πριν σου είπα ότι ποτέ δεν ξέρεις το γιατί
ανάγκη?
Καύλες?
Εκδίκηση στους γονείς (το έχω δει αυτό)
Ο μόνος τρόπος να μάθεις την πραγματικότητα είναι να σε εμπιστευτεί κ να στην πει η ίδια
Συμφωνά απόλυτα !
πριν σου είπα ότι ποτέ δεν ξέρεις το γιατί
ανάγκη?
Καύλες?
Εκδίκηση στους γονείς (το έχω δει αυτό)
Ο μόνος τρόπος να μάθεις την πραγματικότητα είναι να σε εμπιστευτεί κ να στην πει η ίδια
εδω βγαινουν στην βιζιτα γυναικες που κανονικα πρεπει να πληρωσουν για να φανε πουτσαΕισαι σίγουρος οτι αυτές μπορούν να βγουν στη βίζιτα ? Θα τις πάρει κανένας ?
πια η διαφορά μιας που σου λέει θέλω τόσα να κάτσω με μια που σε κοροηδευει για να στα τρώει?8/10 δε θα κανουν βιζιτες με τιποτα τυπε
10/10 θα κοιταξουν να βρουνε γκομενο για να καλοπερασουν. Αυτο τις κανει πουτανες , τι να βρουνε ατομο που δεν εχει να φαει :S :S :S
σωστόςεδω βγαινουν στην βιζιτα γυναικες που κανονικα πρεπει να πληρωσουν για να φανε πουτσα
υπαρχει ενα ποσοστο 10% 15% που εχει αρχες οι αλλες κοιτανε μονο το χρημα και την ευκολια
το ιδιο γινεται και με τους αντρες ενα 10% 15% ειναι αυτοι με αρχες και σωστοι οι αλλοι κοτανε την παρτη τους
πια η διαφορά μιας που σου λέει θέλω τόσα να κάτσω με μια που σε κοροηδευει για να στα τρώει?
Για τα φράγκα δεν το κάνει?
Ετσι δεν κανανε οι μαναδες μας ρε τύπε?Τι θες δηλαδη να πηδας να περνας ωραια εσυ και η αλλη να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και να σου μαγειρευει να σου πλένει και να μην ζηταει μια
δεν βαρεθηκες να κανεις κλωνους τυπε :S :S :SΣυμφωνά απόλυτα !
Ετσι δεν κανανε οι μαναδες μας ρε τύπε?
δεν βαρεθηκες να κανεις κλωνους τυπε :S :S :S
δλδ το να είναι μια δίπλα σου γιατί γουστάρει εσένα κ όχι τα λεφτά σου δεν παίζει?Τυπε σε μια σχεση δινεις και παιρνεις.
Εσυ θα γαμας οτι ωρα θες ενα θεομουνο 1-2-3-4-10 φορες την ημερα για οση ωρα αντεχεις και θα το κυκλοφορεις κανοντας φυγουρα και αυτην θα ζει ανετα με τα λεφτακια σου.
Ετσι ειναι δινεις - παιρνεις.Τι θες δηλαδη να πηδας να περνας ωραια εσυ και η αλλη να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και να σου μαγειρευει να σου πλένει και να μην ζηταει μια :S :S :S
έχεις πμΕτσι δεν κανανε οι μαναδες μας ρε τύπε?
o κλασσικος κλωνοπαραγωγος τυπε,cavalaris το τελευταιο κλωναρι :S :S :Sποιος ειναι παλι τυπε :S :S :S
Τυπε σε μια σχεση δινεις και παιρνεις.
Εσυ θα γαμας οτι ωρα θες ενα θεομουνο 1-2-3-4-10 φορες την ημερα για οση ωρα αντεχεις και θα το κυκλοφορεις κανοντας φυγουρα και αυτην θα ζει ανετα με τα λεφτακια σου.
Ετσι ειναι δινεις - παιρνεις.Τι θες δηλαδη να πηδας να περνας ωραια εσυ και η αλλη να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και να σου μαγειρευει να σου πλένει και να μην ζηταει μια :S :S :S
θα βολευε πολυ τυπε
φίλος έχω τσιμπουκωσει πρωιν μου σε τουαλέτα μαγαζιού
Τα πήρε όλα στόμα σκούπισε με τα δάχτυλα τα χείλια της κ πήγε στο τραπέζι κ γλωσσοφιλουσε τον νυν στα καπάκια λέγοντας του ότι είχε πολύ ουρά :S
Η εκδιδόμενη τουλάχιστον πλένεται
Πια είναι χειρότερη?
Φιλε δε νομιζω οτι οποιος την παταει με μια πουτανα ειναι επειδη ονειροβατει που τον επελεξε ενω γαμιεται με αλλους
Υπαρχουν αντρες που βλεπουν μια πουτανα ,κανουν σεξ και τις ερωτευονται κανονικά σαν οποιαδηποτε γυναικα
Μη με ρωτας πως γινεται αλλα γινεται !
Το θεμα ειναι απο εκει και περα τι κανεις και πως αντιμετωοιζειςν το γεγονος οτι εξακολουθει να γαμιεται με αλλους για λεφτα...
κατι που δεν εχεις ζησει δεν σημαινει δεν γινετεΑυτό είναι αστικός μύθος και μία ωραία φαντασίωση. Δεν ξέρω κανέναν να το έχει ζήσει αυτό. Απλά το λένε. Κι αν έχει τύχει θα είναι π.χ 1 στις 300.000 οπότε πως στον πουτσο παρουσιάζεται τόσο συχνά ως παράδειγμα;
Είναι σαν την γυναίκα που παντα έχει γαμηθεί με τρεις πριν από εσένα.
Αυτά όλα είναι ευηχες μαλακιες.
Πολλά μπορούμε να πούμε και να γράψουμε αλλά το κυριότερο είναι ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα ειδικά όταν ασκείται για μεγάλο χρονικό διάστημα αφήνει ισχυρό ψυχολογικό αποτύπωμα στη γυναίκα που το κάνει παροξύνοντας και προϋπάρχοντα ψυχολογικά προβλήματα, έτσι ώστε να καθιστά πολύ δύσκολη την δημιουργία φυσιολογικής σχέσης και αυτό είναι το συμπέρασμα όλων των ερευνών που έχουν γίνει με αυτό το αντικείμενο μια εκ των οποίων από το ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης το 2005 στην οποία συνεργάστηκα και εγώ
κατι που δεν εχεις ζησει δεν σημαινει δεν γινετε
πχ εγω με την συγκεκριμενη δεν χωρισα γιατι καβγαδίσαμε αλλα γιατι εγω εφυγα λογο δουλειας κ εμεινα σε άλλη περιοχη οποτε χωρισαμε απλα γιατι δεν γινοταν να εχουμε σχεση από αποσταση
όταν γυρισα το καναμε όταν είχαμε ευκαιρια μεχρι που γενησε κ αυτό γιατι παντα είχαμε χημεια τωρα αν το πιστευεις η όχι ειλικρινα δεν με ενδιαφερει
εδώ μιλαω σχεδόν με ολες τις πρωιν κ οι κολλητοι μου μου λενε αυτά δεν γινοντε
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι
τοσο συχνα δεν γινετε αλλα για το γιατι το ακους μπορω να σου δωσω προσωπικο παράδειγμαΜα και να σε πιστέψω που δεν έχω την διάθεση να σε διαψεύσω εσένα προσωπικά, πως γίνεται να το ακούω τόσο συχνά;
γιατί αν συμβαίνει τόσο συχνά, μπορούμε να το δούμε ως βίζιτα χωρίς κόστος.
Δεν μπορεί θα πέφτει κσι γαμησακι όπως ειπες.
Κατά συνέπεια είναι παρα πολλές οι πουτανες αρα γκρεμιζεται ο μυθος του ιακωβου περί άπειρων κοριτσιών που δεν ανοίγουν πόδια.