαφη. Επησης αποφευγετε πουτανες που κανουν συχνα διαλειματα για ''διακοπες'' τυπικα για 2 εβδομαδες που ειναι ο χρονος για να φυγει η ουλη.Κανονικα κανεις αποχη γι 4-6 μηνες. Δεν ξαναπατησα εγω σε μπουρδελο το ρισκο ειναι μεγαλο και ο ιος βρισκεται σε πανδημια παγκοσμιως. Οσοι εχετε κοπελες να τους πειτε για το εμβολιο και τεστ παπ καθε 6 μηνες αφου γι αυτο το λογο βγηκε. Πολλες πεθαινουν καθε χρονο απο καποιο στελεχος αυτου του ιου επειδη δεν κανουν το τεστ. Οι καιροι θελουν προσοχη συναδελφοι.

Επισκέπτης
Σε πόσο καιρό από όταν μολυνθείς εκδηλώνεις συμπτώματα;;;

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
αναλογα εμενα εμφανιστικαν μετα απο 2 μηνεσ και ηταν μαγαλουτσικα αλλα μεσα στισ τριχεσ που να τα δεισ παντωσ μη ν τρομοκρατιστε και γενικα σε γκομενεσ να μην το λετε γιατι εγο την δικια μου την εκανα ανοοργασμικη και χωρισαμε

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
αναλογα εμενα εμφανιστικαν μετα απο 2 μηνεσ και ηταν μαγαλουτσικα αλλα μεσα στισ τριχεσ που να τα δεισ παντωσ μη ν τρομοκρατιστε και γενικα σε γκομενεσ να μην το λετε γιατι εγο την δικια μου την εκανα ανοοργασμικη και χωρισαμε
7 στισ 10 αυτη τη στιγμη εχουν κονδυλωματα θελει προσοχη και τυχη αλλα μην  τρελενεσε εγω το ξεπερασα μετα απο 2 χρονια εμαθα τα παντα απλα αμα εισαστε του μπουρδελου και γενικα του αγορεου εκει που δινετε τον μηνα 150 ευρο δωστε και ενα 40αρι ακομα σε ενα αφροδισιολογο να σασ κοιταει και μια υπενθιμιση σημαντικη μην ξυριζετε τα αρχιδια σασ με ξυραφη και καπακι γαματε,τα υγρα πεφτουν μεσα στουσ πορουσ που ειναι ανοιχτοι και γινετε το κακο ι τριχα προστατευει το σημειο δεν ειναι τυχαια εκει

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οπως εγραψα δεν μπορεις να ξερεις απο που το κολλησες γιατι μπορει μεχρικαι2-3 χρονια πιο πριν να εχεις ερθει σε επαφη. Συνηθως βεβαια ειναι κλασσικα 3-12 εβδομαδες. Ναι το ξυρισμα ειναι απο τους κυριους λογους ευκολης προσβολης απο τον ιο και της μεταδοσης του και σε αλλα σημεια του σωματος. Και δυστηχως ολοι οι νεοι σημερα (επηρεασμενοι απο τις τσοντες) ξυρίζονται αμεσως πριν γαμησουν. Βεβαια αυτο δεν ειναι τιποτε γιατι απο το ξυρισμα μπορεις να γινεις ευαλωτος και στο HIV ακομη και με χρηση προφυλακτικου.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Γιατρος δεν ειμαι, αλλα το σαλιο Αντισηπτικο????????????????? Δεν νομιζω! Οσο για το οταν πινεις απο αλλο ποτηρι, το κανουμε συχνα οταν παμε εκκλησια!!!  

το σαλιο ειναι αντισηπτικο, οντως

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ρε παιδια εγω χθες που γαμησα σε μπουρδέλο παρατήρησα πως η καποτα δεν ηταν φορεμενη μεχρι τέρμα και οπως την επερνα στα τέσσερα ουσιαστικα στο τελειωμα το μουνι της ακουμπουσε στον πουτσο μου (χαμηλα...) να φοβαμαι? και μονο με την ιδεα χεστηκα.....γαμησα την ηρα στην θεσσαλονίκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom