Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ας πουμε οτι ενα πιθανο "προβλημα"
ειναι ο αυτοσεβασμος ,ή η αξιοπρεπεια
δε σημαινει οτι τα "βλεπουν" ολοι , μπορει να "κοιταζουν" ομως την επιφανεια και αυτο να τους αρκει...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μια γενικη ερωτηση...
Καποιοι δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι η πορνεια ειναι ενα επαγγελμα οπως τα υπολοιπα?
Τι τσαμπουνατε περι "ηθικης" κ.ο.κ....
Το αν μια παιρνει 20 πιπες τη μερα, τι σχεση εχει με τον ηθικο της κοσμο?? (ή για να το θεσω αλλιως:Tι διαφορα εχει απο το να κανει 20 συμβολαια αγορας αυτοκινητου,την ημερα)
Μπορει να διευκρινιστει παρακαλω αυτο?

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
υπαρχει μια κατηγορια που δεν νιωθουν τον πονο , δεν τους αγγιζει η αξιοπρεπεια
χωρις να φανει υποτιμητικο ουτε εχω την προθεση να θιξω συγκεκριμενα προσωπα και καταστασεις
ενα γαιδουρι (κυριολεκτικα) πιστευεις οτι νοιαζεται τι κανει η απο ποιους αλλους σπρωχνεται η γαιδουρινα του ? απλα τον νοιαζει να χωσει το γαιδουρινο παλαμαρι του στον κολπο της...
συγνωμη για το κυνικο ,αλλα δεν μπορω να βρω αλλο παραδειγμα για να πω οτι τις ανθρωπινες αξιες δεν τις αντιλαμβανονται ολοι , για την ακριβεια λιγοι τις αισθανονται...
Δε νομίζω ότι μιλάμε για τέτοια περίπτωση εδώ, αλλιώς ο τύπος δε θα την πίεζε να σταματήσει έστω και αργά, ούτε θα τα είχε τόσο καιρό μαζί της, ούτε θα την έβαζε μέσα στο σπίτι του. Το πιο πιθανό είναι να έχει πάθει εξάρτηση και να έχει θολώσει η κρίση του, δεν είναι θέμα γαιδουριάς πιστεύω. Όμως αναισθητοποιείται σε πράγματα που δε θα έπρεπε και αυτό του κάνει κακό. Τα όρια είναι πολύ λεπτά σε τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα μπορεί να καταλήξει γαιδούρι, αν δε δεί πιο αντικειμενικά την κατάσταση. Ας πούμε το γεγονός ότι η άλλη δεν είχε θέμα να κάνει αυτή τη δουλειά τόσους μήνες και να είναι μαζί του, δε του λέει κάτι για τα αισθηματά της απεναντί του? Νομίζω ότι μερικές φορές τα πράγματα τα βλέπουμε όπως θέλουμε να τα δούμε. Αν η κοπέλα δεν έχει πραγματικά συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει στον εαυτό της, αν δε προβληματιστεί αληθινά για τη ζωή της, η σχέση αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα βόλεμα όπου ο καθένας εκμεταλεύεται τον άλλον. Αυτή είναι η αποψή μου απο την εμπειρία μου...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ομως στην πλειοψηφια πολυς κοσμος λογω τον ομορφων εμφανισιακα κορτιτσιων στα στουντιο ζηταει τηλ κα προσωπικα στοιχεια..

τωρα η σαν λαος ειμαστε καψουρηδες, η παιζει κατι αλλο.....

παντως το να θες μια τετοια κοπελα σε συντροφια, για προσωπικες στιγμες για διασκεδαση εκτος δουλειας,και για οτιδποτε αλλο

δεν το θεωρω καθολου προβλημα.....

τωρα αν το πας σε συναισθηματικο..... γαμα το..........

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλακες τοσες γκομενες εξω.με τις τανες;ελεος.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Μια γενικη ερωτηση...
Καποιοι δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι η πορνεια ειναι ενα επαγγελμα οπως τα υπολοιπα?
Το αν μια παιρνει 20 πιπες τη μερα, τι σχεση εχει με τον ηθικο της κοσμο?? (ή για να το θεσω αλλιως:Tι διαφορα εχει απο το να κανει 20 συμβολαια αγορας αυτοκινητου,την ημερα)
Όχι γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι σα να λές ότι και ο έμπορος ναρκωτικών είναι μια δουλειά, τι σημασία έχει αν πεθαίνουν χιλιάδες απο τις δόσεις που πουλάει? Και να σου πώ κάτι? Γάμα την την ηθική, η στειρά ηθική είναι του πούτσου. Κάποια πράγματα είναι θέμα συνείδησης. Άμα το ψάξεις λίγο παραπάνω θα το νιώσεις, δε χρειάζεται καμία ηθικολογία για να το καταλάβεις. Μάλιστα πολλές κοπέλες που καταλήγουν πόρνες να ξέρεις ότι μεγάλωσαν μέσα σε σπίτια που η ηθικολογία έπεφτε σύνεφο...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ρε μαλακες τοσες γκομενες εξω.με τις τανες;ελεος.

για να γουστάρουμε να βγούμε με πόρνες μάλλον έχουν κάτι που πολλές άλλες εκεί έξω δεν έχουν ... το ότι δεν είναι κάποιες από αυτές πουτάνες ίσως κι ας είναι πόρνες ... εκτός κι αν τα πάντα είναι θέμα του φαίνεσθαι για σένα οπότε πάω πάσο

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Όχι γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι σα να λές ότι και ο έμπορος ναρκωτικών είναι μια δουλειά, τι σημασία έχει αν πεθαίνουν χιλιάδες απο τις δόσεις που πουλάει? Και να σου πώ κάτι? Γάμα την την ηθική, η στειρά ηθική είναι του πούτσου. Κάποια πράγματα είναι θέμα συνείδησης. Άμα το ψάξεις λίγο παραπάνω θα το νιώσεις, δε χρειάζεται καμία ηθικολογία για να το καταλάβεις. Μάλιστα πολλές κοπέλες που καταλήγουν πόρνες να ξέρεις ότι μεγάλωσαν μέσα σε σπίτια που η ηθικολογία έπεφτε σύνεφο...

Ρε βλακα, τι σχεση εχουν οι πουτανες-που κανουν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ- με τον εμπορο ηρωινης?? Μερικοι εισαστε καμμενα χαρτια...
Αντε, βρειτε μια γαμιολα να παντρευτειτε και αφηστε τα μπουρδελοσαιτ κατα μερους

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δε νομίζω ότι μιλάμε για τέτοια περίπτωση εδώ, αλλιώς ο τύπος δε θα την πίεζε να σταματήσει έστω και αργά, ούτε θα τα είχε τόσο καιρό μαζί της, ούτε θα την έβαζε μέσα στο σπίτι του. Το πιο πιθανό είναι να έχει πάθει εξάρτηση και να έχει θολώσει η κρίση του, δεν είναι θέμα γαιδουριάς πιστεύω. Όμως αναισθητοποιείται σε πράγματα που δε θα έπρεπε και αυτό του κάνει κακό. Τα όρια είναι πολύ λεπτά σε τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα μπορεί να καταλήξει γαιδούρι, αν δε δεί πιο αντικειμενικά την κατάσταση. Ας πούμε το γεγονός ότι η άλλη δεν είχε θέμα να κάνει αυτή τη δουλειά τόσους μήνες και να είναι μαζί του, δε του λέει κάτι για τα αισθηματά της απεναντί του? Νομίζω ότι μερικές φορές τα πράγματα τα βλέπουμε όπως θέλουμε να τα δούμε. Αν η κοπέλα δεν έχει πραγματικά συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει στον εαυτό της, αν δε προβληματιστεί αληθινά για τη ζωή της, η σχέση αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα βόλεμα όπου ο καθένας εκμεταλεύεται τον άλλον. Αυτή είναι η αποψή μου απο την εμπειρία μου...
συμφωνω μαζι σου
απλα με το παραδειγμα που εφερα , δεν εννοουσα τη "γαιδουρια" με την εννοια που ξερουμε...
και θελω να πω οτι αυτο που βλεπουμε πχ εγω και εσυ απ'εξω ως τριτοι (περι θολωματος κρισης , μη συνειδητοποιησης ,περι εκμεταλλευσης, βολεματος που ορθα λες) δε σημαινει οτι το βλεπουν και αυτοι οι δυο.
Μια γενικη ερωτηση...
ειναι αλλο το τι πραγματικα ειναι κατι , και αλλο πως το βαφτιζει η κοινωνια πχ με τη λεξη "επαγγελμα" ή τα θυματα τους πακιστανους στα φαναρια τα βαφτιζει "οικονομικους μεταναστες" ή καποια αλλα θυματα ως " πολιτικους προσφυγες" ή εναν ηλιθιο ασχετο του δινει τιτλο "διδακτορα phd"
ειναι αυτο που λεγαν οι αρχαιοι περι φαινεσθαι και ειναι

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Καλα τα λετε ετσι ειναι ! Πιστευω σιγουρα σας εχει τυχει να ειστε με cg και να την περνει ο γκομενος τηλεφωνο και να σου λεει στττ μην μιλας και να αραδιαζει  χιλια δυο ψεματα!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
α καλα.....  :jerking: :jerking: :jerking:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ότι τα πράγματα τα βλέπουμε όπως θέλουμε να τα δούμε είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης αυτό που γράφεις 'Αν η κοπέλα δεν έχει πραγματικά συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει στον εαυτό της, αν δε προβληματιστεί αληθινά για τη ζωή της, η σχέση αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα βόλεμα όπου ο καθένας εκμεταλεύεται τον άλλον' ειναι μισ ΄σποψη με την οποία επίσης συμφωνώ. Έχω όμως παράλληλα και άλλους προβληματισμούς. Εμείς που μπλέξαμε με γυναίκες που πιστεύουμε πως ποτέ δεν υπήρξαν τάνες πόσο σίγουροι είμαστε για αυτό, όπως ανέφερε και με παράδειγμα ο leon23? Πόσο σίγουροι είμαste για το γεγονός πως αυτές δεν πουλήθηκαν στο αφεντικό τους κάποια στιγμή για να κερδίσουν πόντους στη δουλειά, στον καθηγητή τους για καλύτερους βαθμους κ.ο.κ.? Νομίζω πως το θέμα τάνα ως επάγγελμα και επιλογή έχει να κάνει και με το θέμα τάνα σε μορφές πιο light, με τάνες στη ψυχή.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Ρε βλακα, τι σχεση εχουν οι πουτανες-που κανουν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ- με τον εμπορο ηρωινης?? Μερικοι εισαστε καμμενα χαρτια...
Αντε, βρειτε μια γαμιολα να παντρευτειτε και αφηστε τα μπουρδελοσαιτ κατα μερους
Πρώτα απο όλα δε σε έβρισα, είσαι και ζωάκι. Δεύτερον είσαι εντελώς στόκος και αναμασάς ατάκες που στη πραγματική ζωή δεν έχουν καμία ουσία. Λειτούργημα και μαλακίες. Οι κοπέλες αυτές κάνουν τεράστιο κακό στον εαυτό τους ξεπουλώντας κυρίως την ψυχή και το σώμα τους. Αν δε μπορείς να το νιώσεις αυτό προσπάθησε να γίνεις ζιγκολό και να περνάει η οποιαδήποτε γριά έναντι χρηματικής αμοιβής απο πάνω σου. Όσο για  το παράδειγμα με τον έμπορο ναρκωτικών επειδή έθιξες το θέμα περι ηθικής και για τον έμπορο μια δουλειά είναι, αλλα απο αυτη τη δουλεια πεθαίνουν ένα κάρο άνθρωποι, είναι ασυνειδησία. Στη περίπτωση των ιερόδουλων είναι ασυνειδησία πάνω απο όλα απέναντι στον εαυτό τους. Μπορείς να τα συνδέσεις λίγο? Δουλεψέ το το ρημάδι...
Επίσης όταν θα αγαπήσεις και θα πονέσεις αληθινά έναν άνθρωπο που έκανε αυτή τη δουλειά και νιώσεις απο πρώτο χέρι πόσο μεγάλη ψυχική φθορά έχει υποστεί και χάσεις τον ύπνο σου για αυτόν, προσπαθώντας να είσαι πλάι του και να τον στηρίζεις, όταν θα παλέψεις για έναν τέτοιο άνθρωπο για να τον βοηθήσεις να βρεί τον εαυτό του, τότε να μιλάς έτσι αβασάνιστα. Ζωάκι...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ότι τα πράγματα τα βλέπουμε όπως θέλουμε να τα δούμε είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης αυτό που γράφεις 'Αν η κοπέλα δεν έχει πραγματικά συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει στον εαυτό της, αν δε προβληματιστεί αληθινά για τη ζωή της, η σχέση αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα βόλεμα όπου ο καθένας εκμεταλεύεται τον άλλον' ειναι μισ ΄σποψη με την οποία επίσης συμφωνώ. Έχω όμως παράλληλα και άλλους προβληματισμούς. Εμείς που μπλέξαμε με γυναίκες που πιστεύουμε πως ποτέ δεν υπήρξαν τάνες πόσο σίγουροι είμαστε για αυτό, όπως ανέφερε και με παράδειγμα ο leon23? Πόσο σίγουροι είμαste για το γεγονός πως αυτές δεν πουλήθηκαν στο αφεντικό τους κάποια στιγμή για να κερδίσουν πόντους στη δουλειά, στον καθηγητή τους για καλύτερους βαθμους κ.ο.κ.? Νομίζω πως το θέμα τάνα ως επάγγελμα και επιλογή έχει να κάνει και με το θέμα τάνα σε μορφές πιο light, με τάνες στη ψυχή.
οποτε χρειαζομαστε να περιγραψουμε απο ποια στοιχεια σγκροτειται η ζωικη ταυτοτητα οπως τη λεω εγω (ασχετα αν ειναι πορνη ή υπαλληλος του ΙΚΑ ή δασκαλα) απο την ανθρωπινη ταυτοτητα ανεξαρτητως "επαγγελματος"...στη δικια μου φιλοσοφια εχω καποιες ιδεες...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
. Εμείς που μπλέξαμε με γυναίκες που πιστεύουμε πως ποτέ δεν υπήρξαν τάνες πόσο σίγουροι είμαστε για αυτό, όπως ανέφερε και με παράδειγμα ο leon23? Πόσο σίγουροι είμαste για το γεγονός πως αυτές δεν πουλήθηκαν στο αφεντικό τους κάποια στιγμή για να κερδίσουν πόντους στη δουλειά, στον καθηγητή τους για καλύτερους βαθμους κ.ο.κ.? Νομίζω πως το θέμα τάνα ως επάγγελμα και επιλογή έχει να κάνει και με το θέμα τάνα σε μορφές πιο light, με τάνες στη ψυχή.

αυτό ακριβώς εννοούσα όταν μιλούσα για πόρνες και πουτάνες... αλλά πιστεύω ότι πολλούς κατά βάθος τους νοιάζει το φαίνεσθαι πολύ περισσότερο από το είναι.... αλλά θέλει πολύ μεγάλο θράσσος για να κάνει κηρύγματα ηθικής η πραγματική πουτάνα στην ψυχή σε κάποια που είναι πόρνη στο επάγγελμα... πολύ θράσσος όμως

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Πρώτα απο όλα δε σε έβρισα, είσαι και ζωάκι. Δεύτερον είσαι εντελώς στόκος και αναμασάς ατάκες που στη πραγματική ζωή δεν έχουν καμία ουσία. Λειτούργημα και μαλακίες. Οι κοπέλες αυτές κάνουν τεράστιο κακό στον εαυτό τους ξεπουλώντας κυρίως την ψυχή και το σώμα τους. Αν δε μπορείς να το νιώσεις αυτό προσπάθησε να γίνεις ζιγκολό και να περνάει η οποιαδήποτε γριά έναντι χρηματικής αμοιβής απο πάνω σου. Όσο για  το παράδειγμα με τον έμπορο ναρκωτικών επειδή έθιξες το θέμα περι ηθικής και για τον έμπορο μια δουλειά είναι, αλλα απο αυτη τη δουλεια πεθαίνουν ένα κάρο άνθρωποι, είναι ασυνειδησία. Στη περίπτωση των ιερόδουλων είναι ασυνειδησία πάνω απο όλα απέναντι στον εαυτό τους. Μπορείς να τα συνδέσεις λίγο? Δουλεψέ το το ρημάδι...
Επίσης όταν θα αγαπήσεις και θα πονέσεις αληθινά έναν άνθρωπο που έκανε αυτή τη δουλειά και νιώσεις απο πρώτο χέρι πόσο μεγάλη ψυχική φθορά έχει υποστεί και χάσεις τον ύπνο σου για αυτόν, προσπαθώντας να είσαι πλάι του και να τον στηρίζεις, όταν θα παλέψεις για έναν τέτοιο άνθρωπο για να τον βοηθήσεις να βρεί τον εαυτό του, τότε να μιλάς έτσι αβασάνιστα. Ζωάκι...

Τι μαλακειες ειναι αυτες??
Καλα ρε,αρρωστοι εισαστε?
Ενταξει, αν θεωρεις οτι καποια ξεπουλαει την ψυχη της επειδη πηδιεται, προφανως δεν πας καλα!
Στο αν σου ετυχε εσενα προσωπικα να πονεσεις απο μια κοπελα που ηταν ιεροδουλος, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Χαμηλη ηθικη εχουν επισης οι δικηγορινες, οι γιατρινες και οι πολιτικες μηχανικινες. Και γαμανε τη ζωη ανθρωπων
Εγω πρωτος διευκρινισα προηγουμενως οτι δεν μου εχει τυχει να γνωρισω ιεροδουλο που να ειναι της προκοπης σαν ατομο. Αλλα αυτο εχει να κανει με τις κοπελες-που ουτως ή αλλως θα ηταν γτπ ειτε εκαναν αυτη τη δουλεια,ειτε οχι. Δεν εχει να κανει με τη φυση του επαγγελματος
Και σ'αυτο ειμαι κατηγορηματικος!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οποτε χρειαζομαστε να περιγραψουμε απο ποια στοιχεια σγκροτειται η ζωικη ταυτοτητα οπως τη λεω εγω (ασχετα αν ειναι πορνη ή υπαλληλος του ΙΚΑ ή δασκαλα) απο την ανθρωπινη ταυτοτητα ανεξαρτητως "επαγγελματος"...στη δικια μου φιλοσοφια εχω καποιες ιδεες...

ο φιλος succesor λοιπον εχει ηδη πει απ'οτι εχω παρατηρησει καποια στοιχεια αυτης της "ανθρωπινης ταυτοτητας" που λεω
αυτοσεβασμος ειναι το ενα ( που δεν εχουν οι πορνες) και το αλλο σεβασμος του αλλου (που δεν εχει ο εμπορος ναρκωτικων)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε δεν παμε καλα....

μιλατε ... λες και ειστε μεσα στην ψυχη της εκδιδομενης κοπελας...

εχετε κανει μετενσάρκωση μεσα σε αυτες μου φενεται ετσι?

Που το ξερετε εσεις εαν αυτες με την ζωη την συγκεκριμενη που κανουν οτι δεν τη γουσταρουν και κανουν κακο στον εαυτο τους..

αν ηταν ετσι το θεμα οπως το πατε εσεις θα ηταν ολες θυματα traffiking και θα κλεινανε μια και καλα τα μπουρδελα...

αλλα επειδη υπαρχει ενα κλιμα << τα ξερω ολα>> εχετε ξεφυγει απο την αρχικη ερωτηση του θρεντ λογω του πολυ μπλα μπλα..

θα ξεφυγετε ακομα περισσοτερο..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom