Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
.

Απλα εγω δεν ειχα ποτε μου σοβαρη σχεση, δεν ηξερα να σεβαστω τον ανθρωπο απεναντι μου...

Πρώτα περπαταμε και μετά πετάμε.
Δεν γινεται κατευθειαν στα δυσκολα.
Έτσι την πατανε σχεδόν όλοι.
Απλώς το σημειώνω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φίλε εμενα δε μου κανει εντυπωση αυτο που σου ειπε
Εμενα μου ειχε πει μια πως την κερατωσα ενω πηγα με αλλη εκδιδομενη .Την ιδια ωρα αυτη τα επαιρνε στο στομα απο 5-6 αλλα αυτα ειναι λεπτομέρειες....
Οι εκδιδομενες το βλεπουν τοσο ψυχρα ,χυμα και επαγγελματικα να γαμιουνται με αλλους για λεφτα που με τιποτα δεν παει το μυαλο τους σε κατι τυπου ανηθικο , κεράτωμα κλπ....εσυ μονο μην λοξοκοιτάξεις ...την πουτάνα σου ομως να την εχεις αρχοντισσα

Όλοι τα έχουμε ακούσει αυτά.
Εγώ έκανα τον μαλάκα γιατί δεν υπήρχε λόγος να μιλήσω.
Μιλάω όταν νομίζουν ότι με έπιασαν
οι ίδιες μαλάκα. Κι επειδή ξέρω ότι όλες έχουν εγωισμό τα κάνω έτσι για να τα πουν μόνες τους...γιατί να απορριψω όταν μπορώ να απορριφθώ; γιατί να μην σβήσει το θέμα απαλά; καλύτερα δεν είναι;

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
ρε παίδες μα καλά σχέση με πουτάνα? εντάξει και αυτές άνθρωποι είναι και πολλές μπορεί και έχουν καλύτερη ψυχή από σκατόψυχες που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά ποιός μπορεί να ανεχθεί να γαμιέται η σύντροφός του με με καμιά τριανταριά την ημέρα και να μην τρέχει μία ρε δεν πάμε καλά....έχω γνωρίσει πουτάνες που φαίνονται οκ σαν χαρακτήρες αλλά εγώ δεν θα προχώραγα ποτέ σε κάτι τέτοιο σχέση σημαίνει αποκλειστικότητα και στην ψυχή και στο σώμα

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Όλο αυτό το εκλαμβανω ως ότι την θες ακόμα. Σορρυ αλλά αυτά τα λέμε είτε για να ανυψώσουμε το θηλυκό μήπως και γαμήσουμε ξανά, είτε γιατί έχουμε δαγκώσει λαμαρίνα. Εσύ πάρε το δεύτερο.

Το να γαμήσω ξανά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. αν δεν την αγαπούσα....τέλος πάντων. άστο

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
ρε παίδες μα καλά σχέση με πουτάνα? εντάξει και αυτές άνθρωποι είναι και πολλές μπορεί και έχουν καλύτερη ψυχή από σκατόψυχες που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά ποιός μπορεί να ανεχθεί να γαμιέται η σύντροφός του με με καμιά τριανταριά την ημέρα και να μην τρέχει μία ρε δεν πάμε καλά....έχω γνωρίσει πουτάνες που φαίνονται οκ σαν χαρακτήρες αλλά εγώ δεν θα προχώραγα ποτέ σε κάτι τέτοιο σχέση σημαίνει αποκλειστικότητα και στην ψυχή και στο σώμα

Αυτός που μπορεί να ανεχθεί να του πηδάνε την σύντροφο είναι αυτός που μπορεί να έχει όφελος απο αυτό ή αυτός που την έχει για ένα πήδημα. ΚΑΝΕΙΣ άλλος. Το κακό με τις κοπέλες είναι πως οι ίδιες θεωρούν οτι "Έλα μωρέ τώρα, αυτό που κάνω είναι ψεύτικο". δυστυχώς δεν μπορούν να καταλάβουν πως έτσι δηλητηριάζουν τον έναν μαλάκα που ενδιαφέρεται και αγαπάει και είναι ερωτευμένος πραγματικά και δεν θέλει απλά ένα πήδημα.
Οπότε....σχέση με κοπέλα αυτής της δουλειάς, κανονική σχέση με συναίσθημα κτλ ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει όσο κάνει ακόμη αυτή τη δουλειά.
Και το λάθος στη δικιά μου περίπτωση ήταν που δεν το τελείωσα νωρίτερα. Αλλά βλέπεις δεν με άφησε το συναίσθημα. Και όχι το πήδημα όπως θα πουν οι κακοπροέραιτοι .

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36

Η σχέση δεν σημαίνει αποκλειστικότητα αλλά αμοιβαιότητα. Η κατοχή σημαίνει αποκλειστικότητα.

Και για να γνωρίζεις πώς να κατέχεις, χρειάζεται να 'σαι άσσος στο να κατέχεσαι. Αλλιώς είσαι ερασιτέχνης που κάνει τον μάγκα.

Με την αμοιβαιότητα όμως όλα αλλάζουν.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω πάντως, πολλοί εξισώνουν τον εαυτό τους με τους πελάτες των ιερόδουλων στη σκέψη και μόνο μιας δέσμευσης με τις τελευταίες, και γι' αυτό αντιδρούν σαν μουλάρια που μουλαρώνουν ή γαϊδούρια που ξαφνικά κλωτσάνε.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οι περισσότερες ιερόδουλες αισθάνονται και φέρονται σαν παντρεμένοι άντρες που ενώ αγαπούν την γυναίκα τους την απατούν για την σεξουαλική ικανοποίησή τους, με τη διαφορά ότι οι ιερόδουλες το κάνουν για το χρήμα. Έτσι το βλέπουν αυτές!

Panos286

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
244
Πόντοι
21
Τυπε θα μου λύσεις μία απορία? Τελικά ποια αγαπάς πιο πολύ τη γυναίκα σου η την εκδιδόμενη?

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Τυπε θα μου λύσεις μία απορία? Τελικά ποια αγαπάς πιο πολύ τη γυναίκα σου η την εκδιδόμενη?

Ωστόσο για χάρη της συζήτησης αγάπησα το πρόσωπο πίσω απο τη μάσκα που λαμβάνεται όλοι σας. Και αν νομίζεις οτι είναι τόσο  απλό, Θες το κουτί Α ή την κουρτίνα Β γελιέσαι

Panos286

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
244
Πόντοι
21
Εγώ νομίζω πως δεν την αγαπάς και απλά βγάζεις τις κακίες σου γιατί σε παράτησε. Αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά και εσύ κάθεσαι και την ξεφτιλίζεις σε δημόσια θέα παρότι η ίδια δεν έχει πάρει καν θέση. Και η ερωτηση  παραμένει απλή ποια βάζεις πρώτα τη γυναίκα σου ή την εκδιδόμενη; Μην προσπαθείς να αποφύγεις την απάντηση επειδή δεν σου αρέσει η φοβάσαι με μέτρα και σταθμά

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Εγώ νομίζω πως δεν την αγαπάς και απλά βγάζεις τις κακίες σου γιατί σε παράτησε. Αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά και εσύ κάθεσαι και ξεφτιλίζεις σε δημόσια θέα παρότι η ίδια δεν έχει πάρει καν θέση. Καιρός της παραμένει απλή ποια βάζεις πρώτα τη γυναίκα σου ή την εκδιδόμενη; Μην προσπαθείς να αποφύγεις την απάντηση επειδή δεν σου αρέσει η φοβάσαι με μέτρα και σταθμά

Μπράβο σου. Πολλά συγχαρητήρια.Επειδή την έχεις συναντήσει λοιπόν θεωρείς πως ξέρεις την ίδια και ξέρεις και εμένα που δεν με έχεις δει καν.
Ρε τύπε όπως λες και εσύ....δεν έχεις ιδέα αλλα ΙΔΕΑ για οτιδήποτε αφορά το θέμα. οπότε δεν έχεις δικαίωμα γνώμης. Το γιατί έγραψα κάποια πράγματα το δικαιολόγησα και ζήτησα και δημόσια συγγνώμη αλλά και απο την ίδια που με ενδιαφέρει και περισσότερο απο το "δημόσια"
Δεν αποφεύγω καμία ερώτηση απολύτως. Απλά η ερώτησή σου είναι εντελώς άκυρη. Και μην επιμένεις....δεν είναι τόσο απλό το πράγμα γιατί ΔΕΝ ξέρεις την τύφλα σου για το θέμα. Κόφτο λοιπόν

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Εγώ νομίζω πως δεν την αγαπάς και απλά βγάζεις τις κακίες σου γιατί σε παράτησε. Αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά και εσύ κάθεσαι και την ξεφτιλίζεις σε δημόσια θέα παρότι η ίδια δεν έχει πάρει καν θέση. Και η ερωτηση  παραμένει απλή ποια βάζεις πρώτα τη γυναίκα σου ή την εκδιδόμενη; Μην προσπαθείς να αποφύγεις την απάντηση επειδή δεν σου αρέσει η φοβάσαι με μέτρα και σταθμά

Και αν νομίζεις οτι δεν την αγαπάω πίστεψέ με , είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που με ενδιαφέρει η γνώμη του. Η αγάπη μετριέται με πράξεις. Και τις πράξεις που έχω κάνει εγώ για εκείνη αλλά και εκείνη για εμένα δεν τις έχεις δει στον ύπνο σου. ΤΥΠΕ

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366

Τώρα τράβα και στείλτης μήνυμα σαν καλό ρουφιανάκι και πάνε στο καλό. Pane

Panos286

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
244
Πόντοι
21
Όταν γράφεις δημόσια δεν έχεις δικαίωμα να λες σε κάποιον να κόψει. Τελικά μάλλον την ερώτηση μου δεν έχει σκοπό να απαντήσεις. Οπότε μπορώ να φανταστώ ότι θέλω εγώ. Το ότι δεν σε ξέρω δεν πάει να πει ότι δεν ξέρω να διαβάζω αυτά που γράφεις και να με συγχωρείς αυτά που γράφεις είναι αλλοπρόσαλλα τη μία την αγαπάς και τη χαϊδεύεις την άλλη τη βρίζεις με το χειρότερο τρόπο. Λυπάμαι πολύ για το άτομό σου ντροπή σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
man,απο την στιγμη που εκτεθηκες ειναι λογικο να διαβασεις διαφορα...αδικως στραβωνεις

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Όταν γράφεις δημόσια δεν έχεις δικαίωμα να λες σε κάποιον να κόψει. Τελικά μάλλον την ερώτηση μου δεν έχει σκοπό να απαντήσεις. Οπότε μπορώ να φανταστώ ότι θέλω εγώ. Το ότι δεν σε ξέρω δεν πάει να πει ότι δεν ξέρω να διαβάζω αυτά που γράφεις και να με συγχωρείς αυτά που γράφεις είναι αλλοπρόσαλλα τη μία την αγαπάς και τη χαϊδεύεις την άλλη τη βρίζεις με το χειρότερο τρόπο. Λυπάμαι πολύ για το άτομό σου ντροπή σου

Ντροπή θα έπρεπε να αισθάνεσαι εσύ κατά πρώτον που κάθεσαι και ρουφιανεύεις σαν τις Κατίνες που κάθονται στα μπαλκόνια.
Τα λάθη μου τα έχω αποκαταστήσει και στην ίδια και εδώ οπότε δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα. Ναι έγω γράψει διάφορα αλλά όλα με λόγο. Κανένα χωρίς. Και μήν επιμένεις γαμώτο σου....δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα στο συγκεκριμένο θέμα. Έλεος πια.
Και θες απάντηση? Την Κοπέλα αγαπάω περισσότερο. Έχεις άλλες ερωτήσεις?

Panos286

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
244
Πόντοι
21
Με λες ρουφιάνο χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο μπορείς να με διαφωτισεις;

Stories

Νέο!

Stories