Νέα

Έχετε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο απ' τον κόσμο του αγοραίου έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το  μονο που εχω κολλησει ειναι μουνοψειρες. σε ηλικια 25 χρονων. και απο κοπελα υπερανω πασης υποψιας, κόρη ιατρου και φιλολογου! που μου εσπασε τα @@ για να την γαμισω! 1 μηνα καθε μερα εξω! ειχαμε και περιορισμενα οικονομικα τοτε! τραγικο!

βεβαια, δεν θα ξεχασω ποτε τον τρομο στα ματια της οταν της ειπα να πει στο μπαμπα της να μας φερει τη αντι-ψειρικη σκονη να βάλουμε! ακόμα τρεχει! :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το  μονο που εχω κολλησει ειναι μουνοψειρες. σε ηλικια 25 χρονων. και απο κοπελα υπερανω πασης υποψιας, κόρη ιατρου και φιλολογου! που μου εσπασε τα @@ για να την γαμισω! 1 μηνα καθε μερα εξω! ειχαμε και περιορισμενα οικονομικα τοτε! τραγικο!

βεβαια, δεν θα ξεχασω ποτε τον τρομο στα ματια της οταν της ειπα να πει στο μπαμπα της να μας φερει τη αντι-ψειρικη σκονη να βάλουμε! ακόμα τρεχει! :2funny: :2funny:
ρε την βρωμιαρα.... :headbang: :headbang:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Κι εγώ μουνόψειρες αλλά από δικό μας κορίτσι, προ ετών στο Μεταξουργείο. Είδα κι έπαθα να απαλλαγώ, έλεγα στη μάνα μου και πήγαινε στο φαρμακείο, σχεδόν τα είχαμε κάψει τα σεντόνια. Τελικά άφησα ένα γαμοφάρμακο τη διπλάσια ώρα από τις οδηγίες χρήσης και έγινε μάχη ποιος θα καταφέρει να επιζήσει, οι μουνόψειρες ή τα αρχίδια μου και τα αρχίδια μου βγήκαν νικητές  :rockon:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
εγω παιδεσ μετα απο 2 χρονια τραβηγμα τωρα ξεμπερδεψα απο το μεταξουργιο κολησα κονδυλωματα ενα μηνα μετα και αφου δεν ειχα ερωτικη πραξη τα ειδα και ετρεξα στον γιατρο που ξεκινησα καυτηριασμουσ περιπου 2 χρονια για μια φορα τον μηνα τουλαχιστον και στην αρχη ανα 2 βδομαδεσ απο ανγχοσ αυτα βγαινανε

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το ποιο κοινο νοσημα ειναι μυκητες η στην χειροτερη περιπτωση...........κονδυλωματα, αλλα προυποθετει σωστη χρηση προφυλλακτικου. ;)

Τα ακαποτα γαμησια..........Ρωσικη ρουλετα, αν και ενας στους 4 στην Ελλαδα τα ζητανε απο τα μωρα!! :headbang: (αυτα απο το στομα των μωρων)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το ποιο κοινο νοσημα ειναι μυκητες η στην χειροτερη περιπτωση...........κονδυλωματα, αλλα προυποθετει σωστη χρηση προφυλλακτικου. ;)

Τα ακαποτα γαμησια..........Ρωσικη ρουλετα, αν και ενας στους 4 στην Ελλαδα τα ζητανε απο τα μωρα!! :headbang: (αυτα απο το στομα των μωρων)
δεν καταλαβεσ με καποτα φιλε γαμησα αυτο ελειπε σε μπουρδελο χωρισ καποτα ελεοσ και να θεσ δεν νομιζω να το δεχονται .....τα κονδυλωματα τα εβγαλα μεσα στισ τριχεσ απο τα υγρα που τρεξανε καμια σχεση με το πουλι μου εκει ευτυχωσ δεν εβγαλα ποτε

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
το χειροτερο ειναι να γαμασ οταν εισαι φρεσκοξυρισμενοσ με ξυραφι εκει θελει προσοχη ειναι ανοιχτη οι ποροι και τα υγρα ποτιζουν μεσα και την πατασ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δεν καταλαβεσ με καποτα φιλε γαμησα αυτο ελειπε σε μπουρδελο χωρισ καποτα ελεοσ και να θεσ δεν νομιζω να το δεχονται .....τα κονδυλωματα τα εβγαλα μεσα στισ τριχεσ απο τα υγρα που τρεξανε καμια σχεση με το πουλι μου εκει ευτυχωσ δεν εβγαλα ποτε

Μιλαω για σιτιτουριστριες! Δεν εχω ακουσει για κανενα μωρο που δουλευει σε μπουρδελο η στουντιο να κανει ακαποτα!!

Επισκέπτης
Βαλανοποσθίτιδα ειχα κολλησει πριν κανα 5μηνο...πλυσεις καθημερινα  με χαμομηλακι μπενταντιν και αλατακι και ολα οκ!μετα ηρθε η περιτομη! ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
και τα μωρά δέχονται να υποθέσω

Αυτα που το δεχονται τα βγαζουμε στην φορα εδω στο φορουμ!! Δεν ειναι σωστο για τους υπολοιπους να ριψοκινδυνευουμε την υγεια μας για μαλακιες αλλων!

Ειναι δυο μωρα που γνωριζω που διαφημιζαν ακαποτα, και απο αυτα .................μακρυα!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έτσι είναι η ζωή, δεν περνά με μια αναπνοή θέλει,
είσπνοές άλλιώτικες άνάλογα με το έσω και το έξω μας...........
Δεν είναι άνάγκη να αύτολογοκρίνεσαι άγαπητέ μου!!!!!!!
για το καλο σου,κοψε αυτα που παιρνεις...εχεις ξεφυγει....κανε κατι,για τον εαυτο σου πανω απο ολλα.

patrinos7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχει να κανει με το οτι πηγαν τα υγρα πανω σε κεινο το μερος αλλα το οτι ακουμπησε το δερμα σου το κονδηλωμα της

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το καλύτερο είναι να μη ξυριζόμαστε πουθενά, αν δε ξέρουμε πως να το κάνουμε. Και οπωσδήποτε ποτέ πριν την πράξη. Ούτε στο πρόσωπο. Ούτε δόντια βουρτσίζουμε (γιατί μπορεί ακόμα και ουλιτιδα να έχουμε κάνει ή κάποια αμυχή με την οδοντόβουρτσα χωρίς να το ξέρουμε). Καλύτερα να μασήσουμε λίγη οδοντόκρεμα.
Εγώ πάντως είμαι σαν το Γκάλη.. (και δεν εννοώ στο λεϊ-απ)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν νομιζω την επομενη μερα να εχουμε ακομα πορους ανοιχτους  :think:
Εγω εβγαζα τα φρεσκοξυριμενα @@ μου για γλυψιμο την επομενη μερα συνηθος

Ευτηχος δεν ειχα καποιο κρουσμα ( ακομα ) πηγα και σε αφροδισιολογο προσφατα για ενα σπυρι
που τελικα ηταν θυλακιτιδα

καλα που το θυμομαστε που και που το θεμα παντως γιατι μερικες φορες το παρακανουμε  :idiot: :jerking: :uglystupid:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω παιδεσ μετα απο 2 χρονια τραβηγμα τωρα ξεμπερδεψα απο το μεταξουργιο κολησα κονδυλωματα ενα μηνα μετα και αφου δεν ειχα ερωτικη πραξη τα ειδα και ετρεξα στον γιατρο που ξεκινησα καυτηριασμουσ περιπου 2 χρονια για μια φορα τον μηνα τουλαχιστον και στην αρχη ανα 2 βδομαδεσ απο ανγχοσ αυτα βγαινανε
δεν ειναι σιγουρο οτι το κολλησες απο πουτανα του μεταξουργειου ,οπως πολυ σωστα εγραψε ενας φιλος πριν , μπορει να εκδηλωθουν τα κονδυλωματα ακομα και μετα απο 2 χρονια αφου κολλησεις , συνεπως μπορει να κολλησες απο καπου εκτος αγοραιου ερωτα,πραμα που μου φαινεται πιο πιθανο επειδη οι πουτανες περνανε που και που απο κανα ελεγχο ,ενω οι αλλες σχεδον ποτε  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom