Δε νομίζω ότι μιλάμε για τέτοια περίπτωση εδώ, αλλιώς ο τύπος δε θα την πίεζε να σταματήσει έστω και αργά, ούτε θα τα είχε τόσο καιρό μαζί της, ούτε θα την έβαζε μέσα στο σπίτι του. Το πιο πιθανό είναι να έχει πάθει εξάρτηση και να έχει θολώσει η κρίση του, δεν είναι θέμα γαιδουριάς πιστεύω. Όμως αναισθητοποιείται σε πράγματα που δε θα έπρεπε και αυτό του κάνει κακό. Τα όρια είναι πολύ λεπτά σε τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα μπορεί να καταλήξει γαιδούρι, αν δε δεί πιο αντικειμενικά την κατάσταση. Ας πούμε το γεγονός ότι η άλλη δεν είχε θέμα να κάνει αυτή τη δουλειά τόσους μήνες και να είναι μαζί του, δε του λέει κάτι για τα αισθηματά της απεναντί του? Νομίζω ότι μερικές φορές τα πράγματα τα βλέπουμε όπως θέλουμε να τα δούμε. Αν η κοπέλα δεν έχει πραγματικά συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει στον εαυτό της, αν δε προβληματιστεί αληθινά για τη ζωή της, η σχέση αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα βόλεμα όπου ο καθένας εκμεταλεύεται τον άλλον. Αυτή είναι η αποψή μου απο την εμπειρία μου...