Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Τώρα, πως το διαπίστωσα είναι άλλη υπόθεση. Ετυχε. Παντως το διαπίστωσα.

tenor.gif

Tυπε ειδες πως σε επιασα  :think:  :S :S :S

Οσο για μένα, ναι, συμφωνώ. Αν μπορούσα να βγαλω 300 δεν θα πήγαινα για 20.

Τυπε ειδες τι απλα ειναι τα πραγματακια. :think: :S :S :S

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τίποτα παραλογο δεν βλεπω σε αυτο. Εσυ τι παραλογο βλεπεις?
Εκτος αν θεωρεις οτι εχουν ολες οι εκδιδομενες τις αντοχες να βιζιταρουν σε μονιμη βαση.
ειναι λογικο για εσενα μια κοπελα να τρωει επι 15 μερες 3-4 διαφορετικες πουτσες και μετα να σταματα γιατι δεν εχει αλλες αντοχες (προφανως ψυχολογικες εννοεις) και μετα απο 3 μηνες να κανει το ιδιο και ξανα και ξανα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μπορείς να ζεις στον μικρόκοσμο σου η να κοιτάξεις να μάθεις κ κάτι πάντως το Νικ της δεύτερης το θυμάμαι απέξω αν θες να στο στείλω αν κ έχει καιρό να μπει μπορείς να την πετύχεις της πρώτης μπορώ να το ψάξω μόλις πάω σπίτι
Ότι εσύ δεν ψάχνεις η δεν σε ενδιαφέρει να βρεις δεν σημαίνει δεν υπάρχουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειναι λογικο για εσενα μια κοπελα να τρωει επι 15 μερες 3-4 διαφορετικες πουτσες και μετα να σταματα γιατι δεν εχει αλλες αντοχες (προφανως ψυχολογικες εννοεις) και μετα απο 3 μηνες να κανει το ιδιο και ξανα και ξανα

Ανεβαζεις πολυ τους αριθμους στο παραδειγμα σου, και το κανεις να φαινεται ακραιο

Κι εγω γνωριζω μια κοπελα που το εκανε για ενα-δυο μηνες με τρια τεσσερα ραντεβου το μηνα και μετα το παρατουσε επειδη μπουχτιζε

Και μετα απο ενα εξαμηνο το ξαναεκανε για να καλυψει καποιες αναγκες

Προσωπικα δεν θεωρω οτι ο φιλος ψευδεται

GeorgioSKG

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Πολλά μπορούμε να πούμε και να γράψουμε αλλά το κυριότερο είναι ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα ειδικά όταν ασκείται για μεγάλο χρονικό διάστημα αφήνει ισχυρό ψυχολογικό αποτύπωμα στη γυναίκα που το κάνει παροξύνοντας και προϋπάρχοντα ψυχολογικά προβλήματα, έτσι ώστε να καθιστά πολύ δύσκολη την δημιουργία φυσιολογικής σχέσης και αυτό είναι το συμπέρασμα όλων των ερευνών που έχουν γίνει με αυτό το αντικείμενο μια εκ των οποίων από το ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης το 2005 στην οποία συνεργάστηκα και εγώ
Ωραίος. Ακούστηκε επιτέλους και μια άποψη που δεν έχει να κάνει με κέρδος αλλά με επιπτώσεις στην ψυχολογία και στο μυαλό.

fuckpro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Τύπε εισαι λιγο ακυρος εδω

Δεν μιλαμε για "οποιαδηποτε" δουλεια

Ωραια. Ας πάρουμε τα νούμερα. Απ' τις βιζιτες σε 1,5 μήνα 15.000 και απ' τα φυλλάδια 5.000 τους υπόλοιπους μήνες. Εγώ, αν ήμουνα στη θέση της, θα έκανα αλλο ενα ντου για 15 μέρες και τον υπόλοιπο καιρό θα έκανα βόλτες. Δεν θα μοίραζα φυλλάδια.

Οπως αντέχει 3 15-μερα θα αντέξει και 4. Τα φυλλάδια εύκολα είναι. Δεν είναι σχήμα λόγου ! Πραγματικά μοιράζει φυλλάδια !

Εσύ τι θά κανες ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ωραια. Ας πάρουμε τα νούμερα. Απ' τις βιζιτες σε 1,5 μήνα 15.000 και απ' τα φυλλάδια 5.000 τους υπόλοιπους μήνες. Εγώ, αν ήμουνα στη θέση της, θα έκανα αλλο ενα ντου για 15 μέρες και τον υπόλοιπο καιρό θα έκανα βόλτες. Δεν θα μοίραζα φυλλάδια.

Οπως αντέχει 3 15-μερα θα αντέξει και 4. Τα φυλλάδια εύκολα είναι. Δεν είναι σχήμα λόγου ! Πραγματικά μοιράζει φυλλάδια !

Εσύ τι θά κανες ?
Με τα φυλλαδια διατηρει στο μυαλο της την αισθηση οτι ειναι μια φυσιολογικη κοπελα που κανει μια κανονικη δουλεια και ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ κάνει βιζιτες καποιο διαστημα. Για ψυχολογικους λογους το κανει.

Ενω αν συντηρηθει ολη τη χρονια με δυο μηνες βιζιτας, στο μυαλο της θα ειναι απλως πουτανα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
είναι λογικό όπως λογικό είναι κ να αποφασίζει να το κάνει μόνο όταν στριμώχνεται οικονομικά η όταν δεν έχει σχέση κ έχει καύλες κ σου λέει από το one night stand καλύτερα είναι κ θα βγάλω κ φράγκα
Ειλικρινά μην περιμένεις να καταλάβεις πως σκέφτονται οι γυναίκες
Εδώ άλλες  πάνε με 20 διαφορετικούς το μήνα η κάνουν παρτούζες κ βρίζουν τις εκδιδόμενες

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ανεβαζεις πολυ τους αριθμους στο παραδειγμα σου, και το κανεις να φαινεται ακραιο

Κι εγω γνωριζω μια κοπελα που το εκανε για ενα-δυο μηνες με τρια τεσσερα ραντεβου το μηνα και μετα το παρατουσε επειδη μπουχτιζε

Και μετα απο ενα εξαμηνο το ξαναεκανε για να καλυψει καποιες αναγκες

Προσωπικα δεν θεωρω οτι ο φιλος ψευδεται
ο φιλος ομως τα λεει οπως τα λεω εγω
κσνει 3-4 ραντεβου την ημερα για 15 μερες και μετα σταματα και το κανει μετα απο τρεις μηνες παλι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο φιλος ομως τα λεει οπως τα λεω εγω
κσνει 3-4 ραντεβου την ημερα για 15 μερες και μετα σταματα και το κανει μετα απο τρεις μηνες παλι
Πιθανον καθε φορα να λεει στον εαυτο της οτι αυτο ειναι το τελευταιο δεκαπενθημερο

Αλλά μετα να στριμωχνεται οικονομικα και να ξανακυλαει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μιλαμε για σιγουρη ομως τυπε , στο πιατο 5000 την περιμενουν, με τα μουτρα θα πεσει. :S :S :S
Δεν ειναι στο πιατο βρε ανθρωπε

Για γαμησια με τον καθενα μιλαμε

Δεν ειναι ευκολα πραγματα αυτα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Ε για αυτο ειπα τυπε οτι υπαρχουν κοπελες που μπορει να μην εχουνε μια αλλα βιζιτες δε θα κανουν ποτε :S :S :S

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

καλά προσπάθεις να εξηγήσεις το αυτονόητο
Σε ανθρώπους που νομίζουν ότι το να πηγενουν οι κοπέλες με τον κάθε ένα όσο κέρας κ να είναι με ότι ψυχολογικά κουβαλάει είναι εύκολο
Εδώ δεν είναι σε θέση να σκεφτούν ότι το ξεσκαρταρισμα που λέμε η το Μπλάκ λιστ είναι γιατί ακριβώς εξαιτίας αυτής της ευκολίας που έχει η δουλειά

fuckpro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Πιθανον καθε φορα να λεει στον εαυτο της οτι αυτο ειναι το τελευταιο δεκαπενθημερο

Αλλά μετα να στριμωχνεται οικονομικα και να ξανακυλαει

Εκεί καταλήγω κι εγώ. Το κάνει από πραγματική ανάγκη.
Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
Δεν το αποδέχεται ηθικά.
Εκτός αν είνα ανισσόρροπη !

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ε για αυτο ειπα τυπε οτι υπαρχουν κοπελες που μπορει να μην εχουνε μια αλλα βιζιτες δε θα κανουν ποτε :S :S :S
αυτές που λες δεν είναι ότι δεν το κάνουν λόγο δυσκολίας αλλά λόγω αρχών
Για πες μου εσύ σε γενικό σύνολο πόσες βλέπεις σήμερα με αρχές?
3-4-5-10 στις 100?
Κ δεν εννοώ μόνο όσες δεν θα βγουν σαν εκδιδόμενες αλλά γενικά όσες δεν θα κοιτάξουν την τσέπη κ την καλοπέραση

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εκεί καταλήγω κι εγώ. Το κάνει από πραγματική ανάγκη.
Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
Δεν το αποδέχεται ηθικά.
Εκτός αν είνα ανισσόρροπη !
πριν σου είπα ότι ποτέ δεν ξέρεις το γιατί
ανάγκη?
Καύλες?
Εκδίκηση στους γονείς (το έχω δει αυτό)
Ο μόνος τρόπος να μάθεις την πραγματικότητα είναι να σε εμπιστευτεί κ να στην πει η ίδια

fuckpro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0

Εισαι σίγουρος οτι αυτές μπορούν να βγουν στη βίζιτα ? Θα τις πάρει κανένας ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
αυτές που λες δεν είναι ότι δεν το κάνουν λόγο δυσκολίας αλλά λόγω αρχών
Για πες μου εσύ σε γενικό σύνολο πόσες βλέπεις σήμερα με αρχές?
3-4-5-10 στις 100?
Κ δεν εννοώ μόνο όσες δεν θα βγουν σαν εκδιδόμενες αλλά γενικά όσες δεν θα κοιτάξουν την τσέπη κ την καλοπέραση

8/10 δε θα κανουν βιζιτες με τιποτα τυπε -΄λογω αρχων οπως ειπες.-

10/10 θα κοιταξουν να βρουνε γκομενο για να καλοπερασουν. Αυτο τις κανει πουτανες  :think: τι να βρουνε  :think:  ατομο που δεν εχει να φαει  :think: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom