Νέα

Έχετε φάει ποτέ σας ξύλο από γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχα
εγω ξενερωνω παντως με τετοιου ειδους καυγαδες και ξεκατινιασματα....το ξυλο αρμοζει μονο στο κρεβατι :)
Ισως δεν το περιεγραψα καλα εγω...οχι δεν μιλω για ξεκατινιασματα.....μιλω για καυλες....και εννοητε οτι το κυριος ξυλο πεφτει στο κρεβατι.... :grin: There is not sex without violence... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ισως δεν το περιεγραψα καλα εγω...οχι δεν μιλω για ξεκατινιασματα.....μιλω για καυλες....και εννοητε οτι το κυριος ξυλο πεφτει στο κρεβατι.... :grin: There is not sex without violence... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μα ειπες οτι στη μια περιπτωση ζηλευε και στην αλλη πλακωθηκατε της εσκισες τα ρουχα και μετα ακονισε τα νυχια της πανω σου.... :P
τι απο ολα τα παραπανω συνεπαγεται καυλα?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.236
Πόντοι
1.206
μα ειπες οτι στη μια περιπτωση ζηλευε και στην αλλη πλακωθηκατε της εσκισες τα ρουχα και μετα ακονισε τα νυχια της πανω σου.... :P
:2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το δευτερο..η ζηλια ειναι μαλακια.....η δευτερη αν και θυμωσε με αυτο που εκανα  καταβαθος καυλωσε παρα πολυ.......το εχουμε κουβεντιασει απειρες φορες....

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Έην μάνα μου όταν είμουν μικρός  :bottom:
μετράει?  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το δευτερο..η ζηλια ειναι μαλακια.....η δευτερη αν και θυμωσε με αυτο που εκανα   καταβαθος καυλωσε παρα πολυ.......το εχουμε κουβεντιασει απειρες φορες....

εχει προβλημα να της πεις :grin:
το πληρες ξενερωμα....ξεκατινιασμα In public....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom