Νέα

Εχετε φύγει ποτέ απο μπουρδέλο χωρίς να γαμήσετε γιατί σας έπιασε χέσιμο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kozima
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Τύπε είμαι επικυρηγμένος πλέον στα Goodys της πλ. Βικτωρίας... με το που θα διαβώ την πόρτα η κοντούλα η αδύνατη μου γεμίζει ένα ποτήρι μπύρα :dunno:

Παρε πατατες τις μικρες ρε συ...η νερακι....η junior goodys .... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παιρνω χαρτομαντηλα μαζι.
Με συγχωρείς τύπε,ήμουν αυθάδης.
Εγω καταλαβα οτι τα Γκουντις επιβιονουν απο το χεσιμο  :2funny: :2funny:
:2funny:
Πάντα της δίνω γλωσσόφιλα μετά τύπε από σεβασμό προς τους συναγωνιστές μου... μην τύχει και φάει άλλος όλη την μαγιά :cheesy:
Χέσε μέσα! :2funny:
Τύπε,ούτε χειραψία μαζί σου :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στα Έβερεστ απένατι από την πλατεία; Δεν ήξερα ότι είχε χέστρα για τους πελάτες εκεί :think:
Εχει Χεστρα.Εχει μια μικρη σκαλα που παει στο υπογειο εκει ειναι οι Χεστρες.Εγω οταν θελω να χεσω συνηθως ευκλοιλια πριν το  :knockinb: πηγαινω εκει.Τους τα κανω ολα μουνι :2funny:τα καταχεζω ολα :2funny:Τοτε που Εχεσα Φυλης και Δυδιμου δεν ειχα Κωλοχαρτο.και χεζομουνα!Πολυ ευκοιλια :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
H μπίχλα πάει σύννεφο εδώ μέσα , ουρτ βρωμιάρηδες!  :tickedoff:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εχει Χεστρα.Εχει μια μικρη σκαλα που παει στο υπογειο εκει ειναι οι Χεστρες.Εγω οταν θελω να χεσω συνηθως ευκλοιλια πριν το  :knockinb: πηγαινω εκει.Τους τα κανω ολα μουνι :2funny:τα καταχεζω ολα :2funny:Τοτε που Εχεσα Φυλης και Δυδιμου δεν ειχα Κωλοχαρτο.και χεζομουνα!Πολυ ευκοιλια :2funny:

Τελικά εσύ ρε τύπε την Ευκοίλια την έχεις κολλήτη?  :think:

Επισκέπτης
Σε πάει λάσπη συνέχεια τύπε βλέπω.
Να τρως λαπά να στουμπώνεις.Αλλά φαντάζομαι έτσι θα χάνεται η μαγεία

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν δω τιποτα σβουνιες στη διδυμου να ξερω ,ειναι τιμημενες  :2funny:

Επισκέπτης
Τύπε μ' έσωσες! Αλλά θα σου ήμουν ακόμα περσισσότερο ευγνώμων αν μου έλεγες ποιες μέρες συνηθίζεις να πηγαίνεις τσάρκες :2funny:

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ανοίξτε κάνα παράθυρο να ξεμυρίσει λίγο ρε γμτ ...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
dimitrakis ercefuryl ή imodiun φιλε!
:2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θυμαμαι ενας συναγωνιστης ειχε πει οτι ,ειχε χεσει μεσα στο δωματιο του μπουρδελου και εσπρωξε τις σβουνιες κατω απο το κρεβατι :think: το θυμαται κανεις; :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Θυμαμαι ενας συναγωνιστης ειχε πει οτι ,ειχε χεσει μεσα στο δωματιο του μπουρδελου και εσπρωξε τις σβουνιες κατω απο το κρεβατι :think: το θυμαται κανεις; :think:
ο χοτγιαν ειχε πει οτι ειχε χεσει στο καλαθακι στο φ71 με τσατσα την ευα

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ελλεηνιδα σε εχουμε χεσμενη  :shit:  :grin:

Απ'ότι είδα πιστολάκι της καημένες τις πουτάνες τις έχετε χεσμένες.  Πούντες να δουν τα χαϊρια σας , βρωμύλοι!  :tickedoff:

Κανά υγρομάντηλο να έχετε μαζί ρε τύποι να αρωματίζεστε , τις πόνεσε η ψυχή μου δλδ.. :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αυτο ειναι σημερα το χιτ θρεντ του μπου?
Ελεος!!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ο χοτγιαν ειχε πει οτι ειχε χεσει στο καλαθακι στο φ71 με τσατσα την ευα
Παντως καποιοι δεν σκουπιζουν καλα τον κωλο τους,γιατι εχω δει λερωμενα σε καφε χρωμα σεντονια  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Απ'ότι είδα πιστολάκι της καημένες τις πουτάνες τις έχετε χεσμένες.  Πούντες να δουν τα χαϊρια σας , βρωμύλοι!  :tickedoff:

Κανά υγρομάντηλο να έχετε μαζί ρε τύποι να αρωματίζεστε , τις πόνεσε η ψυχή μου δλδ.. :S
Δεν καταλαβες μαναρι, στις πουτανες παμε σενιοι και αρωματισμενοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom