You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε Άγχος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 450
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τον αλεξ τον αγχωνει μην τον βγαλουν μιστερ μαλακα φετος.....
Καλά το πηγαίνει για τον τίτλο μέχρι στιγμής.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε ακολουθουσαν κι αυτοι την μεθοδο σουΠλάκα μας κάνεις? Εγω ψηφιζα τον εαυτο μου τοτε. Και πηγατε και βγαλατε τον πορνοπαπο.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Και μετα σου λενε οτι η αριστερα δεν κανει κουμαντο σε αυτη τη χωρα τυπεΠλάκα μας κάνεις? Εγω ψηφιζα τον εαυτο μου τοτε. Και πηγατε και βγαλατε τον πορνοπαπο.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/article1799720.ece/ALTERNATES/w620/giannakopoulos_pao_010612.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δε παίζει να έχει άγχος ο τύπος, τον βλέπω πολύ χαρούμενο ;D
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.superbasket.gr/wp-content/themes/_stylebook/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.superbasket.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F09%2F%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg&q=90&w=795&zc=1[/img[/URL]]
[/quote]
και παλι ανγχωμενο δεν τον λες...... οτι αλλο το συζηταμε :boobies: :boobies: κλασμενο ισως ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τρίχες. Αν κανεις ενα τσιγαρο καθε βραδυ, σε ενα-δυο χρονια θα εχεις την οψη του Γιαννακοπουλου του Παναθηναικου.
Συνημμένα
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Βρετανός που ξεπέρασε την ελονοσία, τον δάγκειο πυρετό και τον Covid-19 παλέυει να σωθεί από το δάγκωμα ενός φιδιού.
Συνημμένα
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Αν δεν ειχαμε δε θα καταπιναμε τα ταβορ τα κουεπιν και τα λαντοζ σα τις καραμελες!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Και για ποιο πράγμα έχεις τόσο άγχος που κατεβάζεις όλα αυτά?Αν δεν ειχαμε δε θα καταπιναμε τα ταβορ τα κουεπιν και τα λαντοζ σα τις καραμελες!
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Μαρεσει που το θρεντ ηταν νεκρο για μια εξαετια μεχρι προχτες.
Εχω συνηθως αγχος για χαζα πραγματα. Ποτε για τη δουλεια, τουλαχιστον την τελευταια τριετια.
Εχω συνηθως αγχος για χαζα πραγματα. Ποτε για τη δουλεια, τουλαχιστον την τελευταια τριετια.
kakaounakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2006
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Ενα αγχος αυτη την περιοδο οσο να πεις το εχω.
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 361
Βασικά μόνο άγχος έχουμε... Μέχρι και στη βόλτα που πάω για να ξεχαστώ αγχωμένος είμαι μην με σταματήσει κάνας κομπλέξας μπάτσος και μου κόψει πρόστιμο για άκυρο λόγο
Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Το άγχος είναι σαν την πίεση. Κρύβεται καλά μέχρι που στα σκάει. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, έχουμε διάφορους μηχανισμούς ισορροπίας. Όσο αυξάνεται το άγχος, αλλάζουν οι μηχανισμοί. Πχ αποφεύγουμε στρεσογόνο περιβάλλον, ήχους, πλάθουμε το μέλλον με βάση αυτό. Θα γράψω την προσωπική μου εμπειρία και τι κατάλαβα.
Το άγχος ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία. Αν είσαι άτυχος και μεγαλώσεις σε οικογένεια με νευρωτικούς / καταπιεστικούς, θα πάρεις το πρώτο βάπτισμα. Μετά απλά χειροτερεύει.
Χάπια μακριά. Δεν είναι λύση.
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι καταπολέμησης άγχους όπως πχ η διαφραγματική αναπνοή (εισπνοή 5δ, εκπνοή 10δ). Ο διαλογισμός (μάτια κλειστά, απόλυτη ησυχία και ακούς απλά την ησυχία). Ο ύπνος, όσο πιο πολύ γίνεται. Χαμομήλι, φλαμούρι, κράταιγος (ροφήματα). Περπάτημα κάθε μέρα (10000 βήματα το πρωί θεωρείται καλό). Ουσιαστικά το άγχος είναι μερικώς σωματικό (πίεση, χτύποι, επινεφρίδια κυρίως) και εγκεφαλικό (καταστροφολογία, πολύ σκέψη, υποφυση, αυτόνομο νευρικό). Το νευρικό το διορθώνεις διεγείροντας το παρασυμπαθητικο σύστημα (αναπνοές, διαλογισμός). Την υποφυση τη διορθώνεις με την ανθρώπινη επικοινωνία / επαφή (βγαίνεις έξω, φλερτάρεις, κάνεις σεξ, ο εγκέφαλος καταλαβαίνει ότι πρέπει να παράγει ξανά περισσότερες ορμόνες κτλ). Την πολύ σκέψη τη διορθώνεις με δραστηριότητες (δε μένει έτσι χρόνος να ζαλίζεις αρχιδια). Η πίεση, οι χτύποι και τα νεφρά διορθώνονται μόνα τους όταν διορθώσεις τα προηγούμενα γιατί ελέγχονται από την υποφυση. Αν όμως έχει γίνει ένα παρατεταμένο σοκ, βοηθάει η διατροφή / περπάτημα στο να αλλάξεις άμεσα οργανικά τον εαυτό σου και να βοηθήσεις την επούλωση.
Το πρόβλημα του άγχους είναι ότι σε κάθε «συμβάν», το νευρικό σύστημα τραυματίζεται. Ο μικρότερος τραυματισμός φέρνει αλλαγές. Αρχικά μικρές (εφίδρωση πχ), μετά αυτοανοσα (θυρεοειδή, δερματικά), μετά οργανικά (στομάχι, έντερο, πίεση) και μετά σκάνε τα βαριά αυτοανοσα.
Φροντίστε την υγεια σας.
Το άγχος ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία. Αν είσαι άτυχος και μεγαλώσεις σε οικογένεια με νευρωτικούς / καταπιεστικούς, θα πάρεις το πρώτο βάπτισμα. Μετά απλά χειροτερεύει.
Χάπια μακριά. Δεν είναι λύση.
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι καταπολέμησης άγχους όπως πχ η διαφραγματική αναπνοή (εισπνοή 5δ, εκπνοή 10δ). Ο διαλογισμός (μάτια κλειστά, απόλυτη ησυχία και ακούς απλά την ησυχία). Ο ύπνος, όσο πιο πολύ γίνεται. Χαμομήλι, φλαμούρι, κράταιγος (ροφήματα). Περπάτημα κάθε μέρα (10000 βήματα το πρωί θεωρείται καλό). Ουσιαστικά το άγχος είναι μερικώς σωματικό (πίεση, χτύποι, επινεφρίδια κυρίως) και εγκεφαλικό (καταστροφολογία, πολύ σκέψη, υποφυση, αυτόνομο νευρικό). Το νευρικό το διορθώνεις διεγείροντας το παρασυμπαθητικο σύστημα (αναπνοές, διαλογισμός). Την υποφυση τη διορθώνεις με την ανθρώπινη επικοινωνία / επαφή (βγαίνεις έξω, φλερτάρεις, κάνεις σεξ, ο εγκέφαλος καταλαβαίνει ότι πρέπει να παράγει ξανά περισσότερες ορμόνες κτλ). Την πολύ σκέψη τη διορθώνεις με δραστηριότητες (δε μένει έτσι χρόνος να ζαλίζεις αρχιδια). Η πίεση, οι χτύποι και τα νεφρά διορθώνονται μόνα τους όταν διορθώσεις τα προηγούμενα γιατί ελέγχονται από την υποφυση. Αν όμως έχει γίνει ένα παρατεταμένο σοκ, βοηθάει η διατροφή / περπάτημα στο να αλλάξεις άμεσα οργανικά τον εαυτό σου και να βοηθήσεις την επούλωση.
Το πρόβλημα του άγχους είναι ότι σε κάθε «συμβάν», το νευρικό σύστημα τραυματίζεται. Ο μικρότερος τραυματισμός φέρνει αλλαγές. Αρχικά μικρές (εφίδρωση πχ), μετά αυτοανοσα (θυρεοειδή, δερματικά), μετά οργανικά (στομάχι, έντερο, πίεση) και μετά σκάνε τα βαριά αυτοανοσα.
Φροντίστε την υγεια σας.
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Ειχα κρίσεις πανικού , μου έπεφτε η πίεση , 2 καλοκαίρια , με την πολυ την ζέστη στην αθηνα , με έπιασαν κρισεις πριν καμια πενταετία ..οταν ήμουν με κόσμο σε κλειστο χώρο με ζέστη , ήθελα να την κανω τρέχοντας . Σε mall κ τέτοια φοβόμουν να μπω
πως το ξεπέρασα ; Εκανα αυτο που μου δημιουργούσε τις κρίσεις .. άρχισα να περπατάω μεςα στη ζέστη με ενα μπουκαλάκι Αλατόνερο η μπισκότα αλμυρά και έμπαινα σε κλειστούς χώρους χωρις αιρ κον με τρομερή ζέστη .. μεχρι κ σε καράβι στο μηχανοστάσιο ειχα μπει για να ξεπεράσω το φόβο μου ... τελικά με τα πολλα τα κατάφερα κ εδω κ τρία χρονια δεν με ξανά έπιασε κρίση πανικού
πως το ξεπέρασα ; Εκανα αυτο που μου δημιουργούσε τις κρίσεις .. άρχισα να περπατάω μεςα στη ζέστη με ενα μπουκαλάκι Αλατόνερο η μπισκότα αλμυρά και έμπαινα σε κλειστούς χώρους χωρις αιρ κον με τρομερή ζέστη .. μεχρι κ σε καράβι στο μηχανοστάσιο ειχα μπει για να ξεπεράσω το φόβο μου ... τελικά με τα πολλα τα κατάφερα κ εδω κ τρία χρονια δεν με ξανά έπιασε κρίση πανικού
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Τι ειναι αυτη η διαταραχή ;
Ολοι οι ψιχακιδες στο μπου ειναι ;
Απο το Δαφνί ποσταρετε τυποι ;
Ολοι οι ψιχακιδες στο μπου ειναι ;
Απο το Δαφνί ποσταρετε τυποι ;
Εχω διπολικη διαταραχη και με εχουν κλεισει στη γυαλα, τι να κανω?
Διπολική Διαταραχή
Η διπολική διαταραχή ανήκει στις διαταραχές διάθεσης. Είναι μία πάθηση στην οποία το συναίσθημα του θεραπευόμενου κινείται εντός μη φυσιολογικού εύρους. Εναλλάσσεται από περιόδους νορμοθυμίας (φυσιολογικής διάθεσης), σε περιόδους μανίας, υπομανίας ή κατάθλιψης. Ανάλογα με τον τύπο (πιο πολλά καταθλιπτικά, μανιακά επεισόδια ή μικτά επεισόδια) η διπολική διαταραχή διαχωρίζεται σε υποκατηγορίες (τύπος Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, ΙV ). Προκειμένου κάποιος να διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα επεισόδιο μανίας ή μία περίοδο υπομανιακής συμπεριφοράς, δίχως να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών (π.χ. κοκαΐνη ή ecstasy κτλ).
Είναι σύνηθες οι ασθενείς που πάσχουν από διπολική διαταραχή να επισκέπτονται τον θεραπευτή όταν βρίσκονται σε καταθλιπτικά επεισόδια. Αυτό κυρίως συμβαίνει διότι εκείνη την χρονική περίοδο νιώθουν αβοήθητοι και διακατέχονται από «δυσάρεστο συναίσθημα».
Αντιθέτως, όταν οι διπολικοί ασθενείς βρίσκονται σε «υπομανιακό» ή «μανιακό» επεισόδιο, δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης. Εκείνη την περίοδο νιώθουν γεμάτοι ενέργεια, αισθάνονται ότι δεν τους χρειάζεται ύπνος, μπορεί να μιλάνε ακατάπαυστα και γρηγορότερα από ότι συνήθως, μπορεί να έχουν έντονη σεξουαλική διάθεση ή να ξοδεύουν υπέρογκα χρηματικά ποσά σε πράγματα που δεν χρειάζονται.
Σημαντικές προσωπικότητες από το παρόν και το παρελθόν όπως : ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Vincent Van Gogh, ο Ernest Hemingway, o Francis Ford Copolla, η Mariah Carey, η Catherine Zeta-Jones, ο Stephen Fry, o Richard Dreyfuss, o Mel Gibson, o Frank Sinatra και πολλοί άλλοι διάσημοι έχουν δηλώσει ή πιστεύεται ότι πάσχουν ή έπασχαν από διπολική διαταραχή (δείτε
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Σημερα τι εχεις ;
Πως αισθάνεσαι , τι σου λείπει ;
Πως αισθάνεσαι , τι σου λείπει ;
Εχω διπολικη διαταραχη και με εχουν κλεισει στη γυαλα, τι να κανω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις