Νέα

Έχεις δεχθεί (κι εσύ) πρόσκληση από τον Christos Savvidis;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για πες

• Ναι

Ψήφοι: 46 38,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 74 61,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120
OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

O Christos Savvidis είναι σκληρός καριόλης :S

BadAncientDikkops-small.gif

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ο άνθρωπος που έδωσε αξία στο Τάλισκερ

Χαμούρες .... το τάλισκερ το είχα αναφέρει εδώ μέσα, όταν μπαίνατε οι περισσότεροι με .... dial up συνδέσεις !

Εμένα ... ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΑΒ ;;;;;

Πείτε μου τι να απαντήσω !!!!!!!!
tenor.gif

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Χαμούρες .... το τάλισκερ το είχα αναφέρει εδώ μέσα, όταν μπαίνατε οι περισσότεροι με .... dial up συνδέσεις !

Εμένα ... ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΑΒ ;;;;;

Πείτε μου τι να απαντήσω !!!!!!!!
tenor.gif

Με αφορμη εσενα,το 21 πρέπει να γίνει 27

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λοιπόν ...

αν είναι για μητιγκ , μόνο στο οριεντάλ στη μπανγκόγκ

εννοείται με ντρες κόουντ ............

για να έρθω πρώτα θα περάσει ο ανθυπασπιστής μου, να δει τα ποδάρια των γυναικών ....

αν υπάρχουν χαμούρες που φοράνε σταν σμιθ και  έχουν νούμερο μικρότερο από 38

εννοείται αναβάλλεται ο ερχομός μου ........

πρέπει να φοράνε όλες αι συνοδοί σουέντ γόβες .......

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ο Σαββιδης ειναι γαμω τα παιδια!!! Σαββιδη σε γουσταρουμε , εσενα και τα σεντονια σου!!!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μια ανοιχτή πρόσκληση του Σαββίδη προς όλους τους δύσπιστους μπουρδελιάρηδες για συνάντηση στο Galaxy bar παρουσία 5 μουνέτων συνοδών του στα τέλη Ιουλίου θα αποδείκνυε του λόγου το αληθές!

Τι κοστίζει ένα μπουκάλι Talisker στο Galaxy bar του Hilton για τον φίλο μας τον Χρήστο;

Εννοείται ότι το δεύτερο μπουκάλι θα το πληρώσουμε εμείς οι μπουρδελιάρηδες που θα παρευρεθούμε!

Θα χαρούν πολύ και τα ξένα μουνέτα που θα παρευρίσκονται για να δοκιμάσουν δωρεάν κάτι που δεν έχουν στην πατρίδα τους!

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μια ανοιχτή πρόσκληση του Σαββίδη προς όλους τους δύσπιστους μπουρδελιάρηδες για συνάντηση στο Galaxy bar παρουσία 5 μουνέτων συνοδών του στα τέλη Ιουλίου θα αποδείκνυε του λόγου το αληθές!

Τι κοστίζει ένα μπουκάλι Talisker στο Galaxy bar του Hilton για τον φίλο μας τον Χρήστο;

Εννοείται ότι το δεύτερο μπουκάλι θα το πληρώσουμε εμείς οι μπουρδελιάρηδες που θα παρευρεθούμε!

Θα χαρούν πολύ και τα ξένα μουνέτα που θα παρευρίσκονται για να δοκιμάσουν δωρεάν κάτι που δεν έχουν στην πατρίδα τους!

Μόνο 5?Τσιγκουνιές?

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Λίγες και καλές θέλουμε!

Εκείνο το βράδυ Θα γαμήσουν μόνον οι ωραίοι ως Έλληνες !!!

Κατάλαβα,πάλι ο Σαββίδης θα γαμήσει ενώ συγχρόνως θα πίνει Τάλισκερ και θα γραφει σεντόνια στο μπου. :S

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Κατάλαβα,πάλι ο Σαββίδης θα γαμήσει ενώ συγχρόνως θα πίνει Τάλισκερ και θα γραφει σεντόνια στο μπου. :S

Θα είμαστε κι εμείς εκεί!

Στο τέλος της βραδιάς θα ρωτήσουμε και τα μουνέτα να μας πουν με ποιόν έφτασαν στους περισσότερους και καλύτερους οργασμούς !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom