Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τι άλλο να κάνει στο Hilton...
ΤΙ??????????????
Θα συναντήσει τον Ελληνα Dan Bilzerian και δεν θα πάνε Χίλτον?
Τι άλλο να κάνει στο Hilton...
Η μικρή πούτσα;Τι κανει πιρφορο εναν αντρα εχεις καταλαβει;
Οχι τυπε, δεν εχω γινει ακομα alpha male και οντας σε κατασταση πιρφοριασης δε μπορω να αυτοδιαγνωστω :S :S :S
Δεν ξέρω αν βοηθάει ο ορισμός που έχουν δωσει εδω οι τυποι του bouΟχι τυπε, δεν εχω γινει ακομα alpha male και οντας σε κατασταση πιρφοριασης δε μπορω να αυτοδιαγνωστω :S :S :S
Δεν ξέρω αν βοηθάει ο ορισμός που έχουν δωσει εδω οι τυποι του bou
Εγώ πιστευω πως το χαρέμι του Cris θα ρίξει τρελό γέλιο περιμένοντας έξω απο τη πόρτα του σπιτιού που θα ο δημητράκης ! Μετά θα πάνε με μια σακούλα πιροσκί στο EL BASSA θα την αφήσουν στο τραπέζι και θα απολαυσουν έχοντας ο καθένας τον δικό του άργιλε τους γκασταρμπαιτερ να πλακώνονται για το ποιος θα προλάβει να φάει...ΤΙ??????????????
Θα συναντήσει τον Ελληνα Dan Bilzerian και δεν θα πάνε Χίλτον?
Εγώ πιστευω πως το χαρέμι του Cris θα ρίξει τρελό γέλιο περιμένοντας έξω απο τη πόρτα του σπιτιού που θα ο δημητράκης ! Μετά θα πάνε με μια σακούλα πιροσκί στο EL BASSA θα την αφήσουν στο τραπέζι και θα απολαυσουν έχοντας ο καθένας τον δικό του άργιλε τους γκασταρμπαιτερ να πλακώνονται για το ποιος θα προλάβει να φάει...
Εγώ πιστευω πως το χαρέμι του Cris θα ρίξει τρελό γέλιο περιμένοντας έξω απο τη πόρτα του σπιτιού που θα ο δημητράκης ! Μετά θα πάνε με μια σακούλα πιροσκί στο EL BASSA θα την αφήσουν στο τραπέζι και θα απολαυσουν έχοντας ο καθένας τον δικό του άργιλε τους γκασταρμπαιτερ να πλακώνονται για το ποιος θα προλάβει να φάει...
Το πρώην παντρεμένος(?) δεν επηρεάζει το σενάριο!Aνετα σενάριο ταινίας.
Πιστεύω ότι ο Δημητράκης και ο πρωην παντρεμένος θα πάνε για όσκαρ.
Το πρώην παντρεμένος(?) δεν επηρεάζει το σενάριο!
Η ανατροπή θα ήταν να σκάσει ο Κμαν πριν τον Δημητράκη και με τους πυράυλους του να δελεάσει τη πουτάνα στο μεταξουργείο και να μείνει ο Δημητράκης χωρίς γαμησάκι! Την ώρα που Σαντμαν και Εμπέρορ μετά απο ταχύρυθμα μαθήματα καμακιού απο τον Λάκη θα φάνε τα μουνιά του Sav με αποτέλεσμα να το ρίξουν στα ουίσκια!
Το πρώην παντρεμένος(?) δεν επηρεάζει το σενάριο!
Η ανατροπή θα ήταν να σκάσει ο Κμαν πριν τον Δημητράκη και με τους πυράυλους του να δελεάσει τη πουτάνα στο μεταξουργείο και να μείνει ο Δημητράκης χωρίς γαμησάκι! Την ώρα που Σαντμαν και Εμπέρορ μετά απο ταχύρυθμα μαθήματα καμακιού απο τον Λάκη θα φάνε τα μουνιά του Sav με αποτέλεσμα να το ρίξουν στα ουίσκια!
Παίξτε όπως θέλετεΕως και το σημειο που εμφανιζεται ο κμαν, ισως και να ειχε μια πιθανοτητα να συμβει.
Να επιλεξουν μουνια να ακολουθησουν αυτον που λες, δεν παιζει, οση εκπαιδευση και να φαει.
Ο Λακης, του δοθηκε ευκαιρια 6 φορες, δεν ηρθε. Δικαιωμα του. Δεν ηρθε ομως ωστε να μπορουμε να εχουμε αποψη για το πως παιζει μπαλα.
Εαν γινοταν ποτε ολο αυτο η εξελιξη της ιστοριας θα ηταν να γινουμε ολοι μαζι μια παρεα και να παμε να περασουμε καλα, εκτος απο τους δυο εκπαιδευομενους οι οποιοι θα αραξουν καπου και θα κραζουν-μισουν τις διερχομενες γυναικες, οπως παντα.
Ο εκπαιδευτης τους, πιθανον να ερχοταν και αυτος μαζι μας.
Παίξτε όπως θέλετε
Δεν διεκδικώ πνευματικά δικαιώματα του σεναρίου
Αλλά με τις κοπέλες που διαβάζουν το site απο το τάμπλετ σου να πάτε στα cult στέκια του Μήτσου! Θα έχει τρελό γέλιο
θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν δεχθεί πρόσκληση και δεν έχουν πάει ή και όσους μπορεί να δεχθούν κάποια στιγμή, τι είναι αυτό που μπορεί να φοβούνται σε ενδεχόμενη συνάντηση :
α) να εμφανιστεί ο Σαβ χωρίς τα μουνέτα;
β) να εμφανιστούν Σαβ+ μουνέτα τυλιγμένα στα γνωστά σεντόνια;
γ) να εμφανιστεί ο Σαβ μαζί με τον kayamaru igano (με ή χωρίς μουνέτα);
Παίξτε όπως θέλετε
Δεν διεκδικώ πνευματικά δικαιώματα του σεναρίου
Αλλά με τις κοπέλες που διαβάζουν το site απο το τάμπλετ σου να πάτε στα cult στέκια με το Μήτσο! Θα έχει τρελό γέλιο
Κλειστο δεν είναι το Hilton?
Νομίζω οτι ήταν να ανοίξει 1/7/20.
Σε μπερδεύει που όλη την περίοδο που ήταν κλειστό έβλεπες έναν τύπο στο Galaxy να αγναντεύει τη θέα πίνοντας Τάλισκερ;
Ηταν ο Savvidis...
Σαβ=kayamaru igano
Δεν είναι διαφορετικά πρόσωπα.
ναι αυτό το κατάλαβα, γι' αυτο το έβαλα ως επιλογή, φαντάσου να εμφανιζόταν κάποιος μαζί με τον κλώνο του