Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
αν η άλλη θελει καποιον για να καλοπερναει λογικο δεν είναι να παει από πισω με καποιον που απλα γουσταρει?
αφου με τον αλλον είναι μονο για αυτά που της προσφερει?

Συμφωνώ στο ποστ σου και στέκομαι στο πάνω που είναι μέγα στανταρ σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
Έστω κι αν όχι στα καπάκια της γνωριμίας αλλά συμβαίνει.
Έχω καταληξει ότι όσα λεφτά και να δώσει κάποιος σε μία γυναίκα , αν δεν τον γουσταρει κάργα θα του την κάνει.
Το ερώτημα είναι γιατί όσοι συνάπτουν σχέση με εκδιδομενη και πληρώνουν τα αντερα τους (δεν λέω για όσους τις γαμανε χωρίς ούτε καφέ) πιστεύουν ότι τις έχουν παντοτινά δικές τους κι ότι τους λατρεύουν.

Δηλαδή ένας γέρος η ένας τραγικός μπουχεσας που είναι για τον πουτσο εντελώς, πως περιμένει να τον γουσταρει πραγματικά μία μουναρα;
πως πιστεύει ότι την κάνει να χύνει και οτι αυτή λαχτάρα να τον δει;
δεν λέω για βίζιτα που όλοι θέλουν τήρηση προγράμματος αλλά για σχέση.
Πως στον πουτσο θέλει ρεαλισμό;

Γιατί κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι αν παίζεις μπάλα με λεφτά, σε γουσταρουν πραγματικά.
Νομίζω ότι αυτό δεν υπάρχει καν.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Αυτό που εγραψες το πιστεύω κι εγώ αλλά δεν έχει πέραση όπως είδες γιατί πέραν όσων χιουμοριζουν με ποστ (και καλά κάνουν) ποιος θα ήθελε νσ δεχτεί ότι η πουτάνα που έχει σχέση, έχει πρόβλημα;
αν το δεχτεί είναι σαν να γαμαει το παραμύθι του και καπάκι τον εαυτό του ως επιλογή όπως και το μέλλον αυτής της σχέσης.
Οπότε το ποστ πήγε στις καλένδες.
Καλησπέρα. Δεν γράφω πράγματα για να κάνω εντύπωση ή να πείσω κάποιους. Είμαι άλλωστε σε ηλικία που δεν με απασχολεί πολύ τι πιστεύουν οι άλλοι. Η συγκεκριμένη έρευνα που ανέφερα έγινε από το ΤΕΙ Ηρακλείου και το τμήμα κοινωνικής εργασίας και την επιμέλεια της έρευνας η οποία υπάρχει στο ίντερνετ την είχαν δύο εξαιρετικοί συνάδελφοι.  Ο τίτλος δε είναι "Αυτοαντίληψη- εικόνα εαυτού και ψυχολογική κατάσταση της εκδιδόμενης γυναίκας"

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα. Δεν γράφω πράγματα για να κάνω εντύπωση ή να πείσω κάποιους. Είμαι άλλωστε σε ηλικία που δεν με απασχολεί πολύ τι πιστεύουν οι άλλοι. Η συγκεκριμένη έρευνα που ανέφερα έγινε από το ΤΕΙ Ηρακλείου και το τμήμα κοινωνικής εργασίας και την επιμέλεια της έρευνας η οποία υπάρχει στο ίντερνετ την είχαν δύο εξαιρετικοί συνάδελφοι.  Ο τίτλος δε είναι "Αυτοαντίληψη- εικόνα εαυτού και ψυχολογική κατάσταση της εκδιδόμενης γυναίκας"

Μα δεν είπα ότι σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Ήδη το έχω καταλαβει και χαίρομαι.
Αλλά ένιωσα να πω ότι συμφωνω μαζί σου.
Και όντως έτσι είναι.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Συμφωνώ στο ποστ σου και στέκομαι στο πάνω που είναι μέγα στανταρ σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
Έστω κι αν όχι στα καπάκια της γνωριμίας αλλά συμβαίνει.
Έχω καταληξει ότι όσα λεφτά και να δώσει κάποιος σε μία γυναίκα , αν δεν τον γουσταρει κάργα θα του την κάνει.
Το ερώτημα είναι γιατί όσοι συνάπτουν σχέση με εκδιδομενη και πληρώνουν τα αντερα τους (δεν λέω για όσους τις γαμανε χωρίς ούτε καφέ) πιστεύουν ότι τις έχουν παντοτινά δικές τους κι ότι τους λατρεύουν.

Δηλαδή ένας γέρος η ένας τραγικός μπουχεσας που είναι για τον πουτσο εντελώς, πως περιμένει να τον γουσταρει πραγματικά μία μουναρα;
πως πιστεύει ότι την κάνει να χύνει και οτι αυτή λαχτάρα να τον δει;
δεν λέω για βίζιτα που όλοι θέλουν τήρηση προγράμματος αλλά για σχέση.
Πως στον πουτσο θέλει ρεαλισμό;

Γιατί κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι αν παίζεις μπάλα με λεφτά, σε γουσταρουν πραγματικά.
Νομίζω ότι αυτό δεν υπάρχει καν.
όπως κάθε γυναίκα άσχετα τις απαιτήσεις της ξέρει ποιες είναι οι ικανότητες της κ η αξία της (αυτογνωσία) έτσι ξέρουν κ οι άντρες οπότε κάποιοι απλά συμβιβάζονται κ άλλοι απλά φοράνε παροπιδες
Τώρα για το αν με τα λεφτά σε γουστάρουν πραγματικά... Ξέρεις πόσοι μεγαλώνουν το παιδί του κουμπάρου που το έκανε η γκόμενα με τον μπατζανακι γιατί αυτός ήταν η καλύτερη κ ποιο σταθερή επιλογή?
Στην περιοχή μου μόνο ξέρω 5 περιπτώσεις επιβεβαιωμένες κ αρκετές σαν φήμη τώρα στατιστικά υπάρχει μια μελέτη πίστεψέ με δεν θα ήθελες να μάθεις πόσοι από αυτούς μεγαλώνουν ξένα παιδιά κ μάλιστα είναι περιφανοι για την γυναικάρα που έχουν δίπλα τους...

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μα δεν είπα ότι σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Ήδη το έχω καταλαβει και χαίρομαι.
Αλλά ένιωσα να πω ότι συμφωνω μαζί σου.
Και όντως έτσι είναι.
Σε ευχαριστώ από καρδιάς και χαίρομαι που ξεκίνησες να γράφεις και να συμμετέχεις στην κοινότητα, κάθε γνώμη είναι χρήσιμη, ακόμη και οι αντιπαραθέσεις, αν υπάρχουν, εξυπηρετούν τον πλουραλισμό και τον διάλογο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
όπως κάθε γυναίκα άσχετα τις απαιτήσεις της ξέρει ποιες είναι οι ικανότητες της κ η αξία της (αυτογνωσία) έτσι ξέρουν κ οι άντρες οπότε κάποιοι απλά συμβιβάζονται κ άλλοι απλά φοράνε παροπιδες
Τώρα για το αν με τα λεφτά σε γουστάρουν πραγματικά... Ξέρεις πόσοι μεγαλώνουν το παιδί του κουμπάρου που το έκανε η γκόμενα με τον μπατζανακι γιατί αυτός ήταν η καλύτερη κ ποιο σταθερή επιλογή?
Στην περιοχή μου μόνο ξέρω 5 περιπτώσεις επιβεβαιωμένες κ αρκετές σαν φήμη τώρα στατιστικά υπάρχει μια μελέτη πίστεψέ με δεν θα ήθελες να μάθεις πόσοι από αυτούς μεγαλώνουν ξένα παιδιά κ μάλιστα είναι περιφανοι για την γυναικάρα που έχουν δίπλα τους...
Τους λυπάμαι αυτούς αλλά μέχρι εκεί που χαμογελούν με ύφος σιωπηλής παραδοχής.

Τελοσπάντων...

Έχω καταληξει ότι παίζει ρόλο
(και) η γεωγραφική γειτνίαση. Πολλές γυναίκες που βρίσκονται στο γεωγραφικό κατακάθι του νότου, λαχταρούν έναν νταβά, όχι να τους παίρνει (μπορεί κι αυτό) αλλά να μαστιγώνει τα θέλω τους.
Δεν ξέρω αν ειναι καποιο χολεριασμένο γονιδίωμα αλλά έχει το γούστο του.
Σαν να αποζητούν κάποιον ζυγό...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε ευχαριστώ από καρδιάς και χαίρομαι που ξεκίνησες να γράφεις και να συμμετέχεις στην κοινότητα, κάθε γνώμη είναι χρήσιμη, ακόμη και οι αντιπαραθέσεις, αν υπάρχουν, εξυπηρετούν τον πλουραλισμό και τον διάλογο

Μου είναι δύσκολο το κομμάτι της  καλοχτενισμένης κοινότητας
(όχι ολη δηλαδή)
ως ανθρωπος των σπηλαίων
αλλα πρέπει να το υπερπηδήσω.
Δεν ξέρω γιατί.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τους λυπάμαι αυτούς αλλά μέχρι εκεί που χαμογελούν με ύφος σιωπηλής παραδοχής.

Τελοσπάντων...

Έχω καταληξει ότι παίζει ρόλο
(και) η γεωγραφική γειτνίαση. Πολλές γυναίκες που βρίσκονται στο γεωγραφικό κατακάθι του νότου, λαχταρούν έναν νταβά, όχι να τους παίρνει (μπορεί κι αυτό) αλλά να μαστιγώνει τα θέλω τους.
Δεν ξέρω αν ειναι καποιο χολεριασμένο γονιδίωμα αλλά έχει το γούστο του.
Σαν να αποζητούν κάποιον ζυγό...
όλοι αποζητούν ένα ζυγό είτε εσκεμμένα είτε υποσυνείδητα όλοι το κάνουν απλα σε άλλους κάνει κρα κ δυστηχουνε κ σε άλλους δεν φαίνεται η ευτυχουνε

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Ναι τυπε το ιδιο ειναι να εχεις μια  γυναικα και να γαμιεται με εναν συναδελφο στη δουλεια επειδη προφανως τον γουσταρει -η δεν γουσταρει εσενα- και το ιδιο να να εχεις μια που γαμιεται με 30 πακια καθε μερα.  :S :S :S

Επισης ατομο που γαμιεται για λεφτα και πινει τα χυσια του καθε απλυτου ειναι τερμα τελειωμενο, υπαρχουν απειρα κοριτσια εκει εξω που μπορει να μην εχουνε μια, αλλα τα ποδια τους για φραγκα δε θα τα ανοιξουνε ποτε, θα τις δεις να μοιραζουνε φυλλαδια, να καθαριζουν ραφια σε σουπερ μαρκετ αλλα  βιζιτα με τιποτα  :S :S :S

Πες τα ρε φιλε !
Ποτ διαολο παει η αξιοπρέπεια μας και ο αυτοσεβασμός ?

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Πολλά μπορούμε να πούμε και να γράψουμε αλλά το κυριότερο είναι ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα ειδικά όταν ασκείται για μεγάλο χρονικό διάστημα αφήνει ισχυρό ψυχολογικό αποτύπωμα στη γυναίκα που το κάνει παροξύνοντας και προϋπάρχοντα ψυχολογικά προβλήματα, έτσι ώστε να καθιστά πολύ δύσκολη την δημιουργία φυσιολογικής σχέσης και αυτό είναι το συμπέρασμα όλων των ερευνών που έχουν γίνει με αυτό το αντικείμενο μια εκ των οποίων από το ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης το 2005 στην οποία συνεργάστηκα και εγώ

Μπορεις να μας το αναλυσεις αυτο σχετικα με το ψυχολογικο αποτυπωμα ?

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Αν κάποιος νομίζει ότι η πόρνη που καψουρευτηκε είναι ένα αρκετά ισορροπημένο άτομο ώστε να του προσφέρει τη ζωή του ας το κάνει.εγω δεν θα το κάνα γιατί υποψιάζομαι εφόσον πουλα τον εαυτό της εμένα θα χαρίσει;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εγω με τσατσα μια ουκρανεζα 55 ετων λαρισα την ελεγαν ειχα συναψει ερωτικες επαφες όχι σχεση αλλα την εχασα το τελευταιο διαστημα.
η γυναικα όταν καυλωνε κοχλαζε τυφλα να χουν τα 20χρονα κοριτσακια διπλα της.
αν την πετυχω παλι θα παρω τηλεφωνο να βρισκόμαστε και εκτος.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μπορεις να μας το αναλυσεις αυτο σχετικα με το ψυχολογικο αποτυπωμα ?
Σε πολλές ιερόδουλες προϋπάρχουν διαταραχές συναισθήματος πράγμα που μπορεί να οφείλεται σε τραυματικά βιώματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας ή σε χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω αρνητικής αξιολόγησης της εικόνας τους. Η συγκεκριμένη εργασία που βασίζεται στην σωματική επαφή αλλά αποκλείει την συναισθηματική βίωση της πράξης λόγω της φύσης της και της μηχανικής επανάληψης του ίδιου μοτίβου επιτείνει την συναισθηματική απροσφορότητα και την συναισθηματική άμβλυνση με τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία καταθλιπτικών και διπολικών συνδρόμων αλλά και καταφυγή σε τοξικοεξαρτήσεις κάθε τύπου. Είναι γεγονός ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η ψυχική υγεία των ιερόδουλων που έχουν παραμείνει μεγάλο χρονικό διάστημα στο επάγγελμα είναι κακή και πολλές εξ αυτών χρήζουν ειδικής αγωγής ασχέτως αν την επιδιώκουν η όχι. Τελικό συμπέρασμα είναι ότι όσα χρήματα και να βγουν από αυτή την δραστηριότητα έχουν τεράστιο ψυχικό κόστος που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι διαχειρίσιμο ( τα ανωτέρω αναφέρονται κατά κύριο λόγο στις λεγόμενες λαϊκές πόρνες των οίκων ανοχής και όχι τόσο στις ελίτ ιερόδουλες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και αυτές δεν υπόκεινται σε ανάλογες ψυχολογικές διεργασίες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω με τσατσα μια ουκρανεζα 55 ετων λαρισα την ελεγαν ειχα συναψει ερωτικες επαφες όχι σχεση αλλα την εχασα το τελευταιο διαστημα.
η γυναικα όταν καυλωνε κοχλαζε τυφλα να χουν τα 20χρονα κοριτσακια διπλα της.
αν την πετυχω παλι θα παρω τηλεφωνο να βρισκόμαστε και εκτος.
Εισαι κινκυ μπόι τελικα τύπε

Και μολογάς και χωρις ξυλο

Αντε να τα δει τωρα αυτα ο Λευτερης

GeorgioSKG

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Σε πολλές ιερόδουλες προϋπάρχουν διαταραχές συναισθήματος πράγμα που μπορεί να οφείλεται σε τραυματικά βιώματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας ή σε χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω αρνητικής αξιολόγησης της εικόνας τους. Η συγκεκριμένη εργασία που βασίζεται στην σωματική επαφή αλλά αποκλείει την συναισθηματική βίωση της πράξης λόγω της φύσης της και της μηχανικής επανάληψης του ίδιου μοτίβου επιτείνει την συναισθηματική απροσφορότητα και την συναισθηματική άμβλυνση με τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία καταθλιπτικών και διπολικών συνδρόμων αλλά και καταφυγή σε τοξικοεξαρτήσεις κάθε τύπου. Είναι γεγονός ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η ψυχική υγεία των ιερόδουλων που έχουν παραμείνει μεγάλο χρονικό διάστημα στο επάγγελμα είναι κακή και πολλές εξ αυτών χρήζουν ειδικής αγωγής ασχέτως αν την επιδιώκουν η όχι. Τελικό συμπέρασμα είναι ότι όσα χρήματα και να βγουν από αυτή την δραστηριότητα έχουν τεράστιο ψυχικό κόστος που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι διαχειρίσιμο ( τα ανωτέρω αναφέρονται κατά κύριο λόγο στις λεγόμενες λαϊκές πόρνες των οίκων ανοχής και όχι τόσο στις ελίτ ιερόδουλες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και αυτές δεν υπόκεινται σε ανάλογες ψυχολογικές διεργασίες)
Πολύ ωραία ανάλυση. Οι συνοδοί πολυτελείας όμως γιατί διαφέρουν σε σύγκριση με τις υπόλοιπες; μπορεί να είναι πιο επιλεκτικές αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο;

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Πολύ ωραία ανάλυση. Οι συνοδοί πολυτελείας όμως γιατί διαφέρουν σε σύγκριση με τις υπόλοιπες; μπορεί να είναι πιο επιλεκτικές αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο;
Ανέφερα στην κατακλείδα του μηνύματος ότι και αυτές έχουν ανάλογα θέματα  απλά δεν έχω τόσο καλή εικόνα λόγω πολύ λίγων περιπτώσεων που έχω τσεκάρει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αν κάποιος νομίζει ότι η πόρνη που καψουρευτηκε είναι ένα αρκετά ισορροπημένο άτομο ώστε να του προσφέρει τη ζωή του ας το κάνει.εγω δεν θα το κάνα γιατί υποψιάζομαι εφόσον πουλα τον εαυτό της εμένα θα χαρίσει;
Κατά βάση το κορμί της πουλάει, όχι την ψυχή της ή την ανθρωπιά της,

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36

Για τις συνθήκες, τα κυκλώματα και το οργανωμένο έγκλημα που ωθούν και εξαναγκάζουν τις γυναίκες στην πορνεία, ούτε λέξη δεν βρίσκεται στο παράθεμα του citizen.
Όπως και η εξαγορά της κανονικότητας του μέσου  πολίτη με την αντιπαράθεση της κατάθλιψης, της διπολικότητας και της ψυχιατρικής περίθαλψης που χρήζουν οι εκδιδόμενες, δεν χρειάζεται καθόλου να σημειωθεί.
Τα πράγματα μιλούν από μόνα τους:

Αλλοτρίωση λέγεται η αποξένωση του εαυτού μας από το αντικείμενο της εργασίας μας και Ηγεμονία ο τρόπος σκέψης που έχει επιβληθεί από την κυρίαρχη τάξη.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Κατά βάση το κορμί της πουλάει, όχι την ψυχή της ή την ανθρωπιά της,
Διαφωνω,και τα δύο πάνε πακέτο.δλδ η πόρνη δεν πουλά το κορμί της και κρατά αλώβητη τη ψυχή της,δεν γίνετε.ευθυς εξαρχής ΠΟΥΛΑΕΙ το σώμα της για λευτά εσύ θα το εκάνες;θα βγαινες Συγγρού όσο φτωχός και να σουν;οι περισσότεροι όχι γιατί δεν το αντέχει η ψυχή σου να σε γαμανε έστω κι αν οικονομας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom