Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Οι δουλεμποροι που τις φερνουν τις βαζουν να δουλευουν για να ξεχρεωσουν τα 40.000 euro που τους χρωστανε.Αυτες ειναι αναγκασμενες να κανουν ακαποτα γαμησια,να τρωνε ξυλο,να θετουν συνεχεια τη ζωη τους σε κινδυνο και γενικος να ζουνε εναν εφιαλτη για το πολυ 30 euro το καθε γαμησι.

Οπως λεμε ΔΝΤ και ελλαδα..

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
με call girl δεν ειναι καλα δες γιατι ( επιδη τα ειχα με 5-6 κλαι ξερω οχι τιποτα αλλο )

Αν θελετε να κανετε σχεση με τανα , βρειτε καμια να δουλευει σε ντελο με μονιμες βαρδιες
καντε οτι κανουν οι Ελληνιδες δηλαδι που παντρευονται αβλεπι δημοσιους υπαλληλους  Αναζητηστε την μονιμοτητα  :thumbsup:
Αν παλι ειναι κανα c/g μπορει να εχετε προβληματα θα χτυπαει το τηλεφωνο εκει που την πηδατε
Θυμηθητε τι τραβηξε το απολυτο αρσενικο Γλετσος Αποστολης που ηταν παντρεμενος με τη Αλιμπερτη (που ειναι και πρωην πορνοσταρ )
Η οποια ως γιατρος εφευγε στις 2 το βραδυ να παει σε περιστατικο και τον αφηνε με το πουλι στο χερι
( δε θυμαμαι πως λεγοταν η σειρα )

Μακρυα απο c/g και απο Γιατρεσσες λοιπων , Βρητε στανταρακια μπουρδελιαρες , στουντιοκοριτσα να κανετε σχεση  :dancing:
Τι λες ρε φιλαράκι; Έχεις κάνει σχέση με 5-6 call girls;

οεο... Καλός.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096

Θυματα ειστε ρε γαμωτο.  :-
[/quote]
συμφωνω και απαυξανω !!! ολα γινονται για το χρημα , καμια δεν σε ερωτευεται , θεατρο παιζουν μαζι σας μεχρι να σας τα παρουν ολα και μετα να σας δω ...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Θυματα ειστε ρε γαμωτο.  :-

συμφωνω και απαυξανω !!! ολα γινονται για το χρημα , καμια δεν σε ερωτευεται , θεατρο παιζουν μαζι σας μεχρι να σας τα παρουν ολα και μετα να σας δω ...
με τον ΠΟΥΛΟ στο χερι !!!!
Πες το δεν ειναι κακο !!!!! 
Αλλα για να μην ειμαστε και αδικοι, παντα υπαρχουν και εξεραισεις στους κανονες  !!!!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θυματα ειστε ρε γαμωτο.  :-

απ'οτι εχω καταλαβει οι περισσοτερες ειναι ερωτευμενες με το χρημα ,στα βλαχοχωρια της πατριδας τους ο ανωτερος μισθος ειναι 200ε  το μηνα , αυτα τωρα τα βγαζουν σε 1-2 μερες ,οποτε δεν θελουν να χασουν η μαλλον φοβουνται να χασουν αυτον τον "παραδεισο" ασχετα αν ανεχονται να τις πηδανε βρωμικοι πακιστανοι στα αθλια μπουρδελα του μεταξιου και μαλιστα διπλοβαρδιες.
Δεν αποκλειω οτι ερωτευονται πελατες (ειδικα οι πιο μικρες) , αλλα ειμαι βεβαιος οτι ιεραρχικα βαζουν στην ιδια η σε πιο πανω θεση τον ερωτα για τη "δουλεια" τους , το θεμα ειναι ομως το κατα ποσον μπορει ο πελατης να ερωτευτει την ολη αυτη κατασταση...μαλλον εχει συντομη ημερομηνια ληξης η ολη ιστορια , αλλα οπως λεει και ο λαος "ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου" ;)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ρε παίδες μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

Το οτι η ιερόδουλη Α μπορεί να κοροιδέψει τον πελάτη Β, για να του φάει λεφτά, δε σημαίνει πως η ίδια ιερόδουλος Α δεν είναι άνθρωπος και δεν ερωτεύεται (καποιον άλλον προφανώς και όχι τον Β χαχαχαχαχα).
Απλά σημαίνει πως έχει κάποια χαμηλότερα ηθικά standards από αυτά που αντιστοιχούν στην εποχή μας.

Το να λες πως δε μπορούν να ερωτευτούν είναι σα να τις διαγράφεις από έμβιο όν. Όχι πως είναι ηθικό το θέμα αλλά είναι απλά λάθος, επειδη είναι ζωντανοί οργανισμοί :).

Δε κάνει ρε μάγκα μου.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πήγα πάλι σήμερα στη Σαμπρίνα, την πρασινομάτα Ρουμάνα στην Ιάσωνος, δύο σπίτια δίπλα από το 46Β. Οσο με γνωρίζει, τόσο καλύτερο γαμήσι κάνουμε...
Της είπα πάλι να βγούμε για ένα καφέ, ανένδοτη αυτή....Δεν βγαίνω με πελάτες. Της λέω φιλικά, ΟΧΙ αυτή.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πήγα πάλι σήμερα στη Σαμπρίνα, την πρασινομάτα Ρουμάνα στην Ιάσωνος, δύο σπίτια δίπλα από το 46Β. Οσο με γνωρίζει, τόσο καλύτερο γαμήσι κάνουμε...
Της είπα πάλι να βγούμε για ένα καφέ, ανένδοτη αυτή....Δεν βγαίνω με πελάτες. Της λέω φιλικά, ΟΧΙ αυτή.
  Απ'έξω το έμαθα.. :2funny: :2funny: :2funny:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=86.765]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=86.765[/url]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
το μονο που με χαλαει πανω της ειναι οτι εχει πεσμενο κωλο :rolleyes:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
το μονο που με χαλαει πανω της ειναι οτι εχει πεσμενο κωλο :rolleyes:
Φίλε μου κάνει απίστευτο γαμήσι. Καλύτερο από γκόμενα...Γενικά με πουτάνες δεν την έβρισκα...Με αυτήν είναι αλλιώς...Και η μαλακία είναι μου έχει φάει 100€ σε μία εβδομάδα...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Δεν εχω κανει εγω αλλα φιλος τα ειχε για 2 βδομαδες και οταν αρχισε να του ζηταει πληρωσε μου το ενοικιο παρε μου εκεινο κτλ..εγινε :badair: :badair:Ο τσιφουτης της εδωσε ενα 5ευρο και την εκανε  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φίλε μου κάνει απίστευτο γαμήσι. Καλύτερο από γκόμενα...Γενικά με πουτάνες δεν την έβρισκα...Με αυτήν είναι αλλιώς...Και η μαλακία είναι μου έχει φάει 100€ σε μία εβδομάδα...
αφου δεν την εβρισκες τοτε τι στο καλο πηγαινες ρε τυπε; :2funny: :2funny: :2funny:
κανα κροταλια εχεις;ποσο παει το κιλο; :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
αφου δεν την εβρισκες τοτε τι στο καλο πηγαινες ρε τυπε; :2funny: :2funny: :2funny:
κανα κροταλια εχεις;ποσο παει το κιλο; :2funny:
Αμα δεν έχεις γκόμενα πας στο μπουρδέλο...Εντάξει υπήρχαν κάποιες που έκανα καλά γαμήσια αλλά αλλάζαν σπίτι και τις έχανα...

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θελω να ρωτησω εδω τα αγωνισταρια συμφουρητες εαν εχουν κανει ποτε σχεση με κοπελα της δουλειας γενικα!
Εγω να πω οτι εχω γνωρισει κοπελα που καναμε σχεση αρχικα(ουκρανη), κ στην συνεχεια πηγε να δουλεψει σε κωλομπαρο σταιλ μαγαζι, αλλα τελικα δεν το ειχε κ δεν δουλεψε παρα λιγες ωρες!
Ακομη μπορειτε να πειτε οι πιο "προχωρημενοι η αγαπουληδες" για οτιδηποτε με κοπελα (σχεση,κλπ) ξενη απο οπουδηποτε,οχι μονο πρωην ανατολοκο μπλογκ.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ναι αλλά δεν παίζει να αρχίσω να λέω στο σάιτ τι και πώς

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Και τι έγινε τελικά παίχτη?...ή μάλλον πως αρχισε, εξελιχθηκε κ.τ.λ...αν θελεις να πεις δηλ...τουλάχιστον τα βασικά γιατι ειμαι κοντα σε τετοια κατασταση και μ'ενδιαφερει...ισχύει το ίδιο και με strip?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Και τι έγινε τελικά παίχτη?...ή μάλλον πως αρχισε, εξελιχθηκε κ.τ.λ...αν θελεις να πεις δηλ...τουλάχιστον τα βασικά γιατι ειμαι κοντα σε τετοια κατασταση και μ'ενδιαφερει...ισχύει το ίδιο και με strip?
για strip δεν ξερω..θελει αντοχες..συγγνωμη που δε μπορω να πω αλλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom