Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πάντως το πιο κουλό που μου έχει πει εκδιδόμενη που είχα σχέση (3 χρόνια κοντά) , επειδή είμαι παντρεμένος (και αυτή βέβαια αλλά΄....)  Είναι πως....
"δεν θέλω να με έχεις πια γκόμενα , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ" (με τη γυναίκα μου)

Εγώ δηλαδή τι έπρεπε να της πω??

pavlosspaliaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
227
Πόντοι
21
Πάντως το πιο κουλό που μου έχει πει εκδιδόμενη που είχα σχέση (3 χρόνια κοντά) , επειδή είμαι παντρεμένος (και αυτή βέβαια αλλά΄....)  Είναι πως....
"δεν θέλω να με έχεις πια γκόμενα , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ" (με τη γυναίκα μου)

ηθελε και τα λεφτα που πληρωνες για τη γυναικα σου  ποσα της ακουμπαγες μηνιαιως της εταιρας;

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
ηθελε και τα λεφτα που πληρωνες για τη γυναικα σου  ποσα της ακουμπαγες μηνιαιως της εταιρας;

Πόσα της ακούμπαγα???
Κάτι Δεν κατάλαβες φίλε. Σχέση είχαμε,  φυσικά και δεν την πλήρωνα.
Τώρα βέβαια αν μιλάς για τα λεφτά που σου κοστίζει μια οποιαδήποτε γκόμενά σε πληροφορώ ότι ήταν σχετικά οικονομική. Δεν ζητούσε και τίποτα ιδιαίτερο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οταν ειχατε σχεση, στις 10 φορες που κανατε σεξ, στην ειχε "πεσει" αυτη ή ειχες κανει την αρχη εσυ;

Σου εγραφε στη διαρκεια της ημερας-νυχτας μηνυματα; Σου αφιερωνε τραγουδια κτλπ;

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Οταν ειχατε σχεση, στις 10 φορες που κανατε σεξ, στην ειχε "πεσει" αυτη ή ειχες κανει την αρχη εσυ;

Σου εγραφε στη διαρκεια της ημερας-νυχτας μηνυματα; Σου αφιερωνε τραγουδια κτλπ;

Ναι, πήγαινε και το σκύλο βόλτα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Απο τους 590 που ψηφισαν μονο οι 226 απαντησαν με σιγουρια 0xι. Οι υπολοιποι ειπαν Ναι,  ή  το σκεπτονται.. Αυτο κατι μας λεει.. οτι ο πυρφορισμος στην ελλαδα καλα κρατει  :sunglasses:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Απο τους 590 που ψηφισαν μονο οι 226 απαντησαν με σιγουρια 0xι. Οι υπολοιποι ειπαν Ναι,  ή  το σκεπτονται.. Αυτο κατι μας λεει.. οτι ο πυρφορισμος στην ελλαδα καλα κρατει  :sunglasses:

227 τώρα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάντως το πιο κουλό που μου έχει πει εκδιδόμενη που είχα σχέση (3 χρόνια κοντά) , επειδή είμαι παντρεμένος (και αυτή βέβαια αλλά΄....)  Είναι πως....

Διάβασα ότι δεν της τα ακούμπαγες. Συμφωνώ γιατί είχε την δουλειά της
κι είχατε σχέση.
Δηλαδή κάτι μη πελατειακό.
Αυτά είναι τα πάγια. Τα γνώριζε.

Απαράδεκτη η στάση της αφού γνώριζε ότι είσαι νυμφευμένος.
Η γυναίκα σου είναι ιερή επιλογή κι ανώτερη της εκδιδομένης.
Το αν θα σμίξετε με την τελευταία απαιτεί μεγάλη σκέψη...5 λεπτών... όσο είσαι νυμφευμένος.

Επρεπε να το σεβαστεί κι αυτή ως παντρεμένη (καλό πάτημα για πιο μετά)

Συνεπώς η απάντηση στο δεν μπορεί να σε μοιραζεται...είναι με μία γραμμή:

"Πως με μοιράζεσαι αφού δεν σου έχω ζητήσει ακόμα παρτούζα".

Με δυο κουβέντες, ένας τόνος δηλητήριο. Έπειτα με απλότητα εμφωλεύεις στην γλυκιά σου πολυθρονα και σιωπηλά σταχυολογείς τον ρυθμό των παλμών της μέχρι την έκρηξη.

Έχεις ήδη αλλάξει την συζήτηση...

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους απανταχού γκασμαδες και γλύπτες που πήγαν και ενημέρωσαν την πρώην κοπέλα μου και είπαν ότι μαλάκια τους κατέβηκε ότι με εκκμεταλευοτσν οικονομικά ενώ είπα ακριβώς το αντίθετο.
Συγχαρητήρια, είστε τελείως τούβλα.

Το Μόνο που είπα ειναι πως ήταν και είναι κύρια γιατί ποτέ στην κανονικότατη σχέση (παράνομη, αλλά σχέση) δεν μου έφαγε χρήματα η εκκμεταλευτηκε τίποτα σε εμένα. Και σχέση δεν σημαίνει μόνο κάναμε σεξ...έλεος μερικοί κάφροι...

Και Εσύ πρώην αγάπη μου που θα το διαβάσεις και αυτό...νιώσε λίγο τι λέω ακριβώς....έλεος πια.

Όσο το ότι ήταν κουλό το ότι δεν ήθελες να με μοιράζεσαι....Ε Ναι Ήταν. Σόρυ κιόλας .
Δεν ασχολούμαι ξανά.
Χαίρεται

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους απανταχού γκασμαδες και γλύπτες που πήγαν και ενημέρωσαν την πρώην κοπέλα μου και είπαν ότι μαλάκια τους κατέβηκε ότι με εκκμεταλευοτσν οικονομικά ενώ είπα ακριβώς το αντίθετο.
Συγχαρητήρια, είστε τελείως τούβλα.

Το Μόνο που είπα ειναι πως ήταν και είναι κύρια γιατί ποτέ στην κανονικότατη σχέση (παράνομη, αλλά σχέση) δεν μου έφαγε χρήματα η εκκμεταλευτηκε τίποτα σε εμένα. Και σχέση δεν σημαίνει μόνο κάναμε σεξ...έλεος μερικοί κάφροι...

Και Εσύ πρώην αγάπη μου που θα το διαβάσεις και αυτό...νιώσε λίγο τι λέω ακριβώς....έλεος πια.

Όσο το ότι ήταν κουλό το ότι δεν ήθελες να με μοιράζεσαι....Ε Ναι Ήταν. Σόρυ κιόλας .
Δεν ασχολούμαι ξανά.
Χαίρεται

Θες να κατσεις εδώ να πεις ότι θες;
μπορώ να σε βοηθήσω.

Διαφωνείς με το ποστ μου ή ήδη έφυγες;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι σχέσεις με ιερόδουλες είναι πάρα πολύ δύσκολες και μιλάω από προσωπική πείρα.
Καταρχάς οι ιερόδουλες-call girls επειδή συνήθως κρύβονται από συγγενείς,φίλους,συζύγους κτλ έχουν μάθει να λένε του κόσμου τα ψέμματα οπότε θα φας πού δούλεμα για το που είναι, τι κάνει, με πόσους γαμιέται κτλ.
Επίσης έχουν του κόσμου τα ψυχολογικά, είναι άτομα τα οποία συνήθως έχουν είτε κατάθλιψη, είτε διπολική διαταραχή και γενικότερα δεν στέκουν και πολύ καλά.
Η "δικιά" μου (σκατά δικιά μου, κοινόχρηστη ήταν) έκανε επίσης διάφορα σκηνικά, τη μια με παρακαλούσε να χωρίσω και να χωρίσει και αυτή (παντρεμένη με 60αρη, εκείνη 30) , την επόμενη με απεφευγε, γενικότερα ανισόρροπο άτομο.
Επίσης οι πουτάνες είναι εθισμένες στο χρήμα. Μου έφαγε αρκετά χρήματα και όταν μου πουλούσε έρωτα για να κάνουμε ραντεβού παραπάνω (και το έχαψα το ζώον) και μετά που εκκμεταλευόμενη το μαγαζί μου έπαιρνε διάφορα πράγματα τζάμπα φυσικά.
Γενικότερα οι σχέση με πουτάνα είναι ένα μεγάλο Χ για εμένα καθότι έπαθα και έμαθα. Το μόνο που κάνουν καλά είναι να γαμιούνται καλύτερα απο όταν σε είχαν πελάτη. και το καλύτερο είναι να παραμείνεις τελικά πελάτης για μια πουτάνα για να είναι όλα στη θέση τους.

