apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι τυπε δεν πρεπει να σου κανει μαγκιες
ετσι τυπε δεν πρεπει να σου κανει μαγκιες
και εσυ τι κανεις τυπε?εμενα κανεις δεν μου κανει μαγκιες. Αμα ειμαι μεθυσμενος και κοιμαμε ερχετε στο κρεβατι και με πεταει στο πατωμα. Δεν χωραει λεει
ασε ρε τι εχω παθει πιανει ολο το κρεβατι. Ασε που την προηγουμενη βδομαδα εσπασε οταν την γαμαγα
Αν ναι ..ποιος ο λογος που αντιδρουν ετσι οι γυναικες.....Και οταν λεω ξυλο...ενταξει εννοω ενα στιγμιαιο ξεσπασμα της γυναικας προς τον συντροφο τους....με χαστουκια και νυχιες στο πρωσοπο....κα με τον ανδρα να το δεχεται χωρις να αντιδρα......
Σε εμενα εχει τυχει δυο φορες απο διαφορετικες γκομενες....και τις δυο φορες την επομενη μερα δεν μπορουσα να εμφανιστω εξω...το προσωπο μου ηταν σαν κιμας απο τις νυχιες.....την δε μια φορα ημουν και τυχερος..παραλιγο να μην εχω ενα ματι.....πλημηρα στο αιμα....και τις δυο φορες καταληξαμε μετα απο αυτο σε ενα αγριο και παθιασμενο σεξ...γεματο αιματα....
Αρχηγε μου πρεπει να γαμας πολυ καλα!!!
Εσυ εισαι ρε σινερμαν ?
νομιζα ο κιθαρας το ανοιξε
οχι δεν εχω φαει .. και δε νομιζω να φαω
μερικες φορες ειμαι πολυ φλουφληςμε δαυτες , αλλα αμα ξυπνησει ο ανατολιτης μεσα μου ...
![]()
σταδιαλα μωρη...![]()
Βαρβαρα πραγματα....Η χαρα του νοσοκομειουΑρχηγε μου πρεπει να γαμας πολυ καλα!!!
Οχι ρε τυπε.....δεν το εχεις πιασει το θεμα.....Βαρβαρα πραγματα....Η χαρα του νοσοκομειου![]()
![]()
Δεν.........Ματωνω πανευκολαΟχι ρε τυπε.....δεν το εχεις πιασει το θεμα.....
Δεν.........Ματωνω πανευκολα![]()
![]()
Οχι ακριβως...ειναι διαφορετικο...υπαρχει νομιζω παρόμοιο θεμα.
Τυπε μου...καμια σχεση το θρεντ που υπαρχει με το παρων που ποσταρα....δεν μιλω για ανρθωπακια..που τα εχουν οι γυναικες σηκω πανω κατσε κατω....και οντως τους κακοποιουν σε μονιμη βαση...μιλω για ενα ξεσπασμα της γκομενας για μια μαλακια που της εκανες.....η γιατι ζηλεψε.....
Σε τι φαση ρε μαγκα?ναι εχω φαει