Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Στο εξωτερικό για δουλειές...Δούλευα στις 29,30,31 Φεβρουαρίου..εσύ που ήσουνα?
Στο εξωτερικό για δουλειές...Δούλευα στις 29,30,31 Φεβρουαρίου..εσύ που ήσουνα?
Οι δουλεμποροι που τις φερνουν τις βαζουν να δουλευουν για να ξεχρεωσουν τα 40.000 euro που τους χρωστανε.Αυτες ειναι αναγκασμενες να κανουν ακαποτα γαμησια,να τρωνε ξυλο,να θετουν συνεχεια τη ζωη τους σε κινδυνο και γενικος να ζουνε εναν εφιαλτη για το πολυ 30 euro το καθε γαμησι.
Τι λες ρε φιλαράκι; Έχεις κάνει σχέση με 5-6 call girls;με call girl δεν ειναι καλα δες γιατι ( επιδη τα ειχα με 5-6 κλαι ξερω οχι τιποτα αλλο )
Αν θελετε να κανετε σχεση με τανα , βρειτε καμια να δουλευει σε ντελο με μονιμες βαρδιες
καντε οτι κανουν οι Ελληνιδες δηλαδι που παντρευονται αβλεπι δημοσιους υπαλληλους Αναζητηστε την μονιμοτητα
Αν παλι ειναι κανα c/g μπορει να εχετε προβληματα θα χτυπαει το τηλεφωνο εκει που την πηδατε
Θυμηθητε τι τραβηξε το απολυτο αρσενικο Γλετσος Αποστολης που ηταν παντρεμενος με τη Αλιμπερτη (που ειναι και πρωην πορνοσταρ )
Η οποια ως γιατρος εφευγε στις 2 το βραδυ να παει σε περιστατικο και τον αφηνε με το πουλι στο χερι
( δε θυμαμαι πως λεγοταν η σειρα )
Μακρυα απο c/g και απο Γιατρεσσες λοιπων , Βρητε στανταρακια μπουρδελιαρες , στουντιοκοριτσα να κανετε σχεση
με τον ΠΟΥΛΟ στο χερι !!!!Θυματα ειστε ρε γαμωτο. :-
συμφωνω και απαυξανω !!! ολα γινονται για το χρημα , καμια δεν σε ερωτευεται , θεατρο παιζουν μαζι σας μεχρι να σας τα παρουν ολα και μετα να σας δω ...
Θυματα ειστε ρε γαμωτο. :-
συμφωνω και απαυξανω !!! ολα γινονται για το χρημα , καμια δεν σε ερωτευεται , θεατρο παιζουν μαζι σας μεχρι να σας τα παρουν ολα και μετα να σας δω ...
Απ'έξω το έμαθα..Πήγα πάλι σήμερα στη Σαμπρίνα, την πρασινομάτα Ρουμάνα στην Ιάσωνος, δύο σπίτια δίπλα από το 46Β. Οσο με γνωρίζει, τόσο καλύτερο γαμήσι κάνουμε...
Της είπα πάλι να βγούμε για ένα καφέ, ανένδοτη αυτή....Δεν βγαίνω με πελάτες. Της λέω φιλικά, ΟΧΙ αυτή.
το μονο που με χαλαει πανω της ειναι οτι εχει πεσμενο κωλοΠήγα πάλι σήμερα στη Σαμπρίνα, την πρασινομάτα Ρουμάνα στην Ιάσωνος, δύο σπίτια δίπλα από το 46Β. Οσο με γνωρίζει, τόσο καλύτερο γαμήσι κάνουμε...
Της είπα πάλι να βγούμε για ένα καφέ, ανένδοτη αυτή....Δεν βγαίνω με πελάτες. Της λέω φιλικά, ΟΧΙ αυτή.
Φίλε μου κάνει απίστευτο γαμήσι. Καλύτερο από γκόμενα...Γενικά με πουτάνες δεν την έβρισκα...Με αυτήν είναι αλλιώς...Και η μαλακία είναι μου έχει φάει 100€ σε μία εβδομάδα...το μονο που με χαλαει πανω της ειναι οτι εχει πεσμενο κωλο
αφου δεν την εβρισκες τοτε τι στο καλο πηγαινες ρε τυπε;Φίλε μου κάνει απίστευτο γαμήσι. Καλύτερο από γκόμενα...Γενικά με πουτάνες δεν την έβρισκα...Με αυτήν είναι αλλιώς...Και η μαλακία είναι μου έχει φάει 100€ σε μία εβδομάδα...
Αμα δεν έχεις γκόμενα πας στο μπουρδέλο...Εντάξει υπήρχαν κάποιες που έκανα καλά γαμήσια αλλά αλλάζαν σπίτι και τις έχανα...αφου δεν την εβρισκες τοτε τι στο καλο πηγαινες ρε τυπε;
κανα κροταλια εχεις;ποσο παει το κιλο;
για strip δεν ξερω..θελει αντοχες..συγγνωμη που δε μπορω να πω αλλα..Και τι έγινε τελικά παίχτη?...ή μάλλον πως αρχισε, εξελιχθηκε κ.τ.λ...αν θελεις να πεις δηλ...τουλάχιστον τα βασικά γιατι ειμαι κοντα σε τετοια κατασταση και μ'ενδιαφερει...ισχύει το ίδιο και με strip?