Νέα

Εχετε φύγει ποτέ απο μπουρδέλο χωρίς να γαμήσετε γιατί σας έπιασε χέσιμο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kozima
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν πετυχει  η μαλακια  το χεσιδι,τυφλα να χει το γαμισει  :huh:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
βασικά αν χέζεσαι έχεις καλύτερη στύση? (λέω εγώ τώρα λολ :zfuck:)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
βασικά δε ξέρω γιατί αλλά πριν πάω μπουρδελότσαρκα (μάλλον λόγω άγχους και ανυπομονησίας) με πιάνει κόψιμο τρελό :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βασικά δε ξέρω γιατί αλλά πριν πάω μπουρδελότσαρκα (μάλλον λόγω άγχους και ανυπομονησίας) με πιάνει κόψιμο τρελό :dancing:

εχεις και εσυ αγχος στην μπουρδελοτσαρκα τυπε?  :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μου εχει τυχει να με πιάσει χεσιμο στην τσάρκα και πήγα στα Φλο-καφε και εχεσα. Μετα συνέχισα αμέριμνος!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.751
Πόντοι
34.267
Την πάτησα προχθές...
Εφυγα από το σπίτι μια χαρά...φτάνω στο στούντιο και κάτι γινόταν μέσα στο στομάχι μου..
Ανέβηκα τα σκαλιά κλάνοντας...,έκατσα στον καναπέ περιμένοντας την ιερόδουλη και  μέχρι να έρθει έβγαλα ότι αέριο είχα και δεν είχα.Ευτυχώς ήταν μεγάλο το σαλόνι και οι συναγωνιστές που καθόντουσαν απέναντι δεν κατάλαβαν τίποτα!!Βοήθησε και η μουσική και δεν πήραν χαμπάρι τα ναπάλμ που αμόλαγα!!

Οταν βγήκε το μωρό είχα φτάσει στο απροχώρητο όμως...ήταν και γκομενάρα...απο το πολύ χεστρίδι που με έπιασε ούτε όνομα δεν συγκράτησα σηκ'ωθηκα και έφυγα και κατέβηκα τα σκαλιά όπως ακριβώς τα ανέβηκα....δηλαδή κλάνωντας..  >:( >:(

Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό???
Είδες τη γκόμενα κι έκλασες μέντες; Καλό κι αυτό.... :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μου εχει τυχει να με πιάσει χεσιμο στην τσάρκα και πήγα στα Φλο-καφε και εχεσα. Μετα συνέχισα αμέριμνος!
στα φλοκα δεν κλεινει η πορτα στην τουαλετα και δε βολευει :2funny:

γι αυτο προτιμω τα παλμιε,που εχει 2 τουαλετες και ειναι και πολυ κυριλε :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τυποι εμενα κατουρηματα με πιανανε....

και κατουρουσα σε εκεινη την οικοδομη

κατω απο τις σκαλωσιες που ακριβως απεναντι εχει

τον πεζοδρομο της διδυμου.

Επισκέπτης
Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τα Goodys βάλανε κωδικό στην τουλέτα τον οποίο σου δίνουν μαζί με την απόδειξη...
Κάθε τσάρκα μου κοστίζει και μία μπύρα επιπλέον έκτοτε >:(

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εμενα μερικες φορες πριν απο τσαρκα με πιανει νευρικοτητα απο την ανυπομονησια και μου ερχονται αερια  τζουφια  :dancing:

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Προτείνω να συγχωνευθεί αυτό το θέμα με το άλλο για το αν κατουράμε στο νιπτήρα. :2funny:

Υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο. Να συγχωνευτούν τα 2 αυτά thread και να βγει ένα με τίτλο :

"Εσείς χέζετε  στον νιπτήρα ?" !!!  :rockon:

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τα Goodys βάλανε κωδικό στην τουλέτα τον οποίο σου δίνουν μαζί με την απόδειξη...
Τύπε το'χεις γούρι να χέζεις σε κάθε τσάρκα;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Στο δωματιο σκυλοβρωμαει πουτσίλα,χυσι,υδροτσιλα που οσο και να κλασεις δεν προκειται να μυρισει :2funny:.Την προηγουμενη φορα που ειχα ερθει Ελλαδα και ειχα παει Φυλης ειχα Ευκυλια.Ηταν να συναντιθω με τον Chriss1971 για να παμε μαζι για Μπουρδελοτσαρκα.Του ειπα να φερει απ'το σπιτι του Κωλοχαρτο :2funny:Εχεσα Ευκυλια στην εισοδο του ανοικτου Παρκινγκ (κοντα στα σκουπηδια) στη γωνια των οδων Φυλης και Δυδιμου.Ο Chriss1971 ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑς του συμβαντος :2funny:αφου ξαλαφρωσα πηγα τη Μπουρδελοτσαρκα μου και  :knockinb:.
κανενα βιντεο σε τραβηξε δικε μου;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ελεος ρε τυπε...ζητα απο κανενα τραπεζι αποδειξη...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε τυποι εμενα κατουρηματα με πιανανε....

και κατουρουσα σε εκεινη την οικοδομη

κατω απο τις σκαλωσιες που ακριβως απεναντι εχει

τον πεζοδρομο της διδυμου.
και απεναντι τα εριχνε ο δημητρακης;

Επισκέπτης
Τύπε το'χεις γούρι να χέζεις σε κάθε τσάρκα;
Μάλλον δεν είναι τυχαίο το ότι αρέσκομαι σε πρωκτικό έρωτα τύπε :huh:

ελεος ρε τυπε...ζητα απο κανενα τραπεζι αποδειξη...
Σου πιάνουν την κουβέντα μετά για την κρίση και σε ξενερώνουν πριν πας να γαμήσεις!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Την πάτησα προχθές...
Εφυγα από το σπίτι μια χαρά...φτάνω στο στούντιο και κάτι γινόταν μέσα στο στομάχι μου..
Ανέβηκα τα σκαλιά κλάνοντας...,έκατσα στον καναπέ περιμένοντας την ιερόδουλη και  μέχρι να έρθει έβγαλα ότι αέριο είχα και δεν είχα.Ευτυχώς ήταν μεγάλο το σαλόνι και οι συναγωνιστές που καθόντουσαν απέναντι δεν κατάλαβαν τίποτα!!Βοήθησε και η μουσική και δεν πήραν χαμπάρι τα ναπάλμ που αμόλαγα!!

Οταν βγήκε το μωρό είχα φτάσει στο απροχώρητο όμως...ήταν και γκομενάρα...απο το πολύ χεστρίδι που με έπιασε ούτε όνομα δεν συγκράτησα σηκ'ωθηκα και έφυγα και κατέβηκα τα σκαλιά όπως ακριβώς τα ανέβηκα....δηλαδή κλάνωντας..  >:( >:(

Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό???
αμε,οταν φαω αγκιναρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom