sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Yes sir................θα το δω....
Yes sir................θα το δω....
Σπαμαρεις στο θρεντ μου εεεεεεεεεεε δε σου φτανουν τοσα αλλα....ΚΓΑΣΤΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
Yes sir................![]()
Yoy r the boss....τι yes sir ρε,απλα εχει ενα απιστευτο ογκο θεματων το φορουμ που καλως η κακως εστω και παρομοια θεματα πρεπει να γινονται συγχωνεύσεις
Kανε κουμαντο οπως νομιζεις.... ;)boss εχουν τα σκυλια ;)
το θεμα ειναι αυτο ( )
μενει ως εχει και βλεπουμε!
Ναταλια Δραγουμη και Νατασα Καλογριδη πακετο....Αν επιβιωσεις μετα....![]()
![]()
![]()
Hitch-cock blond![]()
χαχαχαχαχαχα
εγω ξενερωνω παντως με τετοιου ειδους καυγαδες και ξεκατινιασματα....το ξυλο αρμοζει μονο στο κρεβατι![]()
Ισως δεν το περιεγραψα καλα εγω...οχι δεν μιλω για ξεκατινιασματα.....μιλω για καυλες....και εννοητε οτι το κυριος ξυλο πεφτει στο κρεβατι....χαχαχαχαχαχα
εγω ξενερωνω παντως με τετοιου ειδους καυγαδες και ξεκατινιασματα....το ξυλο αρμοζει μονο στο κρεβατι![]()
spank....?
Ισως δεν το περιεγραψα καλα εγω...οχι δεν μιλω για ξεκατινιασματα.....μιλω για καυλες....και εννοητε οτι το κυριος ξυλο πεφτει στο κρεβατι....There is not sex without violence...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα ειπες οτι στη μια περιπτωση ζηλευε και στην αλλη πλακωθηκατε της εσκισες τα ρουχα και μετα ακονισε τα νυχια της πανω σου....
τι απο ολα τα παραπανω συνεπαγεται καυλα?
Το δευτερο..η ζηλια ειναι μαλακια.....η δευτερη αν και θυμωσε με αυτο που εκανα καταβαθος καυλωσε παρα πολυ.......το εχουμε κουβεντιασει απειρες φορες....μα ειπες οτι στη μια περιπτωση ζηλευε και στην αλλη πλακωθηκατε της εσκισες τα ρουχα και μετα ακονισε τα νυχια της πανω σου....
τι απο ολα τα παραπανω συνεπαγεται καυλα?
Το δευτερο..η ζηλια ειναι μαλακια.....η δευτερη αν και θυμωσε με αυτο που εκανα καταβαθος καυλωσε παρα πολυ.......το εχουμε κουβεντιασει απειρες φορες....