Νέα

Έχετε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο απ' τον κόσμο του αγοραίου έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι ασχετο με τις πουτανες αλλα σχετικο με "κοληματικες" ασθαινειες μιας και μπορει να μπει καποιος ενημερωμενος στο θεμα.

1)εχω πιει απειρες φορες απο μπουκαλια - ποτηρια που εχει πιει αρκετος αλλος κοσμος,
2)εχω καπνισει απειρες φορες τσιγαρα που τα εχει καπνισει αλλος κοσμος και
3)εχω δωσει απειρα φιλια σε γκομενες που δε μπορω να ξερω τι ειχαν στο στομα τους προηγουμενως.

ειναι επικινδυνη τακτικη αυτο? υπαρχει κατι που κολαει ετσι? γενικα μικροτερος οταν ημουν κυκλοφορουσε η "φημη" η και οχι τοσο φημη οτι το σαλιο ειναι αντισηπτικο και ετσι δεν υπαρχει προβλημα. αν ξερει καποιος ασ απαντησει!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
να ρωτησω κατι ασχετο με τις πουτανες αλλα σχετικο με "κοληματικες" ασθαινειες μιας και μπορει να μπει καποιος ενημερωμενος στο θεμα.

1)εχω πιει απειρες φορες απο μπουκαλια - ποτηρια που εχει πιει αρκετος αλλος κοσμος,
2)εχω καπνισει απειρες φορες τσιγαρα που τα εχει καπνισει αλλος κοσμος και
3)εχω δωσει απειρα φιλια σε γκομενες που δε μπορω να ξερω τι ειχαν στο στομα τους προηγουμενως.

ειναι επικινδυνη τακτικη αυτο? υπαρχει κατι που κολαει ετσι? γενικα μικροτερος οταν ημουν κυκλοφορουσε η "φημη" η και οχι τοσο φημη οτι το σαλιο ειναι αντισηπτικο και ετσι δεν υπαρχει προβλημα. αν ξερει καποιος ασ απαντησει!

Γιατρος δεν ειμαι, αλλα το σαλιο Αντισηπτικο????????????????? Δεν νομιζω! Οσο για το οταν πινεις απο αλλο ποτηρι, το κανουμε συχνα οταν παμε εκκλησια!!!  

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

To στομα ειναι αν οχι πρωτο τοτε απο τα πρωτα μερη του σωματος σε μικροβια.

Μονο τα σκυλια εχουν παραπανω ανοσια αλλα δεν εισαι σκυλος.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχω ανυσηχησει μεχρι τωρα γιατι δεν εχω καποιο εμφανες σημαδι, απλα ειμαι συχνα αρωστος, σα γριπομενος με συναχι κλπ ποτε βαρια ομως. λετε να το ψαξω το θεμα?

κατα βαση ναι ειναι σαν το να μεταλαμβανεις στην εκκλησια... καθημερινα... η λοιμωδης μονοπυρηνωση ενταξει δνε ειναι τιποτα ιδιεταιρο μπορει να εχω περασει κιολας και να μη το ξερω. αναφερομαι περισσοτερο σε αρωστιες - παρασημα.. αυτες που σου μενουν δηλαδη

BlackHawk το χω κοψει το τσιγαρο ;)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δεν εχω ανυσηχησει μεχρι τωρα γιατι δεν εχω καποιο εμφανες σημαδι, απλα ειμαι συχνα αρωστος, σα γριπομενος με συναχι κλπ ποτε βαρια ομως. λετε να το ψαξω το θεμα?

κατα βαση ναι ειναι σαν το να μεταλαμβανεις στην εκκλησια... καθημερινα... η λοιμωδης μονοπυρηνωση ενταξει δνε ειναι τιποτα ιδιεταιρο μπορει να εχω περασει κιολας και να μη το ξερω. αναφερομαι περισσοτερο σε αρωστιες - παρασημα.. αυτες που σου μενουν δηλαδη

BlackHawk το χω κοψει το τσιγαρο ;)

H λοιμωδης μονοπυρηνωση εχει πυρετο, πρηξιμο και πολλα αλλα δυσαρεστα και δεν περναει χωρις φαρμακευτικη αγωγη. Οποτε προσοχη.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μολις βρηκα σχετικα:

Στόμα

Βαθμός επικινδυνότητας: Μέτριος προς χαμηλός

Τα γαστρικά υγρά και το σάλιο είναι από τη φύση τους αντισηπτικά, καθώς ένας από τους ρόλους τους είναι να σκοτώνουν τα μικρόβια-εισβολείς. Υπάρχουν όμως φορές που η άμυνά τους δεν είναι αρκετά αποτελεσματική, γι' αυτό δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε όσον αφορά τις προφυλάξεις που χρειάζεται να παίρνετε.

περισσοτερα:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Να ρωτησω κατι ρε μαγκες. Οι ηπατιτιδες θεραπευονται ? Ρωταω γιατι την περιοδο που ζουσα Αθηνα (δεκαετια '90) ειχα φιλους που ειχαν μπλεξει με την πρεζα και ειχαν κολησει ηπατιτιδα Β και C.

.....για  την  Β  υπαρχει  εμβολιο ,  για  την  C  οχι.......η  πλακα  ξερεις  ποια  ειναι  ? Οτι  μας  εχουν  πρηξει    με    το  AIDS  ,  αλλα  για  τις  ηπατιτιδες  δεν  λενε  τιποτα  σε  χαζοκουτι , ημεριδες κλπ.................καλα  για  το  σχολειο  δεν  συζητω , τι  να  περιμενεις  απο  το  μπουρδελο  που  ειναι  το  Υπουργειο  Παιδειας ??

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οι υπατιτιδες μεταδιδονται με τον τροπο που μεταδιδεται και το αιδσ μονο?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
H λοιμωδης μονοπυρηνωση εχει πυρετο, πρηξιμο και πολλα αλλα δυσαρεστα και δεν περναει χωρις φαρμακευτικη αγωγη. Οποτε προσοχη.
 εγω τη περασα στα 25 με πονους στη κοιλια (διογκωση συκωτιου) και χαμηλο πυρετο! χωρις φαρμακα και με σουπιτσες! αν εισαι δυνατος οργανισμος, ολα καλα, στις αιματολογικες θα εχετε πολυ ανεβασμενα λευκα αιμοσφαιρια! δε θελει πανικο! σε λιγες μερες θα πεσουν, βρισκετε με ειδικο τεστ epstein bar λεγετε, ακριβης ορισμος, νοσος του φιλιου η αδενικος πυρετος! αυτο δε σημαινει οτι το κολησατε απο φιλι! ειναι στο σαλιο, αλλα μαλλον ζει για μικρο χρονικο διαστημα και εκτος ανθρωπινου οργανισμου, αρα μπορει απο φαγητο, ποτηρι, πιρουνι

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αν δεν κανω λαθος απο τη C πεθαινεις κιολας ενω απο τη B οχι,απλα δεν φευγει απο μεσα σου ποτε.Οπως με τον HPV,τον ιο των κονδυλωματων,μενει μεσα σου ες αει...Απλα καποια στιγμη κοιμαται κ μπορει να ξυπνησει ανα πασα στιγμη κ να εχεις συμπτωματα.
Τα κονδυλωματα ειναι απ τα χειροτερα παιδια...πολυ ενοχλητικα και επικινδυνα για τις γυναικες,προκαλουν καρκινο της μητρας αλλα υποθετω πως το ξερετε αυτο...
Εγω ως παθων(δυστυχως) δεν τα αρπαξα απο μπουρδελο,αλλα απο γκομενακι που ειχα και ηταν παρθενα πριν την αναλαβω και καυλωσε και πηδηχτηκε με αλλον ακαποτα.Μετα κατηγοραγε εμενα οτι την κολλησα εγω το ξεκωλιαρακι...
Ευτυχως εχουν περασει 7 χρονια απο τοτε και δεν εχω κανενα συμπτωμα πλεον...
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
εγω..εχω κολλησει..απο τοτε που  πρωτοεπισκεφτηκα σιτιτουρ, εγινα αθεραπευτα εθισμενος σιτιτουρακιας δεν μπορω να μην γαμαω θεομουνα σε συχνη βαση και να απαταω η μαλακισμενη γκομενα μου για τα ουκρανολιθουανακια...ειμαι εθισμενος μασαζοσιτυτουρακιας δυστηχως...

Άμα θεωρείς μαλακισμένη τη γκόμενά σου χώρισέ τη φίλε...έτσι θα χεις ελεύθερο το πεδίο  να γαμάς τα ουκρανολιθουανακια όπως λες. Απλά δε φταίει και σε τπτ να κολλήσει κάτι απο δαύτες  ;)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τωωωρα.εχουμε χωρισει εδω κ 7 χρονια.Αυτο ηταν η αιτια...να παει να γαμηθει.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Λαθος,για αλλον το ελεγες...σορρυ...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Χε! Μα λέω κι εγώ τί μου λέει τώρα?! :cheesy: :cheesy: No problem  ;)

chrisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να κανω και εγω μια ερωτηση ? χθες κατα την επισκεψη μου αφου εγινε οτι εγινε παντα με προφυλακτικό μου λεει η κοπελα "Εχω νευρα.." "Γιατι?" " Γιατι με ενοχλει απο κατω κατι και θελω να παω τουαλετα να κατουρισω και κατουραω λιγο και τελος.." ...

Οχι οτι εμεινα με ανοιχτο το στομα και χεστικα πανω μου αλλα λεμε... τι πιθανοτητες εχω? .. και τι μπορει να ειχε ... την γαμησα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom