Διαγραμμένο μέλος 34899
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 215
- Πόντοι
- 280
Μακάρι να 'χα τη χάρη σου.
Τυχερός είσαι φίλε, εμένα με λύγισε.
Μακάρι να 'χα τη χάρη σου.
εσεις αγαπητε πως ειστε τοσο σιγουρος οτι η κυρια με την οποια εχετε σχεση η οτιδηποτε αλλο δεν κανει τα ιδια για την δικη της αιτιολογια?απλα στη μια περιπτωση το ξερεις στην αλλη απλα το υποψιαζεσαι και ευχεσαι να μην ειναι ετσι.....Ολοι εσεις που είσαστε ή είχατε σχέση με εκδιδόμενη πως ξεοπερνάτε τη σκέψη ότι η δικιά σας πουλάει το μουνι της σε άλλους για λεφτά και ότι τη χύνουν στο στόμα που εσεις μετά κάνετε αγαπούλες ?
Ψυχολογικά πως το αντέχετε και το ανέχεστε αυτό ,εκτος και εαν δεν παίζουν αισθήματα στη σχέση σας ?
Τυχερός είσαι φίλε, εμένα με λύγισε.
Δεν είναι το ίδιο αλλά είναι κοντά:Ολοι εσεις που είσαστε ή είχατε σχέση με εκδιδόμενη πως ξεοπερνάτε τη σκέψη ότι η δικιά σας πουλάει το μουνι της σε άλλους για λεφτά και ότι τη χύνουν στο στόμα που εσεις μετά κάνετε αγαπούλες ?
Ψυχολογικά πως το αντέχετε και το ανέχεστε αυτό ,εκτος και εαν δεν παίζουν αισθήματα στη σχέση σας ?
εσεις αγαπητε πως ειστε τοσο σιγουρος οτι η κυρια με την οποια εχετε σχεση η οτιδηποτε αλλο δεν κανει τα ιδια για την δικη της αιτιολογια?απλα στη μια περιπτωση το ξερεις στην αλλη απλα το υποψιαζεσαι και ευχεσαι να μην ειναι ετσι.....
Δεν είναι το ίδιο αλλά είναι κοντά:
Εσύ πως ξεπερνάς το γεγονός ότι μια γκόμενα σου μπορεί να τα έχει κάνει όσα περιγράφεις και παραπάνω με τους πρώην της;
Αλλο να τα εκανε με τους πρωην της και αλλο να το κανει καθε μερα ενω ειναι σε σχεση με εμένα
Αυτο που λες το καταλαβαίνω και θα είχε ενδιαφέρον να το συζητησουμε εαν καποιος κάνει σχέση μαι μια εκδιδόμενη που ΘΑ σταματησει για τα μάτια μας .....Εκει αλλάζει το θέμα νομιζω
Γιατί θεωρείς αυτονόητο το γεγονός ότι ένας άντρας είναι κουλ στην σκέψη ότι πριν από το ίδιο περάσαν άλλοι 100 που σκάγαν τα χύσια τους στην μάπα τις αγαπημένης τους;
Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι το ίδιο
Αλλο να έχω μια σχέση με μια κοπέλα που είχε πριν από εμένα μια άλλη σχέση και αν έκανε ότι γούσταρε χωρις λεφτά και άλλο να έχεις αισθήματα για μία εδιδόμενη που ΞΕΡΕΙΣ ότι γαμιέται κάθε μερα με διάφορους για λεφτά
Με τι μουτρα τη βλέπεις μετά ? Και πρόσεξε δεν κατηγορώ την κοπέλα που κάνει τη δουλεια της απλα προσπαθω νακαταλάβω πως το περνάτε ψυχολογικά και ηθικά αυτο .Επίσης με την αξιοπρέπεια σας τι γίνεται ?
Από τον καιρό του Αδάμ και της Εύας η ντροπή είναι το σήμα κατατεθέν του ανθρώπινου είδους. Εσύ πώς έχεις ξεφύγει απ' τα νύχια της και περιφέρεσαι ξέγνοιαστος σ' αυτές τις παραδείσιες πελούζες όπου ο διάβολος δεν έχει παίξει ποτέ του γκολφ; Από ποιο προκαπιταλιστικό όνειρο θερινής νυχτός ξεπετάχτηκες, εύθυμε Πουκ;
Από ποια εργασιακή ουτοπία μας έρχεσαι, ωραίε νυμφίε, κι ανακράζουμε όλοι μας "ωσαννά!";
Πες μας, πώς το 'φεραν οι μοίρες και τα χρόνια να δουλεύεις αψηφώντας καπιταλισμούς και Θεό;
Οταν είμαι σε σχέση μια μια κοπέλα δε θα κατσω να σκεφτω τι έκανε κ με ποιον πριν από 2 3 ή 6 μηνες με άλλους
Θα με ενοχλήσει όμως εαν ξέρω οτι ΕΝΩ είμαι σε σχεση γαμιεται με αλλους είτε για λεφτα είτε όχι είτε λεγεται πουτανα είτε οχι
με αυτο το σκεπτικο οποια δεν είναι παρθενα θα επρεπε να μας ενοχλει ....
Επαναλαμβάνω εαν η πουτανα σταματησει για να μεινει μαζι μου αλλαζει το θεμα ( και ανοιγει μεγα άλλο που λεγεται εμπιστοσύνη....)
Ωραία τα λές αλλά έχεις καταλάβει οτι απαντάς μόνος σου στο ερώτημά σου.
Εσύ έχεις βάλει ενα χρονικό περιορισμό στο μυαλό σου για να νιώθεις καλά με μια γυναίκα. Δεν με νοιάζει τι έκανε πριν αρκεί να μην κάνει κάτι τώρα.
Άλλος δεν μπορεί να το βάλει.
Βάζει π.χ. ποσοτικό. Δλδ αν μάθει οτι η γκομενά του έχει γαμηθεί με 5 ας πούμε είναι κουλ. Παραπάνω την θεωρεί πουτάνα.
Αλλος βάζει ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Π.χ. δεν με νοιάζει με πόσους έχει πάει αρκει να μην έχει πάει με πάκη.
Ε είναι και κάποιοι οι οποίοι είναι τέρμα ανοιχτόμυαλοι. Δεν τους απασχολεί ούτε με ποιον ούτε με πόσους έχουν γαμηθεί και θα γαμηθούν από εδώ και στο εξής. Τρανό παράδειγμα τα swinging clubs. O άλλος πάει να δει να γαμάνε την γυναίκα του...
Όλα δλδ είναι θέμα μυαλού. Πως τα έχει ο καθένας τακτοποιημένα στο κεφάλι του
Ολοι εσεις που είσαστε ή είχατε σχέση με εκδιδόμενη πως ξεοπερνάτε τη σκέψη ότι η δικιά σας πουλάει το μουνι της σε άλλους για λεφτά και ότι τη χύνουν στο στόμα που εσεις μετά κάνετε αγαπούλες ?
Παρακολουθω το νημα και θα ηθελα να πω την αποψη μου.
οι γυναικες που εκδιδονται για το χρημα εχουν 3 βασικα μειονεκτηματα 1ο ειναι φιλοχρηματες και συνεπως οποτε βρισκουν ευκαιρια θα πηδιουνται ακομα κι αν λενε οτι εχουν σταματησει το πουτανιλικι δε σταματαει ποτσ οταν το μαθει η γυναικα 2ο δεν εκτιμουν τους αντρες στο μυαλο τους τους εχουν απαξιωσει αρα δεν θα αγαπησουν ποτε 3ο εχουν ψυχολογικα προβληματα και οσο περναει ο καιρος τα ξεσπανε στον οποιο γκομενο εχουν.
το συμπερασμα ειναι οτι η σχεση με τετοια γυναικ ειναι καταδικασμενη ψαξτε αλλου εχει τοσες γυναικες γυρω μας
Συμφωνώ και προσυπογράφωΠαρακολουθω το νημα και θα ηθελα να πω την αποψη μου.
οι γυναικες που εκδιδονται για το χρημα εχουν 3 βασικα μειονεκτηματα 1ο ειναι φιλοχρηματες και συνεπως οποτε βρισκουν ευκαιρια θα πηδιουνται ακομα κι αν λενε οτι εχουν σταματησει το πουτανιλικι δε σταματαει ποτσ οταν το μαθει η γυναικα 2ο δεν εκτιμουν τους αντρες στο μυαλο τους τους εχουν απαξιωσει αρα δεν θα αγαπησουν ποτε 3ο εχουν ψυχολογικα προβληματα και οσο περναει ο καιρος τα ξεσπανε στον οποιο γκομενο εχουν.
το συμπερασμα ειναι οτι η σχεση με τετοια γυναικ ειναι καταδικασμενη ψαξτε αλλου εχει τοσες γυναικες γυρω μας
Γιατί θεωρείς αυτονόητο το γεγονός ότι ένας άντρας είναι κουλ στην σκέψη ότι πριν από το ίδιο περάσαν άλλοι 100 που σκάγαν τα χύσια τους στην μάπα τις αγαπημένης τους;
Μιλώντας μόνο για μένα θα σου πω ότι δεν τρέχει κάστανο. Ούτε φτασμενος είμαι στο σπορ άλλα κι ούτε θα γίνω. Ότι περιστατικα μου έχουν τύχει (ελαχιστα) κοιτούσα μόνο να γαμαω κι ας είμαι πεζος. Δεν το κυνηγησα ποτέ γιατί πιστευω ότι είναι λάθος να το κυνηγάς αλλά ωραίο να το απολαμβάνεις μόνο και μόνο επειδή γαμας και τα παίρνεις όλα. Κστι που στην δουλειά της δεν θα το πάρεις εύκολα. Πως το κάνεις; με το να λες αυτό που θέλουν όταν δεις το κενό που εχουν. Δεν έχουν όλες αυτό το κενό. Θέλει τροπο. Γιατι το κάνεις; γιατί δεν σε ζαλίζουν με μέλλον επειδή ακροβατουν στο παρον. Το βλέπω ως παρέα με γαμησι. Δεν με εκμεταλλεύονται κσι δεν τις εκμεταλλευομαι. Σεβομαι-σεβονται,προσεχω-προσεχουν κι όλα καλα. Είμαι σε θέση να καταλάβω συναισθηματισμούς που γράφονται απο μέλη και να τους διακρινω αμέσως αλλά δεν είναι κάτι συγκλονιστικό το θεμα. Απλώς παρουσιάζεται έτσι λόγω διαφορετικής πλοκης κι επειδή σπανίζει ή θεωρείται κάτι εξτριμ. Άσε που θεωρείται ντε και καλά σούπερ ντουπερ ότι σε διάλεξε ανάμεσα σε άλλους. Δεν σε διάλεξε ομως, απλα την βολευεις. Ειτε επειδή αισθάνεται άνετα ειτε επειδή δεν ξέρω τι. Οι πιο πολλοί αισθάνονται σαν παραφουσκωμενες γαλοπούλες και το φιλοσοφουν ακούγοντας τις ιστορίες της πουτανας που λεει τον καημό της. Εγώ δεν λέω καημούς αλλά ακούω. Κι ακούω γιατί αν μιλήσω θα εχουμε σύρραξη. Δεν μπορώ να αγαπήσω πουτανα. Το θεωρώ ξεπεσμο (μου). Προτιμώ κάτι πιο βατο που να περιέχει βήματα και θυσιες κι ας πάει καλά ή σκατα. Με την πουτανα και καλά να παει (που δεν παει σχεδόν ποτέ) θα το χαλασω εγώ. Δεν έχει νόημα πλην καποιου σασπένς όλο αυτό. Για τα χυσια στην μούρη πάλι δεν τρέχει κάστανο. Πλυμενη να ναι και φιλώ κομπλε. Σαμπως σαν πελάτης είμαι σίγουρος τι κάνει; ή μήπως δεν τα κάνει; Ότι άλλο θες ρώτα με γιατί σε λίγο θα πάω νανι. Τον εμπηξα και νυσταξα. Γλυκά και ρομαντικά. Καιρός ήταν...
Παρακολουθω το νημα και θα ηθελα να πω την αποψη μου.
η να πουμε αλλιως ,το γαμησι με αλλους δεν θεωρειται κερατωμα αλλα εργασία ?