Μακριά λοιπόν

Καλά στο άλλο ποστ ελεγες ότι δεν έδωσες φράγκο. Τώρα εδώ απ ότι φαίνεται εσύ ξεκληρίστηκες.
Διαβασε παρακάτω και φύγε μετά αν διαβάζεις.

Οι πουτανες δεν έχουν εθιστεί στο χρήμα.
Σιγουρα τους αρεσει οπως σε ολους μας
κι ολες στην γη.
Αλλά κυρίως το χρησιμοποιούν ως ασπίδα
γιατί αν γαμηθούν τσάμπα, χάνουν όλη τους την υπόσταση. Ή μόνη χαρά που έχουν ότι αξίζουν ειναι επειδή μας βλέπουν να πληρώνουμε. Αλλιώς θα καταρρεύσουν.
Έτσι εξηγείται κι η ροπή που έχουν να τα σκάνε στους γκόμενούς τους ή να τους παίρνουν δώρα. Με αυτό που τιμούνται τους τιμούν. Αυτό έχουν κι αυτό δίνουν.
Κι αυτοί ως γίγαντες που είναι παρακολουθούν την αρρώστεια τους
και την κατάλληλη στιγμή φεύγουν για να τις σύρουν στο πάτωμα και να τους πάρουν και τα υπόλοιπα.
Είναι πολλές που πράττουν έτσι και δεν ξέρω για όλες γιατί δεν με απασχολεί.
Θα έγραφα με ισχύ 20 φορές πάνω αλλά προσπαθώ να είμαι ευγενής.

Θα κατσεις ή θα φύγεις;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το κακό είναι πως ήθελα να την κάνω κυρία, αλλά δεν κόβει το γαμήσι η πουτάνα. Δεν είμαι τύπος να αφήνω την γυναίκα μου να πηδιέται για να κονομάω εγώ. μακάρι να ήμουν έτσι γιατί αυτοί επιβιώνουν.

Μα οι περισσότερες αν όχι όλες (κι αυτό γιατί δεν τις ξέρω όλες) δεν ελπίζουν στο να γίνουν κυρίες. Απλώς περνούν ένα διάστημα που προσπαθούν να εκδηλώσουν συναισθήματα μη τυχόν ανατιναχθούν.
Εκεί λοιπόν συναντούν κάποιον που του ψιλοανοιγονται.
Μετά θα τα κάνουν πάλι σκατά.

Το ξέρουν ήδη ότι κανείς δεν τις παίρνει στα σοβαρά πλην ελαττωματικών.
Οπότε μπορείς απλά να τις γαμάς χωρίς να τους τρως τα λεφτά αν σε ενοχλεί που καλώς σε ενοχλεί.
Με το να αφήνεις τον συναισθηματισμό σου να σε παρασέρνει, δεν κάνεις κάτι.

Τουλάχιστον ελπίζω να μην κάνεις τα ίδια.
Με εκνευρίζει πολύ αυτό το πράγμα.
Έχω βάλει κι αυτές τις καρδουλες κάτω από το νικ μου και όλο ξυνομαι.
Έχω μία αλλεργία.
Φαντασου ότι μέχρι κι αυτό με ενοχλεί.
Αρα αφού δεν κολλάω εγώ που είμαι ένας τιποτένιος, γιατί κόλλας εσύ;
τα ίδια είμαστε όλοι, μην νομίζεις.
Απλοί άνθρωποι.

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Μα οι περισσότερες αν όχι όλες (κι αυτό γιατί δεν τις ξέρω όλες) δεν ελπίζουν στο να γίνουν κυρίες. Απλώς περνούν ένα διάστημα που προσπαθούν να εκδηλώσουν συναισθήματα μη τυχόν ανατιναχθούν.
Εκεί λοιπόν συναντούν κάποιον που του ψιλοανοιγονται.
Μετά θα τα κάνουν πάλι σκατά.

Το ξέρουν ήδη ότι κανείς δεν τις παίρνει στα σοβαρά πλην ελαττωματικών.
Οπότε μπορείς απλά να τις γαμάς χωρίς να τους τρως τα λεφτά αν σε ενοχλεί που καλώς σε ενοχλεί.
Με το να αφήνεις τον συναισθηματισμό σου να σε παρασέρνει, δεν κάνεις κάτι.

Τουλάχιστον ελπίζω να μην κάνεις τα ίδια.
Με εκνευρίζει πολύ αυτό το πράγμα.
Έχω βάλει κι αυτές τις καρδουλες κάτω από το νικ μου και όλο ξυνομαι.
Έχω μία αλλεργία.
Φαντασου ότι μέχρι κι αυτό με ενοχλεί.
Αρα αφού δεν κολλάω εγώ που είμαι ένας τιποτένιος, γιατί κόλλας εσύ;
τα ίδια είμαστε όλοι, μην νομίζεις.
Απλοί άνθρωποι.

Αυτό γράφτηκε σε περίοδο που με είχε νευριάζει απίστευτα λόγο της συμπεριφοράς της απέναντι μου που ήταν απαξιωτική χωρίς λόγο και εντελώς ξαφνικά. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά.
Κρατήστε όσοι ενδιαφέρεστε το τελευταίο.
Η κοπέλα είναι κυρία.
Εγώ είμαι χαζός που την αγάπησα περισσότερο και από τον εαυτό μου. Όχι Γιατί Δεν το άξιζε,  αλλά γιατί πήρα μόνο πίκρα στο τέλος.
Χαίρεται

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στη δικη μου περιπτωση κρατησε περιπου 10 ημερες. Δεν τη γνωρισα ως πελατης. Γνωριστηκαμε με αλλο τροπο και κατω απο αλλες συνθηκες.

Η κοπελα φερθηκε σωστα. Της βρηκα και κανονικη δουλεια, δεχτηκε, πηγε. Λεφτα δεν ζητησε ποτε, ουτε ενα ευρω. Κυρια. Οπου και να τη πηρα μαζι μου και να τη γνωρισα σε γνωστους κτλπ παντου ειχε αψογη συμπεριφορα και ολοι τη συμπαθησαν.

Σαν χαρακτηρας ειχε και αυτη τα δικα της, οπως εχουμε ολοι μας και οπως εχει ο καθε ανθρωπος. Οχι ομως κατι ασχημο.

Σας πληροφορω οτι φερθηκε πολυ πιο σωστα απο οποια κοπελα εχω γνωρισει εως τωρα.

Εγω φερθηκα λαθος, εγω εκανα μαλακιες και το τελειωσα με δικη μου πρωτοβουλια. Το κοριτσι, μια χαρα κοριτσι ηταν. Πολυ νεο στην ηλικια, ομορφο, ωριμο στα μυαλα της, μια χαρα ηταν.

Δυσκολα βρισκεις τετοιας ομορφιας κοριτσι να ειναι τοσο ξηγημενο.

Απλα εγω δεν ειχα ποτε μου σοβαρη σχεση, δεν ηξερα να σεβαστω τον ανθρωπο απεναντι μου, δεν ηξερα να φερθω σωστα με σεβασμο. Εκανα τα δικα μου, καφριλικια.

Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, καθε κοπελα το ιδιο. Μην τσουβαλιαζετε ανθρωπους λογω των επιλογων που εχουν κανει στη ζωη τους και του τροπου που εχουν επιλεξει να βγαζουν τα λεφτα τους.

Στη τελικη, τα κοριτσια δεν κανουν κατι κακο, κατι που βλαπτει καποιον. Δεν ειναι εγκληματιες ουτε κλεφτες.

Μακαρι να ημουν σωστος και να φερομουν σωστα να τη κρατησω και να περνουσαμε ομορφα και οσο κραταγε. Τα εκανα ολα λαθος, εφυγα και αφησα το κοριτσι στην ησυχια του.

Τωρα αν νομιζετε οτι οι διαφορες και καλα νορμαλ κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω οτι εχουν πιο σωστη συμπεριφορα και εχουν λιγοτερα ψυχολογικα κανετε λαθος. Εχετε χασει τευχη.

Σας πληροφορω οτι τα εργαζομενα κοριτσια οταν ερωτευτουν φερονται πολυ καλυτερα απο τα νορμαλ και καλα κοριτσια. Μερα με τη νυχτα, καμια σχεση. Οποιος το εχει ζησει, μπορει να με καταλαβει. Δεν μιλαω για τις περιπτωσεις που δεν εχει ερωτευτει και απλα προσπαθει να κερδισει κατι. Μιλαω καθαρα και μονο για τις περιπτωσεις που η κοπελα θα ερωτευτει στα αληθεια.

Ηταν οτι πιο καλο ειχα στη ζωη μου, φερθηκα λαθος, εφυγα, τελειωσε, παμε παρακατω, να ειναι καλα το κοριτσι.

green88

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2018
Like
3
Πόντοι
0
Στη δικη μου περιπτωση κρατησε περιπου 10 ημερες. Δεν τη γνωρισα ως πελατης. Γνωριστηκαμε με αλλο τροπο και κατω απο αλλες συνθηκες.

Η κοπελα φερθηκε σωστα. Της βρηκα και κανονικη δουλεια, δεχτηκε, πηγε. Λεφτα δεν ζητησε ποτε, ουτε ενα ευρω. Κυρια. Οπου και να τη πηρα μαζι μου και να τη γνωρισα σε γνωστους κτλπ παντου ειχε αψογη συμπεριφορα και ολοι τη συμπαθησαν.

Σαν χαρακτηρας ειχε και αυτη τα δικα της, οπως εχουμε ολοι μας και οπως εχει ο καθε ανθρωπος. Οχι ομως κατι ασχημο.

Σας πληροφορω οτι φερθηκε πολυ πιο σωστα απο οποια κοπελα εχω γνωρισει εως τωρα.

Εγω φερθηκα λαθος, εγω εκανα μαλακιες και το τελειωσα με δικη μου πρωτοβουλια. Το κοριτσι, μια χαρα κοριτσι ηταν. Πολυ νεο στην ηλικια, ομορφο, ωριμο στα μυαλα της, μια χαρα ηταν.

Δυσκολα βρισκεις τετοιας ομορφιας κοριτσι να ειναι τοσο ξηγημενο.

Απλα εγω δεν ειχα ποτε μου σοβαρη σχεση, δεν ηξερα να σεβαστω τον ανθρωπο απεναντι μου, δεν ηξερα να φερθω σωστα με σεβασμο. Εκανα τα δικα μου, καφριλικια.

Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, καθε κοπελα το ιδιο. Μην τσουβαλιαζετε ανθρωπους λογω των επιλογων που εχουν κανει στη ζωη τους και του τροπου που εχουν επιλεξει να βγαζουν τα λεφτα τους.

Στη τελικη, τα κοριτσια δεν κανουν κατι κακο, κατι που βλαπτει καποιον. Δεν ειναι εγκληματιες ουτε κλεφτες.

Μακαρι να ημουν σωστος και να φερομουν σωστα να τη κρατησω και να περνουσαμε ομορφα και οσο κραταγε. Τα εκανα ολα λαθος, εφυγα και αφησα το κοριτσι στην ησυχια του.

Τωρα αν νομιζετε οτι οι διαφορες και καλα νορμαλ κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω οτι εχουν πιο σωστη συμπεριφορα και εχουν λιγοτερα ψυχολογικα κανετε λαθος. Εχετε χασει τευχη.

Σας πληροφορω οτι τα εργαζομενα κοριτσια οταν ερωτευτουν φερονται πολυ καλυτερα απο τα νορμαλ και καλα κοριτσια. Μερα με τη νυχτα, καμια σχεση. Οποιος το εχει ζησει, μπορει να με καταλαβει. Δεν μιλαω για τις περιπτωσεις που δεν εχει ερωτευτει και απλα προσπαθει να κερδισει κατι. Μιλαω καθαρα και μονο για τις περιπτωσεις που η κοπελα θα ερωτευτει στα αληθεια.

Ηταν οτι πιο καλο ειχα στη ζωη μου, φερθηκα λαθος, εφυγα, τελειωσε, παμε παρακατω, να ειναι καλα το κοριτσι.
Πιστευω πως ηταν ξεχωριστη σχεση αυτη και χαιρομαι που κρατας τα καλα της και αναγνωριζεις τα σφαλματα σου.

Ειδοποιος διαφορα ομως πιστευω ειναι οτι τη γνωρισες σε ουδετερο εδαφος και οχι ως πελατης οπως συνεβη με μενα, κατι που δημιουργει πιο περιπλοκες καταστασεις και πικρα και τελικα μενει σαν 'σχεση' εντως εισαγωγικων και τραυματικη εμπειρια

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Πάντως το πιο κουλό που μου έχει πει εκδιδόμενη που είχα σχέση (3 χρόνια κοντά) , επειδή είμαι παντρεμένος (και αυτή βέβαια αλλά΄....)  Είναι πως....

Φίλε εμενα δε μου κανει εντυπωση αυτο που σου ειπε
Εμενα μου ειχε πει μια πως την κερατωσα ενω πηγα με αλλη εκδιδομενη .Την ιδια ωρα αυτη τα επαιρνε στο στομα απο 5-6 αλλα αυτα ειναι λεπτομέρειες....
Οι εκδιδομενες το βλεπουν τοσο ψυχρα ,χυμα και επαγγελματικα να γαμιουνται με αλλους για λεφτα που με τιποτα δεν παει το μυαλο τους σε κατι τυπου ανηθικο , κεράτωμα κλπ....εσυ μονο μην λοξοκοιτάξεις ...την πουτάνα σου ομως να την εχεις αρχοντισσα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτό γράφτηκε σε περίοδο που με είχε νευριάζει απίστευτα λόγο της συμπεριφοράς της απέναντι μου που ήταν απαξιωτική χωρίς λόγο και εντελώς ξαφνικά. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά.
Κρατήστε όσοι ενδιαφέρεστε το τελευταίο.
Η κοπέλα είναι κυρία.
Εγώ είμαι χαζός που την αγάπησα περισσότερο και από τον εαυτό μου. Όχι Γιατί Δεν το άξιζε,  αλλά γιατί πήρα μόνο πίκρα στο τέλος.
Χαίρεται

Όλο αυτό το εκλαμβανω ως ότι την θες ακόμα. Σορρυ αλλά αυτά τα λέμε είτε για να ανυψώσουμε το θηλυκό μήπως και γαμήσουμε ξανά, είτε γιατί έχουμε δαγκώσει λαμαρίνα. Εσύ πάρε το δεύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom