ΑΚΑΠΟΕΙΡΑ - ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ
το τριπτυχο των αισωπων που εχουν πρηξει μπαλες με υποτιθεμενα κατορθωματα, δηθεν μοντελογκομενες και να χαμε να λεγαμε
ολοι τους ποσταραν ψευτικες φωτο παρουσιαζοντας τες ως δηθεν γκομενες μεχρι που εγιναν σωβρακο
κολλητος τους ο aegeanorg
ο τεταρτος της παρεας των πινοκιο που εχει σωθει μεχρι στιγμης μονο και μονο επειδη δεν εχει ποσταρει φωτο με υποτιθεμενη γκομενα για να ξεφτιλιστει κι αυτος
εγραφε οτι σκαει με καμπριο αμαξι στα nightclub της ροδου και κατεβαζει απο διπλα τη ρωσιδα μοντελο που γαμαει ενω στην πραγματικοτητα ειναι κλεισμενος σε καποια υπογα εστιατοριου και πλενει ολο το καλοκαιρι ταψια και κατσαρολικα
και ειναι και σαν ασβος στη μαπα ο ντενεκες ο γυφταρμας ο λιμας
Οι διαφορές μας θα λυθούν ωραία πολιτισμένα και σοβαρά στον ετήσιο διαγωνισμό Μαλακίας του site όπου εκεί τα μέλη που διαβάζουν θα κρίνουν με τη ψήφο τους την σοβαρότητα του καθενός!
Να θυμίσω πως πρόπερσι ήσουν φιναλίστ και εστεμμένος δεύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ του σάιτ πίσω από τον Pussy Waggon! Πέρσι στους ομίλους σώθηκες τελευταία στιγμή αλλά και πάλι τον ΑΚΑ τον ξεπέρασες σε ψήφους ΜΑΛΑΚΙΑΣ
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
α/α ΟΜΙΛΟΣ C' ΨΗΦΟΙ
1 Jhonny64 65
2 pentagiotissa 62
------------------------------
3 το πουλί 61
4 Souker 49
5 dimitrakis29 34
6 Kman2 32
7 Hristidis 7 21
8 dmtrsxxx 15
SYNOLO 339
Όσο για το ξεμπρόστιασμα που θέλεις να μου κάνεις, είναι λίγο δύσκολο ασχέτως του ότι έχω ποστάρει κατά καιρούς πολλές γκόμενες! Μια μουνάρα παντρεμένη Πολωνέζα μάλιστα την είχα βγάλει στη Πολωνία μπροστά στα μάτια ενός Moderator με πολύ σοβαρή παρουσία στο φόρουμ που το έχει επιβεβαιώσει!
Πέρα απο αυτό έχω συναντηθεί με πολλά μέλη και μπορούν να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές!
Θα τα πούμε σε ένα μήνα στον διαγωνισμό!