Νέα

Έχετε φάει ποτέ σας ξύλο από γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εχει προβλημα να της πεις :grin:
το πληρες ξενερωμα....ξεκατινιασμα In public....
:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γιατι ρε?ειναι δυσκολο να μεταφερω ακριβως την φαση και ατμοσφαιρα της καυλας ....kavla is in the air.....kati tetoio ena pragma..... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
χαχαχαχαχαχα
εγω ξενερωνω παντως με τετοιου ειδους καυγαδες και ξεκατινιασματα....το ξυλο αρμοζει μονο στο κρεβατι :)
Και η δικια μου κατι τετοια λεει.
Αλλά εμενα δεν μου βγαινει.
Μια φορα της εριξα μια δυο και μετα αρχισα τα "σε χτυπησα πολυ μωρο μου"?
Και η αλλη εβγαζε αφρους απο τα νευρα.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Mειονεκτημα αδελφε....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γιατι ρε?ειναι δυσκολο να μεταφερω ακριβως την φαση και ατμοσφαιρα της καυλας ....kavla is in the air.....kati tetoio ena pragma..... :grin:

ε καλα καθεις οπως καβλωνει :grin: εγω με το να βριζομαι δημοσια και να ουρλιαζω ή να πλακωνομαι δεν καβλωνω :grin: απο την αλλη νομιζω παραειμαι σνομπ και εγωιστρια για να δω τον εαυτο μου ποτε σε τετοια θεση οποτε δεν μπορω να ξερω πως ειναι το συναισθημα :) πιθανον να ειναι καβλα....μιλας με ανθρωπο που του αφηνεις το κινητο διπλα και φευγεις και ενω η φωνουλα μεσα λεει "παρτο παρτο....δε θα το καταλαβει καν οτι το εψαξες" ο εγωισμος φωναζει "ουστ παλιοτσοκαρο που θα ψαξεις το ξενο κινητο" :2funny:

πφφφφφφφφφφ :P :P δεν κανουμε χαζες ερωτησεις....ποσες φορες θα τα λεμε αυτα?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Mειονεκτημα αδελφε....
Οντως βρε συ.
Αφου για να με ταρακουνησει, μου ειπε οτι ο προηγουμενος της εδινε χαστουκια στον κωλο και καυλωνε. Κι εκει τα πηρα στο κρανιο (γιατι μου την σπαει να μιλαει γι αυτον) και της εριξα μερικες γερες.
Και το καταχαρηκε το μωρο μου.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ε καλα καθεις οπως καβλωνει :grin: εγω με το να βριζομαι δημοσια και να ουρλιαζω ή να πλακωνομαι δεν καβλωνω :grin: απο την αλλη νομιζω παραειμαι σνομπ και εγωιστρια για να δω τον εαυτο μου ποτε σε τετοια θεση οποτε δεν μπορω να ξερω πως ειναι το συναισθημα :) πιθανον να ειναι καβλα....μιλας με ανθρωπο που του αφηνεις το κινητο διπλα και φευγεις και ενω η φωνουλα μεσα λεει "παρτο παρτο....δε θα το καταλαβει καν οτι το εψαξες" ο εγωισμος φωναζει "ουστ παλιοτσοκαρο που θα ψαξεις το ξενο κινητο" :2funny:

πφφφφφφφφφφ :P :P δεν κανουμε χαζες ερωτησεις....ποσες φορες θα τα λεμε αυτα?????
Εισαι εσυ μια..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

σου χω πει οτι ειχα συμμαθητρια παλια που με ειχε βαλει να κατασκοπευσω το γκομενο της? και τρεχαμε βραδιατικα να κρυφτουμε κατω απο την πολυκατοικια του να δουμε με ποια θα μπει :2funny:
να στη γνωρισω :grin: αυτη εκανε κατι τετοια γενικα....νυχιες και διαφορους τετοιους παροξυσμους....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
σου χω πει οτι ειχα συμμαθητρια παλια που με ειχε βαλει να κατασκοπευσω το γκομενο της? και τρεχαμε βραδιατικα να κρυφτουμε κατω απο την πολυκατοικια του να δουμε με ποια θα μπει :2funny:
να στη γνωρισω :grin: αυτη εκανε κατι τετοια γενικα....νυχιες και διαφορους τετοιους παροξυσμους....
Ε μη μας κοβεις στο καλυτερο.
Τελικα μπηκε με γκομενα?
Ή τα εφτιαξες εσυ μαζι του? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οντως βρε συ.
Αφου για να με ταρακουνησει, μου ειπε οτι ο προηγουμενος της εδινε χαστουκια στον κωλο και καυλωνε. Κι εκει τα πηρα στο κρανιο (γιατι μου την σπαει να μιλαει γι αυτον) και της εριξα μερικες γερες.
Και το καταχαρηκε το μωρο μου.
Παρε το κολαι αλεξ..την επομενη φορα αμα σου πει για τον προηγουμενο πες της ποιος προηγουμενος...ο προηγουμενος σε χαιδευε...και δωστης να καταλαβει..οσο πιο αγρια και δυνατα τοσο πιο καλα....στον επομενο θα μιλαει για εσενα.... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε μη μας κοβεις στο καλυτερο.
Τελικα μπηκε με γκομενα?
Ή τα εφτιαξες εσυ μαζι του? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε τζαμπα περιμεναμε....τελικα ειχε γκομενα οπως αποδειχτηκε :P το εμαθε η αλλη κανοντας χακεριες, ψαχνοντας κινητα, συρταρια και ατζεντες....χαχαχαχαχαχαχαχα
ισως δικαιολογειται λιγο η υστερια της :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Παρε το κολαι αλεξ..την επομενη φορα αμα σου πει για τον προηγουμενο πες της ποιος προηγουμενος...ο προηγουμενος σε χαιδευε...και δωστης να καταλαβει..οσο πιο αγρια και δυνατα τοσο πιο καλα....στον επομενο θα μιλαει για εσενα.... :grin:
Οχι λεβεντη μου, δεν θελω να μιλαει σε κανεναν επομενο για μενα...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Να μου την γνωρισεις......ετσι την θελω αγριογατα..... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
οχι ρε τζαμπα περιμεναμε....τελικα ειχε γκομενα οπως αποδειχτηκε :P το εμαθε η αλλη κανοντας χακεριες, ψαχνοντας κινητα, συρταρια και ατζεντες....χαχαχαχαχαχαχαχα
ισως δικαιολογειται λιγο η υστερια της :think:
Ακου αγαπη, αυτο επιδεχεται διπλης αναγνωσης.
Πιθανον ο ανθρωπος να απηυδησε απο την υστερικη φιλη σου και να ξενοκοιταξε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να μου την γνωρισεις......ετσι την θελω αγριογατα..... :grin:

ημαρτον ρε σιννερ :P ψυχοπαθη τη θες τη γκομενα? :2funny:
τι αγριογατα? τσοκαρο ξεκουδουνωτο ειναι σου λεω....
ή τουλαχιστον ετσι χαρακτηριζω εγω τετοιους ανθρωπους :grin:
εμενα μου αρεσουν οι μπλαζε τυποι...οι υπερανω...να με κανουν να βραζω μεσα μου... :)

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εμενα μου αρεσουν οι μπλαζε τυποι...οι υπερανω...να με κανουν να βραζω μεσα μου... :)
οι μπλαζε ε? Κοιτα εγω ειμαι χαμαλεοντας.... :grin: Προσαρμοζομαι αναλογα....αν αξιζει τον κοπο και μπλαζε γινομαι... :2funny: :2funny:Πες την φιλη σου να ερθει για κανα γουικ εντ στο νησι να την φιλοξενησω...να κανει και κανα μπανακι να παρει χρωμα...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε sinnerman, η φάτσα σου πρέπει να μοιάζει με του Φρέντυ Κρούγκερ μετά από τόσες νυχιές... :-
Τυπε οχι..δοξα τον θεο..εχω δερμα που μολις κανω μια πληγη μετα απο 2-3 μερες εξαφανιζεται...εχω ποσταρει και φωτο μου στο μπου.... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
:) :) :) :) :) :) :) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οι μπλαζε ε? Κοιτα εγω ειμαι χαμαλεοντας.... :grin: Προσαρμοζομαι αναλογα....αν αξιζει τον κοπο και μπλαζε γινομαι... :2funny: :2funny:Πες την φιλη σου να ερθει για κανα γουικ εντ στο νησι να την φιλοξενησω...να κανει και κανα μπανακι να παρει χρωμα...

θα ενημερωσω αν και δεν εχουμε πολλες επαφες πλεον :P

παρακαλω? :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom