Στη δικη μου περιπτωση κρατησε περιπου 10 ημερες. Δεν τη γνωρισα ως πελατης. Γνωριστηκαμε με αλλο τροπο και κατω απο αλλες συνθηκες.
Η κοπελα φερθηκε σωστα. Της βρηκα και κανονικη δουλεια, δεχτηκε, πηγε. Λεφτα δεν ζητησε ποτε, ουτε ενα ευρω. Κυρια. Οπου και να τη πηρα μαζι μου και να τη γνωρισα σε γνωστους κτλπ παντου ειχε αψογη συμπεριφορα και ολοι τη συμπαθησαν.
Σαν χαρακτηρας ειχε και αυτη τα δικα της, οπως εχουμε ολοι μας και οπως εχει ο καθε ανθρωπος. Οχι ομως κατι ασχημο.
Σας πληροφορω οτι φερθηκε πολυ πιο σωστα απο οποια κοπελα εχω γνωρισει εως τωρα.
Εγω φερθηκα λαθος, εγω εκανα μαλακιες και το τελειωσα με δικη μου πρωτοβουλια. Το κοριτσι, μια χαρα κοριτσι ηταν. Πολυ νεο στην ηλικια, ομορφο, ωριμο στα μυαλα της, μια χαρα ηταν.
Δυσκολα βρισκεις τετοιας ομορφιας κοριτσι να ειναι τοσο ξηγημενο.
Απλα εγω δεν ειχα ποτε μου σοβαρη σχεση, δεν ηξερα να σεβαστω τον ανθρωπο απεναντι μου, δεν ηξερα να φερθω σωστα με σεβασμο. Εκανα τα δικα μου, καφριλικια.
Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, καθε κοπελα το ιδιο. Μην τσουβαλιαζετε ανθρωπους λογω των επιλογων που εχουν κανει στη ζωη τους και του τροπου που εχουν επιλεξει να βγαζουν τα λεφτα τους.
Στη τελικη, τα κοριτσια δεν κανουν κατι κακο, κατι που βλαπτει καποιον. Δεν ειναι εγκληματιες ουτε κλεφτες.
Μακαρι να ημουν σωστος και να φερομουν σωστα να τη κρατησω και να περνουσαμε ομορφα και οσο κραταγε. Τα εκανα ολα λαθος, εφυγα και αφησα το κοριτσι στην ησυχια του.
Τωρα αν νομιζετε οτι οι διαφορες και καλα νορμαλ κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω οτι εχουν πιο σωστη συμπεριφορα και εχουν λιγοτερα ψυχολογικα κανετε λαθος. Εχετε χασει τευχη.
Σας πληροφορω οτι τα εργαζομενα κοριτσια οταν ερωτευτουν φερονται πολυ καλυτερα απο τα νορμαλ και καλα κοριτσια. Μερα με τη νυχτα, καμια σχεση. Οποιος το εχει ζησει, μπορει να με καταλαβει. Δεν μιλαω για τις περιπτωσεις που δεν εχει ερωτευτει και απλα προσπαθει να κερδισει κατι. Μιλαω καθαρα και μονο για τις περιπτωσεις που η κοπελα θα ερωτευτει στα αληθεια.
Ηταν οτι πιο καλο ειχα στη ζωη μου, φερθηκα λαθος, εφυγα, τελειωσε, παμε παρακατω, να ειναι καλα το κοριτσι.