Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

fuckpro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
πριν σου είπα ότι ποτέ δεν ξέρεις το γιατί
ανάγκη?
Καύλες?
Εκδίκηση στους γονείς (το έχω δει αυτό)
Ο μόνος τρόπος να μάθεις την πραγματικότητα είναι να σε εμπιστευτεί κ να στην πει η ίδια

Συμφωνά απόλυτα !

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Εισαι σίγουρος οτι αυτές μπορούν να βγουν στη βίζιτα ? Θα τις πάρει κανένας ?
εδω βγαινουν στην βιζιτα γυναικες που κανονικα πρεπει να πληρωσουν για να φανε πουτσα
υπαρχει ενα ποσοστο 10% 15% που εχει αρχες οι αλλες κοιτανε μονο το χρημα και την ευκολια
το ιδιο γινεται και με τους αντρες ενα 10% 15% ειναι αυτοι με αρχες και σωστοι οι αλλοι κοτανε την παρτη τους

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
8/10 δε θα κανουν βιζιτες με τιποτα τυπε

10/10 θα κοιταξουν να βρουνε γκομενο για να καλοπερασουν. Αυτο τις κανει πουτανες , τι να βρουνε  :think:  ατομο που δεν εχει να φαει  :think: :S :S :S
πια η διαφορά μιας που σου λέει θέλω τόσα να κάτσω με μια που σε κοροηδευει για να στα τρώει?
Για τα φράγκα δεν το κάνει?
Κ σε πληροφορω όποιον κ να ρωτήσεις εδώ μέσα έχει μια δυο γνωστές που για τις αναβροχιες της κάνει κάποια ραντεβού κ η οποία δεν είναι καθαρά επαγγελματίας το ποσοστό 8/10 που λες είναι πολύ μικρό η ζωή δείχνει ότι 1-2% δεν θα κοιτάξουν την τσέπη αλλά τον άνθρωπο κ είναι τυχεροί όσοι τις βρούνε

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εδω βγαινουν στην βιζιτα γυναικες που κανονικα πρεπει να πληρωσουν για να φανε πουτσα
υπαρχει ενα ποσοστο 10% 15% που εχει αρχες οι αλλες κοιτανε μονο το χρημα και την ευκολια
το ιδιο γινεται και με τους αντρες ενα 10% 15% ειναι αυτοι με αρχες και σωστοι οι αλλοι κοτανε την παρτη τους
σωστός

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
πια η διαφορά μιας που σου λέει θέλω τόσα να κάτσω με μια που σε κοροηδευει για να στα τρώει?
Για τα φράγκα δεν το κάνει?

Τυπε σε μια σχεση δινεις και παιρνεις.

Εσυ θα γαμας οτι ωρα θες ενα θεομουνο 1-2-3-4-10 φορες την ημερα για οση ωρα αντεχεις και θα το κυκλοφορεις κανοντας φυγουρα και αυτην θα ζει ανετα με τα λεφτακια σου.

Ετσι ειναι δινεις - παιρνεις.Τι θες δηλαδη να πηδας να περνας ωραια εσυ και η αλλη να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και να σου μαγειρευει να σου πλένει και να μην ζηταει μια  :think: :S :S :S  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τι θες δηλαδη να πηδας να περνας ωραια εσυ και η αλλη να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και να σου μαγειρευει να σου πλένει και να μην ζηταει μια 
Ετσι δεν κανανε οι μαναδες μας ρε τύπε?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

Εσυ θα γαμας οτι ωρα θες ενα θεομουνο 1-2-3-4-10 φορες την ημερα για οση ωρα αντεχεις και θα το κυκλοφορεις κανοντας φυγουρα και αυτην θα ζει ανετα με τα λεφτακια σου.

Ετσι ειναι δινεις - παιρνεις.Τι θες δηλαδη να πηδας να περνας ωραια εσυ και η αλλη να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και να σου μαγειρευει να σου πλένει και να μην ζηταει μια   :think: :S :S :S  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δλδ το να είναι μια δίπλα σου γιατί γουστάρει εσένα κ όχι τα λεφτά σου δεν παίζει?
Εγώ δεν είπα να είναι όλη μέρα νοικοκυρά η δεν θα πας μια βόλτα
Είπα για όσες πουλάνε ερωτες κ αγάπες

Αλλά δεν απάντησες πια η διαφορά μιας που κοροηδευει για να στα τρώει που από πίσω αφού κάθεται μόνο για τα φράγκα σε κάνει τάρανδο σε βρίζει κ δεν ξέρει τι κάνει με μια που κάνει την δουλειά?

Απλά η μία είναι ειλικρινής κ έχει την ταμπέλα εκδιδόμενη ενώ η άλλη έχει την χάρη της πουτανας....
Στο ξαναλέω βγες από τον μικρόκοσμο σου
Κ άρχισε να αντιλαμβάνεσαι ότι σου λέει ο άλλος

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496

Ετσι ειναι δινεις - παιρνεις.Τι θες δηλαδη να πηδας να περνας ωραια εσυ και η αλλη να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και να σου μαγειρευει να σου πλένει και να μην ζηταει μια   :think: :S :S :S  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα βολευε πολυ τυπε :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
θα βολευε πολυ τυπε :2funny: :2funny:

Τυπε θελω να πει ο τυπος την πουτανα που εχει σπιτωσει να του σιδερωσει ενα πουκαμισο....να δεις για ποτε θα του το βαλει στον κωλο.  :S :S :S  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
φίλος έχω τσιμπουκωσει πρωιν μου σε τουαλέτα μαγαζιού
Τα πήρε όλα στόμα σκούπισε με τα δάχτυλα τα χείλια της κ πήγε στο τραπέζι κ γλωσσοφιλουσε τον νυν στα καπάκια λέγοντας του ότι είχε πολύ ουρά :S
Η εκδιδόμενη τουλάχιστον πλένεται
Πια είναι χειρότερη? :think:

Αυτό είναι αστικός μύθος και μία ωραία φαντασίωση. Δεν ξέρω κανέναν να το έχει ζήσει αυτό. Απλά το λένε. Κι αν έχει τύχει θα είναι π.χ 1 στις 300.000 οπότε πως στον πουτσο παρουσιάζεται τόσο συχνά ως παράδειγμα;

Είναι σαν την γυναίκα που παντα έχει γαμηθεί με τρεις πριν από εσένα.
Αυτά όλα είναι ευηχες μαλακιες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φιλε δε νομιζω οτι οποιος την παταει με μια πουτανα ειναι επειδη ονειροβατει που τον επελεξε ενω γαμιεται με αλλους
Υπαρχουν αντρες που βλεπουν μια πουτανα ,κανουν σεξ και τις ερωτευονται κανονικά σαν οποιαδηποτε γυναικα
Μη με ρωτας πως γινεται αλλα γινεται !
Το θεμα ειναι απο εκει και περα τι κανεις και πως αντιμετωοιζειςν το γεγονος οτι εξακολουθει να γαμιεται με αλλους για λεφτα...

Από την φύση είναι γραμμένο ότι ο άνδρας θα γαμαει αβερτα κι η γυναίκα του θα γαμιεται μόνο από αυτόν.
Μην με ρωτάς πώς γίνεται αλλά γίνεται!

Τώρα για τις πουτανες αν φέρνουν λεφτά στο σπίτι, να σου πω δεν με χαλάει.
Δεν θα ζητάνε ποτέ και παράλληλα θα ακούω ιστορίες για γαμησια με απωθημενα τυπων και κωμωδίες.
Και εδώ ισχύει ότι αν ξεπεραστεί ο εγωισμός, ανοίγουν οι δρόμοι.
Επιπλέον δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αγαπάς μία τέτοια γυναίκα που σου εξιστορεί τις ψωλιες που έφαγε.
Αλλά συμμετεχεις και γελατε μαζί.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αυτό είναι αστικός μύθος και μία ωραία φαντασίωση. Δεν ξέρω κανέναν να το έχει ζήσει αυτό. Απλά το λένε. Κι αν έχει τύχει θα είναι π.χ 1 στις 300.000 οπότε πως στον πουτσο παρουσιάζεται τόσο συχνά ως παράδειγμα;

Είναι σαν την γυναίκα που παντα έχει γαμηθεί με τρεις πριν από εσένα.
Αυτά όλα είναι ευηχες μαλακιες.
κατι που δεν εχεις ζησει δεν σημαινει δεν γινετε
πχ εγω με την συγκεκριμενη δεν χωρισα γιατι καβγαδίσαμε αλλα γιατι εγω εφυγα λογο δουλειας κ εμεινα σε άλλη περιοχη οποτε χωρισαμε απλα γιατι δεν γινοταν να εχουμε σχεση από αποσταση
όταν γυρισα το καναμε όταν είχαμε ευκαιρια μεχρι που γενησε κ αυτό γιατι παντα είχαμε χημεια τωρα αν το πιστευεις η όχι ειλικρινα δεν με ενδιαφερει
εδώ μιλαω σχεδόν με ολες τις πρωιν κ οι κολλητοι μου μου λενε αυτά δεν γινοντε
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πολλά μπορούμε να πούμε και να γράψουμε αλλά το κυριότερο είναι ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα ειδικά όταν ασκείται για μεγάλο χρονικό διάστημα αφήνει ισχυρό ψυχολογικό αποτύπωμα στη γυναίκα που το κάνει παροξύνοντας και προϋπάρχοντα ψυχολογικά προβλήματα, έτσι ώστε να καθιστά πολύ δύσκολη την δημιουργία φυσιολογικής σχέσης και αυτό είναι το συμπέρασμα όλων των ερευνών που έχουν γίνει με αυτό το αντικείμενο μια εκ των οποίων από το ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης το 2005 στην οποία συνεργάστηκα και εγώ

Αυτό που εγραψες το πιστεύω κι εγώ αλλά δεν έχει πέραση όπως είδες γιατί πέραν όσων χιουμοριζουν με ποστ (και καλά κάνουν) ποιος θα ήθελε νσ δεχτεί ότι η πουτάνα που έχει σχέση, έχει πρόβλημα;
αν το δεχτεί είναι σαν να γαμαει το παραμύθι του και καπάκι τον εαυτό του ως επιλογή όπως και το μέλλον αυτής της σχέσης.
Οπότε το ποστ πήγε στις καλένδες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
κατι που δεν εχεις ζησει δεν σημαινει δεν γινετε
πχ εγω με την συγκεκριμενη δεν χωρισα γιατι καβγαδίσαμε αλλα γιατι εγω εφυγα λογο δουλειας κ εμεινα σε άλλη περιοχη οποτε χωρισαμε απλα γιατι δεν γινοταν να εχουμε σχεση από αποσταση
όταν γυρισα το καναμε όταν είχαμε ευκαιρια μεχρι που γενησε κ αυτό γιατι παντα είχαμε χημεια τωρα αν το πιστευεις η όχι ειλικρινα δεν με ενδιαφερει
εδώ μιλαω σχεδόν με ολες τις πρωιν κ οι κολλητοι μου μου λενε αυτά δεν γινοντε
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι

Μα και να σε πιστέψω που δεν έχω την διάθεση να σε διαψεύσω εσένα προσωπικά, πως γίνεται να το ακούω τόσο συχνά;
γιατί αν συμβαίνει τόσο συχνά, μπορούμε να το δούμε ως βίζιτα χωρίς κόστος.
Δεν μπορεί θα πέφτει κσι γαμησακι όπως ειπες.
Κατά συνέπεια είναι παρα πολλές οι πουτανες αρα γκρεμιζεται ο μυθος του ιακωβου περί άπειρων κοριτσιών που δεν ανοίγουν πόδια.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μα και να σε πιστέψω που δεν έχω την διάθεση να σε διαψεύσω εσένα προσωπικά, πως γίνεται να το ακούω τόσο συχνά;
γιατί αν συμβαίνει τόσο συχνά, μπορούμε να το δούμε ως βίζιτα χωρίς κόστος.
Δεν μπορεί θα πέφτει κσι γαμησακι όπως ειπες.
Κατά συνέπεια είναι παρα πολλές οι πουτανες αρα γκρεμιζεται ο μυθος του ιακωβου περί άπειρων κοριτσιών που δεν ανοίγουν πόδια.
τοσο συχνα δεν γινετε αλλα για το γιατι το ακους μπορω να σου δωσω προσωπικο παράδειγμα

εχω βγει με τον κουμπαρο μου κ ένα κοληταρι ακομα κ ειμαστε σε μια παρεα
κ μεσα είναι κ 2 ατομα από έναν ευρητερο κυκλο φιλων
σε μια φαση ο ενας αρχισε να λεει μια ιστορια για να εντυπωσιασει μια γκομενα
κοιταω τον κουμπαρο κ τον κολητο μου κ αρχιζουμε να ψευτογελαμε
τελειωσε ο τυπος την ιστορια κ η γκομενα το επαιζε εντυπωσιασμενη αλλα ο τυπος δεν εφαγε
η ιστορια που ελεγε ηταν μια μαλακια που ειχα κανει εγω την ειχε ακουσει καποια στιγμη ειχε ξεχασει από ποιον κ την ειχε υοθετησει εγω με τον κουμπαρο ημασταν παρεα στην φαση ο άλλος κολλητος απλα την ειχε ακουσει γιαυτο γελάγαμε καπως ετσι αναπαραγεται κατι σε μεγαλο βαθμο για να το παιξουν βεβαια αν δεν το εχεις πραγματικα ζησει δεν μπορεις κ να πεισεις το κανεις απλα μηχανικα κ γιαυτο πολλες φορες καταλαβαίνεις ότι είναι απλα φιδεμπορας

τωρα αν με καποια χωρισες γιατι απλα επρεπε να φυγεις (όπως εγω τοτε) πανω στα ντουζενια κ τις καυλες κ 50 χρονια να περασουν αν ειχατε χημεια κ είναι λιγο φρει εννοητε στην πρωτη ευκαιρια θα παιξει φαση

όπως πολλες φορες μπορει να τυχει μια φαση για one night stand ασχετα αν εσυ η εγω ειμαστε από του τυχερους όλα είναι θεμα στιγμης

τωρα αν προσεξες εχω πει ότι πολλες κοιτανε το κερδος ασχετα αν κανουν την δουλεια η όχι
αν η άλλη θελει καποιον για να καλοπερναει λογικο δεν είναι να παει από πισω με καποιον που απλα γουσταρει?
αφου με τον αλλον είναι μονο για αυτά που της προσφερει?

αυτές που ο ιακωβος περιγραφει υπαρχουν αλλα είναι μονο το 1-2% γιαυτο κ υπαρχει κ η παροιμια τα σιγανα ποταμάκια να φοβάσαι απλα καποιες ξερουν κ κρυβονται καθως κ να διαλεγουν ατομα κ δεν μαθευεται τιποτα κ άλλες όχι η δεν τις νοιαζει κ αν μαθευτει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom