athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.560
- Πόντοι
- 12.756
οκ οποτε και τις ρουφιανιες ξερεις οτι θα τις εχεις και αυτεςΔεν στραβώνω, ούτε καν. Απαντάω στον κάθε ένα όπως του αρμόζει
οκ οποτε και τις ρουφιανιες ξερεις οτι θα τις εχεις και αυτεςΔεν στραβώνω, ούτε καν. Απαντάω στον κάθε ένα όπως του αρμόζει
Τύπε η ιστορία σου είναι γαμάτη για το μεσημεράδικο της Καινούριου. Δεν παίρνεις κανένα τηλέφωνο να τη διηγηθείς; Θα σπάσεις το κοντερ στη θεαματικότητα της εκπομπής.Ντροπή θα έπρεπε να αισθάνεσαι εσύ κατά πρώτον που κάθεσαι και ρουφιανεύεις σαν τις Κατίνες που κάθονται στα μπαλκόνια.
Τα λάθη μου τα έχω αποκαταστήσει και στην ίδια και εδώ οπότε δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα. Ναι έγω γράψει διάφορα αλλά όλα με λόγο. Κανένα χωρίς. Και μήν επιμένεις γαμώτο σου....δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα στο συγκεκριμένο θέμα. Έλεος πια.
Και θες απάντηση? Την Κοπέλα αγαπάω περισσότερο. Έχεις άλλες ερωτήσεις?
Με λες ρουφιάνο χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο μπορείς να με διαφωτισεις;
οκ οποτε και τις ρουφιανιες ξερεις οτι θα τις εχεις και αυτες
Τύπε η ιστορία σου είναι γαμάτη για το μεσημεράδικο της Καινούριου. Δεν παίρνεις κανένα τηλέφωνο να τη διηγηθείς; Θα σπάσεις το κοντερ στη θεαματικότητα της εκπομπής.
φοβάμαι ότι όταν μια γυναίκα κάνει αυτή τη δουλειά και εσύ είσαι εκεί μαζί της δεν μπορεί να υπάρξει ούτε αμοιβαιότητα αν η λέξη αποκλειστικότητα είναι αυτή που σε χαλάει, προσωπική άποψη βέβαιαΗ σχέση δεν σημαίνει αποκλειστικότητα αλλά αμοιβαιότητα. Η κατοχή σημαίνει αποκλειστικότητα.
Και για να γνωρίζεις πώς να κατέχεις, χρειάζεται να 'σαι άσσος στο να κατέχεσαι. Αλλιώς είσαι ερασιτέχνης που κάνει τον μάγκα.
Με την αμοιβαιότητα όμως όλα αλλάζουν.
Απ' ό,τι καταλαβαίνω πάντως, πολλοί εξισώνουν τον εαυτό τους με τους πελάτες των ιερόδουλων στη σκέψη και μόνο μιας δέσμευσης με τις τελευταίες, και γι' αυτό αντιδρούν σαν μουλάρια που μουλαρώνουν ή γαϊδούρια που ξαφνικά κλωτσάνε.
Άρα αφού δεν πειράζει είτε είσαι τρελός είτε ψεύτης μπορεί και τα δύο. Προς το παρόν δεν θα σου ξαναστείλω μήνυμα γιατί μάλλον αυτό αποζητάς για να ασχολιόμαστε με μαζί σου και να νομίζεις ότι είσαι κάποιος. Οπότε δεν θα σου κάνω τη χάρη
Όταν δεν έχεις τι να πεις απλά βρίζεις. Ξύδι και σε κάνα ψυχίατρο μπορεί να σε βοηθήσει.
Το ασχολιόμαστε. Πάει στο τι έχεις καταντήσει ξεφτίλας και γελάει όλο το site μαζί σου. Περαστικά!!!!
Μπα... Απατος θα πάω. Δε μπορώ να δώσω το δραματικό τόνο που δίνεις εσύ. Εξάλλου ο τρόπος που μία λες άσπρο μία μαύρο για το ίδιο ακριβώς πράγμα, δείχνει εσωτερική πάλη και άτομο που βασανίζεται. Άκου με που σου λέω. Θα εκτοξεύσεις τα νούμερα. Σε σχέση με αυτές που πληρώνει η εκπομπή να σκαρώνουν ιστορίες, εσύ θα είσαι αυθεντικός και οι θεατές θα το νιώσουν.Τύπε φαίνεσαι άτομο με εμπειρία στα μεσημεράδικα. Δεν την κοπιάρεις να πας? παίζει να σου δώσουν και κανα 20αρικο
ρε παίδες μα καλά σχέση με πουτάνα? εντάξει και αυτές άνθρωποι είναι και πολλές μπορεί και έχουν καλύτερη ψυχή από σκατόψυχες που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά ποιός μπορεί να ανεχθεί να γαμιέται η σύντροφός του με με καμιά τριανταριά την ημέρα και να μην τρέχει μία ρε δεν πάμε καλά....έχω γνωρίσει πουτάνες που φαίνονται οκ σαν χαρακτήρες αλλά εγώ δεν θα προχώραγα ποτέ σε κάτι τέτοιο σχέση σημαίνει αποκλειστικότητα και στην ψυχή και στο σώμα
Και αυτό που λες έχει συμβεί και πολλά άλλαΘα σου πουν ότι άμα τη βοηθήσεις να σταματήσει τη δουλειά δίνοντας της 100 χιλιάρικα πχ θα είναι πλέον αποκλειστικά δικιά σου
Αγορά ακινήτου δηλαδή.Θα σου πουν ότι άμα τη βοηθήσεις να σταματήσει τη δουλειά δίνοντας της 100 χιλιάρικα πχ θα είναι πλέον αποκλειστικά δικιά σου
Αυτός που μπορεί να ανεχθεί να του πηδάνε την σύντροφο είναι αυτός που μπορεί να έχει όφελος απο αυτό ή αυτός που την έχει για ένα πήδημα. ΚΑΝΕΙΣ άλλος.