Νέα

Έχεις δεχθεί (κι εσύ) πρόσκληση από τον Christos Savvidis;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για πες

• Ναι

Ψήφοι: 46 38,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 74 61,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Aφού λες στα αρχίδια σου,γιατί σε οποιονδήποτε που σε δουλέψει ή διαφωνήσει μαζί σου,απαντάς?
Food for thought.

Τι δεν εχεις καταλαβει τυπε;

Μπαινουμε για να περασουμε την ωρα μας, να σπαμε ο ενας τα αρχιδια του αλλου και να γελαμε.

Ετσι το βλεπω, ετσι το αντιμετωπιζω.

Για ποιο λογο να μην απανταω;

Ο καθενας κανει αυτο που θελει, εσυ θα του πεις τι να κανει και τι να μη κανει;

Σε διορισε κανεις αξιολογητη και κριτη;

Τροχονομο στα αρχιδια μας μηπως;

Μεσα απο αυτο που κανεις, αποκτας και υπαρξη και λαμβανεις και καποια προσοχη απο την αφανεια. Δεν παραγεις κατι, δεν προσφερεις κατι, απλα τρολαρεις και απο το σκοταδι εστω και με αυτο το τροπο βγαινεις στο φως, στην επιφανεια.

Καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να αλλαξεις και πως δεν το ελεγχεις και για αυτο το λογο σε λαμβανω ως αστειο.

Ασε τις παπαριες λοιπον και την επιβολη του δικου σου τροπου σκεψης, ο καθενας κανει οτι θελει και δεν εχει εσενα τροχονομο στα αρχιδια του για το τι θα κανει.

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τι δεν εχεις καταλαβει τυπε;

Μπαινουμε για να περασουμε την ωρα μας, να σπαμε ο ενας τα αρχιδια του αλλου και να γελαμε.

Ετσι το βλεπω, ετσι το αντιμετωπιζω.

Για ποιο λογο να μην απανταω;

Ο καθενας κανει αυτο που θελει, εσυ θα του πεις τι να κανει και τι να μη κανει;

Σε διορισε κανεις αξιολογητη και κριτη;

Τροχονομο στα αρχιδια μας μηπως;

Δεν θα πω πολλά,απλά θα ποσταρω κάτι

Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω την αναγκη της επιβεβαιωσης απο ανθρωπους του διαδικτυου;

Αν έκανες την πλάκα σου, δεν θα έμπαινες καν στην διαδικασία να απαντήσεις κτλ.
Θα τους έγραφες όλους στα @@ σου και θα προχωρούσες.Αντί αυτού προσπαθείς να πείσεις το φόρουμ ότι είσαι ένας χλιδάτος γαμιάς (εξού και οι συναντήσεις στο χίλτον κτλ).

Μόνο και μόνο από αυτό προσωπικά δεν θα τολμούσα να έρθω σε συνάντηση μαζί σου...Φαίνεσαι creepy άτομο όπως και να έχει.

Επίσης, τελικά έχεις ή δεν έχεις καρκίνο? Όχι τπτ άλλο αλλά και αυτό μάλλον είναι ένα από τα ψέμματα σου...υπόψιν ότι από αυτά που μας λες πρέπει να μας αφήσεις είτε τώρα είτε σε μερικούς μήνες...οπότε ετοίμαζε τον επόμενο κλώνο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τρελέ αυτό που κάνεις δεν είναι ούτε αστείο ,ούτε σε τιμά. Ό,τι εντύπωση και να σου έχει δημιουργήσει ο Χρήστος, άνθρωπος είναι και αυτός μην τον ξεφτιλίζεις δημόσια δε σε πείραξε. Ειρωνεύεστε το Σαββίδη για το αν είναι πλούσιος ή όχι, τον τρόπο ζωής του κτλ. Ο Σαββίδης σας έχει πειράξει ποτέ; Σας έκανε κάποιο κακό;

Για να εξηγούμαι, έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, αλλά δεν έχουμε συναντηθεί. Γενικά δε γουστάρω τις προσωπικές επιθέσεις χωρίς λόγο, αν έχεις πρόβλημα με κάποιον στείλτου μήνυμα ή πήγαινε να τον βρεις να το λύσετε. Υποτίθεται ότι εδώ υπερασπιζόμαστε τις αντρικές αξίες δεν είμαστε φλώροι να κάνουμε επίθεση πίσω από ένα nick και μετά να περιμένουμε τι θα πουν οι άλλοι.
Τελικά για να μιλήσουμε ανοιχτά, ο Sav ξέρει πολλούς απο εμάς εδώ μέσα με όνομα, τηλέφωνο, πρόσωπο και παίρνει ότι θέλει από τον καθένα!
Πολύ οξυδερκής και διέκρινε το υψηλό κοινωνικοοικονομικό επίπεδο πολλών μελών εδω μέσα σε σχέση με ότι άλλο υπάρχει ιντερνετικά στο πανελλήνιο!
Εμένα μου έδωσε την εντύπωση πως είναι μέρος πολλών "πυραμίδων" που αντιστοίχως προσπαθεί να κολλήσει και άλλους από κάτω του που να ωφελούνται και αυτοί και αυτός και οι από πάνω του!
Παράλληλα με τον χαβαλέ που γίνεται , ο ίδιος δουλεύει με κάθε έναν ξεχωριστά!
Είναι δυναμική η παρουσία του στο φόρουμ και είναι λογικό να υπάρχει και αντίδραση! Το παρόν νήμα δεν ξεφεύγει απο τα όρια!    

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν θα πω πολλά,απλά θα ποσταρω κάτι

Στα αρχιδια μου και αυτα που εβαλες, για ακομα μια φορα.

Εισαι ανυπαρκτος, κρυβεσαι πισω απο μια οθονη και απλα τρολαρεις συνεχως και πριν ερθω εγω στο σαιτ, αυτο εισαι, αυτο κανεις, αυτο εισαι αξιος να κανεις και μονο.

Στο ειπαν καποια αλλα μελη και παλι δεν λες να καταλαβεις.

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Στα αρχιδια μου και αυτα που εβαλες, για ακομα μια φορα.

Εισαι ανυπαρκτος, κρυβεσαι πισω απο μια οθονη και απλα τρολαρεις συνεχως και πριν ερθω εγω στο σαιτ, αυτο εισαι, αυτο κανεις, αυτο εισαι αξιος να κανεις και μονο.

Στο ειπαν καποια αλλα μελη και παλι δεν λες να καταλαβεις.

Όλο στα αρχίδια σου αλλά όλο απαντας.

Για να βλέπω τόσα νευρα στα γραφόμενα σου,πρέπει η πρωην συζυγος να σε πλήγωσε άσχημα...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

.. Εγώ στην απ'έξω??
Για σοβαρευτείτε μην ανατίναξω τα πάντα

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
είναι εντάξει τυπος ο χρησταρας παιδιά ... στην αρχη ήταν λιγο ερειστικός και γραφικός με τα σεντόνια και με τα τραγούδια που ανέβαζε για απάντηση σε διάφορα θέματα και κυρίως στις αντιδράσεις και σε διαφορετικές απόψεις συναγωνιστών απο αυτές που είχε ο ίδιος... μετα ομως εστρωσε ...
κατα την γνωμη μου ειναι πονεμενο παιδι ... 8000 σχεδον μηνυματα σε 1,5 χρονο στο bou δεν ειναι και λιγο πραγμα ...
εγω παντως δεν εχω λαβει προσκληση ... και εγω στην αναμονη  :hi: 

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με το Σαββίδη θα συναντηθούμε σίγουρα όταν έρθω Ελλάδα,όχι στο Χίλτον όμως αλλά στη Φυλής και το Μεταξουργείο  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο Πορνομετανάστης δεν χάνει χρόνο σε ανούσιες συναντήσεις! Αν δεν έχει γαμήσια, στριπτίζ, δημοσιότητα η συνάντηση δεν την έχει ανάγκη! Το πιο πιθανό αν γίνει τέτοια συνάντηση είναι να τον παίξει στην άκρη της ταράτσας στο Galaxy και να πιτσιλίσει απαξιωτικά τις ανύποπτες ελλεινίδες απο κάτω! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: Τι άλλο να κάνει στο Hilton...  :dunno:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο Πορνομετανάστης δεν χάνει χρόνο σε ανούσιες συναντήσεις! Αν δεν έχει γαμήσια, στριπτίζ, δημοσιότητα η συνάντηση δεν την έχει ανάγκη! Το πιο πιθανό αν γίνει τέτοια συνάντηση είναι να τον παίξει στην άκρη της ταράτσας στο Galaxy και να πιτσιλίσει απαξιωτικά τις ανύποπτες ελλεινίδες απο κάτω! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: Τι άλλο να κάνει στο Hilton...  :dunno:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom