Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ντροπή θα έπρεπε να αισθάνεσαι εσύ κατά πρώτον που κάθεσαι και ρουφιανεύεις σαν τις Κατίνες που κάθονται στα μπαλκόνια.
Τα λάθη μου τα έχω αποκαταστήσει και στην ίδια και εδώ οπότε δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα. Ναι έγω γράψει διάφορα αλλά όλα με λόγο. Κανένα χωρίς. Και μήν επιμένεις γαμώτο σου....δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα στο συγκεκριμένο θέμα. Έλεος πια.
Και θες απάντηση? Την Κοπέλα αγαπάω περισσότερο. Έχεις άλλες ερωτήσεις?
Τύπε η ιστορία σου είναι γαμάτη για το μεσημεράδικο της Καινούριου. Δεν παίρνεις κανένα τηλέφωνο να τη διηγηθείς; Θα σπάσεις το κοντερ στη θεαματικότητα της εκπομπής.

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Τύπε η ιστορία σου είναι γαμάτη για το μεσημεράδικο της Καινούριου. Δεν παίρνεις κανένα τηλέφωνο να τη διηγηθείς; Θα σπάσεις το κοντερ στη θεαματικότητα της εκπομπής.

Τύπε φαίνεσαι άτομο με εμπειρία στα μεσημεράδικα. Δεν την κοπιάρεις να πας? παίζει να σου δώσουν και κανα 20αρικο

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Η σχέση δεν σημαίνει αποκλειστικότητα αλλά αμοιβαιότητα. Η κατοχή σημαίνει αποκλειστικότητα.

Και για να γνωρίζεις πώς να κατέχεις, χρειάζεται να 'σαι άσσος στο να κατέχεσαι. Αλλιώς είσαι ερασιτέχνης που κάνει τον μάγκα.

Με την αμοιβαιότητα όμως όλα αλλάζουν.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω πάντως, πολλοί εξισώνουν τον εαυτό τους με τους πελάτες των ιερόδουλων στη σκέψη και μόνο μιας δέσμευσης με τις τελευταίες, και γι' αυτό αντιδρούν σαν μουλάρια που μουλαρώνουν ή γαϊδούρια που ξαφνικά κλωτσάνε.
φοβάμαι ότι όταν μια γυναίκα κάνει αυτή τη δουλειά και εσύ είσαι εκεί μαζί της δεν μπορεί να υπάρξει ούτε αμοιβαιότητα αν η λέξη αποκλειστικότητα είναι αυτή που σε χαλάει, προσωπική άποψη βέβαια

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Ζω για την στιγμή που θα μου πει....

Αγάπη μου έχω δουλειά όλο το βράδυ. Εχω ενα ραντεβού στις 5 με τον γερο Μπάμπη στις 6 με τον καπετάν Σπύρο και το βράδυ με τον Βαγγέλη το πρεζόνι. Αν δεν έχω γυρίσει φάε, έχω στο φούρνο παστίτσιο!!

:happy: :happy:

Πραγματικά θα πρέπει να το χεις κάψει για να ξε-πέσεις σε κάτι τέτοιο!!

Panos286

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
244
Πόντοι
21
Άρα αφού δεν πειράζει είτε είσαι τρελός είτε ψεύτης μπορεί και τα δύο. Προς το παρόν δεν θα σου ξαναστείλω μήνυμα γιατί μάλλον αυτό αποζητάς για να ασχολιόμαστε με μαζί σου και να νομίζεις ότι είσαι κάποιος. Οπότε δεν θα σου κάνω τη χάρη

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Άρα αφού δεν πειράζει είτε είσαι τρελός είτε ψεύτης μπορεί και τα δύο. Προς το παρόν δεν θα σου ξαναστείλω μήνυμα γιατί μάλλον αυτό αποζητάς για να ασχολιόμαστε με μαζί σου και να νομίζεις ότι είσαι κάποιος. Οπότε δεν θα σου κάνω τη χάρη

προς το παρόν είσαι βούρλο. Και μου αρέσει που απαντάς σε πληθυντικό πρόσωπο....εκπρόσωπος τύπου φάση?
την καλημέρα μου και καλές ρουφιανιές.

Panos286

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
244
Πόντοι
21
Όταν δεν έχεις τι να πεις απλά βρίζεις. Ξύδι και σε κάνα ψυχίατρο μπορεί να σε βοηθήσει.

Panos286

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
244
Πόντοι
21
Το ασχολιόμαστε. Πάει στο τι έχεις καταντήσει ξεφτίλας και γελάει όλο το site μαζί σου. Περαστικά!!!!

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Όταν δεν έχεις τι να πεις απλά βρίζεις. Ξύδι και σε κάνα ψυχίατρο μπορεί να σε βοηθήσει.

Βρε καλώς τον αυτόν που δεν θα έστελνε πάλι. Μήπως εσύ Πανούλη ζητάς δημοσιότητα τελικά?
να πω τι ρε καμμένε? Να σου απαντήσω στο "Τρελός" και "ψεύτης"?
εγώ τουλάχιστον έχω ψυχή ...τύπε...Οι ρουφιάνοι έχουν?

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Το ασχολιόμαστε. Πάει στο τι έχεις καταντήσει ξεφτίλας και γελάει όλο το site μαζί σου. Περαστικά!!!!

Και επαναλαμβάνω. Είσαι εκπρόσωπος τύπου του σαη?
ξεφτίλας ε? τώρα ποιός βρίζει?
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Περαστικά εσύ.
Καλές ρουφιανιές είπα? Δεν θυμάμαι

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Στην Αφρική όπου τα παιδιά πεθαίνουν απ' την πείνα και τις θανατηφόρες αρρώστιες, όπου ο γηγενής πληθυσμός εξολοθρεύεται συστηματικά όταν δεν τελεί υπό καθεστώς σκληρής εκμετάλλευσης,

στην Αφρική όπου τα λόγια, απ' όπου κι αν προέρχονται, έχουν χάσει τη σημασία τους μπροστά στην απραγία μα και τη στοχευμένη δραστηριότητα των πολιτισμένων κρατών,

εκεί λοιπόν οι λέξεις αξίζουν περισσότερο απ' όσο εδώ μέσα με διχογνωμίες που γεμίζουν τον χώρο όπως αυτή ανάμεσα στον panos286 και τον bigdaddyasss παραπάνω.

Είστε πιο φτωχοί, πιο θνησιγενείς, κι απ' τα παιδάκια της Αφρικής, με τα σκουπίδια που αραδιάζετε ασταμάτητα.

Το λέω και το εννοώ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τύπε φαίνεσαι άτομο με εμπειρία στα μεσημεράδικα. Δεν την κοπιάρεις να πας? παίζει να σου δώσουν και κανα 20αρικο
Μπα... Απατος θα πάω. Δε μπορώ να δώσω το δραματικό τόνο που δίνεις εσύ. Εξάλλου ο τρόπος που μία λες άσπρο μία μαύρο για το ίδιο ακριβώς πράγμα, δείχνει εσωτερική πάλη και άτομο που βασανίζεται. Άκου με που σου λέω. Θα εκτοξεύσεις τα νούμερα. Σε σχέση με αυτές που πληρώνει η εκπομπή να σκαρώνουν ιστορίες, εσύ θα είσαι αυθεντικός και οι θεατές θα το νιώσουν.

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
ρε παίδες μα καλά σχέση με πουτάνα? εντάξει και αυτές άνθρωποι είναι και πολλές μπορεί και έχουν καλύτερη ψυχή από σκατόψυχες που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά ποιός μπορεί να ανεχθεί να γαμιέται η σύντροφός του με με καμιά τριανταριά την ημέρα και να μην τρέχει μία ρε δεν πάμε καλά....έχω γνωρίσει πουτάνες που φαίνονται οκ σαν χαρακτήρες αλλά εγώ δεν θα προχώραγα ποτέ σε κάτι τέτοιο σχέση σημαίνει αποκλειστικότητα και στην ψυχή και στο σώμα

Θα σου πουν ότι άμα τη βοηθήσεις να σταματήσει τη δουλειά δίνοντας της 100 χιλιάρικα πχ θα είναι πλέον αποκλειστικά δικιά σου

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Θα σου πουν ότι άμα τη βοηθήσεις να σταματήσει τη δουλειά δίνοντας της 100 χιλιάρικα πχ θα είναι πλέον αποκλειστικά δικιά σου
Και αυτό που λες έχει συμβεί και πολλά άλλα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πριν λιγο καιρο τραβιομουν εγω κ ο φιλος μου με δυο κοριτσια απο γνωστο στουντιο...ο φιλος μου καιρο γαμησοκατασταση με αυτην,αυτη καψουρα με αυτον αλλα αυτος παντρεμενος και δε γουσταρει παραπερα και μου γνωρισε μια συναδελφο απο το μαγαζι που με γουσταρε αμεσως και τα βρηκαμε...
ωραια γυναικα,αλλα τιποτα το τρομερο στο κρεβατι...με τετοιες γυναικες χορτασμενες μην περιμενετε τιποτα ιδιαιτερο στο κρεβατι...οκ,θα ερθουν γιατι σας γουσταρουν αλλα και παλι εχουν βαρεθει τη ψωλη να την βλεπουν.Επισης αμα ειναι αλλοδαπες,πινουν πολυ,δη οι ρωσιδες,γεωργιανες κτλ και δεν περνας καλα,εγω τουλαχιστον δεν περασα...πολλα ψυχολογικα επιδης. Δεν ειναι ευκολη η δουλεια αυτη ας μην κοροιδευομαστε και αυτο βγαινει..
δυο φορες την πηρα,μου βγαλε την πιστη και την εδιωξα...μιλαμε ακομα και οποτε θελω βρισκομαστε αλλα προτιμω οχι...σκοπος ειναι να βρεθεις να κανεις ενα καλο γαμησι και οκ...αμα και αυτο βγει ξινο,τοτε να λειπει...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτός που μπορεί να ανεχθεί να του πηδάνε την σύντροφο είναι αυτός που μπορεί να έχει όφελος απο αυτό ή αυτός που την έχει για ένα πήδημα. ΚΑΝΕΙΣ άλλος.

Σε βρίσκω δυνατό.
Αυτό είναι το κεντρικό νόημα.
Διαλεγω το δεύτερο αν και πάλι δεν καλύπτομαι με μια πουτανα.
Αρα γιατί χαλιεσαι που δεν ευδοκίμησε
το πράγμα; αυτή τώρα γαμιεται με άλλους υπό τις εντολές τους ενώ εσύ πλέον είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι γουσταρεις.
Αυτή βασανιζεται γιατι ούτε εμένα θα μου άρεσε να έχω έναν να μου λέει γυρνά, κάνε, ρανε κι εσύ κάνεις ότι θες.
Είσαι γίγαντας!!!

Εμένα ορισμένες με άφηναν να πουτσοτριβω το μουνακι τους ακάποτα με την ελπίδα
να τον μπάσω. Πραγματικά έχω σιδερένια θέληση και δεν το κάνω.
Πρέπει να το κάνεις αυτό ήδη απο μικρός
για να πιάσεις παλμό.
Ξέρω πότε το εννοούν και ποτέ θέλουν μόνιμο πελάτη. Εσύ αυτό μπορείς να το ξεχωρίσεις ή νομίζεις ότι είσαι
ο εκλεκτός των πουτανων;
δεν χρειάζεται να απαντήσεις.
Είναι ρητορικό το ερώτημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom