lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ειναι εκει που τραβαει βιντεο ο Χειρογλυκανος
Ειναι εκει που τραβαει βιντεο ο Χειρογλυκανος
Μάλλον δεν είναι τυχαίο το ότι αρέσκομαι σε πρωκτικό έρωτα τύπε
Σου πιάνουν την κουβέντα μετά για την κρίση και σε ξενερώνουν πριν πας να γαμήσεις!
Πες του τα τύπε του ξυπνιτζή.τυπε εδω μεσα κελαηδας καλα εκει σου κοβεται η μιλια?
Τύπε είμαι επικυρηγμένος πλέον στα Goodys της πλ. Βικτωρίας... με το που θα διαβώ την πόρτα η κοντούλα η αδύνατη μου γεμίζει ένα ποτήρι μπύρα"Παιδια με συγχωρειτε γιατι εχω μια επειγουσα δουλεια και βιαζομαι... και δεν μπορω να παρω κατι
αλλα χρειαζομαι να παω τουαλετα μηπως παιζει να παρω την αποδειξη σας?"
τυπε εδω μεσα κελαηδας καλα εκει σου κοβεται η μιλια?
Τύπε είμαι επικυρηγμένος στα Goodys πλέον... με το που θα διαβώ την πόρτα η κοντούλα η αδύνατη μου γεμίζει ένα ποτήρι μπύρα
Πάντα πάω για μπύρες μετά το γαμήσι. Το έχω σαν ιεροτελεστία. Συνήθως συνοδεύονται και από σουβλάκια στη Λειβαδιά στην Κάνιγγος.καλα μεταξυ μας παντως....
ειναι μαλακια να πληρωνεις 5 ευρω μια μπυρα
καθε φορα επειδη απλα δεν γουσταρεις να ζητησεις
την αποδειξη απο καποιον :S μιση ντροπη δικια σου
μιση δικια τους. Για την παρτη σου το κανεις για να γλιτωσεις
εσυ.
Και γιατι δεν πας στο Everest να Χεσεις? Στο υπογειο εχει Τουαλετα.Και ειναι ανοιχτει για ολους.Εγω εκει χεζω συνηθως πριν παω Φυλης.Το κακο ειναι οτι δεν εχει χαρτι.Κατουραω παντα στα σκουπηδια στη Φυλης.Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τα Goodys βάλανε κωδικό στην τουλέτα τον οποίο σου δίνουν μαζί με την απόδειξη...
Κάθε τσάρκα μου κοστίζει και μία μπύρα επιπλέον έκτοτε >
Καλα ρε ,γιατι δεν χεζετε πριν πατε τσαρκα;
Τύπε με τι σκουπίζεσαι τότε;Και γιατι δεν πας στο Everest να Χεσεις? Στο υπογειο εχει Τουαλετα.Και ειναι ανοιχτει για ολους.Εγω εκει χεζω συνηθως πριν παω Φυλης.Το κακο ειναι οτι δεν εχει χαρτι.Κατουραω παντα στα σκουπηδια στη Φυλης.
Στα Έβερεστ απένατι από την πλατεία; Δεν ήξερα ότι είχε χέστρα για τους πελάτες εκείΚαι γιατι δεν πας στο Everest να Χεσεις? Στο υπογειο εχει Τουαλετα.Και ειναι ανοιχτει για ολους.Εγω εκει χεζω συνηθως πριν παω Φυλης.Το κακο ειναι οτι δεν εχει χαρτι.Κατουραω παντα στα σκουπηδια στη Φυλης.
Παίρνει μορταδέλλα τύπε, που είναι πλατιάΜαλλον.....γιατι η καβλα ητο αυθορμητοs και δεν προλαβαινανε
Σαν τον Βεγγο ενα πραμα......Καλε μου ανθρωπε, δεν προλαβαινω"
Τυπε,το παραχεσεςΤύπε με τι σκουπίζεσαι τότε;
Με σάντουιτς;
Ληγμενη μαλλον...........γι αυτο δεν κρατιεταιΣτα Έβερεστ απένατι από την πλατεία; Δεν ήξερα ότι είχε χέστρα για τους πελάτες εκεί
Πάντως όταν πάω πρωί για τσαρκούλα, πάντα σταματώ στο Γρηγόρη κοντά στην Πατησίων για κορυασανάκι και χέσιμο
Το κατούρημα πάντα πέφτει στο νιπτήρα πριν ή μετά το γαμήσι.
Παίρνει μορταδέλλα τύπε, που είναι πλατιά
Η αλλιώς...Μαλλον.....γιατι η καβλα ητο αυθορμητοs και δεν προλαβαινανε
Σαν τον Βεγγο ενα πραμα......Καλε μου ανθρωπε, δεν προλαβαινω"
Η αλλιώς...
είναι τίγγα,είναι τίγγα,το σκατό στην κωλοσφίγγα.
Τύπε,τυχερή η τάνα που θα σου κάνει κωλογλυφάδα και τυχερός ο επόμενος από σένα που θα πάρει ελ.στοματικόΣτα Έβερεστ απένατι από την πλατεία; Δεν ήξερα ότι είχε χέστρα για τους πελάτες εκεί
Πάντως όταν πάω πρωί για τσαρκούλα, πάντα σταματώ στο Γρηγόρη κοντά στην Πατησίων για κρουασανάκι και χέσιμο
Το κατούρημα πάντα πέφτει στο νιπτήρα, αμέσως πριν ή μετά το γαμήσι.
Παίρνει μορταδέλλα τύπε, που είναι πλατιά
Παιρνω χαρτομαντηλα μαζι.Τύπε με τι σκουπίζεσαι τότε;
Με σάντουιτς;
Εγω καταλαβα οτι τα Γκουντις επιβιονουν απο το χεσιμοΑπο οτι κατάλαβα απο τα λίγα που διάβασα,εσείς δεν πάτε στα μπουρδέλα για να γαμήσετε αλλά για να χέσετε
Πάντα της δίνω γλωσσόφιλα μετά τύπε από σεβασμό προς τους συναγωνιστές μου... μην τύχει και φάει άλλος όλη την μαγιάΤύπε,τυχερή η τάνα που θα σου κάνει κωλογλυφάδα και τυχερός ο επόμενος από σένα που θα πάρει ελ.στοματικό
Χέσε μέσα!Εγω καταλαβα οτι τα Γκουντις επιβιονουν απο το χεσιμο