Νέα

Έχετε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο απ' τον κόσμο του αγοραίου έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OSFP

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σκοπός μου είναι να ανοίξω τα μάτια στα παιδιά που κάνουν ακάποτα...Φυσικά και φταίω εγώ ο ίδιος , όμως και μόνο που τα συμπτώματα ήρθαν πολύ γρήγορα - 3 - ημέρες μετά την επαφή και δεδομένου και ένα δάχτυλο που χρησιμοποίσησε χωρίς να της το αναφέρω.. αυτό με έκανε να σκεφτώ την συγκεκριμένη κοπέλα.Νομίζω ότι  για καλό το έκανα και ανέφερα το περιστατικό αυτό...Εν πάση περιπτώση σήμερα έλαβα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των εξετάσεων..βρέθηκαν μυκοπλάσματα και θα ακολουγήσω και άλλη μια θεραπεία να φύγουν και αυτά..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ! Τώρα όποιος δεν με πιστεύει είναι δικαίωμα του..Δεν μου ήρθαν ουρανοκατέβατα τα όσα σας έγραψα ούτε είχα όρεξη να μπώ στο SITE να πω τον πόνο μου ξημερώματα..αν έλεγα ψέμματα μιας και είχα χάσει τον ύπνο μου όες αυτές τισ ημέρες.Ας μην είμαστε καχύποτοι  συνέχεια.Τα ΣΜΝ ειναι πραγματικότητα και θέλουν προσοχή..Έπαθα και έμαθα..

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
παντως οι θεραπειες για νοσηματα το λιγοτερο που διαρκουν ειναι 10 μερες. και αναρωτιεμαι εγω. αν μια ιεροδουλη οντως εχει καποιο νοσημα (λεω το πιο ακινδυνο εστω) εχετε δει να απουσιαζουν για τοσες μερες??? μηπως και αυτες σκεφτοναι οτι -10 μερες ποχη απο το μεροκαματο θα τους στοιχισει ακριβα??????????

OSFP

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που στέλνω.Καλη συνέχεια και μεγάλη προσοχή.ΝΑ είστε όλοι καλά..και πάντα με το κεφάλι ψηλά!  :)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που στέλνω.Καλη συνέχεια και μεγάλη προσοχή.ΝΑ είστε όλοι καλά..και πάντα με το κεφάλι ψηλά!  :)

φιλε δεν νομιζω να σε αμφισβητει κανεις.εγω σε καταλαιβαινω τι θες να πεις απλα πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι στις εκφρασεις μας.εγω ειμαι σιγουρος οτι λες αληθεια αλλα για την δικη σου προστασια το λεω.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει κολλήσει ΣΜΝ από CT, CG ή μασατζίδιο. Για μπορδέλα, πλανόδιες και στούντιο δεν έχω εμπειρία.

Γνωρίζω όμως αρκετούς οι οποίοι κόλλησαν από:

1. Ιταλίδα λέκτορα Πανεπιστημίου του Λονδίνου
2. Μόνιμη, παντρεμένη ερωμένη υπεράνω πάσης υποψίας
3. Αγγλίδα πωλήτρια του DIXONS, μεθησμένη, ψωνιστήρι από pub (εδώ δικαιολογείται :boobies:).
4. Τη σύζυγό τους.
5. Την ''σύντροφό τους'' κατά την έκφραση που αρέσκονται οι κυρίες.

Κάτι ξέρουν αυτοί που γαμούν και σπίτι τους με καπότα....

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει κολλήσει ΣΜΝ από CT, CG ή μασατζίδιο. Για μπορδέλα, πλανόδιες και στούντιο δεν έχω εμπειρία.
Γνωρίζω όμως αρκετούς οι οποίοι κόλλησαν από:
1. Ιταλίδα λέκτορα Πανεπιστημίου του Λονδίνου
2. Μόνιμη, παντρεμένη ερωμένη υπεράνω πάσης υποψίας
3. Αγγλίδα πωλήτρια του DIXONS, μεθησμένη, ψωνιστήρι από pub.
4. Τη σύζυγό τους.
Κάτι ξέρουν αυτοί που γαμούν και σπίτι τους με καπότα....
Συμφωνώ οτί οι επαγγελματίες από χόμπυ είναι επικίνδυνες και μπορεί να είναι και λέκτορες ακόμα!!!
Ωστόσο ρε παιδεία μην τρέφεται και αυταπάτες για τις επαγγελματίες οτί είναι πάντα καθαρές(υπάρχουν πάντα οι καλές και οι κακές)!!!
Είμαστε και στην Ελλάδα οπού τα πάντα είναι σκορπωχώρι,φαντάζεστε οτί όλες στα μπουρδέλα/Studio περνάνε από ελέγχους και αν ναι,πώς;;; :huh: :huh:
Επίσης όποια μολύνεται από οτίδήποτε πιστεύετε θα σταματήσει από επαγγελματική συνείδηση;;; :think:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Σκοπός μου είναι να ανοίξω τα μάτια στα παιδιά που κάνουν ακάποτα...Φυσικά και φταίω εγώ ο ίδιος , όμως και μόνο που τα συμπτώματα ήρθαν πολύ γρήγορα - 3 - ημέρες μετά την επαφή και δεδομένου και ένα δάχτυλο που χρησιμοποίσησε χωρίς να της το αναφέρω.. αυτό με έκανε να σκεφτώ την συγκεκριμένη κοπέλα.Νομίζω ότι  για καλό το έκανα και ανέφερα το περιστατικό αυτό...Εν πάση περιπτώση σήμερα έλαβα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των εξετάσεων..βρέθηκαν μυκοπλάσματα και θα ακολουγήσω και άλλη μια θεραπεία να φύγουν και αυτά..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ! Τώρα όποιος δεν με πιστεύει είναι δικαίωμα του..Δεν μου ήρθαν ουρανοκατέβατα τα όσα σας έγραψα ούτε είχα όρεξη να μπώ στο SITE να πω τον πόνο μου ξημερώματα..αν έλεγα ψέμματα μιας και είχα χάσει τον ύπνο μου όες αυτές τισ ημέρες.Ας μην είμαστε καχύποτοι  συνέχεια.Τα ΣΜΝ ειναι πραγματικότητα και θέλουν προσοχή..Έπαθα και έμαθα..
μπράβο ρε φίλε που όπως φαίνεται όλα τελειώνουν μια χαρα και πολύ χρήσιμη η παράθεση σου

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Προς OSFP:
- Επειδή δε μπορούμε να ξέρουμε ότι λες αλήθεια και αυτό που έγραψες είναι ψιλο-σοβαρό, το όνομα της ιερόδουλης σβήστηκε.
- Δεν σε βίασε κανένας. Εσύ πήγες και έκανες σεξουαλική πράξη χωρίς προφύλαξη με ιερόδουλο (αν λες αλήθεια επαναλαμβάνω).
Η ευθύνη (η ανευθυνότητα μάλλον) είναι και δική σου και μην κλαίγεσαι καθόλου και ούτε να ψάχνεις κάποιον "ένοχο" για το "πάθημά" σου. Εσύ φταις κυρίως.
Γιατί να λέει ψέμματα επειδή δεν του άρεσε το σέρβις(πολλοί είναι οι δυσαρεστημένοι πελάτε από κοπέλες,δεν πόσταραν για αφροδύσια);;; :huh:
Nαι μόνος πήγε αλλά και η άλλη δούλευε μολυσμένη,έστω και από κάτι θεραπεύσιμο!!!

Υ.Γ.Θεωρεί οτί την έπαθε από την κοπέλα που είπε επειδή άλλαξε μαγαζί και μαλλί(από όσα είπε αν και σήμερα δεν τα βλέπω).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γιατί να λέει ψέμματα επειδή δεν του άρεσε το σέρβις(πολλοί είναι οι δυσαρεστημένοι πελάτε από κοπέλες,δεν πόσταραν για αφροδύσια);;; :huh:
Nαι μόνος πήγε αλλά και η άλλη δούλευε μολυσμένη,έστω και από κάτι θεραπεύσιμο!!!

Υ.Γ.Θεωρεί οτί την έπαθε από την κοπέλα που είπε επειδή άλλαξε μαγαζί και μαλλί(από όσα είπε αν και σήμερα δεν τα βλέπω).
Ρε μεγάλε, είπαμε ότι μπορεί να μην κόλλησε απο τη συγκεκριμένη.
Εξάλου ενα αλλο μέλος είχε σεξουαλικες επαφες και ακα τσιμπου με την ίδια την ίδια περίοδο και δεν είχε κολλήσει τίποτα.Το ποστ του σβήστηκε απ' ότι βλέπω.

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μεγάλε, είπαμε ότι μπορεί να μην κόλλησε απο τη συγκεκριμένη.
Εξάλου ενα αλλο μέλος είχε σεξουαλικες επαφες και ακα τσιμπου με την ίδια την ίδια περίοδο και δεν είχε κολλήσει τίποτα.Το ποστ του σβήστηκε απ' ότι βλέπω.
Προβληματισμός μου γιατί κάποια επαγγελματίας αλλάζει μαλλί,όνομα και στέκι αν όλα οκ;;; :huh: :huh:
Aν όλα όσα έλεγε ήταν αλήθεια φυσικά.

Υ.Γ.Τώρα αν μπερδεύομαι και είδα κάτι άλλο από αλλού 1000 συγγνώμη!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βασικα δεν εχει κ τοσσηηη σημασια το που κολλησε
οσο το οτι μπορει να εχει κ αλλες κ απλα να μη το ξερετε

απλα ολος ο κοσμος ειναι ηλιθιος... τα μικρα κανουν σεξ αβερτα με οποιον βρουν κ εχουν κανει την εκτρωση συνωνυμο της αντισυλληψης.. ουτε που τα νοιαζει για αρρωστιες ουτε που ξερουν τη τυφλα τους
παντρεμενες κ παντρεμενοι κ δεσμευμενοι εν γενει κανουν κουτσουκελες κ τις κανουν εν μερει χωρις προφυλαξη... τι να πεις..
ή δεν εμπιστευεσαι κανενα ωσπου να πεθανεις, γιατι εσυ μπορει να προσεχεις κ να ξερεις τι κανεις αλλα ο αλλος?
ή θα κλειστεις σε μοναστηρι...

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1

Φιλαρακο ασ'το μολις μου εφυγε ενα μανιταρι που ειχα
βγαλει στην που... μετα απο ακαποτο στο μεταξουργιο :headbang:
Αλλο αν ειμαι μαλακας και ξανακανα (αλλου βεβαια).
Παντως δεν ειμαι για να ξαναπαω

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Προς OSFP:
- Επειδή δε μπορούμε να ξέρουμε ότι λες αλήθεια και αυτό που έγραψες είναι ψιλο-σοβαρό, το όνομα της ιερόδουλης σβήστηκε.
- Δεν σε βίασε κανένας. Εσύ πήγες και έκανες σεξουαλική πράξη χωρίς προφύλαξη με ιερόδουλο (αν λες αλήθεια επαναλαμβάνω).
Η ευθύνη (η ανευθυνότητα μάλλον) είναι και δική σου και μην κλαίγεσαι καθόλου και ούτε να ψάχνεις κάποιον "ένοχο" για το "πάθημά" σου. Εσύ φταις κυρίως.

κατσε ρε φιλε , αμα κολλησει και κανας αλλος απ'αυτη θα ναι καλα ?
συμφωνω οτι ΠΟΤΕ χωρις προφυλαξεις αυτο ειναι δεδομενο , αλλα εκτος απο πληροφορηση για υπηρεσιες ιεροδουλων πρεπει να ενημερωνομαστε για τετοιες μαλακιες για να προστατευομαστε

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
[size=16pt]ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!![/size]

16-06-2009: [size=14pt]“Μη μένεις στο σκοτάδι: Ενημερώσου για την Ηπατίτιδα Β” από 17 έως 20 Ιουνίου [/size]

Φως στην Ηπατίτιδα Β ρίχνει ο Δήμος Αθηναίων από την Τετάρτη 17 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 20 Ιουνίου! Με σημείο εκκίνησης την πλατεία Κοραή, όπου έχει στηθεί μια ευρηματική και εκπαιδευτική υπαίθρια κατασκευή, υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Στην κατασκευή της πλατείας Κοραή - ένα σκοτεινό θάλαμο - οι διερχόμενοι εφοδιάζονται με φακό και φωτίζουν οι ίδιοι λέξεις-κλειδιά για την πρόληψη και τη διάγνωση της Ηπατίτιδας Β. Με το συμβολικό αυτό τρόπο, ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει να περάσει το εξής μήνυμα: "Ας ρίξουμε φως στην Ηπατίτιδα Β - Ας κάνουμε την εξέταση τώρα!".

Στο ίδιο σημείο, ομάδα ειδικευμένων ιατρών ενημερώνει το κοινό και διανέμει έντυπο υλικό, ενώ ειδικά διαμορφωμένο όχημα θα διατρέξει διάφορα σημεία της Αθήνας για τη διάδοση του μηνύματος του προγράμματος.

Κεντρικός πυλώνας στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης του Δήμου Αθηναίων είναι τα Δημοτικά Ιατρεία, τα οποία θα ενημερώνουν διεξοδικά τους ενδιαφερόμενους, ενώ στη δεύτερη φάση του προγράμματος από τις 22 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν και δωρεάν εξετάσεις για την Ηπατίτιδα Β σε συνεργασία με τη Β΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Η ειδική εξέταση είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να γνωρίζει κάποιος αν έχει μολυνθεί από την ασθένεια.

Παροτρύνοντας το κοινό να συμμετέχει στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την Ηπατίτιδα Β, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνης τονίζει:

"Επειδή για εμάς υγεία είναι το ξερίζωμα εκείνων των νοοτροπιών που επιβάλλουν να κλείνουμε τα μάτια και τα στόματα μπροστά σε υπαρκτά προβλήματα, σας παροτρύνω να επισκεφθείτε τα Δημοτικά Ιατρεία γιατί στρουθοκαμηλισμοί και εσωστρέφειες δεν χωρούν σε τέτοιου είδους ζητήματα. Και να θυμάστε ότι και για την Ηπατίτιδα Β, η πρόληψη - μέσω έγκαιρης διάγνωσης - είναι η μόνη λύση".

Τη χρησιμότητα του προγράμματος έρχονται να επιβεβαιώσουν οι αριθμοί και τα στοιχεία για την Ηπατίτιδα Β:

Η Ηπατίτιδα Β είναι 100 φορές πιο μολυσματική από τον ιό του AIDS.
Αν ένα άτομο πάσχει από Ηπατίτιδα Β και δε λάβει την κατάλληλη θεραπεία, τότε η ασθένεια μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο ήπαρ, ακόμα και καρκίνο του ήπατος και ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να οδηγήσει σε θάνατο.
Το 30% των ενηλίκων με Ηπατίτιδα Β δεν παρουσιάζει καθόλου συμπτώματα. Για το λόγο αυτό, η Ηπατίτιδα Β αποκαλείται και "σιωπηλή απειλή". Όσοι έχουν μολυνθεί και παρουσιάζουν συμπτώματα, συχνά πιστεύουν ότι έχουν γρίπη.
Στην Ελλάδα, αν και ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για τα νεογέννητα και τα παιδιά από το 1998, η Ηπατίτιδα Β αποτελεί ολοένα και μεγαλύτερο πρόβλημα. Σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον 200.000 άνθρωποι οι οποίοι έχουν μολυνθεί και πάσχουν από χρόνια Ηπατίτιδα Β και εκτιμάται ότι ένα ποσοστό 20% από αυτούς θα πεθάνει από την ασθένεια.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Διαπολιτισμικό Κέντρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία ενός πλούσιου ξενόγλωσσου ενημερωτικού υλικού σε 4 γλώσσες (αλβανικά, βουλγαρικά, ρουμανικά, ρώσικα) με στόχο την ενημέρωση όλων των πληθυσμιακών ομάδων που ζουν και κινούνται στην Αθήνα καθημερινά.

Το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης του Δήμου Αθηναίων για την Ηπατίτιδα Β διοργανώνεται με την επιστημονική συνεργασία των Δημοτικών Ιατρείων και του Διαπολιτισμικού Κέντρου Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και της Β΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Χορηγοί επικοινωνίας οι Αθήνα 9,84 και Air 104,4.

Πηγή:

Επισκέπτης
Να ρωτησω κατι ρε μαγκες. Οι ηπατιτιδες θεραπευονται ? Ρωταω γιατι την περιοδο που ζουσα Αθηνα (δεκαετια '90) ειχα φιλους που ειχαν μπλεξει με την πρεζα και ειχαν κολησει ηπατιτιδα Β και C. Απ΄οσο γνωρισω ενας απο αυτους ζει ακομα, με τους αλλους δεν εχω επαφες, ξεμπλεξε εδω και χρονια απο την πρεζα και μαλιστα σκοπευει να παντρευτει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Να ρωτησω κατι ρε μαγκες. Οι ηπατιτιδες θεραπευονται ? Ρωταω γιατι την περιοδο που ζουσα Αθηνα (δεκαετια '90) ειχα φιλους που ειχαν μπλεξει με την πρεζα και ειχαν κολησει ηπατιτιδα Β και C. Απ΄οσο γνωρισω ενας απο αυτους ζει ακομα, με τους αλλους δεν εχω επαφες, ξεμπλεξε εδω και χρονια απο την πρεζα και μαλιστα σκοπευει να παντρευτει.
ΚΟΛΙΤΕΕΕΕ....... τα ανθη πηρανε υψος;;;;;;;;; ;) ;) ;)

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
βασικα δεν εχει κ τοσσηηη σημασια το που κολλησε
οσο το οτι μπορει να εχει κ αλλες κ απλα να μη το ξερετε

απλα ολος ο κοσμος ειναι ηλιθιος... τα μικρα κανουν σεξ αβερτα με οποιον βρουν κ εχουν κανει την εκτρωση συνωνυμο της αντισυλληψης.. ουτε που τα νοιαζει για αρρωστιες ουτε που ξερουν τη τυφλα τους
παντρεμενες κ παντρεμενοι κ δεσμευμενοι εν γενει κανουν κουτσουκελες κ τις κανουν εν μερει χωρις προφυλαξη... τι να πεις..
ή δεν εμπιστευεσαι κανενα ωσπου να πεθανεις, γιατι εσυ μπορει να προσεχεις κ να ξερεις τι κανεις αλλα ο αλλος?
ή θα κλειστεις σε μοναστηρι...

Δυστυχως θα πρεπει να συμφωνησω απολυτα..Ξερω ενα εκατομμυρια πιτσιρικια που το προφυλακτικο το εχουν ως αγνωστη λεξη και ειναι μπλαζε απεναντι του..Οταν βεβαια μετα τρεχουν ειναι ηδη πολυ αργα αλλα τι να πεις...Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν υπαρχει σωστη εκπαιδευση στο σεξουαλικο τομεα ουτε στην οικογενεια αλλα ουτε πουθενα αλλου..
Νομιζουν δε πως θα ειναι πιστη η κοπελα τους ή ο γκομενος τους (αλλο αν τα ιδια κοανουν κουτσουκελες ανευ καποτας) και τους εχουν εμπιστοσυνη απο την πρωτη βδομαδα...Και σκεφτητε το εξης..Δεν ειναι μονο το γαμησι..Εχουν παρουσιαστει κονδυλωματα στην περιοχη του φαρυγγα (απο τις πιπες και τα γλυφομουνια)συμφωνα με φιλο μου ιατρο και αυτο γιατι πιπα φυσικα με καποτα καμμια δεν παιρνει.Και τα κονδυλωματα φιλοι μου, δεν θελω να φοβησω κανεναν αλλα ειναι πρωτα ξαδερφια με τον ιο του καρκινου..Τι να πουμε λοιπον?Να ζηταμε εξετασεις αιματος σε καθε νεο συντροφο???(πλακα πλακα αυτη ειναι μια λυση)Στα σπιτια παλι δεν ξερω κατα ποσο μπορορυμε να ειμαστε σιγουροι για τα κοριτσια που γαμαμε..Ισως το να μας εδειχναν την καρτα υγειας τους οι τσατσαδες αντι να μας λενε τα προγραμματα να μας εκανε να νιωθουμε καλυτερα...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Την Β μπορει να την αυτοθεραπευσει ο οργανισμος σε αρκετα μεγαλο ποσοστο σε ενηλικες.Για την C δεν ισχυει αυτο και δεν υπαρχει θεραπεια
Οι 3 καλυτεροι τροποι μη μεταδωσης ηπατητιδας μεσω σεξ 1)αποχη λιγο δυσκολο 2)εμβολιο hbv 3)προφυλακτικο
Εαν την κολησεις υπαρχει η α)χρονια chronic ποσοστό 5% με 7% των περιπτωσεων και η β)acute (shortlived).Ενας υγειής και δυνατος οργανισμος την καθαριζει σε 6 συνηθως μηνες αν μετα απο αυτο το διαστημα δεν τα καταφερει ο οργανισμος παμε στην χρονια.Τοτε γάματα.Γιαυτο ποιο ευαισθητοι ειναι νεογνα-μωρα-παιδιά και αδυνατοι οργανισμοι.Στο αιμα για αυτους που εχουν κολησει γινονται εξετασεις για antigens και τα antibodies τους.Αναλογα πως θα ειναι οι δεικτες λενε αν το σωμα σου την εχει καθαρισει ή εχει γινει χρονια.Αυτος που την εχει καθαρισει δεν ξανακολαει γιατι το σωμα του εχει αναπτυξει τα καταληλα αντισωματα.Ποσοστο 90 με 95% των ενηλικων την αντιμετωπιζει επιτυχως το ανοσοποιητικο του.Αλλα επειδη δεν ειναι να παιζουμε ρουλετα ποτε δεν ξερεις αν θα εισαι εσυ το υπολοιπο 5 με 7% που γινεραι χρονια για αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Πιο πολλα εδω
και οποιος δεν ξερει αγγλικα ενα google translate

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για την υπατιτιδα Β εχω κανει 3 εμβολια οταν ημουνα μικρος,η καλυτερη θεραπεια ειναι η προληψη.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
έχω δει διαφορα threads με το κατά ποσον επικίνδυνο είναι κτλ κτλ αλλα εδώ ζητάω μαρτυρίες και όχι απαντήσεις επιστhμονικοπιθανοθεωρητικου τύπου

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom