Νέα

Έχετε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο απ' τον κόσμο του αγοραίου έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
εγώ δεν έχω κολλήσει ποτε τίποτα
ενώ συνηθίζω ακαποτες πίπες γλυφόμουνιά γλωσσοφιλα και αλλα...

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
απο πουτανα οχι ,απο γκομενα ναι!

Ramshi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακια δε μπορειται να φανταστειται τι μπορει να κολησετε και αυτο θα το δειτε αργοτερα οταν κανετε μονιμη σχεση γιατι πολλα πραγματα να ξερετε οτι δεν πειραζουν τους αντρες.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!!1 :huh:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Παιδιά οι πουτάνες είναι οι μόνες γυναίκες που παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις, κι αυτό γιατί θέλουν πρωτίστως να προφυλάξουν τον εαυτό τους. Πόσες και πόσες γκόμενες μετά το δεύτερο πήδημα δεν παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα γιατί σου λέει "είναι το μωρό μου" και δεν πρόκειται να με κολλήσει κάτι, έιναι όλα οκ!! Για σκεφτείτε το..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
[size=15pt]ΠΑΝΤΑ[/size] με σκουφι και με προσοχη,να το ξεκαθαρισουμε αυτο.
Αλλα πιστευω οτι αυτο με τα ΣΜΝ ειναι ενα καλο αλοθι για τους μαλακες, τους αγαμητους και τους φεμινιστες/στριες να μεταδωσουν [size=15pt]ΑΓΑΜΙΑ[/size]

γιαυτο γαματε μαγκες αβερτα , και οσο εχετε το μυαλο σας στη θεση του , μη φοβαστε τιποτα
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
έχω δει διαφορα threads με το κατά ποσον επικίνδυνο είναι κτλ κτλ αλλα εδώ ζητάω μαρτυρίες και όχι απαντήσεις επιστhμονικοπιθανοθεωρητικου τύπου

μου φαίνεται ότι θα πάς για μπάν-ιο και εσύ... :cheesy:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αμα πασ κατα τισ 10 που ανοιγουνε που ειναι φρεσκοπλημενα δε κολασ τιποτα  :sleeping: :sleeping:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εγω παντωσ πιστευω οτι η πρωτη πηγη κινδυνου ειναι το γλυφομουνι.για αυτο μαγκεσ κρατηθειτε ειτε ειναι γκομενα ειτε ειναι πουτανα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
εγω παντωσ πιστευω οτι η πρωτη πηγη κινδυνου ειναι το γλυφομουνι.για αυτο μαγκεσ κρατηθειτε ειτε ειναι γκομενα ειτε ειναι πουτανα
λες ε?
στη γκόμενα όμως πως θα το αποφύγεις ρε φιλε?πες ότι κρατιέσαι...πέραν αυτού όμως είναι και προσβλητικό και ξενερωτικο για τη γκόμενα :think:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
λες ε?
στη γκόμενα όμως πως θα το αποφύγεις ρε φιλε?πες ότι κρατιέσαι...πέραν αυτού όμως είναι και προσβλητικό και ξενερωτικο για τη γκόμενα :think:
ενταξει δεν ειπαμε να μη γλυφουμε αλλα γαμησετα αμα γλυφουμε το καθε μουνι πουτανασ η γκομενασ  :zombie: :zombie:γαματα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Γιατι ειναι το γλυφομουνι απο γκομενα που γνωριζεις?  :think: Βι δε ουαι, η Αλιντισσα σας εδωσε διδακτορικο μαθημα σε γλυφομουνι και δαχτυλο στον κωλο  :2funny:

Εγω ευτυχως το μονο που μου εχει τυχει τα τελευταια χρονια ειναι μυκητιαση απο γνωστη σιτιτουριστρια που μου εβαλε αλοιφη κατω απο το προφυλακτικο για να εχω ..........μεγαλυτερη αισθηση στην δουλεια! Ηθελε να τελειωσουμε στα γρηγορα  :headbang:

Ειμαι μεγαλος οπαδος οτι με τανες ποτε γλωσσοφιλια (αμα θελετε μπορω να σας πω λεπτομεριες να αηδιασετε), ποτε γλυφομουνι, ακαποτο στοματικο, η ακαποτο γενικα. Αμα την δειτε καθαρη, η κανει μπανιο μπροστα σας, φιλατε ελευθερα παντου αλλου, ακομα και στα χειλη χωρις γλωσσα!  :2funny:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
εγω..εχω κολλησει..απο τοτε που  πρωτοεπισκεφτηκα σιτιτουρ, εγινα αθεραπευτα εθισμενος σιτιτουρακιας δεν μπορω να μην γαμαω θεομουνα σε συχνη βαση και να απαταω η μαλακισμενη γκομενα μου για τα ουκρανολιθουανακια...ειμαι εθισμενος μασαζοσιτυτουρακιας δυστηχως...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
η αλοιφη απο τι ηταν? λιγο επικυνδυνο ακουγεται.
edit: μηπως ηταν επιβραδυντικη?

Οχι, ΚΥ ηταν για λιπανση μουνιου και κωλου! Αν ομως δεν ειναι καινουργιο το σωληναριο (σφραγισμενο) μονο πανω απο την καποτα, ποτε απο κατω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom