You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εχετε φύγει ποτέ απο μπουρδέλο χωρίς να γαμήσετε γιατί σας έπιασε χέσιμο??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kozima
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 122
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ετσι κατεβαινες τις σκάλες τυπε?
axaxaxaxax ναι κάπως έτσι..!
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
βασικά δε ξέρω γιατί αλλά πριν πάω μπουρδελότσαρκα (μάλλον λόγω άγχους και ανυπομονησίας) με πιάνει κόψιμο τρελό
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
βασικά δε ξέρω γιατί αλλά πριν πάω μπουρδελότσαρκα (μάλλον λόγω άγχους και ανυπομονησίας) με πιάνει κόψιμο τρελό
εχεις και εσυ αγχος στην μπουρδελοτσαρκα τυπε?
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 194
- Like
- 12.751
- Πόντοι
- 34.267
Είδες τη γκόμενα κι έκλασες μέντες; Καλό κι αυτό....Την πάτησα προχθές...
Εφυγα από το σπίτι μια χαρά...φτάνω στο στούντιο και κάτι γινόταν μέσα στο στομάχι μου..
Ανέβηκα τα σκαλιά κλάνοντας...,έκατσα στον καναπέ περιμένοντας την ιερόδουλη και μέχρι να έρθει έβγαλα ότι αέριο είχα και δεν είχα.Ευτυχώς ήταν μεγάλο το σαλόνι και οι συναγωνιστές που καθόντουσαν απέναντι δεν κατάλαβαν τίποτα!!Βοήθησε και η μουσική και δεν πήραν χαμπάρι τα ναπάλμ που αμόλαγα!!
Οταν βγήκε το μωρό είχα φτάσει στο απροχώρητο όμως...ήταν και γκομενάρα...απο το πολύ χεστρίδι που με έπιασε ούτε όνομα δεν συγκράτησα σηκ'ωθηκα και έφυγα και κατέβηκα τα σκαλιά όπως ακριβώς τα ανέβηκα....δηλαδή κλάνωντας.. > >
Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό???
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
στα φλοκα δεν κλεινει η πορτα στην τουαλετα και δε βολευειμου εχει τυχει να με πιάσει χεσιμο στην τσάρκα και πήγα στα Φλο-καφε και εχεσα. Μετα συνέχισα αμέριμνος!
γι αυτο προτιμω τα παλμιε,που εχει 2 τουαλετες και ειναι και πολυ κυριλε
Επισκέπτης
Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τα Goodys βάλανε κωδικό στην τουλέτα τον οποίο σου δίνουν μαζί με την απόδειξη...
Κάθε τσάρκα μου κοστίζει και μία μπύρα επιπλέον έκτοτε >
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Εμενα μερικες φορες πριν απο τσαρκα με πιανει νευρικοτητα απο την ανυπομονησια και μου ερχονται αερια τζουφιαβασικά δε ξέρω γιατί αλλά πριν πάω μπουρδελότσαρκα (μάλλον λόγω άγχους και ανυπομονησίας) με πιάνει κόψιμο τρελό
Προτείνω να συγχωνευθεί αυτό το θέμα με το άλλο για το αν κατουράμε στο νιπτήρα.
Υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο. Να συγχωνευτούν τα 2 αυτά thread και να βγει ένα με τίτλο :
"Εσείς χέζετε στον νιπτήρα ?" !!!
Επισκέπτης
Τύπε το'χεις γούρι να χέζεις σε κάθε τσάρκα;Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τα Goodys βάλανε κωδικό στην τουλέτα τον οποίο σου δίνουν μαζί με την απόδειξη...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
κανενα βιντεο σε τραβηξε δικε μου;Στο δωματιο σκυλοβρωμαει πουτσίλα,χυσι,υδροτσιλα που οσο και να κλασεις δεν προκειται να μυρισει .Την προηγουμενη φορα που ειχα ερθει Ελλαδα και ειχα παει Φυλης ειχα Ευκυλια.Ηταν να συναντιθω με τον Chriss1971 για να παμε μαζι για Μπουρδελοτσαρκα.Του ειπα να φερει απ'το σπιτι του Κωλοχαρτο Εχεσα Ευκυλια στην εισοδο του ανοικτου Παρκινγκ (κοντα στα σκουπηδια) στη γωνια των οδων Φυλης και Δυδιμου.Ο Chriss1971 ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑς του συμβαντος αφου ξαλαφρωσα πηγα τη Μπουρδελοτσαρκα μου και .
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ελεος ρε τυπε...ζητα απο κανενα τραπεζι αποδειξη...Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τα Goodys βάλανε κωδικό στην τουλέτα τον οποίο σου δίνουν μαζί με την απόδειξη...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και απεναντι τα εριχνε ο δημητρακης;ρε τυποι εμενα κατουρηματα με πιανανε....
και κατουρουσα σε εκεινη την οικοδομη
κατω απο τις σκαλωσιες που ακριβως απεναντι εχει
τον πεζοδρομο της διδυμου.
Επισκέπτης
Μάλλον δεν είναι τυχαίο το ότι αρέσκομαι σε πρωκτικό έρωτα τύπεΤύπε το'χεις γούρι να χέζεις σε κάθε τσάρκα;
Σου πιάνουν την κουβέντα μετά για την κρίση και σε ξενερώνουν πριν πας να γαμήσεις!ελεος ρε τυπε...ζητα απο κανενα τραπεζι αποδειξη...
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ειναι εκει που τραβαει βιντεο ο Χειρογλυκανοςκαι απεναντι τα εριχνε ο δημητρακης;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αμε,οταν φαω αγκιναρεςΤην πάτησα προχθές...
Εφυγα από το σπίτι μια χαρά...φτάνω στο στούντιο και κάτι γινόταν μέσα στο στομάχι μου..
Ανέβηκα τα σκαλιά κλάνοντας...,έκατσα στον καναπέ περιμένοντας την ιερόδουλη και μέχρι να έρθει έβγαλα ότι αέριο είχα και δεν είχα.Ευτυχώς ήταν μεγάλο το σαλόνι και οι συναγωνιστές που καθόντουσαν απέναντι δεν κατάλαβαν τίποτα!!Βοήθησε και η μουσική και δεν πήραν χαμπάρι τα ναπάλμ που αμόλαγα!!
Οταν βγήκε το μωρό είχα φτάσει στο απροχώρητο όμως...ήταν και γκομενάρα...απο το πολύ χεστρίδι που με έπιασε ούτε όνομα δεν συγκράτησα σηκ'ωθηκα και έφυγα και κατέβηκα τα σκαλιά όπως ακριβώς τα ανέβηκα....δηλαδή κλάνωντας.. > >
Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό???