Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Επισκέπτης
Σε άλλη πόλη ή καλύτερα χώρα κάτι γίνεται,στην ίδια δύσκολα.
Δύσκολα κρύβεται η εργασία της κ πολύ πιο δύσκολα να βρεθεί κάποιος που δεν θα έχει πρόβλημα ακόμα κ αν σταματήσει.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
με μια κοπελια που το συζητουσα πριν λιγες μερες οταν την επισκεφθηκα για να την τιμησω σε καποιο της φυλης,ειμαι και τακτικος πελατης της βεβαια και της το πεταξα αν θα ενδιαφεροταν για γαμο δεν μου ειπε ναι η οχι και πιασαμε κουβεντα αλλα μαλλον ναι θα ηθελε μου ειπε ..

εμενα γιατι δε μου συμβαινουν ποτε αυτα  :headbang: θελω κι εγω να ανοιξω ενα σωστο μπουρδελο σπιτικο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με μια κοπελια που το συζητουσα πριν λιγες μερες οταν την επισκεφθηκα για να την τιμησω σε καποιο της φυλης,ειμαι και τακτικος πελατης της βεβαια και της το πεταξα αν θα ενδιαφεροταν για γαμο δεν μου ειπε ναι η οχι και πιασαμε κουβεντα αλλα μαλλον ναι θα ηθελε μου ειπε ..
τυπε το ειχα και εγω αυτο το προβλημα
με τις ρομουνες
ολες θελανε να με παντρευτουνε
αγαπησιαρες βλεπεις :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
για υπολογισε τα με μια κοπελια απο στουντιο 20 πελατες την ημερα να παιρνει και 15 ευρω το λιγοτερο απο καθε προγραμμα μας κανουν 300 ευρω την ημερα...βγαλε ημερες περιοδου κ εθνικες γιορτες μενουν 22 ημερες χ 300 ε= 6600 το μηναααα!!!!!! παω να παρω βερες τωρα λεμε !!!

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Το να πάρεις πόρνη είναι κάπως επικίνδυνο από όλες τις απόψεις, γιατί να το κάνεις άλλωστε , χάθηκαν οι λεύτερες που δεν τις έχει περάσει η μισή πόλη;
Εγώ δεν θα ήθελα πάντως να ακούω από την γειτονιά πόσο ωραία γαμιέται η γυναίκα μου.....
μου αρεσεις γιατι εισαι διακριτικος  :2funny:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
σε σοκαρα κελυ? :grin:
να τους προσεχεις και εσυ κατι τετοιους τυπους
ψαχνουν να βρουνε γυναικες για να τις κανουν bitches τους :2funny:
20040101b-closeup.jpg
εσυ παντα με σοκαρεις αγορινα μου.......εισαι απιστευτος.....μπραβο σου μωρο μου συνεχισε ετσι.....οσο για το bitches το αφηνω ασχολιαστο.....δεν εχει γεννηθει ακομα ο τυπος ;)

Επισκέπτης
για υπολογισε τα με μια κοπελια απο στουντιο 20 πελατες την ημερα να παιρνει και 15 ευρω το λιγοτερο απο καθε προγραμμα μας κανουν 300 ευρω την ημερα...βγαλε ημερες περιοδου κ εθνικες γιορτες μενουν 22 ημερες χ 300 ε= 6600 το μηναααα!!!!!! παω να παρω βερες τωρα λεμε !!!

ααα και που είσαι μην ξοδευτείς για τις βέρες, χρεωσέ τις στην πουτάνα...ουπς σορρυ στη μελλοντική σύζυγο! :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τυπε το ειχα και εγω αυτο το προβλημα
με τις ρομουνες
ολες θελανε να με παντρευτουνε
αγαπησιαρες βλεπεις :grin:

Εσυ εισαι κι ομορφοπαιδο τυπε μου!

Παντως περα απο την πλακα ανετα θα εκανα σχεση, αρραβωνιαζομουν, παντρευομουν πορνη... Και θα την μανατζαρα και θα επενδυα τα χρηματα της σε νεες, πολλα υποσχομενες εταιρειες που εγω θα ειχα ιδρυσει  :rockon:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
εσυ παντα με σοκαρεις αγορινα μου.......εισαι απιστευτος.....μπραβο σου μωρο μου συνεχισε ετσι.....οσο για το bitches το αφηνω ασχολιαστο.....δεν εχει γεννηθει ακομα ο τυπος ;)
και μονο που το ειπες,γεννηθηκε..............

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Το συμαντικό ε΄ναι να παντρευτείς γυναίκα που να μην είναι πουτάνα στην ψυχή....
Στο σώμα κάποιο λόγο θα είχε για να το κάνει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αν σταμάταγε απο την δουλεία ναι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
γιατι βρε παιδες αφου και εσεις οποια κ να παντρευτητε μετα απο μερικα χρονια θα σας πηδηχτει η δε θα σας νοιαζει και καθολου αν θα το κανει ασε που η δικια σας θα εχει γινει μια χοντρη φακλανα ενω η δικια μου γυναικα θα ειναι κουκλα λογω της δουλειας της...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Παντως περα απο την πλακα ανετα θα εκανα σχεση, αρραβωνιαζομουν, παντρευομουν πορνη... Και θα την μανατζαρα και θα επενδυα τα χρηματα της σε νεες, πολλα υποσχομενες εταιρειες που εγω θα ειχα ιδρυσει  :rockon:
τυπε εσενα σε κοβω για offshore καργα :2funny:
να τις ιδρυσεις στην σιγκα-πουρη τυπε :grin:

Επισκέπτης

καλύτερα να τα επένδυες σε νέες πόρνες! :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σχεδον ολοι θα παντρευοσασταν πορνη για τα λεφτα της.
κατα τα αλλα "πουτανες ελληνιδες που θελετε τους λεφταδες"...
:jerking:

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.039
Ωραία συζήτηση ανοίξατε !!!!

Εμάς ρωτήσατε αν  θέλουμε να παντρευόμαστε?????????...χαχααααααααααααααααααααααα  

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σχεδον ολοι θα παντρευοσασταν πορνη για τα λεφτα της.
κατα τα αλλα "πουτανες ελληνιδες που θελετε τους λεφταδες"...
:jerking:

πέραν της πλάκας για τα λεφτα δεν θα την παντρευόμουν. Εχω αρκετά λεφτα δικά μου, δεν θέλω να μου δίνει η γυναίκα, ειδικά αμα κάνει αυτη την δουλεία. Θα ήθελα όμως να σταματήσει.

δυστηχώς όμως υπάρχει και η κατηγορία των ξεφτυλισμένων αντρών που είπες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
φιλος θελουμε γυναικα να μας τα δινει οχι να μας τα παιρνει ....να μεγαλωσει τα παιδια μου με ανεση ,ιδωτικα σχολεια και ετσι ....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
μαρακι ειναι που δε με εχεις δει να με ερωτευτεις κεραυνοβολαααααα...να μου κανεις δωρο φουλ προγραμμα με τζακουζι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom