Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.
Αρχικά, δεν είναι Σαββίδης, δεν υπάρχει Σαββίδης αλλά Σαββίδαρος.
1. Ο Σαββίδαρος κάθε φορά που προσκαλεί κάποιον σε συνάντηση ζητά το τηλέφωνο του. Υποτίθεται για να είναι σίγουρος.
Άμα το καλοσκεφτείτε, δεν πρόκειται για καμία εξασφάλιση. Το τηλέφωνο μπορεί να είναι πάκικο. Και αληθινό να είναι με το να μιλήσει και να συμφωνήσει συνάντηση με κάποιον δεν είναι σίγουρο ότι ο συνομιλητής του θα εμφανιστεί εκεί.
Προφανώς πρόκειται για ένα πρόσχημα γιατί κανένας δεν δίνει έτσι το τηλέφωνο του.
Και επί πλέον, γιατί ο Σαββίδαρος δεν δίνει αυτός ΠΡΩΤΟΣ το τηλέφωνο του;
2. Τα ραντεβού θανάτου στο bou.com δίνονται δημοσίως. Όλοι βλέπουν το μέρος συνάντησης. Αν πας και δεν εμφανιστεί ο άλλος ποστάρεις μία φωτογραφία και ο άλλος γίνεται δημοσίως ρόμπα. Αυτό έχω κάνει εγώ.
Αυτό έκανε και το Πουλί και σιγά μην εμφανίστηκε ο Σαββίδαρος στον Άγιο Παντελεήμονα. Ρόμπα κλαρωτή.
3. Τον έχω προσκαλέσει εγώ τα Χριστούγεννα να έρθει σε μάζωξη παλιών και εκλεκτών μελών του bou.com σε μεζεδοπωλείο στους Αμπελοκήπους. Μιλά ο Σαββίδαρος (καλά, τώρα θα εμφανιστεί και θα πει ότι δεν το είδε).
4. Πόσταρε κάτι φωτογραφίες με Σλάβες ή κάτι τέτοιο το οποίο ήταν από διαφημιστικό ξενοδοχείου ή γραφείου ταξιδιών. Μετά έλεγε ότι τις έστειλε ένας φίλος του.
5. Τον έχω ρωτήσει ποιες και που είναι αυτές οι 100άδες Σλάβες στην Ελλάδα που είναι 10άρια και τις γαμάει γιατί είναι ο Σαββίδαρος. Μου απάντησε να πάω στα σωστά μέρη, να γνωρίσω τον κατάλληλο κόσμο και αυτές θα έρθουνε μόνες τους.
Ναι, σιγά μη αποκτήσω και κολλητιλίκια με τον παρκιντζή του Μπολιβάρ για να γαμήσω.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
[/quote]
τυπε για την αποκατασταση της αληθειας σε εμενα το εδωσε πρωτος
οταν ταιριαξει θα τα πουμε κι απο κοντα αν ταιριαξει βεβαια