Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Συναγωνιστές στο δια ταύτα, όπου βρίσκουμε γυφτοπούλα την πέφτουμε στα ίσα προτείνοντας συνεύρεση, προσέχοντας πάντα μην βρεθούμε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή. Δηλαδή, να είναι μόνη της ή τουλάχιστον απομακρυσμένη από το σόι της και να μην  μας κλέψει. Αυτά.
Υ.Γ. επαναφέρω το αίτημα για "ημερήσια ενημέρωση για γύφτισσες"  :grin:
κ εγώ είμαι μαζί σου σύμφωνος για την ημερήσια ενημέρωση για γυφτισες..
Μία χαρα τα λες όλα αλλά θέλει θάρρος να την πέσεις στα ίσα, πρέπει να σε βοηθήσει κ αυτή λίγο να δεις ότι το πάει το γράμμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Καλος ο χαβαλες αλλα οποιος εχει τον τροπο ,οντως ,με ενα 5ευρω ξαλαφρωνει.
Περιοχη Μεσσηνιας,στην αρχη εδωσα 5ευρω για τσιγαρα,μετα 5ευρω για πιπα στο αμαξι.μετα παλι 5ευρω για ορθιο πισωκολλητο εξω απο το αμαξι.πλεον οτι κατσει,οπως κατσει.
Θελει τον τροπο του..
Θέλει τάληρα στην τσέπη

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
εκει π ειναι δηλ το παρκινγ στη κανιγγος και δικαστηρια απ εξω?

Μην ακουτε μαλακιες . Στα δικαστηρια δεν παιζουν τετοια θεματα. Εχει γυφτους αλλα τετοιες μαλακιες δεν παιζουν και αν κανεις και την πεσεις σε καμια θα σου μαζευτουν καμια 30ρια γυρω και ποιος σε σωζει μετα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μια φορα πεζος ειδα μια γυφτοπουλα ψιλοφτιαγμενη κραγιον ρουζ κλπ λεω από μεσα λες να εκδίδεται ταυτοχρονα ενώ την κοιτουσα με κοιταξε και αυτή ενώ στην αρχη δεν με κοιτουσε λογικα εψαχνε κανα γερο μιας και οι νεοι δεν πανε με τις γυφτοπούλες.κατευθιαν της λεω να σε ρωτησω και ερχεται προς το μερος μου τις λεω θες 10 ευρω να σε γαμησω,χυμα δεν υπολογησα τιποτα και μου απανταει δωσμου 15 της λεω αστο ακυρο και συνεχιζα κατευθιαν με φωναζει ελα μην φευγεις ωραια της λεω που θα παμε όμως,μου λεει ελα εδώ πισω ηταν ένα εγκαταλελημενο σπιτι και πισω ειχε μια αυλη με το που φτανουμε στην αυλη πεταει βυζους εξω κατεβαζει το παντελονι μεχρι τα γονατα και τη πηδηξα στα ορθια ουτε 10 λεπτα πηρε το 10ευρω και μετα παλι στο ιδιο μερος στηθηκε.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Τύποι εκεί που μένω έχει κάνα 2 μικρές, η μία αρκετά καυλιάρα και από ό,τι έχω καταλάβει ψωνίζονται με κανένα γεροντάκι. Έχω σκεφτεί να τους πω τίποτα αλλά σουλατσάρουν κοντά στην γειτονιά μου και δεν θέλω να με δει κανείς. Πώς να το χειριστώ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
μια φορα πεζος ειδα μια γυφτοπουλα ψιλοφτιαγμενη κραγιον ρουζ κλπ λεω από μεσα λες να εκδίδεται ταυτοχρονα ενώ την κοιτουσα με κοιταξε και αυτή ενώ στην αρχη δεν με κοιτουσε λογικα εψαχνε κανα γερο μιας και οι νεοι δεν πανε με τις γυφτοπούλες.κατευθιαν της λεω να σε ρωτησω και ερχεται προς το μερος μου τις λεω θες 10 ευρω να σε γαμησω,χυμα δεν υπολογησα τιποτα και μου απανταει δωσμου 15 της λεω αστο ακυρο και συνεχιζα κατευθιαν με φωναζει ελα μην φευγεις ωραια της λεω που θα παμε όμως,μου λεει ελα εδώ πισω ηταν ένα εγκαταλελημενο σπιτι και πισω ειχε μια αυλη με το που φτανουμε στην αυλη πεταει βυζους εξω κατεβαζει το παντελονι μεχρι τα γονατα και τη πηδηξα στα ορθια ουτε 10 λεπτα πηρε το 10ευρω και μετα παλι στο ιδιο μερος στηθηκε.
φιλε που εγινε τ σκηνικο?

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Τύποι εκεί που μένω έχει κάνα 2 μικρές, η μία αρκετά καυλιάρα και από ό,τι έχω καταλάβει ψωνίζονται με κανένα γεροντάκι. Έχω σκεφτεί να τους πω τίποτα αλλά σουλατσάρουν κοντά στην γειτονιά μου και δεν θέλω να με δει κανείς. Πώς να το χειριστώ;

Να μας λέτε κια που γίνονται τα σχέδια...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
ερχεται προς το μερος μου τις λεω θες 10 ευρω να σε γαμησω, χυμα δεν υπολογησα τιποτα....... με το που φτανουμε στην αυλη πεταει βυζους εξω κατεβαζει το παντελονι μεχρι τα γονατα
πωπωπω ΚΑΥΛΑ!

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Γυφτομυστες χυστε ελευθερα
Το θεμα ειναι που θα βρουμε τετοιες τσιγγανομουνες?? :heavymetalbig: :heavymetalbig: :zfuck: :zfuck:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Καλα δε σιχενεστε? Και καλα αυτο μη σας την πεσουν τιποτα μαχαιροβγαλτες δε το σκεφτεστε?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γυφτομυστες χυστε ελευθερα
Το θεμα ειναι που θα βρουμε τετοιες τσιγγανομουνες?? :heavymetalbig: :heavymetalbig: :zfuck: :zfuck:

Δεν προκειται ποτε να μπεις σε τετοιους κυκλους αν δεν εισαι δικος τους. Ουτε σε τσιγγανους ουτε σε ρωσοποντιους ουτε πουθενα και αν κανεις τη μαλακια και μπλεξεις με καμια και τα μαθουν οι δικοι της θα σε γαμησουν οπως δεν σε γαμησε ποτε κανεις.

Περα απο αυτα οι τσιγγανες ειναι πολυ ανωτερες ως συζυγοι στο θεμα συμπεριφορας μεσα στο σπιτι και απεναντι στον αντρα τους. Καμια σχεση με τις βρωμερες ελληνιδες. Καμια.

Οποιος γνωριζει θα συμφωνησει, οποιος δεν γνωριζει θα αρχισει να γραφει τις παπαριες του.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Το πιο σιγουρο για να βρουμε γυφτακια ειναι στα σπιτια, ενας συναγωνιστης εγραψε παραπανω για ημερησια ενημερωση, πολυ καλη προταση. Εκτος απο τα ψωνισματα στο δρομο οποιος συναντησει σε σπιτι ας το ποσταρει.

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Το πιο σιγουρο για να βρουμε γυφτακια ειναι στα σπιτια, ενας συναγωνιστης εγραψε παραπανω για ημερησια ενημερωση, πολυ καλη προταση. Εκτος απο τα ψωνισματα στο δρομο οποιος συναντησει σε σπιτι ας το ποσταρει.

Άλλη χάρη έχει στο δρόμο... Πιο cult...

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Δεν προκειται ποτε να μπεις σε τετοιους κυκλους αν δεν εισαι δικος τους. Ουτε σε τσιγγανους ουτε σε ρωσοποντιους ουτε πουθενα και αν κανεις τη μαλακια και μπλεξεις με καμια και τα μαθουν οι δικοι της θα σε γαμησουν οπως δεν σε γαμησε ποτε κανεις.

Περα απο αυτα οι τσιγγανες ειναι πολυ ανωτερες ως συζυγοι στο θεμα συμπεριφορας μεσα στο σπιτι και απεναντι στον αντρα τους. Καμια σχεση με τις βρωμερες ελληνιδες. Καμια.

Οποιος γνωριζει θα συμφωνησει, οποιος δεν γνωριζει θα αρχισει να γραφει τις παπαριες του.

Οπως και εσυ γραφεις παπαριες και εισαι απολυτος οτι ΔΕΝ προκειτε να μπεις. Αν εχεις τα κονε μπαινεις.
Μιλαμε για τσιγγανες και οχι για γυφτους. το εχεις?
Στην ουσια ιδια φυλη ειναι αλλα με τελειος διαφορετικη αντιληψη και γι αυτο χρησιμοποιουν την ονομασια τσιγγανος για το ντε και καλα να ξεχωριζουν.

Και ναι μην εισαι παντογνωστης γιατι απλα δεν γινεται να εισαι.

Για τους ρωσοποντιους δεν ξερω γιατι ποτε δεν ειχα επαφες ουτε σαν γνωριμια. Αλλα γι αυτους γνωριζω πολυ καλα αφου εχω κανει ουκο λιγους γαμους.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
true story
Πριν καμια 10αρια χρονια, οταν ημουν φοιτηταριο,ειδα μια γυφτισσα γυφτοπουλα καμια 19-20 χρονων, σχετικα καλοντυμενη και βαμμενη, να περιμενει ορθια στην εισοδο του μετρο Πανεπιστημιο με ενα καροτσι με μωρο σκεπασμενο. Επειδη ηταν καυλιαρα πηγα και της επιασα κουβεντα και μετα απο κανα 5λεπτο, οταν καταλαβε που παει το πραγμα, μου λεει: Κοιτα, ειμαι παντρεμενη και οπου να 'ναι θα ερθει ο αντρας μου.
Εγκαταλειπω την προαπαθεια, περναω απεναντι το φαναρι της Πανεπιστημιου και βλεπω με την ακρη του ματιου μου να την πλησιαζει ενας γυφτος γυφταρος καμια 25αρια χρονων, σαν ντουλαπα. Μιλησανε για λιγα δευτερολεπτα και αυτος αρχισε να κοιταει προς το απεναντι πεζοδρομιο που ημουν εγω, ψαχνοντας.
Περιττο να σας πω οτι εκμεταλλευτηκα το οτι ειχε μεγαλο μπουλουκι διπλα μου που επισης περασε απεναντι στο φαναρι, μπηκα στη στοα που υπαρχει εκει και παει προς Σταδιου, και εφτασα στην Ομονοια σε 10 νανοσεκοντ σαν τον Γιουσειν τον Μπολντ.
Ποτε δεν καταλαβα αν μας ειδε απο μακρια ο αρκουδογυφτος, και ρωτησε τη δικια του τι λεγαμε η αν με εδωσε η καυλιαρα η γυφτισσα.
Απο το πουθενα θα ετρωγα τσιγγανικο βρωμοξυλο στη μεση του δρομου.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
true story
Πριν καμια 10αρια χρονια, οταν ημουν φοιτηταριο,ειδα μια γυφτισσα γυφτοπουλα καμια 19-20 χρονων, σχετικα καλοντυμενη και βαμμενη, να περιμενει ορθια στην εισοδο του μετρο Πανεπιστημιο με ενα καροτσι με μωρο σκεπασμενο. Επειδη ηταν καυλιαρα πηγα και της επιασα κουβεντα και μετα απο κανα 5λεπτο, οταν καταλαβε που παει το πραγμα, μου λεει: Κοιτα, ειμαι παντρεμενη και οπου να 'ναι θα ερθει ο αντρας μου.
Εγκαταλειπω την προαπαθεια, περναω απεναντι το φαναρι της Πανεπιστημιου και βλεπω με την ακρη του ματιου μου να την πλησιαζει ενας γυφτος γυφταρος καμια 25αρια χρονων, σαν ντουλαπα. Μιλησανε για λιγα δευτερολεπτα και αυτος αρχισε να κοιταει προς το απεναντι πεζοδρομιο που ημουν εγω, ψαχνοντας.
Περιττο να σας πω οτι εκμεταλλευτηκα το οτι ειχε μεγαλο μπουλουκι διπλα μου που επισης περασε απεναντι στο φαναρι, μπηκα στη στοα που υπαρχει εκει και παει προς Σταδιου, και εφτασα στην Ομονοια σε 10 νανοσεκοντ σαν τον Γιουσειν τον Μπολντ.
Ποτε δεν καταλαβα αν μας ειδε απο μακρια ο αρκουδογυφτος, και ρωτησε τη δικια του τι λεγαμε η αν με εδωσε η καυλιαρα η γυφτισσα.
Απο το πουθενα θα ετρωγα τσιγγανικο βρωμοξυλο στη μεση του δρομου.

Ακριβως για αυτο το λογο ανεφερα οποιος εντοπιζει σπιτια να το αναφερει γιατι σιγοουρα στο δρομο ειναι πιο cult οπως προανεφερε ενας συναγωνιστης αλλα απο την αλλη διακυνδυνευεις τη σωματικη σου ακεραιότητα.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ακριβως για αυτο το λογο ανεφερα οποιος εντοπιζει σπιτια να το αναφερει γιατι σιγοουρα στο δρομο ειναι πιο cult οπως προανεφερε ενας συναγωνιστης αλλα απο την αλλη διακυνδυνευεις τη σωματικη σου ακεραιότητα.
δεν αντιλέγω σε όσα λέτε ετςι ειναι,ειναι επικίνδυνο αλλα,εναι κ αυτό που λεω εγω να πας σαν γνωστής οτι εκει στο σημείο αυτη κανει ετςι..κ αν οχι να ξέρεις πρέπει να στροφαρεις να δεις οτι κανει αυτη την συγκεκριμένα δουλειά,αυτές που το κανουν δεν κοιτάνε να σε δώσουν θα χάσουν ενα πελάτη..
Μου εχει τύχει να διαπραγματεύομαι  με καποια που ειχα ξαναπάει κ ήρθαν οι δικοί της κ λέει μην πεις τιποτα δεν ξέρουν οτι το κανω οπως κ καποια αλλη ξαδέρφη της μάλιστα ήρθε στην δουλειά μου κ δεν είπε τιποτα ενα μονο καλημέρα κ χαμόγελο.οταν την είδα αλλη ημέρα λεω συγνωμη δεν μπορούσα να μηλιςω,λέει κατάλαβα..προστάτεψε ο ένας τον αλλο..

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Πάντως τώρα με τα κρύα δεν βγαίνουν και πολύ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom