egv ton κανω εικονα να σε χεζει στη μαπα...
Εσύ να πάψεις να με φαντασιώνεσαι γιατί εκτός από ουρίτσα μου , γίνεσαι και καημένος. Κρίμα είναι , ναι?
egv ton κανω εικονα να σε χεζει στη μαπα...
Μπορώ να εχω παρακαλω τη διαταξη νομου που μιλαει για χέστρα στα δωματια?Τι μπιχλα ρε;
Το χεσιμο ειναι φυσικη αναγκη
Που να ειχαν τα δωματια χεστρα(οπως λεει ο νομος).Θα εμπαινε η πουτανα μεσα και μεις θα χεζαμε στη χεστρα διαβαζοντας αθλητικα
Δεν μπαινει και καμια κοπελα να την βρισεις να φτιαχτουμε ρε γαμωτο.Εσύ να πάψεις να με φαντασιώνεσαι γιατί εκτός από ουρίτσα μου , γίνεσαι και καημένος. Κρίμα είναι , ναι?
Οταν ερθω Ελλαδα σχεδον καθε μερα θα ειμαι ΦυληςΤύπε μ' έσωσες! Αλλά θα σου ήμουν ακόμα περσισσότερο ευγνώμων αν μου έλεγες ποιες μέρες συνηθίζεις να πηγαίνεις τσάρκες
να την κουβαλας μαζι σου οταν πηγαινεις στα σπιτια;Μπορώ να εχω παρακαλω τη διαταξη νομου που μιλαει για χέστρα στα δωματια?
πηγαινε στο τελος του βιντεο για να γινει η εικονα σου πιο ρεαλιστικη
Ακριβως τύπε. Θα τους απειλω με μηνυσεις και θα γαμαω τσαμπα.να την κουβαλας μαζι σου οταν πηγαινεις στα σπιτια;
Δεν μπαινει και καμια κοπελα να την βρισεις να φτιαχτουμε ρε γαμωτο.
Οταν ερθω Ελλαδα σχεδον καθε μερα θα ειμαι Φυλης
Τύπε θα μου κάνεις την τιμή αν όχι τσαρκάρουμε μαζί, έστω να χέσουμε... θέλω αυτόγραφοΟταν ερθω Ελλαδα σχεδον καθε μερα θα ειμαι Φυλης
Ε οχι και το Σιλβακι ρε κοπελια, κριμα κι αδικο...Μπήκε η Σίλβα , αλλά δεν μου'ρχεται να τη βρίσω
να γραψω σαν τη ρυθμικια νασ ου ρθει εμπνευση;Μπήκε η Σίλβα , αλλά δεν μου'ρχεται να τη βρίσω
η ρυθμικια την παει πιπα κωλο...την ξεφτιλισε προχθες...να γραψω σαν τη ρυθμικια νασ ου ρθει εμπνευση;
η ρυθμικια την παει πιπα κωλο...την ξεφτιλισε προχθες...να γραψω σαν τη ρυθμικια νασ ου ρθει εμπνευση;
Μου το ειχε πει τσατσα τυπεΑκριβως τύπε. Θα τους απειλω με μηνυσεις και θα γαμαω τσαμπα.
να γραψω σαν τη ρυθμικια νασ ου ρθει εμπνευση;
ρε δεν μου βγαινει. ειμαι ντεφορμε. :-αν ήταν να το κάνεις , ας το 'κανες χωρίς να το πεις. Τώρα τζάμπα θα βρίζεις..
εχω κανει τσατσα τυπε
Eγω οχι μονο εφυγα αλλα πληρωσα προκαταβοληκα και απο το κοψιμο που επαθα εφυγα σφαιρα....!Μετα ξενερωσα και εφυγα...!Βεβαια ειχα ξεχασει οτι ειχα πληρωσει..οταν το θυμιθηκα ειχα φτασει ηδη σπίτι...!οχι απο χεσιμο δεν εχω φυγει,επειδει ξεχασα τα λεφτα μου ναι >
δικε μου και πας με σκατωμενη κωλοτρυπιδα στα μπουρδελα;Και γιατι δεν πας στο Everest να Χεσεις? Στο υπογειο εχει Τουαλετα.Και ειναι ανοιχτει για ολους.Εγω εκει χεζω συνηθως πριν παω Φυλης.Το κακο ειναι οτι δεν εχει χαρτι.Κατουραω παντα στα σκουπηδια στη Φυλης.