Νέα

Έχεις δεχθεί (κι εσύ) πρόσκληση από τον Christos Savvidis;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για πες

• Ναι

Ψήφοι: 46 38,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 74 61,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο μπόλντης είναι τελικά  μετά kayamaro igano και μετά savvidis τωρα ψάχνω το κλωνογενεαλογικο δέντρο, υπάρχουν και ενδιάμεσοι...

Ένας νικ κάτι , απαξιωτικός γαμιάς, που έλεγε για ενοικίαση liar jet, πυρηνικών γιώτ 286 μέτρων με 167.000 ίππους ιπποδύναμη κτλ , δεν είναι ο ίδιος ;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
φυλλόβιε έχεις μεγαλύτερη εμμονή με τα σταν σμιθ, από όσο εγώ με την ορθογραφία... :S

Δεν ισχύει.
Αν δεις με αναφέρει στο 90% των ποστ του, ως κοστουμαρισμένο χύστη κτλ.
ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

Αν το ξαναπείς ... θα αρχίσω μέτρημα !!!!!!!!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ο πάνω όροφος ανοίγει μετά τις 16.00 καθημερινές... εκεί θέλω να συναντηθούμε, Δευτέρα- Τρίτη νωρίς μεσημέρι.

Ποιον όροφο  ?

Στο υπόγειο πρέπει να κρυφτεί από τη ντροπή ο ξεφτίλας

:2funny:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ένας νικ κάτι , απαξιωτικός γαμιάς, που έλεγε για ενοικίαση liar jet, πυρηνικών γιώτ 286 μέτρων με 167.000 ίππους ιπποδύναμη κτλ , δεν είναι ο ίδιος ;;

Αυτός Ναι,  πολυσχιδή προσωπικότητα..

Είναι αντικείμενο ιατρικών Ερευνών

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

Αρχικά, δεν είναι Σαββίδης, δεν υπάρχει Σαββίδης αλλά Σαββίδαρος.

1. Ο Σαββίδαρος κάθε φορά που προσκαλεί κάποιον σε συνάντηση ζητά το τηλέφωνο του. Υποτίθεται για να είναι σίγουρος.

Άμα το καλοσκεφτείτε, δεν πρόκειται για καμία εξασφάλιση. Το τηλέφωνο μπορεί να είναι πάκικο. Και αληθινό να είναι με το να μιλήσει και να συμφωνήσει συνάντηση με κάποιον δεν είναι σίγουρο ότι ο συνομιλητής του θα εμφανιστεί εκεί που δόθηκε το ραντεβού.

Προφανώς πρόκειται για ένα πρόσχημα γιατί κανένας δεν δίνει έτσι το τηλέφωνο του.

Και επί πλέον, γιατί ο Σαββίδαρος δεν δίνει αυτός ΠΡΩΤΟΣ το τηλέφωνο του;

2. Τα ραντεβού θανάτου στο bou.com δίνονται δημοσίως. Όλοι βλέπουν το μέρος συνάντησης. Αν πας και δεν εμφανιστεί ο άλλος ποστάρεις μία φωτογραφία και ο άλλος γίνεται δημοσίως ρόμπα. Αυτό έχω κάνει εγώ.

Αυτό έκανε και το Πουλί και σιγά μην εμφανίστηκε ο Σαββίδαρος στον Άγιο Παντελεήμονα. Ρόμπα κλαρωτή.

3. Τον έχω προσκαλέσει εγώ τα Χριστούγεννα να έρθει σε μάζωξη παλιών και εκλεκτών μελών του bou.com σε μεζεδοπωλείο στους Αμπελοκήπους. Μιλά ο Σαββίδαρος (καλά, τώρα θα εμφανιστεί και θα πει ότι δεν το είδε).

4. Πόσταρε κάτι φωτογραφίες με Σλάβες ή κάτι τέτοιο το οποίο ήταν από διαφημιστικό ξενοδοχείου ή γραφείου ταξιδιών. Μετά έλεγε ότι τις έστειλε ένας φίλος του.

5. Τον έχω ρωτήσει ποιες και που είναι αυτές οι 100άδες Σλάβες στην Ελλάδα που είναι 10άρια και τις γαμάει γιατί είναι ο Σαββίδαρος. Μου απάντησε να πάω στα σωστά μέρη, να γνωρίσω τον κατάλληλο κόσμο και αυτές θα έρθουνε μόνες τους.

Ναι, σιγά μη αποκτήσω και κολλητιλίκια με τον παρκαδόρο του Μπολιβάρ για να γαμήσω.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606

1. Ο Σαββίδαρος κάθε φορά που προσκαλεί κάποιον σε συνάντηση ζητά το τηλέφωνο του. Υποτίθεται για να είναι σίγουρος.

Άμα το καλοσκεφτείτε, δεν πρόκειται για καμία εξασφάλιση. Το τηλέφωνο μπορεί να είναι πάκικο. Και αληθινό να είναι με το να μιλήσει και να συμφωνήσει συνάντηση με κάποιον δεν είναι σίγουρο ότι ο συνομιλητής του θα εμφανιστεί εκεί.

Προφανώς πρόκειται για ένα πρόσχημα γιατί κανένας δεν δίνει έτσι το τηλέφωνο του.

2. Τα ραντεβού θανάτου στο bou.com δίνονται δημοσίως. Όλοι βλέπουν το μέρος συνάντησης. Αν πας και δεν εμφανιστεί ο άλλος ποστάρεις μία φωτογραφία και ο άλλος γίνεται δημοσίως ρόμπα. Αυτό έχω κάνει εγώ.

Αυτό έκανε και το Πουλί και σιγά μην εμφανίστηκε ο Σαββίδαρος στον Άγιο Παντελεήμονα. Ρόμπα κλαρωτή.

3. Τον έχω προσκαλέσει εγώ τα Χριστούγεννα να έρθει σε μάζωξη παλιών και εκλεκτών μελών του bou.com σε μεζεδοπωλείο στους Αμπελοκήπους. Μιλά ο Σαββίδαρος (καλά, τώρα θα εμφανιστεί και θα πει ότι δεν το είδε).

4. Πόσταρε κάτι φωτογραφίες με Σλάβες ή κάτι τέτοιο το οποίο ήταν από διαφημιστικό ξενοδοχείου ή γραφείου ταξιδιών. Μετά έλεγε ότι τις έστειλε ένας φίλος του.

5. Τον έχω ρωτήσει ποιες και που είναι αυτές οι 100άδες Σλάβες στην Ελλάδα που είναι 10άρια και τις γαμάει γιατί είναι ο Σαββίδαρος. Μου απάντησε να πάω στα σωστά μέρη, να γνωρίσω τον κατάλληλο κόσμο και αυτές θα έρθουνε μόνες τους.

Ναι, σιγά μη αποκτήσω και κολλητιλίκια με τον παρκιντζή του Μπολιβάρ για να γαμήσω.

[/quote]
τυπε για την αποκατασταση της αληθειας σε εμενα το εδωσε πρωτος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
φυλλόβιε έχεις μεγαλύτερη εμμονή με τα σταν σμιθ, από όσο εγώ με την ορθογραφία... :S

Τα Σταν Σμιθ ήταν το πρώτο μοντέλο αθλητικών που εμφανίστηκε στην Ελλάδα.

Μέχρι τότε υπήρχαν μόνον Ελβιέλες.

Ήταν ακριβό, είχε κάνει πάταγο και όλες οι γκόμενες από ΒΠ αυτό φορούσαν.

Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
185
Πόντοι
0
Το ξεβράκωμα του είχε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό (από πέρυσι) με το δούλεμα-κράξιμο που έτρωγε από μερικά μέλη(pipinia luv,iakovos,εγώ,πουλί,Κρουσανιωτάκης,milftaster,Pokahontas,Paralimnios,Mounokwlaraki,Luka Bazuka,jaygatsby,troubakhs κλπ)

Από την Δευτέρα όμως με την κομμένη φώτο άρχισε ο χαμούλης και ο τεως παντρεμένος απασφαλίζει όλο και πιο εύκολα.

Το -εύλογο- δούλεμα που έριχναν τόσους μήνες στον ρωσομπλιετ Αίσωπο όσα μέλη έχουν φυσιολογικό δείκτη iq ,δε συγκρίνεται με τίποτα με την σημερινή ξεφτίλα.μην είσαι μετριόφρων φίλε μου,τον εχεις κάνει τόσο ρόμπα που λογικά του εκαψες-ΚΑΙ-αυτο το nick

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606

Άμα το καλοσκεφτείτε, δεν πρόκειται για καμία εξασφάλιση. Το τηλέφωνο μπορεί να είναι πάκικο. Και αληθινό να είναι με το να μιλήσει και να συμφωνήσει συνάντηση με κάποιον δεν είναι σίγουρο ότι ο συνομιλητής του θα εμφανιστεί εκεί.

Ναι, σιγά μη αποκτήσω και κολλητιλίκια με τον παρκιντζή του Μπολιβάρ για να γαμήσω.

[/quote]
τυπε για την αποκατασταση της αληθειας σε εμενα το εδωσε πρωτος
οταν ταιριαξει θα τα πουμε κι απο κοντα αν ταιριαξει βεβαια

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Έκανε τέτοιο πράγμα; Πότε;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

Οπότε μούφα τα θεόμουνα??

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
τελικά ρε αλάνια ποιο είναι το πρόβλημά σας ακριβώς; Νομίζετε ότι λέει φίδια για τη σεξουαλική του ζωή; Ενώ όλες οι άλλες ιστορίες γράφονται από μέλη του μπου που έχουν περάσει το τεστ με τον πολύγραφο;

Θεωρείτε ότι ψεύδεται για τα λεφτά του; Αν κάποιος τον θεωρεί ψεύτη ας τον προκαλέσει να επιβεβαιώσει τις επιχειρήσεις του. Φυσικά αυτά τα δεδομένα δε δίνονται δημόσια αλλά κατ' ιδίαν. Επίσης ισχύει ότι όλοι οι υπόλοιποι που λένε για τα λεφτά τους θα μπορούσαν κάλλιστα να λένε φίδια.

Ναι ο Σαββίδης έχει τη συνήθεια να προσπαθεί να επικοινωνήσει με μέλη του forum - κακό είναι;

Μεγάλη απογοήτευση αυτή η συζήτηση, ολόκληροι άντρες αντί να κοιτάξετε να φτιάξετε τη ζωή σας, συμπεριφέρεστε σαν κουτσομπόλες της γειτονιάς.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
τελικά ρε αλάνια ποιο είναι το πρόβλημά σας ακριβώς; Νομίζετε ότι λέει φίδια για τη σεξουαλική του ζωή; Ενώ όλες οι άλλες ιστορίες γράφονται από μέλη του μπου που έχουν περάσει το τεστ με τον πολύγραφο;

Θεωρείτε ότι ψεύδεται για τα λεφτά του; Αν κάποιος τον θεωρεί ψεύτη ας τον προκαλέσει να επιβεβαιώσει τις επιχειρήσεις του. Φυσικά αυτά τα δεδομένα δε δίνονται δημόσια αλλά κατ' ιδίαν. Επίσης ισχύει ότι όλοι οι υπόλοιποι που λένε για τα λεφτά τους θα μπορούσαν κάλλιστα να λένε φίδια.

Ναι ο Σαββίδης έχει τη συνήθεια να προσπαθεί να επικοινωνήσει με μέλη του forum - κακό είναι;

Μεγάλη απογοήτευση αυτή η συζήτηση, ολόκληροι άντρες αντί να κοιτάξετε να φτιάξετε τη ζωή σας, συμπεριφέρεστε σαν κουτσομπόλες της γειτονιάς.
τυπε ειναι στη φιλοσοφια του bou ο χαβαλες, δεν το εχεις καταλαβει;;;
Η μαγεια του μπου: Σε συνεφερνει απο την επαρση.
Αλλο ζητημα επισης ειναι οι αποψεις του, που δεν ειναι τελειως λαθος.
Αλλωστε ο σαββιδαρος γκρεμισε το κλαψωμουνιασμα του θεματολογειου για τις ελλεινιδες

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26

Όταν γράφετε ένα post, είναι λογικό να υπάρξουν σχόλια (θετικά και αρνητικά) . Όταν γράφονται κάτι χιλιάδες posts τότε τα σχολία πολλαπλασιάζονται.

Με άλλα λόγια, έγραψε αρκετά άρα τρώει αρκετό δούλεμα ή δεχετέ θετικά σχόλια (αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα των post του)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Δεν ισχύει.
Αν δεις με αναφέρει στο 90% των ποστ του, ως κοστουμαρισμένο χύστη κτλ.
ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

Αν το ξαναπείς ... θα αρχίσω μέτρημα !!!!!!!!

Ως κουστουμαρισμενο χΕστη σε αναφερουμε αλλα δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα Σταν Σμιθ ήταν το πρώτο μοντέλο αθλητικών που εμφανίστηκε στην Ελλάδα.

Μέχρι τότε υπήρχαν μόνον Ελβιέλες.

Ήταν ακριβό, είχε κάνει πάταγο και όλες οι γκόμενες από ΒΠ αυτό φορούσαν.

Τύπε θα μιλάς για τα νιάτα σου, την εποχή του ρήγα φεραίου.
Εγώ στα 80's που θυμάμαι , αθλητικά δεν φορούσαν οι γκόμενες στα ΒΠ.
Μάλιστα στα ιδιωτικά, απαγορευόταν να τα φοράνε τις ώρες των μαθημάτων !
Τα είχαν σε τσάντα και τα φόραγαν μόνο στη γυμναστική , αλλάζοντας στα αποδυτήρια του γυμναστήριου.

Μιλάω για ρόλλερς, ντιβίνα, αυτοκίνηση πριν το επάρατο 1990 που έβαλε και ... φαγητό . ηρόντιουμ κλάμπ στο αγκόρα σέντερ , βόγκ και πολλά άλλα ... και αργότερα στο πεζοδρόμιο του music cafe  καμία δεν έσκαγε μύτη με ... σταν σμιθ !!!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ως κουστουμαρισμενο χΕστη σε αναφερουμε αλλα δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα.

Πήγαινε να κοζάρεις το τουαρέγκ στην κουκουβάγια μωρή λινάτσα, που πληρώνεις το χάμπουργκερ των 6.50€ με χρεωστική και μας το παίζεις golden boy ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom