γιατι αν ειναι καινουριο τι αλλάζει?
δεν φαινεται και υγιεινο δειτε τι περιεχει:
δεν φαινεται και υγιεινο δειτε τι περιεχει:
2)εχω καπνισει απειρες φορες τσιγαρα που τα εχει καπνισει αλλος κοσμος και
να ρωτησω κατι ασχετο με τις πουτανες αλλα σχετικο με "κοληματικες" ασθαινειες μιας και μπορει να μπει καποιος ενημερωμενος στο θεμα.
1)εχω πιει απειρες φορες απο μπουκαλια - ποτηρια που εχει πιει αρκετος αλλος κοσμος,
2)εχω καπνισει απειρες φορες τσιγαρα που τα εχει καπνισει αλλος κοσμος και
3)εχω δωσει απειρα φιλια σε γκομενες που δε μπορω να ξερω τι ειχαν στο στομα τους προηγουμενως.
ειναι επικινδυνη τακτικη αυτο? υπαρχει κατι που κολαει ετσι? γενικα μικροτερος οταν ημουν κυκλοφορουσε η "φημη" η και οχι τοσο φημη οτι το σαλιο ειναι αντισηπτικο και ετσι δεν υπαρχει προβλημα. αν ξερει καποιος ασ απαντησει!
Ειναι επικινδυνη τακτικη αυτο? υπαρχει κατι που κολαει ετσι?
ειναι επικινδυνη τακτικη αυτο? υπαρχει κατι που κολαει ετσι? γενικα μικροτερος οταν ημουν κυκλοφορουσε η "φημη" η και οχι τοσο φημη οτι το σαλιο ειναι αντισηπτικο και ετσι δεν υπαρχει προβλημα. αν ξερει καποιος ασ απαντησει!
δεν εχω ανυσηχησει μεχρι τωρα γιατι δεν εχω καποιο εμφανες σημαδι, απλα ειμαι συχνα αρωστος, σα γριπομενος με συναχι κλπ ποτε βαρια ομως. λετε να το ψαξω το θεμα?
κατα βαση ναι ειναι σαν το να μεταλαμβανεις στην εκκλησια... καθημερινα... η λοιμωδης μονοπυρηνωση ενταξει δνε ειναι τιποτα ιδιεταιρο μπορει να εχω περασει κιολας και να μη το ξερω. αναφερομαι περισσοτερο σε αρωστιες - παρασημα.. αυτες που σου μενουν δηλαδη
BlackHawk το χω κοψει το τσιγαρο ;)
Να ρωτησω κατι ρε μαγκες. Οι ηπατιτιδες θεραπευονται ? Ρωταω γιατι την περιοδο που ζουσα Αθηνα (δεκαετια '90) ειχα φιλους που ειχαν μπλεξει με την πρεζα και ειχαν κολησει ηπατιτιδα Β και C.
εγω τη περασα στα 25 με πονους στη κοιλια (διογκωση συκωτιου) και χαμηλο πυρετο! χωρις φαρμακα και με σουπιτσες! αν εισαι δυνατος οργανισμος, ολα καλα, στις αιματολογικες θα εχετε πολυ ανεβασμενα λευκα αιμοσφαιρια! δε θελει πανικο! σε λιγες μερες θα πεσουν, βρισκετε με ειδικο τεστ epstein bar λεγετε, ακριβης ορισμος, νοσος του φιλιου η αδενικος πυρετος! αυτο δε σημαινει οτι το κολησατε απο φιλι! ειναι στο σαλιο, αλλα μαλλον ζει για μικρο χρονικο διαστημα και εκτος ανθρωπινου οργανισμου, αρα μπορει απο φαγητο, ποτηρι, πιρουνιH λοιμωδης μονοπυρηνωση εχει πυρετο, πρηξιμο και πολλα αλλα δυσαρεστα και δεν περναει χωρις φαρμακευτικη αγωγη. Οποτε προσοχη.
εγω..εχω κολλησει..απο τοτε που πρωτοεπισκεφτηκα σιτιτουρ, εγινα αθεραπευτα εθισμενος σιτιτουρακιας δεν μπορω να μην γαμαω θεομουνα σε συχνη βαση και να απαταω η μαλακισμενη γκομενα μου για τα ουκρανολιθουανακια...ειμαι εθισμενος μασαζοσιτυτουρακιας δυστηχως...