You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 194K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Έχω κάνει για μερικούς μήνες στο μακρινό παρελθόν όταν εγώ ήμουν 23 ετών κι αυτή 21. Αυτή ήταν ξένη, εργαζόταν σε καμπαρέ στο εξωτερικό όπου ευρισκόμουν για επαγγελματικούς λόγους και την γνώρισα μέσω φίλου μου που ήταν στην αρχή πελάτης της και μετά κατά κάποιο τρόπο "αρραβωνιασμένος" μαζί της.
Αυτή μου τα έρριξε μετά από 3 μήνες φιλικής γνωριμίας κι έκανε σαν τρελή για μένα.
Με δική μου πρωτοβουλία χώρισα μαζί της όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.
Αυτή μου τα έρριξε μετά από 3 μήνες φιλικής γνωριμίας κι έκανε σαν τρελή για μένα.
Με δική μου πρωτοβουλία χώρισα μαζί της όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι:
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με γυναίκα;
Οφείλουμε να ανεβάζουμε τους συναγωνιστές.
Ένα τέτοιο θέμα δεν θα είχε πέραση.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Θα σου πουν ότι άμα τη βοηθήσεις να σταματήσει τη δουλειά δίνοντας της 100 χιλιάρικα πχ θα είναι πλέον αποκλειστικά δικιά σου
Δίνω 50 ευρώ για μια ώρα με φουλ.
Ας μην βάλω φρένο στην καριέρα τους...
flying foxes
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Και αυτό που λες έχει συμβεί και πολλά άλλα
Η πουτάνα για να πεισθει οτι όντως έχεις αισθήματα και οτι την αγαπάς θα σου ζητήσει να κάνεις τη ´θυσια᾽να τη βοηθήσεις να σταματησει και μετά θα είναι το κανονικό κορίτσι σου
Και εννοεί να της δώσεις τα υπολοιπα λεφτα που είχε σκοπο να βγαλει απο αυτο το επαγγελμα .
Κάποιες θα ζητησουν 200 κ ,κάποιες 100κ και καποιες μέχρι 50 κ
Θα αποτιμησουν την αγαπη σου ομως για αυτες μονο με. το χρημα κανοντας κατι ᾽᾽μεγάλο᾽᾽για αυτες
Και τα λεω αυτα απο προσωπικη εμπειρία....
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Τωρα θυμηθηκα μια συντομη σχεση που ειχα καποτε με την Βικτωρια απο το φωκ25β. Μολις εμαθε οτι πηγα με μια ωραια φιλη της που δουλευε επισης σε Bou.. αρχισε να κλαιει με λυγμους και να ουρλιαζει μεσα απο το τηλεφωνο. Λεγοντας οτι, 《εμενα ειναι η δουλεια μου αυτη..》 Να σημειωθει οτι ειχαμε βγει ζευγαρακια πριν με την φιλη της και τον δικο της, εκεινος την ζηλευε υπερβολικα. Που να ηξερε οτι δουλευε σε Bou.Εμενα μου ειχε πει μια πως την κερατωσα ενω πηγα με αλλη εκδιδομενη .Την ιδια ωρα αυτη τα επαιρνε στο στομα απο 5-6 αλλα αυτα ειναι λεπτομέρειες....
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Η πουτάνα για να πεισθει οτι όντως έχεις αισθήματα και οτι την αγαπάς θα σου ζητήσει να κάνεις τη ´θυσια᾽να τη βοηθήσεις να σταματησει και μετά θα είναι το κανονικό κορίτσι σου
Και εννοεί να της δώσεις τα υπολοιπα λεφτα που είχε σκοπο να βγαλει απο αυτο το επαγγελμα .
Κάποιες θα ζητησουν 200 κ ,κάποιες 100κ και καποιες μέχρι 50 κ
Θα αποτιμησουν την αγαπη σου ομως για αυτες μονο με. το χρημα κανοντας κατι ᾽᾽μεγάλο᾽᾽για αυτες
Και τα λεω αυτα απο προσωπικη εμπειρία....
Ισοδύναμο επιχείρημα!
Ο πελάτης για να πεισθεί ότι όντως έχει αισθήματα και τον αγαπά η πουτάνα, θα της ζητήσει να κάνει την θυσία να τον βοηθήσει να ανοίξει ένα εργοστάσιο και μετά θα είναι το κανονικό αγόρι της. Και εννοεί να του δώσει τα υπολοιπα λεφτά που είχε σκοπό να βαλει για αυτό το επάγγελμα. Κάποιοι θα ζητήσουν 900 μύρια, κάποιοι 600 και κάποιοι μέχρι 300 μύρια. Θα αποτιμήσει την αγάπη της ομως για αυτόν μόνο με το χρήμα κάνοντας κάτι "μεγάλο" γι αυτόν.
Και τα λέω αυτά επειδή έτσι με συμφέρει...
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Τωρα θυμηθηκα μια συντομη σχεση που ειχα καποτε με την Βικτωρια απο το φωκ25β. Μολις εμαθε οτι πηγα με μια ωραια φιλη της που δουλευε επισης σε Bou.. αρχισε να κλαιει με λυγμους και να ουρλιαζει μεσα απο το τηλεφωνο. Λεγοντας οτι, 《εμενα ειναι η δουλεια μου αυτη..》 Να σημειωθει οτι ειχαμε βγει ζευγαρακια πριν με την φιλη της και τον δικο της, εκεινος την ζηλευε υπερβολικα. Που να ηξερε οτι δουλευε σε Bou.
Ποια Βικτωρια; με τα σπυριά στο πηγούνι;
ήταν η δουλειά της λέει. Ρε τι λένε...
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Mια ψηλη ξανθια ρωσιδα μουν_ρα που δουλευε το '09 εκει.. μετα πηρε μεταγραφη για τα studioΠοια Βικτωρια; με τα σπυριά στο πηγούνι; ήταν ή δουλειά της λέει. Ρε τι λένε...
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Αυτο πάντως με το ότι είναι η δουλειά τους είναι φοβερό ανέκδοτο.
Επιπλέον μέχρι να αρχίσει όλο αυτό το φούμαρο δεν θέλουν να πηγαίνεις με άλλες γιατί
1-ειναι άρρωστες
2-δεν είναι καλές
3-δεν είναι αληθινές
4-δεν έχουν αισθήματα
πολύ απλά δεν θέλουν να δίνεις αλλού
τα λεφτά σου.
Εμένα πάντως όταν μου έλεγαν γιατί πηγες με άλλη, απαντούσα πάλι με μία γραμμή.
"Γιατί δεν έχουμε χημεία πια".
Με τις ίδιες λέξεις που λένε
τις παλεύω...καμία προσπάθεια.
Επιπλέον μέχρι να αρχίσει όλο αυτό το φούμαρο δεν θέλουν να πηγαίνεις με άλλες γιατί
2-δεν είναι καλές
3-δεν είναι αληθινές
4-δεν έχουν αισθήματα
πολύ απλά δεν θέλουν να δίνεις αλλού
τα λεφτά σου.
Εμένα πάντως όταν μου έλεγαν γιατί πηγες με άλλη, απαντούσα πάλι με μία γραμμή.
"Γιατί δεν έχουμε χημεία πια".
Με τις ίδιες λέξεις που λένε
τις παλεύω...καμία προσπάθεια.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Ισοδύναμο επιχείρημα!
Ο πελάτης για να πεισθεί ότι όντως έχει αισθήματα και τον αγαπά η πουτάνα, θα της ζητήσει να κάνει την θυσία να τον βοηθήσει να ανοίξει ένα εργοστάσιο και μετά θα είναι το κανονικό αγόρι της. Και εννοεί να του δώσει τα υπολοιπα λεφτά που είχε σκοπό να βαλει για αυτό το επάγγελμα. Κάποιοι θα ζητήσουν 900 μύρια, κάποιοι 600 και κάποιοι μέχρι 300 μύρια. Θα αποτιμήσει την αγάπη της ομως για αυτόν μόνο με το χρήμα κάνοντας κάτι "μεγάλο" γι αυτόν.
Οι νταβάδες τέτοια λένε!
flying foxes
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Ζητώ πουτανα για αγάπη.
Θέλω 5.000 ευρώ το μήνα για να ακούω
τα προβλήματα της.
Ενα ρεπο την εβδομάδα, κοσμοτέ τιβί
και το ψυγείο γεμάτο.
Να μην γαμάω συνέχεια γιατί βαριέμαι
και να έχει βυζαρες γιατί χειμωνιαζει.
Μηπως θες και καμια τσάντα LV ?
Άμα το καλοσκεπτεί κάποιος το επιχείρημα σου είναι απολύτως λογικόΙσοδύναμο επιχείρημα!
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
Προσωπικά, υπήρξαν τρεις περιπτώσεις που η ιερόδουλη ήθελε κάτι παραπάνω και το έκοψα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος
Π
Π
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Άμα το καλοσκεπτεί κάποιος το επιχείρημα σου είναι απολύτως λογικό
Μόνο λογικό; είναι κι ανθρώπινο.
Μόνο και μόνο που θα με σώσει από την πορνεία που βασανιζομαι για να βρω να γαμησω, της αξίζουν συγχαρητήρια.
Κι εγώ θα την έχω βασίλισσα όταν σχολαει και θα την κανω να νιώθει γυναίκα φτιάχνοντας παστίτσιο και βάζοντας πλυντήρια. Πρώτος εγώ θα της συμπαραστεκομαι σε τυχόν αφροδίσιο αφού θα της έχω πάρει όχημα με τα λεφτά της για να πηγαίνει στον γιατρό μόνη για να νιώθει ανεξάρτητη.
Κι όταν κάνουμε παιδι θα βουλιαξω το εργοστάσιο που θα του αφήσω κληρονομιά για να τον ωθησω στην βιοπάλη και στην χαρα της δημιουργίας έτσι ώστε να γινει ένας σύγχρονος Νοστογιεφσκι.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Με χώρισε προ δύο ωρών γιατί έπινα πολύ και την γαμούσα λίγο!
Πάνε τα ουίσκια!
Το λίγο πόσες φορές την ημέρα σημαίνει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις