Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Οι πουτανες ειναι θυματα αυτης της κοινωνιας και κρινονται επειδη τυχαινει να ειναι θυματα. Το αν θα εκανε καποιος σχεση μαζι τους φυσικα και ειναι οχι γιατι ετσι μας εμαθε η κοινωνια. Καλησπερα στην πατριαρχεια παιδια...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση καλέ μου άνθρωπε.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ψάχνω κι εγώ καλή δουλειά.
Αν έρθει μια πουτάνα ή μια μη πουτάνα και σου πει πάμε να ανοίξουμε μαγαζί
για ποιον λόγο να πεις όχι;
Όλο στον πούστη ιδιωτικό τομέα θα τριβόμαστε;
ούτε δημόσιο μου'κάτσε, ούτε και κληρονομιά.
Όλοι μου λέγαν ας πρόσεχες. Ε, κι εγώ τώρα έτσι λέω σε όλους κι όλες.

Τι έχετε να μου προσφέρετε;;;

Λόγω οικογενειακών επιχειρήσεων στον χώρο της διασκέδασης,εγώ σου προσφέρω δωρεάν τις ακόλουθες συμβουλές:

1) Στον ιδιωτικό τομέα για να επιτύχεις ως επιχειρηματίας πρέπει να γνωρίζεις οπωσδήποτε καλά το προϊόν που προσφέρεις ή την υπηρεσία που παρέχεις, όπως επίσης και την τοπική αγορά!

2) Τα ποτάδικα και τα φαγάδικα είναι μόνο για όσους ξέρουν καλά αυτή τη δουλειά! Αν δεν έχεις δουλέψει ο ίδιος γκαρσόνι ή μπάρμαν για τουλάχιστον 10 χρόνια μην σκεφτείς να το κάνεις!

3) Ό,τι έχει σχέση με διασκέδαση (φαγητό, ποτό, ρούχα, ξενοδοχεία) έχει μεγάλο και σκληρό ανταγωνισμό από επιτυχημένους επιχειρηματίες που είναι στο χώρο για πολλά χρόνια.

4) Στο χώρο της διασκέδασης τα γούστα των καταναλωτών-πελατών αλλάζουν ριζικά κάθε 5 χρόνια περίπου με αποτέλεσμα ως επιχειρηματίας να χρειάζεσαι κάθε 5 χρόνια να επενδύεις σημαντικό μέρος από τα κέρδη σου για να χρηματοδοτήσεις τις αναγκαίες για την επιβίωση της επιχείρησής σου αλλαγές.

5) Τα περισσότερα ποτάδικα και φαγάδικα δεν επιβιώνουν για περισσότερα από 10 χρόνια ενώ όσα επιβιώνουν παρουσιάζουν πενιχρά κέρδη μετά την δεκαετία!

Αφού η επένδυση θα γίνει με δικά της χρήματα το σωστό και δίκαιο είναι να αποφασίσει αυτή για το είδος της επιχείρησης!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Το εχω ξαναπει στο παρελθον, επι της ευκαιριας θα το ξαναπω. Ας μην αρεσει στα καψουλακια που κραζουν επειδη καιγονται μεσα τους, στα αρχιδια μου. Γραφω για αυτους που καταλαβαινουν και σεβονται τον εαυτο τους.

Εργαζομενα κοριτσια.

Αρκετα συχνα και ειδικα οσο περνανε τα χρονια, βρισκεις αναμεσα τους κοπελες που εχουν ηθος και αξιοπρεπεια σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι οι "νορμαλ" κοπελες και αρκετα συχνα πιο πανω σε μπεσα και συμπεριφορα και απο τους σημερινους "αντρες" γυρω μας. Αυτους ειδικα τους τελευταιους, που εχει γεμισει ο τοπος παντου ολων των ειδων και μορφων, τους εχουν ξεπερασει σε αξιοπρεπεια και τα πατημενα σκατα στο παρκο. Ταλαιπωρημενες ψυχες απο τη μικρη τους ηλικια, σκληραγωγημενες μεσα στη ζωη, ευαλωτες στο καθε αρπακτικο που θα τους πουλησει ερωτα και αγαπη με αριστοτεχνικο τροπο, ανεπτυξαν μια χ συμπεριφορα ως αμυνα λογω του οτι ειναι ιδιαιτερως ευαισθητες μεσα τους οσο δεν φανταζεσαι. Δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εσυ βλεπεις. Αρκετα συχνα ειναι και μητερες και σε πληροφορω οτι ειναι πιο αξιες ως μητερες στα παντα τους για τα παιδια τους. Η λεξη πουτανα ταιριαζει σε κατι μη εργαζομενα κοριτσια που πουλανε ερωτες και αγαπες για χ συμφερον στον χ ψ μαλακα μουνοδουλο που επεσε στα διχτυα τους. Τα κοριτσια, μια χαρα ειναι. Με ελαχιστες εξαιρεσεις, μια χαρα ανθρωποι ειναι.

Το αν θα πετυχει αυτο που θελει να κανει ο φιλος μας με την εν λογω κοπελα, δηλαδη να ανοιξουν μαζι επιχειρηση, δεν μπορουμε να εκφερουμε γνωμη και αποψη. Σε καμια περιπτωση.

Πως αλλωστε θα μπορουσαμε να πουμε το παραμικρο αν δεν εχουμε δεδομενα στα χερια μας; Δεν γνωριζουμε ουτε τον φιλο μας εδω ουτε τη κοπελα. Ουτε τους εχουμε δει μαζι το πως ειναι μεταξυ τους, τη ενεργεια υπαρχει, τι αυρα, σε τι κατασταση ειναι η σχεση τους.

Το οτιδηποτε πουμε πανω στο θεμα, ειναι λαθος. Δεν εχουμε δεδομενα για κατι τετοιο. Δεν γνωριζουμε ουτε τα προσωπα ουτε τις καταστασεις στο να πουμε τη γνωμη μας που στη τελικη, ανθρωποι ειμαστε και εμεις και μπορει να εχουμε λαθος γνωμη περι του χ θεματος.

Το μονο που μπορουμε να πουμε στον εδω φιλο μας ειναι να τα προσεξει ολα καλα, να μην βιαστει, να τα υπολογιζει σωστα, να κανει κατι που να μπορει να το διαχειριστει και να το υποστηριξει.

Σε καθε περιπτωση, ευχομαι καλη επιτυχια φιλε και να περνας καλα μαζι με το κοριτσι για οσο κρατησει.

Ο καθενας θα σου πει τη μαλακια του, γραψε μας ολους στα αρχιδια σου και κανε αυτο που σου δινει χαρα μεσα σου, η ζωη ειναι συντομη για μιζεριες. Ζησε τη καθε στιγμη φιλε, οτι σου δινει χαρα κρατα το, οτι οχι, γραφτο στα αρχιδια σου και μεινε μακρυα του.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εργαζομενα κοριτσια.

Αρκετα συχνα και ειδικα οσο περνανε τα χρονια, βρισκεις αναμεσα τους κοπελες που εχουν ηθος και αξιοπρεπεια σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι οι "νορμαλ" κοπελες και αρκετα συχνα πιο πανω σε μπεσα και συμπεριφορα και απο τους σημερινους "αντρες" γυρω μας. 

Μεγαλύτερες καριόλες από αυτές που βρίσκεις σε

1)ακριβά εστιατόρια της αττικής
2)μύκονο καλοκαίρι
3)αράχωβα χειμώνα

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ.

Χειρότερες βρώμες και σκατόψυχες.Εμέσματα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Sorry για την απορία, αλλά πως μπορεί να γίνει αυτό; τι ιστορια μπορεί πχ να σου πει και να μη νιώσεις κάπως; πάντα το είχα απορία...

Εξαιρετικό ερώτημα και θα σου βιδώσω στο μυαλό την απάντηση που θα σε κάνει πιο δυνατό.

Αν η άλλη γαμιέται λόγω δουλειάς και σου λέει ιστορίες με άλλους, το κάνει για παρηγοριά
ή για να σε τσούξει. Το πρώτο το δέχομαι γιατί όλοι/όλες λέμε τον καημό μας.
Στο δεύτερο με θίγει ως άνδρα γιατί με θεωρεί ευάλωτο και μου κουνιέται.
Κοινώς κωλοτρίβεται. Γυρεύει κόντρα. Ψάχνεται.

Άλλο είναι το νάζι που ναι, αυτό με βρίσκει σύμφωνο κι άλλο το εσκεμμένο.

Οι περισσότεροι πελάτες δεν έχουν την δύναμη να το διακρίνουν ή να το πολεμήσουν αυτό
και με στενοχωρούν αφάνταστα.

Δεν έχουν σκεφτεί ούτε την ωρολογιακή βόμβα της πουτάνας, την οποία κρύβει ως δυναμίτη πίσω
από το χαμόγελό της. Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο την πετάει στον γκόμενό της (πλέον).
Του λέει "για κάτσε ρε μάστορα εμένα με γνώρισες ως πουτάνα
άρα που το ξέρω εγώ ότι δεν θα ξαναπάς με πουτάνες"; χο-χο...

Άρα είναι ψεύτικες αυτές οι σχέσεις! Στο λένε έμμεσα οι ίδιες όπως βλέπεις!
Που είναι όλοι αυτοί που έγιναν ευτυχισμένοι και γκαρίζουν συνέχεια
ότι έτσι κι αλλιώς ; είναι τόσοι πολλοί τελικά; αυτά να τα πουν αλλού!

Οι πελάτες βαπτίζουν την πουτάνα ως θύμα για να πάρουν ρόλο σωτήρα.
Ακόμα και να έρθει η πουτάνα να τους πει ότι
"έτσι γούσταρα ρε μαλάκα κι έγινα και τώρα τέρμα"
αυτοί θα εξακολουθήσουν να την βλέπουν ως θύμα στο άρρωστο μυαλό τους
για να γίνουν σωτήρες. Το έχουν ανάγκη γιατί αλλιώς θα φαίνονται φίλοι.
Δεν τους φτάνει αυτό γιατί θέλουν το γαμημένο παραμύθι τους.

Ενώ όσοι αποφεύγουν όλες αυτές τις παγίδες και αποδέχονται την αλήθεια
την βγάζουν καθαρή τελικά.

Τώρα ξέρεις κι εσύ!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λόγω οικογενειακών επιχειρήσεων στον χώρο της διασκέδασης...

Αφού η επένδυση θα γίνει με δικά της χρήματα το σωστό και δίκαιο είναι να αποφασίσει αυτή για το είδος της επιχείρησης!

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Φυσικά και θα αποφασίσει αυτή. Δικά της τα λεφτά...όπως και το ρίσκο.

Δεν διακρίνω αγάπη και λουλούδια. Απλά γαμιόμεθα και κάνουμε παρέα.
Ούτε και θα παντρευτούμε. Δεν μας έχω για τόσο ρομαντικούς.
Αν κερνάει και ξύδια, δουλειά να'χει για να περνάμε καλά.

Εγώ σταθερό μεροκάματο θέλω. Πειράζει να γαμάω και να είμαι κι αφεντικό;

(έχουμε έξοδα σπίτι)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μεγαλύτερες καριόλες από αυτές που βρίσκεις σε

1)ακριβά εστιατόρια της αττικής
2)μύκονο καλοκαίρι
3)αράχωβα χειμώνα

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ.

Χειρότερες βρώμες και σκατόψυχες.Εμέσματα.

Είσαι ισοπεδωτικός.

Ακολουθεί ζυγισμένη απάντηση...

"Οι πουτάνες δεν τα κάνουν όλα με όλους οπότε κι οι γκόμενες δεν είναι όλες ίδιες".

Όλα εντάξει τώρα;;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο καθενας θα σου πει τη μαλακια του, γραψε μας ολους στα αρχιδια σου και κανε αυτο που σου δινει χαρα μεσα σου, η ζωη ειναι συντομη για μιζεριες. Ζησε τη καθε στιγμη φιλε, οτι σου δινει χαρα κρατα το, οτι οχι, γραφτο στα αρχιδια σου και μεινε μακρυα του.

Σοφά λόγια μετρημένου άνδρα!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Είσαι ισοπεδωτικός.

Ακολουθεί ζυγισμένη απάντηση...

"Οι πουτάνες δεν τα κάνουν όλα με όλους οπότε κι οι γκόμενες δεν είναι όλες ίδιες".

Όλα εντάξει τώρα;;;

Εγώ μίλησα για την τελευταια ποιότητα των ελλεηνίδων. Ειδικά των δήθεν.
Σκουπίδια τελείως.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ μίλησα για την τελευταια ποιότητα των ελλεηνίδων. Ειδικά των δήθεν.
Σκουπίδια τελείως.

Ή τελευταία παρτίδα Ελληνίδων είναι για χονδρό μπουνιδι. Οι άλλες ήταν λιγότερο σαπιες. Πρόσφατα χώρισε φίλος μου με πατσαβουρα 25 ετών που του έψηνε το ψάρι στα χείλη. Φυσικά ήταν άνδρας και την διέγραψε. Δεν ήταν κομμουνιστής.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ή τελευταία παρτίδα Ελληνίδων είναι για χονδρό μπουνιδι. Οι άλλες ήταν λιγότερο σαπιες. Πρόσφατα χώρισε φίλος μου με πατσαβουρα 25 ετών που του έψηνε το ψάρι στα χείλη. Φυσικά ήταν άνδρας και την διέγραψε. Δεν ήταν κομμουνιστής.
Όταν το διαβάσεις είμαι με την τέτοια στον μπλέ παπαγάλο και σας περιμένουμε. Σε παίρνω τηλέφωνο και μου λέει ότι δεν είσαι διαθέσιμος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τις 25άρες τις θεωρώ καλύτερες από εκείνες της δικής μου γενιάς.
Σκουπίδια θεωρώ τις γεννημένες μεταξύ 1970 και 198κάτι .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όταν το διαβάσεις είμαι με την τέτοια στον μπλέ παπαγάλο και σας περιμένουμε. Σε παίρνω τηλέφωνο και μου λέει ότι δεν είσαι διαθέσιμος

Σορρυ αλλά έπρεπε να πάω δουλειά μία φίλη της και γυρισα τώρα.
Έχουμε ρίξει κάτω το πλάνο
και απόψε πιθανόν θα καταληξει
τι και πώς η μουσιτσα. Εχει πιει το μουνι της και μπήκε για μπάνιο.
Νεροφιδες ολες βγαίνουν εκεί.
Αν ερχομουν, θα ήμουν στα τέρματα.
Δώσε φιλιά στην έτσι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
tnt60, για παρτη σου, μιας και διαβασα οτι εισαι και εσυ λατρης.

Συνημμένα

• 20190920_224943.jpg
    20190920_224943.jpg
    5 MB · Εμφανίσεις: 46

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γίγαντα Σαββίδη βλέπω τράπουλα δυνατή
στα καρώ μαντηλια.
Βασιλιάς το Talisker dark storm
στα πολύ πάνω του. Κοίτα πως σκεπάζει
τα πάντα γύρω του. Ο μπαμπάς του γιου Talisker. Εγω μέχρι Haig με το ζόρι πια.
Άλλοι είναι οι πετυχημένοι εδώ μέσα.
Το Haig για την ιστορία, επιβίωσε λόγω του σκούρου μπουκαλιού (έχει κι άλλα σκουρα) για να νιωθει ο άλλος οτι φτουράει. Όχι ότι δεν είναι καλό. Πολύ καλύτερο από αρκετά, από το ξέπλυμα Dewars του Καρούλια και από κάτι μαλακιες Johnny Walker. Πινεις Haig το λοιπόν για να νιώθεις ότι έχει ακόμα μέσα
επειδη δεν βλέπεις καλά την στάθμη όταν πινεις και σου φαίνεται πολύ.
Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του  Haig.
Το σκούρο μπουκάλι που φτουράει.
Πρέπει να γυρίσω πολύ στο παρελθόν μου
για να πιάσω ένα τικ απ'το παρόν σου.
Και καλά κάνεις κι είσαι ποιοτικος.
Στο εύχομαι από την καρδιά μου να παραμείνεις έτσι μέχρι τέρμα. Αξίζει.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Σορρυ αλλά έπρεπε να πάω δουλειά μία φίλη της και γυρισα τώρα.
Έχουμε ρίξει κάτω το πλάνο
και απόψε πιθανόν θα καταληξει
τι και πώς η μουσιτσα. Εχει πιει το μουνι της και μπήκε για μπάνιο.
Νεροφιδες ολες βγαίνουν εκεί.
Αν ερχομουν, θα ήμουν στα τέρματα.
Δώσε φιλιά στην έτσι.
Έχεις ένα πόντο ποινής για την μη ειδοποίηση. Η δουλειά σίγουρα προηγείται και οι καιροί είναι δύσκολοι, ας είναι καλά οι κορασίδες που είναι ακαταπόνητες. Θα κανονίσουμε εκ νέου συνάντηση με όλο το καστ αρκεί να συμπέσουν τα ρεπό. Καλημέρα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Γίγαντα Σαββίδη βλέπω τράπουλα δυνατή
στα καρώ μαντηλια.
Βασιλιάς το Talisker dark storm
στα πολύ πάνω του. Κοίτα πως σκεπάζει
τα πάντα γύρω του. Ο μπαμπάς του γιου Talisker. Εγω μέχρι Haig με το ζόρι πια.
Άλλοι είναι οι πετυχημένοι εδώ μέσα.
Το Haig για την ιστορία, επιβίωσε λόγω του σκούρου μπουκαλιού (έχει κι άλλα σκουρα) για να νιωθει ο άλλος οτι φτουράει. Όχι ότι δεν είναι καλό. Πολύ καλύτερο από αρκετά, από το ξέπλυμα Dewars του Καρούλια και από κάτι μαλακιες Johnny Walker. Πινεις Haig το λοιπόν για να νιώθεις ότι έχει ακόμα μέσα
επειδη δεν βλέπεις καλά την στάθμη όταν πινεις και σου φαίνεται πολύ.
Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του  Haig.
Το σκούρο μπουκάλι που φτουράει.
Πρέπει να γυρίσω πολύ στο παρελθόν μου
για να πιάσω ένα τικ απ'το παρόν σου.
Και καλά κάνεις κι είσαι ποιοτικος.
Στο εύχομαι από την καρδιά μου να παραμείνεις έτσι μέχρι τέρμα. Αξίζει.

:hi: :hi: :hi:

Μιας και σου αρεσει το ουισκι, δοκιμασε και αυτο. Ηταν η εκπληξη απο την Ιαπωνια, δεν το περιμενα εως που δοκιμασα. Απο τοτε το εχουμε ενταξει και αυτο στη παρεα. Αν θες, φερνω ενα μπουκαλακι και το πινουμε παρεα. Ειναι μισολιτρο, οποτε θα ειναι οκ για τους δυο μας.

Συνημμένα

• 0-02-04-b429088feaf17e7d4efca0248fd5603479af7f29003737ceceec4d81ba92db1a_e92a27f4wsde.jpg
    0-02-04-b429088feaf17e7d4efca0248fd5603479af7f29003737ceceec4d81ba92db1a_e92a27f4wsde.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 102

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Νταξε ρε Λακη, δεν ειναι ολα για ολους. Αν ο ανθρωπος δεν εχει τη δυνατοτητα για κατι αλλο, τι να κανει;

Τι δεν έχει δυνατότητα ;
Ένα μπουκάλι τζώνυ κόκκινο , κάνει 16 ευρώ.

Τι λέμε γαμώ το φελέκι μου ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom