Νέα

Έχεις δεχθεί (κι εσύ) πρόσκληση από τον Christos Savvidis;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για πες

• Ναι

Ψήφοι: 46 38,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 74 61,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.885
Πόντοι
456
Εδω το να σου πει μια μαλακια-προσβολη...στα αρχιδια σου κιολας. Στο απο κοντα, να σε κοιταξει στα ματια και να σου πει τη μαλακια...ειναι εντελως διαφορετικο και εχω τα θεματα μου με κατι τετοια.

αρχιδια ? στο από κοντά ?

:think:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.885
Πόντοι
456
Καλα παιδια σαφως υπαρχουν που θα εχουν ολη τη καλη διαθεση να περασουμε ωραια να κανουμε τη πλακα μας και να μας μεινει κατι ομορφο μετα απο τη συναντηση σαν αναμνηση.

Θα βρεθει ομως και ο μαλακας, στανταρ. Επαναλαμβανω, απο εδω με τα πληκτρολογια, ειμαι πολυ ανεκτικος στα ορια του αδιαφορου. Δεν με νοιαζει. Στο απο κοντα εχω τα θεματα μου. Δεν ανεχομαι ειρωνιες-προσβολες-μαγκιες απο κανεναν τη στιγμη που δεν εχω δωσει και δικαωμα. Δεν εχω ενοχλησει ποτε κανεναν, δεν αφησα ομως ετσι και οποιον με ενοχλησε στο face to face.

Ξερω τι σου λεω, θα γινει η μαλακια, και την ωρα που θα συμβαινει θα σκεφτεσαι τουτη τη στιγμη που στα γραφω εδω. Εχεις απολυτο δικιο, εχω καει ομως στο παρελθον και δεν θελω να ξαναζησω μαλακισμενες καταστασεις.

Ζω τετοια μαλακια στη δουλεια μου που δεν αντεχω τη παραμικρη μαλακια στη προσωπικη μου ζωη. Εχω τερματισει πλεον σε αυτο το θεμα. Δεν μπορει ο καθε μαλακας να κανει σε ενα τραπεζι οτι θελει και να προσβαλει τους γυρω του, ή να πουλαει μαγκιες κτλπ, δεν το ανεχομαι.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.885
Πόντοι
456
Στα αρχίδια του,αλλά πάντα απαντάει.
Γιατί απαντάει?Γιατί στα αρχίδια του.

Ο μπόλντης είναι τελικά  μετά kayamaro igano και μετά savvidis τωρα ψάχνω το κλωνογενεαλογικο δέντρο, υπάρχουν και ενδιάμεσοι...

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
185
Πόντοι
0
Πωπωπω.ολοκληρωτικο ξεβρακωμα του ρωσομπλιετ Σαββίδη.να αγιάσει το χέρι αυτού που άνοιξε το τοπικ.ελεος κάπου με την νοητική υστέρηση
Υγ:το ξεβρακωμα βέβαια ξεκίνησε κατά τη γνώμη μου από τις φωτό που ανέβασε ο μεγιστάνας με κάτι πληρωμένες στο θέμα με τις φωτό από γκόμενες,όπου στα ύπουλα άφηνε να εννοηθεί ότι είναι γκόμενες του.ουστ ρόμπα

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216
Σήμερα πέρασα έξω απ' το Hilton και θυμήθηκα το άλφα μέηλ του σάη :rockon:

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πωπωπω.ολοκληρωτικο ξεβρακωμα του ρωσομπλιετ Σαββίδη.να αγιάσει το χέρι αυτού που άνοιξε το τοπικ.ελεος κάπου με την νοητική υστέρηση
Υγ:το ξεβρακωμα βέβαια ξεκίνησε κατά τη γνώμη μου από τις φωτό που ανέβασε ο μεγιστάνας με κάτι πληρωμένες στο θέμα με τις φωτό από γκόμενες,όπου στα ύπουλα άφηνε να εννοηθεί ότι είναι γκόμενες του.ουστ ρόμπα

Το ξεβράκωμα του είχε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό (από πέρυσι) με το δούλεμα-κράξιμο που έτρωγε από μερικά μέλη(pipinia luv,iakovos,εγώ,πουλί,Κρουσανιωτάκης,milftaster,Pokahontas,Paralimnios,Mounokwlaraki,Luka Bazuka,jaygatsby,troubakhs κλπ)

Από την Δευτέρα όμως με την κομμένη φώτο άρχισε ο χαμούλης και ο τεως παντρεμένος απασφαλίζει όλο και πιο εύκολα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ο Χρηστος ειναι bourdela-celebrity λογικο να τραβαει την προσοχη και ειναι στο υφος του site να γινεται καζουρα..

Κ εγω ειχα σπαστει οπως πολλοι αλλοι ειδικα στην αρχη που εγραφε τα ιδια κ τα ιδια σε οποιουδηποτε θεματος νημα ΑΛΛΑ γενικα εχει πολυ δικιο ειδικα οσον αφορα τον χαρακτηρα αντρων κ δη νεοΕλληνων..

Εγω πιστευω οτι δεν ανηκω σε αυτους αλλα οχι οτι δεν ημουν κ ποτε ετσι.. Παθαινεις κ μαθαινεις..

Τωρα το αν εχει λεφτα η οχι δεν με νοιαζει κ δεν μου κανει κ εντυπωση.. Εχω συναναστραφει κ ατομα τα οποια το καθενα ειχε οσα εχει ολο το bourdela μαζι επι 10 τουλαχιστον.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Τι έκανε πάλι αυτός; γιατί δεν παρακολουθούσα

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.885
Πόντοι
456
Σε περιπτωση που θελησεις να το παιξεις το στοιχημα, ραντεβου στο Hilton Galaxy bar, θα εχω πει να εχουν στησει κατι στο τραπεζι μου που θα κανει μπαμ για να καταλαβεις οτι ειμαι ο αγνωστος χ απο το φορουμ.

Φροντισε να εχεις δυνατη καρτα, ειναι ακριβο μαγαζι.

Κουίζ

Ποιος δέχθηκε ΠΡΩΤΟΣ πρόσκληση ?

:orchestra: :orchestra:

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
θυμαμαι το βραδυ που με ειχε καλεσει αργα σχεδον ξημερωμα στο χιλτον ...
μεταξυ τζαζ και ταλισκερ μου εξηγησε το σχεδιο πως θα κερδισει 157 χιλιαδες εκατομμυρια απο τον γιαγκο  δρακο με μια απλη κινηση....

Τελικά τα κέρδισε?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Σαββ με το που επιστρέψω κανόνισε συνάντηση Βουλιαγμένη,στο γνωστό μέρος, καθημερινή πρίν τις16.00 στον πάνω όροφο, κάνε αυτό που πρέπει να τον ανοίξουν μόνο για μας.
Να δω τη δύναμη σου. :hi:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.325
Πόντοι
4.546
Ο Χρηστος ειναι bourdela-celebrity λογικο να τραβαει την προσοχη και ειναι στο υφος του site να γινεται καζουρα..

Κ εγω ειχα σπαστει οπως πολλοι αλλοι ειδικα στην αρχη που εγραφε τα ιδια κ τα ιδια σε οποιουδηποτε θεματος νημα ΑΛΛΑ γενικα εχει πολυ δικιο ειδικα οσον αφορα τον χαρακτηρα αντρων κ δη νεοΕλληνων..

Εγω πιστευω οτι δεν ανηκω σε αυτους αλλα οχι οτι δεν ημουν κ ποτε ετσι.. Παθαινεις κ μαθαινεις..

Τωρα το αν εχει λεφτα η οχι δεν με νοιαζει κ δεν μου κανει κ εντυπωση.. Εχω συναναστραφει κ ατομα τα οποια το καθενα ειχε οσα εχει ολο το bourdela μαζι επι 10 τουλαχιστον.
Αυτή είναι μια καλή αφορμή για νέο νήμα με τίτλο "Celebrities του bou και επιρροές"  :tooth:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Σαββίδη Άρχοντα μη μασάς!!!Σ αγαπάμε με τα ελαττώματα σου!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν δεχθεί πρόσκληση και δεν έχουν πάει ή και όσους μπορεί να δεχθούν κάποια στιγμή, τι είναι αυτό που μπορεί να φοβούνται σε ενδεχόμενη συνάντηση :
α) να εμφανιστεί ο Σαβ χωρίς τα μουνέτα;
β) να εμφανιστούν Σαβ+ μουνέτα τυλιγμένα στα γνωστά σεντόνια;
γ) να εμφανιστεί ο Σαβ μαζί με τον kayamaru igano (με ή χωρίς μουνέτα);
  :grin:

Τύπε ... οι άνδρες δεμ χρειάζονται λόγο για να μην κανουν .... ούτε σημαίνει ότι φοβούνται.

Στο πνεύμα το δικό σου, θα μπορούσα να σε ρωτήσω ...

-Γιατί δεν κυνηγάς τζίτζικες ;;;

Τι φοβάσαι τους τζίτζικες ; Πιο μεγάλοι από σένα είσαι ; Κοτζάμ άντρας και φοβάσαι τους τζίτζικες ;;

Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Δεν νομίζω ότι πολλοί άνδρες από εδώ, έχουν λόγο να θέλουν γνωριμία με αγνώστους.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Προσωπικά έχω πολλούς άνδρες γνωστούς που δεν προλαβαίνω να τους βλέπω.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑΚΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

Μουνάρες 1.80 θέλω να γνωρίζω που κάνουν καλές πίπες, τον παίρνουν από πίσω και τα καταπίνουν.
ΚΑΙ ΔΕΝ ... ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΑΝ ΣΜΙΘ !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom