pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
Μην μπλέκεις με τον αυνάνα τον Fylobios, είναι από τους μαλακάκους εκεί έξω
Π
Π
Εγω αγχωνομαι οταν σκεπτομαι οτι δεν πρεπει να αγχωνομαι.Συνήθως δεν έχω άγχος. Αλλά όταν με ρωτάνε αν έχω άγχος τότε αγχώνομαι.
παιδια μην κανετε διαλογισμο ειναι αντιθετα στην ανθρωπινη φυση ενα παραπανω σε εμας που ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι καντε την νοερα προσευχη και νηστεια οσο μπορειτε κ αγαπη και ταπεινωση και η δοξολογια στον θεο παντου και παντα να δοξαζουμε τον θεο πολεμουμε τα παθη μας μονο με την βοηθεια του θεου της παναγιας μας και των αγιων μας πραοτητα ο χριστος ειπε Αν θέλεις να αποκτήσεις πραγματική γαλήνη της ψυχής, τότε υποτάξου στο Θεό, ο οποίος εντέλλεται: «Μάθετε απ’ εμού, ότι πράος ειμί και ταπεινός τη καρδία και ευρήσετε ανάπαυσιν ταις ψυχές υμών». (Ματθ,ια΄,29).
Βλέπεις τι πρωτίστως εντέλλεται ο Θεός να μάθουμε: ταπεινοφροσύνη και πραότητα, οι οποίες μόνον αυτές μπορούν να μας γαληνέψουν· η γνώση αυτή όμως δεν αποκτάται αμέσως, ούτε σε μια μέρα ούτε σ’ ένα χρόνο αλλά σε μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον εξαναγκασμό του εαυτού μας και τη βοήθεια του Θεού. Τα 4 οπλα μας ειναι να 1)αγωνιζομαστε2) η προσευχη 3)το να μην εμπιστευομαστε τον εαυτο μας και 4)να εχουμε ολη μας την εμπιστοσυνη στον
Κύριος Ἰησοῦς Χριστός ΥΓ.. Ο μεγαλυτερος εχθρος μας ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος ο εγωισμος μας
Υπάρχει άνθρωπος χωρίς άγχος σήμερα? πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητος για να μην έχεις άγχος νομίζω.Έστω κάποιο άγχος....
και λυμένο να το έχεις, σκέφτεσαι τα παιδιά των παιδιών σου...οπότε πάλι αγχώνεσαι...Συνήθως όσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι!!Ή αν έχεις λύσει το οικονομικό
και λυμένο να το έχεις, σκέφτεσαι τα παιδιά των παιδιών σου...οπότε πάλι αγχώνεσαι...Συνήθως όσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι!!
Εννοώ όταν δεν έχεις παιδιά,ούτε παιδιά παιδιώ
Υπάρχει κόσμος που χωρίς να έχει εγγόνια...δουλευει για να τα βρούνε έτοιμα αυτά...Ή αλλιώς...έχουν αλλεργία με το καθησιό και την ηρεμία...Εννοώ όταν δεν έχεις παιδιά,ούτε παιδιά παιδιών
Κατάθλιψη και άγχος: Η ευχάριστη συνήθεια που αποτρέπει τον κίνδυνο εμφάνισής τους
Το ένα τρίτο των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης ή αγχώδους διαταραχής κατάφεραν να αποτρέψουν την απειλή εντάσσοντας την άσκηση στην καθημερινότητά τουςwww.ygeiamou.gr
Συμφωνώ......Έχω έναν φίλο που τον ξέρω χρόνια.....Ισχυρίζεται ότι από τη δουλειά του εδώ και δεκαετίες έχει βγάλει πολλά.......Είναι βέβαια μυθομανής και επομένως για ότι λέει έχω αμφιβολία.....Ας πάρουμε όμως το ενδεχόμενο να έχει βγάλει......Έχει ένα παιδί και αγχώνεται συνέχεια αν οι δουλειές πέσουν έξω και δε μπορεί να το μεγαλώσει κλπ........Δεν σώζεσαι αν έχεις πολλά......Πάλι θα αγχωθείς αν είσαι αγχώδης τύπος....Αν είσαι ζεν και τίποτα να μην έχεις...νοιώθεις πασάς......και λυμένο να το έχεις, σκέφτεσαι τα παιδιά των παιδιών σου...οπότε πάλι αγχώνεσαι...Συνήθως όσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι!!
Εξαρτάται πάντα το πως το αντιμετωπίζεις .Η μόνιμη συνήθεια της εποχής μας. ΑΓΧΟΣ. Αυτό που δε μας αφήνει να απολαύσουμε τη ζωή όπως θα θέλαμε. Μήπως αυτό, μήπως εκείνο, αν έκανα αυτό θα γινόταν εκείνο ή μήπως τώρα που έκανα αυτό γίνει το άλλο...??
Πολλοί ψυχολόγοι έβγαλαν λεφτά από πελάτες τους στην προσπάθεια τους να απαλλαγούν από αυτό. Λίγοι τα καταφέρνουν.
Εγώ πάντως παίδες έχω πολύ άγχος, πολλές φορές είναι και για ηλίθια πράγματα. Ξυπνάω το πρωί με ένα έντονο χτυποκάρδι λες χτυπάνε ταμπούρλα. Εσείς πώς αντιμετωπίζετε το άγχος; Δώστε μου ιδέες. Κάτι καλό θα βγει για όλους μας. Α να σημειώσω (αν και δε χριεάζεται) ότι μπορείτε να γαμήσετε το θρεντάκι μου όσο θέλετε. Απολαύστε το!! ;)