Επισκέπτης
Μάλλον είσαι τυχερός τότε που οι γκόμενες που σε γδάρανε δεν χρησιμοποιούσαν σκληρυντικό στα νύχια...Τυπε οχι..δοξα τον θεο..εχω δερμα που μολις κανω μια πληγη μετα απο 2-3 μερες εξαφανιζεται...εχω ποσταρει και φωτο μου στο μπου....![]()
Μάλλον είσαι τυχερός τότε που οι γκόμενες που σε γδάρανε δεν χρησιμοποιούσαν σκληρυντικό στα νύχια...Τυπε οχι..δοξα τον θεο..εχω δερμα που μολις κανω μια πληγη μετα απο 2-3 μερες εξαφανιζεται...εχω ποσταρει και φωτο μου στο μπου....![]()
θα ενημερωσω αν και δεν εχουμε πολλες επαφες πλεον![]()
Το γοργον και χαρη εχει....μην αμελησεις....
Τυπε ο σιννερμαν ειναι σκληροπετσος.....Μάλλον είσαι τυχερός τότε που οι γκόμενες που σε γδάρανε δεν χρησιμοποιούσαν σκληρυντικό στα νύχια...
Τιποτα, σου κανω μουριτσεςπαρακαλω?![]()
![]()
Και ο συγχωρεμένος ο θείος μου έτσι έλεγε...Τυπε ο σιννερμαν ειναι σκληροπετσος.....![]()
![]()
![]()
Εγω ομως δεν ειμαι ο θειος σου..... ;)Και ο συγχωρεμένος ο θείος μου έτσι έλεγε...![]()
Γιατί ξέρεις ποιος είμαι;Εγω ομως δεν ειμαι ο θειος σου..... ;)
Οχι....αλλα συγχωρεμενος θειος σου δεν ειμαι σιγουρα...Γιατί ξέρεις ποιος είμαι;![]()
Τυπε οχι..δοξα τον θεο..εχω δερμα που μολις κανω μια πληγη μετα απο 2-3 μερες εξαφανιζεται...εχω ποσταρει και φωτο μου στο μπου....![]()
Δεκτόν... θα' χει πλάκα όμως να είσαι όντως θείος μου...Οχι....αλλα συγχωρεμενος θειος σου δεν ειμαι σιγουρα...
Ποσο εισαι?Δεκτόν... θα' χει πλάκα όμως να είσαι όντως θείος μου...![]()
31. Εσύ;Ποσο εισαι?
Αστο δεν παιζει...εγω ειμαι 42...31. Εσύ;
Βασικά για το θειιλίκι σημασία έχει πόσο είναι τ' αδέρφια σου, όχι εσύ...Αστο δεν παιζει...εγω ειμαι 42...
Ρε το ξερω..απλα εναν ανηψιο εχω και ειναι 19....Βασικά για το θειιλίκι σημασία έχει πόσο είναι τ' αδέρφια σου, όχι εσύ...
Αυτή η σιγουριά είναι που μας τρώει πάντα χαχαχαΡε το ξερω..απλα εναν ανηψιο εχω και ειναι 19....
Δεν σε πιανω ρε τυπε....Αυτή η σιγουριά είναι που μας τρώει πάντα χαχαχα![]()
Μικρό το κακό ;)Δεν σε πιανω ρε τυπε....